uppdatering

 
 
Så det gick tre veckor så snabbt utan uppdatering! Är egentligen på riktigt skitdåligt humör så det kanske inte är bästa tiden att skriva här, eller så är det just det haha. Nu börjar jag få lite hemlängtan, stör mig på en del idiotiska saker här, har just spenderat en underbar vecka i värmen på stranden. Jättefint ställe och mys, men folket där var verkligen idioter, otrevliga och mitt hat bara växte, samma sak där en massa jäkla hundar överallt ääääääää jag hatar hundar. Känner verkligen det här, alltså dom bara skäller och skäller, hunden här hemma bara tigger och häromdagen bet den mig i foten !!! Aldrig gillat hundar men nu känner jag verkligen att jag hatar dem... Haha. Sen en del folk här också, typ när de vill ta överpris i taxin för att vi pratar svenska, när de igår ville ta betalt för TVÅ ultraljud som dessutom var svindyrt från början, för att det var tvillingar. Helt hjärndöda... Sen hjälper det inte att jag har skitmycket plugg och att det är så jäkla svårt... Och ont om tid att plugga i lugn och ro. Gahhh.
 
Sen segt internet som gör mig galen också, och kallt som fasen här i Quito, inomhus alltså! Fryser hela tiden... men annars så.
 
Igår var det alltså ultraljud och förutom att det var 3 timmars väntan och svindyrt så ja fick jag se mina små pojkar, för jo det var två pojkar! Fick bilder och en dvd med de 10 minuterna, det var inte värsta grejen om man ska vara ärlig men lite coolt att se dem i 3D. Alltså två pojkar, jag som fått veta att det till 99% var en flicka i alla fall, så det kändes lite skumt MEN jag måste erkänna att även om jag alltid velat ha en flicka har det känts typ som svårare att relatera till bebisflickan i magen som jag trodde det var, och nu när det är pojkar känns det lättare på nåt sätt. Såklart för att jag är van med Nathan... Om jag ska vara ärlig ville jag ha en flicka för att sätta toffsar i håret, måla naglarna och ha klänningar, typ det som är skillnaden ju. Tror i alla fall det är världens finaste pojkar, som Nathan :) Så roligt, ena bebisen ligger inklämd i högre hörnet med huvudet ner för den andra ligger tvärsöver hela magen haha. Nej nu måste jag fortsätta med mitt skit plugg, seminarium i morgon bitti med svåraste lärare och jag fattar typ noll... Ont i ryggen också av att sitta med den här skiten gahhh. Okej ni märker, dåligt humör och det är inte hormoner det är bara allt jobb och all idioti! Puss.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!