mysdress


Ett tips till er som ännu inte har någon mysdress är dessa från Missbella.se som bara kostar 300 spänn! Får mig själv att känna lite suuuck för att jag köpte min för 800 spänn, visserligen märke men ändå. Här finns många snygga färger också, min favorit är den röda som jag gärna skulle ha! Det enda jag ogillar med dem är luvan, hatar luvor på tröjor det är så fult!

Sitter och försöker få tag på praktikplatsen men ingen svarar på varken mail eller telefon, lite jobbigt eftersom imorrn är sista dagen att få kontakt med dem. På fredag jobbar jag och på måndag ska jag börja. Skit!




Fullt upp

Har så mycket i hjärnan just nu så jag ska sätta mig och göra en liten planering på allt som ska göras!

Tis: Idag spenderades hela dagen inne i stan, var och undersökte mina ögon OCH bokade en tid för laseroperation, gissa när?! Fredag 9/10. Det är nästa fredag! Helt sjukt. Väntade sedan på Paul i stan, bytte byxor på Bikbok, vandrade runt. Med baby hämtade vi beställda kläder och åkte sen hem till mig. Håller nu på att förbereda morgondagens seminarium.

Ons: Seminarium 10-12. Försöka planera med min gruppkompis också! Sen lunch med mamma på Jessis skola. Stan; apoteket och köpa tröjor till Raquel. Sen hem och ringa viktiga samtal och plugga inför de andra seminarierna och skriva extrauppgift.

Tors: Föreläsning + seminarium 10-15.

Fre: Jobb på Fridhemsplan 11-19. Missar seminarium så därefter fixa 4A4 komplettering (snyft) som jag måste börja på imorgon.

Nästa vecka börjar dessutom praktiken och sen på fredagen är det operation, helt sick. Måste alltså få tag på min praktikplats, mailade för en vecka sen men de har aldrig svarat. Måste se att dom ens vet att jag ska dit och så måste jag ju be om ledigt för operationen. Längtar tills på fredag då jag kan pricka av lite grejer och är klar med plugget för ett tag, då blir det praktik 3 veckor, hoppas det blir kul!





aggressiv affär

Ni kanske inte ser så bra men var iallafall tvungen att lägga upp den här bilden som jag tog i Båstad för nåt år sen. Det är nog det mest negativa skyltfönster jag någonsin sett! Det värsta är ju ändå öppentiderna! Öppet mån,ons, fre 10-16 16 INTE kl 18. Måste dom poängtera, helt sjukt. Dom är ju inte särskilt mycket öppna iallafall, och sen slår dom inte in varor med rabatt som present, varför?! Sen har dom också en skylt som där dom undanbeder snattare och det står att om man har en axelremsväska måste man lämna den vid disken, varför just en axelremsväska..? Helt sjukt det här iallafall, blev inte sugen på att gå in i den affären, men, som ni kan tänka er var den ändå stängd! ;)


Struntade i dagens första föreläsning för jag skulle ändå inte kunnat gå på den andra, ska vara hos ögonstället kl 14 för att undersöka om jag kan göra en laseroperation! Nu har jag precis tränat en timme och ska in i duschen och sen på med mina riktigt röda byxor!

 

 


if you can't take the heat then get the fuck out the kitchen

 

Hittade den här gamla bilden på datan som är döpt till "Beckiiz på värsting". Jag var väl 12-13 år här och alla bilder på mig kallades "Beckiiz" eller "Beckizz" osv. Hade förresten glömt bort att vi inte brukade säga fyrhjuling till fyrhjulingarna utan vi sa bara värsting så det trodde jag att det hette :p Det var hos pappa på landet i GBG som vi körde runt som bara den. Hade två "värstingar" och en minivärsting, en moppe och så jeepen som vi fick köra på fältet. Jag fick oftast moppen dock, men värstingen var ju grymmast att köra, så jäkla kul!

Idag var det skola från 10-15 är inte mycket smartare efter det men men! Sen drog jag till Skärholmen och väntade på Paul. Var fett hungrig så när vi möttes drog vi direkt o käkade på Max, våran grej! Sen drog vi hem till Paul och myste, såg på nya Two ½ men och jag läste ut bästa boken jag hållt på att läsa. Nu sitter jag och proppar i mig chips från helgen (don't ask) och försöker bli trött!





Ecuador: Galapagos: Charles Darwins park

 

Kände att jag kan ju varva Quito inläggen med lite om Galapagos öarna! Dit åkte vi ju efter att vi bara vart i Ecuador några tagar. Vi köpte en paket tour här via en ecuatoriansk resebyrå men det gick ändå på ca 15.000 för oss tre. Vi var där fre-tis och all käk ingick :) Flyget från Quito dit tog typ 3 timmar inklusive en mellanlandning. Vi landade på en ö som typ bara bestod av en flygplats (mini) och sen fick vi åka buss, båt och sen buss igen till hotellet. Vi hade vår första utflykt nästan direkt då vi gick genom ön (supersöt 'turiststräcka' ni vet längst vattnet) till Charles Darwin Park. För er som inte visst det så kom Darwin på evolutionsteorin (plugga in vad det är om ni inte vet!) när han besökte Galapagosöarna. Den parken är som ett resarvat (fast det är väl egentligen hela öarna i sig) och där fick vi se våra första djur (utom de söta sjölejonen vid fiskarna), leguaner och det öarna är mest kända för; jättesköldpaddorna! Dom var extra speciella när vi var där eftersom dom höll på att para sig! Den som var överst lät som jag vet inte vad! Dessutom berättade guiden att alla sköldpaddorna där var hanar, så de var alltså lite gay! Vi såg också små bebis jättesköldpaddor som var supersöta. Efter rundturen i parken fick vi gå själva hem och vi tog en sväng förbi havet där folk höll på att bada, förresten var det molnigt och regnade till och med lite när vi kom men det var vaarmt! Svettades som tusan i de kläderna ni ser att jag hade. Förresten fick vi första natten sova i hotellets lyxsvit med bubbelpool (som vi inte visste hur man satte på...) och panoramafönster med insynsskydd eftersom ordinarie rummen var fullbokade = fett nice! Sen blev det dock vanligt hotell som i och för sig var helt ok men inte nåt jämfört med första natten hehe .





Shopping med Jamie

 

Blev en liten tripp till stan idag med Jamie och Elliot. Vi käkade på Nancy's och gick i några butiker. Jag följde med eftersom jag skulle köpa stövlarna jag sett på Scorett. Dom är perfekta, men jag kunde nästan haft dem liite högre till och med... dom är inte äkta skinn och därför kostade dom bara 799:- Väldigt svårt att hitta de perfekta stövlarna iallafall kan jag lova, men nu har jag dem :) Sen var vi på leksaksaffären och kollade på djur till Elliot, han samlar på dom här olika djuren i bra kvalitet och han blev helt excited och började riva ner alla och leka med. Det blev en stor häst, en cool flodhäst som hade munnen öppen och en stor sköldpadda =) Sen var vi inne på Blend och där spenderade vi säkert en halvtimme fast det är en liten affär. Först köpte jag skorna på bilden, gillade dem och dom var på rea för 199 spänn. Sen köpte jag en tröja till Paul som jag hade sett en kille på stan ha som jag älskar, tröjorna har texten "God bless atheism" och "God is bigger than religion" fett intressanta tröjor tycker jag. Ville ha en till mig själv men det fanns inte men sen när vi betalt och skulle gå såg jag att dom visst fanns i tjejmodell också så jag köpte den gråa. När jag skulle gå igen kände jag att jag ville ha den gröna också så jag gick tillbaks och köpte den och tjejen i kassan var så snäll att hon gav mig en till i en annan färg =) Förresten är ju Jamie den perfekta shoppingpartnern, han är bra smakråd och så tröttnar han aldrig fast man är tjej och har svårt att bestämma sig och sånt så han är bäst att gå i affärer med! Efter stan åkte vi till min moster och firade hennes man som fyller år. Har vart och skrivit ut tentan nu på Jamies jobb och börjat plugga lite!

 

 

 

 


itunes playlist

 

Sitter och fixar lite med ipoden och så testade jag att se vilka låtar jag har spelat mest på Itunes på datan, alltså inte ipoden men aa ni fattar ;) Tyckte det var lite intressant att se och visst är de flesta mina favoriter! Amor de pobre som är min absoluta favoritlåt och som jag haft som ringsignal i typ 3 år nu är ju såklart solklar etta! Sen är det lite andra låtar, både lite nyare och gamla som jag gillar väldigt mycket så om ni är ute efter bra låtar så är alla dom bra låttips!





Jag hatar skrivare!

 

Det finns absolut ingen teknisk grej som jag hatar så mycket som skrivare! Har haft typ fyra skrivare och allihop har ju sugit och varit skitdåliga. I början går det bra men sen vet jag inte vad som händer! Nu har jag dessutom en sån där Epson som jag köpt själv, inte den dyraste men absolut inte den billigaste och den vägrar skriva ut! Har bytt bläck och den är fortfarande helt idiotisk. ÅÅååååh jag blir så trött, måste få ut min tenta som jag ska lämna in på måndag morgon :'( Inte ens skrivarna i skolan fungerar för mig så jag vet inte vad det är, jag och skrivare funkar helt enkelt inte. Men inte ens Paul har kunnat fixa den här nu så jag vet inte... Åh så jobbigt.




driving one of your cars

Elliot på förrförra veckans babysim :)


Jobbet igår
gick bra men jag stod precis bredvid en öppen kyl och frös som om... ja... som om jag stod precis bredvid en kyl helt enkelt! Tyresö är förresten far far away också. Nu ska jag straxt åka iväg med Anna och övningsköra, det behövs :)




fleece for the winter

 

Igår var jag ju i Skärholmen för att lämna böcker och som tur hade mina nya böcker kommit också :) Blev också lite lite shopping. Gick in i typ alla affärer under mina två timmar där men blev inte sugen på särskilt mkt. Köpte nya benvärmare som jag redan planerat att köpa, blev ta 3 betala för 2 så en i varje färg! Sen köpte jag en supersöt och mysig fleece från New Yorker. Ni kanske inte visste det men jag älskar att använda fleece på vintern, det är ju det bästa! Dock brukar dem ju inte vara så snygga tyvärr. Men den här var faktiskt snygg också :) Sen köpte jag bara några smågrejer jag behövde t.ex. rakhyvlar. Hittade också en supersöt present till Elliot, en griffeltavla som jag klistrat på dörren. Ska fota o visa sen ;) Köpte också 10 kort till honom från Gallerix med olika motiv han gillar typ katt, blåbär, korv... =) Nu ska jag skriva klart den där jäkla tentan. I'm on fiiiire.

 

 


Lantchips till lunch

Ska snart iväg till stan och ha körlektion. Sen ska jag direkt till Skärholmen och gå runt för jag måste dit och lämna tillbaks en bok. Tänkte gå runt där tills Paul slutar så det blir några timmar, hinner kolla ordentligt efter nya höststövlar som jag är på jakt efter. Saknar mina gamla så mkt! Iallafall hinner jag inte laga nån lunch o allt som finns e rester från igår som inte var så gott så det blir lantchips o sprite och så tar jag med en macka att ta sen om jag blir hungrig :)

I try to run but see I'm not that fast





This gon' be a tough act to follow

Har precis målat naglarna med syrrans nya lila från Depend nr 163, riktigt grym färg! För en gångs skull har jag också haft på överlack så jag får se om det håller bättre än annars... Har inte kommit längre på tentan :( Paul kom hit efter jobbet i jobbarbyxor skitsöt :) Vi myste och köpte chips ^^ Håller på att lyssna på Eminems nya skiva. Är verkligen besviken. Finns knappt nån låt som är bra eller grym, de flesta låtar är bara larviga, han använder olika larviga accents och gör sin röst konstig. Det är liksom inte kul längre. En grym låt som får hoppet att vara kvar är iallafall Beautiful. Eminem kan ju göra så jäkla bra så han borde skärpa sig o göra det. För er som inte visste det så har jag vart ett stort fan av Eminem sen jag var 11, har alla hans skivor och älskar dem. Men han har ju blivit sämre med tiden tyvärr... "Damn Marshall you're so funny, you should be a comedian! Unfortunately I am."



God gave you them shoes that fit you
So put em' on and wear em'
Be yourself man, be proud of who you are
And even if it sounds corny
Never let anyone tell you, you ain't beautiful





brainwashed from rock and rap

 


Sitter och försöker skriva på sista frågantentan som handlar om hjärntvätt i Familjen. Men det går, typ inte alls! Tror jag får lägga undan det och försöka bli klar imorrn. Skitjobbigt nu när jag ändå är på sista frågan men jag får inte ihop nåt. Har knappt nåt material att utgå ifrån så det känns svårt att kunna svara på frågan. Så ibland känner man att det var lättare i gymnasiet, som bilden ovan som är från projektarbetet med Vårrullen. Men högskolan är ju egentligen både skönare och roligare. Idag hade vi redovisning och det fick jättebra :) Lite roliga grejer i de andras redovisningar också som var intressant. Att Ice cube och Snoop kopplas till Black Islam och Chavez med en Wicca bok haha.




Esta es la melodia perfecta para el showtime

 

Har verkligen pluggat som en galning idag! Är nu inne på den sista delen av tentan men jag har rätt stopp i huvet nu så jag tror inte det blir mer idag. Har ju till måndag på mig ;) Sitter och tankar låtar med Notch nu och lägger på ipoden, så  kul när man hittar nya bra låtar. Ska snart lägga mig i sängen och läsa bästa boken jag håller på med nu! Anna; jag är definitivt på till helgen! Imorrn är det redovisning av vårt arbete halv 9. Hoppas det går bra :)



 

 


Ecuador: Quito: Panecillo

 

Nästa sevärdhet från Quito blir Panecillo som var en stor fet staty som man, precis som det mesta, kunde se lite vart man än var i stan då den var uppe på en kulle. Påminner lite om frihetsgudinnan. På första bilden ser ni själva statyn fotad nerifrån och den var verkligen enorm, som ni ser kunde man gå upp en bit där det var en utsiktsplats och så var det lite som ett minimusem där inne. Den andra bilden är tagen från en annan plats i staden som ligger högt upp, det var det som var så coolt eftersom staden är liksom i berg och dalar så kunde man se alla olika sevärdheter som låg högt upp vilken av dem man en var på, som ni ser där, bilden är ju dock inzoomad såklart. Den sista bilden är jag nedanför statyn med utsiken! När vi åkte upp dit kom vi med taxi men när vi skulle ner blev det väärsta problemet. Vi kunde inte gå ner eftersom det kunde vara farligt och det fanns inga taxis! Vi väntade och väntade och solen gick ner och temperaturen sjönk snabbt! Tillslut kom det en bil, väärldens ruttnaste bil som tydligen bara körde sträckan upp och ner för berget där stället låg och vi fick tränga in oss i den och kom ner till slut haha. När vi satt och väntade på taxi var det också lite action; pauls kusin hade med sig sin hund, som jag visat bild på förut (skitsöt) och där uppe fanns det massa gatuhundar som gick runt. Dom gick runt oss och sen plötsligt så attackerade en hund pauls kusins hund som dessutom var en valp och bet tag i hans hals som är supertjock och hängig om ni sett bild ;) Så det fanns mycket att ta tag i om man säger så, stackars hunden! Pauls kusiner sa att man egentligen skall komma till Panecillo på kvällen när solen gått ner och att det är superfint då men föräldrarna sa att det får man absoluut inte göra eftersom det är farligt så det blev en dagstur :) Som sagt många sevärdheter i Quito that's for sure!

 

 

 


håret

 

Här får ni se lite dåliga bilder på håret. Kort alltså! Funderar på att ljusa upp det lite för det blev så mörkt när han klippte upp det och massa underhår kom fram som inte blivit solblekt. Får se hur jag gör. Frisören sa också att jag måste platta håret så då blir det finare, men jag gillar inte att platta håret haha!

 

Känner mig bara så sjukt provocerad av allt det här om den där Anna Anka (namnet är ju också provocerande bara det) fast jag inte ens sett programmet hon är med i! Allt jag läst om henne däremot. Blir så irriterad. Visst, jag tror också att män och kvinnor inte behöver göra precis samma saker och visst om ens man kan försörja en så soft, och då är det klart man sköter hemmet. Men annars har man ju samma ansvar som snubben att försörja och då ska ju ansvaret i hemmet vara samma, jag menar alla är inte miljonärer! Sen blir jag grymt provocerad av att hon säger att det är varje kvinnas ansvar att göra sig snygg för sin man, visst vill man göra det och även för sig egen skull men vad innebär det? Jag menar om ni sett henne på bild, hon ser ju inte klok ut! Mamma sa att hon var 39 år och i sånna fall är det ju bara to bad för hon ser ju ut att vara 50! Och innebär att vara snygg att aldrig åldras? Om hon nu är 50 vilket hon ser ut att vara (men fixad) så borde hon inte försöka se yngre ut. Man kan vara snygg och 50 och se ut som 50 och åldras på ett fins sätt utan fejkbränna osv. Och att man måste se till att tillfredställa sin man för att man annars får skylla sig själv om han är otrogen; euuuw säger jag bara om det. Vill inte höra något om henne eller hennes man!

 

 

 


Gyllene tider

 

Vet inte vad det blev för fel på förra inlägget men det ser iallafall inte klokt ut... Anyway! Sitter och pluggar fortfarande men nu känner jag att energin börjar försvinna lite! Lyssnar på Gyllene Tider efter att ha hunnit lyssna igenom alla Winnerbäck och Hellstrand från datan. Jag hade en riktig period då jag älskade GT och bara lyssnade på dem ungefär när jag 14 tror jag. Minns att jag alltid lyssnade på dem i min mp3 i skolan. Var också på deras GT25 konsert i Stockholm och det var grymt! Dom har så många bra låtar även om det inte är nåt jag lyssnar på så ofta längre. Låten ovan är min favorit om jag måste välja tror jag, men När vi två blir en är ju en klassiker så klart! Bilden är förresten på min vägg typ ovanför sängen där jag under min GT period satte upp deras gamla LP singlar som mamma hade. Där hänger dom kvar och det är jäkligt snyggt måste jag säga! Men dom har börjat lossna då och då eftersom dom sitter med kludd, men dom har hållt sig många år haha.

 

 

 


Du var inte där för mig

Och jag minns jag såg ner ifrån en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig
Du var inte där för mig

Jag föll som om jag trodde att jag var
Beskyddad av dig - ja, osårbar
Jag visste inte då att ett ja kan bli ett nej
Men halvvägs i luften såg jag - att du hade ändrat dig
För utan tvekan vände du och gick
Du gick utan att möta min blick
Då jag krossades brutalt vände du dig inte om
Fast du hade bett mig hoppa, fast du hade viskat kom






Har fått ääännu ett erbjudande från Ellos, brukar bara slänga dem för dom kommer 
ju hela tiden! Den här gången är det för att jag "fyller år" men det är mamma som gör det.
Så om jag bestället får jag 200 rabatt och presenter från Isadora. Mamma skulle visst
beställa lite så jag funderar på att beställa en kofta till mig själv. Står mellan de här tre!
Vilken gillar ni?
Sitter nu fortfarande och pluggar men jag är nu klar med de två
första frågorna av tentan och är inne på den tredje. Är på sida 6 av 9 som det skall vara!
Håller på att fundera över om Familjen Guds barn kan kallas för en sekt eller inte,
djupt det där även om den första reaktionen är att det är klart dom är en sekt, men,
vad är en sekt?
Det ni!





Ny kategori!

Igår skapade jag en ny kategori på bloggen för allt från ecuador resan. Håller ju på att lägga upp bilder fortfarande så jag tänkte att det var lika bra, så nu har jag kämpat för att få in allt där så där kan ni spana in resan! Jag och mamma har tränat 1 timme precis, är helt slut nu haha. Syrran spydde i natt så duschen var upptagen så jag fick duscha i badkaret :s hatar det haha! Hon verkar frisk nu iallafall. Så skönt var det att tvätta o kamma håret nu när det är så kort! =) Nu har jag läst igenom de andra gruppernas arbeten inför redovisningen imorrn och nu ska jag fortsätta med tentan.





Fokis Ugg's hos Melba


Sitter och pluggar och är nu helt klar med 1/4 av tentan och så är jag en bit in på den andra delen. Tyvärr blir det nog de två svåraste frågeställningarna jag har kvar. Men hello jag har en hel vecka på mig så det ska nog gå! Känns dock som att jag borde försöka njuta av denna vecka för detta, tentaskrivande till trots, blir den softaste veckan innan typ jul. Nästa vecka börjar vi nämligen med en ny delkurs och sen är det direkt ut på praktik med långa dagar och jaaa... Sånt jag inte är van vid helt enkelt! Hoppas verkligen jag kommer trivas bra på praktikskolan...

Tänkte visa dom här skorna från Melba.se som Foki tipsade om på sin blogg. Funderar nämligen på att köpa ett par. Tyckte det var liite dyrt med 500 spänn dock så jag vet inte (snål jag vet!). Och det andra problemet är ju att välja vilka av dem! Tycker om alla men grymmast är nog de rosa och de leopardfärgade. Vilka gillar ni?




make up store

 

Så igår var jag och klippte mig, ska visa imorrn kanske om jag fotar! Jag tycker det vart snyggt men mamma vart inte förtjust... I guess att det är en smaksak helt enkelt :) Kort iallafall! Efter klippningen gick jag förbi en affär som hade utförsäljning på make up store grejer. Såg inte det utifrån men som tur gick jag in! Fick springa och hämta pengar innan de stängde och sen köpte jag 4 glittereyeliners till syrran och de här 2 läppstift och 2 läppglans till mig. Allt kostade 20 spänn styck! =) Efter det gick jag förbi Caramella o köpte lördagsgodis (så värt). Sen mötte jag Paul i fittja och vi gick till netonnet och köpte nya lurar eftersom mina gått sönder. 350 spänn på det, svider men jag måste ju ha lurar... Sen sov jag över hos honom, vi kollade på Pirates of the caribbean 2 och 3. Idag såg vi på Year 1, den var faktiskt mycket bättre än väntat, klart sevärd =)




sexy bitch .

 

Min nya favoritlåt som jag faktiskt hittade hos en annan blogg! Så ibland är det värt att lyssna på låtarna folk lägger upp ;) Ringde för att boka tid för klippning Bobbys hårsalong, vill klippa kort! Så hade dem en tid ledig idag klockan tre som jag tog. Så straxt ska jag iväg till stan! Puss.

 




 


Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans,

 

Har hunnit med massa idag redan! Sov ut tills Elliots röst fick mig upp till slut, sen tränade jag magen och benen i en timme. Grymt jobbigt men grymt skönt nu! Efter det bakade jag havreflarn kakor för första gången. De blev ganska misslyckade men jag lyckades rädda några och dom smakade bra. Men dom flöt ut till en enda kaka inne i ugnen och blev supertunna. Men men nu vet jag det till nästa gång! Nu har jag precis käkat lunch och satt mig med hemtentan, har nästan skrivit en sida redan. När jag väl kommer igång går det fort! Känns kul att skriva för jag har liksom nåt att skriva! Nu blir det mera Winnerbäck och New age tenta!




Sabrina the teenage witch

Har precis kollat på ett avsnitt av Sabrina. Har tankat de första säsongerna och precis börjat se säsong 2. Kollade på den här serien varje dag när den sändes på tv här! Från jag var kanske 7-8 tills sista avsnittet sändes, som jag grät! Det här är verkligen min absoluta favoritserie någonsin. Minns så väl när mamma nångång sa att jag måste lägga mig tidigt som straff för nåt jag gjort och det innebar att jag skulle missa Sabrina avsnittet. Jag grät och skrek som om det var världens undergång! Kunde aldrig missa ett avsnitt... Serien är ju så jäkla rolig och mysig, tycker fortfarande det! Funderar på att köpa hem dem från cdon för att ha dem i bra kvalitet och kunna se på tv:n :) Visste ni förresten att författaren till Sabrina böckerna också är författare till Two of a kind, en av Olsen tvillingarnas serier... Idag har jag vart i skolan och fixat klart arbetet till på tisdag, sen har jag umgåtts med mina babysar och käkat två feta kladdkakeportioner. Do I feel sick now or what? Nu ska jag lägga mig, god natt!


When you want something, you think it comes to you I'm thinking run, run
Go chase your goals, go knock on doors





memories!

Jag gick på en gata i staden Laredo,

Jag gick i Laredo en het sommardag.

Där låg en ung cowboy på ryggen i dammet,

Med kulhål i bröstet så blek och så svag.

 

Han sade, Hej främling gå inte ifrån mig,

Gå inte ifrån mig, och vänd dig ej bort.

Nej sitt vid min sida och hör vad jag säger,

Jag är skjuten i bröstet och ska dö inom kort.


Säg till mina vänner att jag var spelgalen,

Tre fyra gamblers att bära min bår…

Och säg till min flicka att hon inte ska gråta

Säg att hon säkert blir gift nästa år.


Begrav mig vid floden där borta bland träden,

Köp inga rosor och lägg ingen krans.

Res inget kors eller sten där jag ligger,

Ingen får veta var min grav är nånstans.


Jag brukade rida till staden Laredo,

Från ranchen om kvällen när solen blev röd.

Nu kommer jag aldrig med upp i en sadel,

Jag är skjuten i bröstet och ikväll är jag död.





I hated Kanye before hating Kanye was cool + paco loco i idol

Såg den här coola t-shirten hos Foki så jag googlade efter den och hittade en sida där den verkar ha sålts men inte finns längre... Riktigt grym tycker jag den är iallafall! Har aldrig gillat Kanye alls! Visst har jag lyssnat på All falls down och Golddigger men just honom som person har jag alltid ogillat. Även innan dom här mtv skandalerna han vart i - men dom gör ju inte saken bättre. Han verkar iallafall grymt arrogant och han verkar inte alls vara en trevlig person! Så schyst tröja :)

 

Visste ni förresten att Paul var med i idol? Haha satt och kollade igår och så kom den här snubben och alla vi som satt och kollade bara "vad lik paul!" haha. Snubben liknar verkligen honom när vi började gymnasiet och han hade lite fulare stil som snubben här har och så har han ju haft sånt långt hår också. Måste få honom att se på videon så får vi se om han känner igen sig själv ;)

 

 


Filmtips

Har sett tre bra filmer den senaste veckan som jag tänkte tipsa er om! I förra veckan såg vi Drag me to hell som är en ny skräckis. Gillar inte alls skräckfilmer egentligen. Nästan alla är ju också mest bara kassa och pinsamma. Den här var ju lite pinsamt dålig ibland också när det gäller effekter och sånt men jag gillade handlingen. Handlar om en tjej som får en förbannelse över sig som kan dra ner henne i helvetet. Utom vissa löjliga effekter och t.ex. en get som säger "You bitch!" tyckte jag faktiskt filmen var riktigt spännande. Igår såg vi en till skräckis/thriller från 80-talet som heter Witchboard. Den var också riktigt spännande och bra även om effekterna inte är att tala om med tanke på att den är från 86... Men definitivt värd att se! Om en tjej som hittar en "witchboard" och börjar kontakta en ande med den, typ som anden i glaset. Sen såg jag precis klart på 17 Again med snubben från High School Musical (som jag aldrig sett och aldrig tänker se!) Hade inte så superhöga förväntingar på den filmen men den visade sig vara skitbra! Älskade filmen och blev nästan lite förtjust i den där Zach som annars ser ut som världens töntigaste på alla bilder och high school grejer. Väldigt fin och rolig film iallafall!



 


Make the best with what you're given



Not everybody knows that everybody goes to a better place

Not everybody knows that everyone could be living their last days
But the hard times will come, and well keep movin on, were movin up
Keep movin on were movin on, and we got nothing to prove
To anyone cause well get through

Life, Hope, Truth,
Trust, Faith, Pride,
Love, Lust,

Make the best with what you're given
This aint dying
This is living!





Ecuador: Quito: Linbanan

I Quito som är Ecuadors huvudstad och staden där Paul bodde var vi ju den största delen av tiden och därför får jag dela upp alla olika grejer i sina egna inlägg! Jag börjar med vårat besök på "linbanan" som var helt enkelt en ny linbana som de hade byggt. Den ligger egentligen mitt i staden. Först tog vi taxi en bra bit upp på berget och sen finns linbanan där som såklart var extra dyr för mig som är utlänning, haha de är jättefula där med sånt! Turistutnyttjare! Iallafall, man åkte i en sån där stor glaskupol som ni ser på första bilden som är tagen en bit upp i linbanan. Det tog rätt lång tid typ 10 minuter tror jag och det var riktigt fin utsikt som ni ser! Den andra bilden är tagen uppe på berget. Där kunde man gå en bra bit också vilket vi gjorde, det var mycket uppför så jag blev helt slut. Plus att luften var ju extra tunn däruppe, Paul fick näsblod men jag kände inget speciellt. Vi gick iallafall runt där uppe och tog en massa foton, det var riiktigt svinkallt där uppe! Stor skillnad mot nere på "marken" som i och för sig också ligger väldigt högt upp... Grymma views där uppe från iallafall! På den sista bilden ser ni mer av the view då jag riktade kameran lite mer neråt. Det man ser längst ner på bilden (nedanför berget precis) är ett litet tivoli som heter Vulcano park. Dit gick jag och Paul och hans kusin som var med oss sen och åkte lite grejer. Åkte vikingaskeppet som är min favvo, bergodalbanan och nån mer grej. Sen när vi skulle ner från stället var det lite svårare att få taxi! (problem som vi hade flera gånger när vi var uppe på sevärdheter) men till slut gick det :) Det här är något man bara måste göra om man skulle besöka staden!

 

 


Pensando, cada dia, cada hora, Pensando en ti

I swear that I can go on forever, again
Please let me know that my one bad day will end
I will go down as your lover, your friend
Give me your lips, and with one kiss we begin

Are you afraid of being alone?
'Cause I am,
I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight?
'Cause I am
I'm lost without you




inspiration=0

Har inte hunnit med så mkt bloggande men tänkte göra en liten update. Det här är ju ändå min diary! Idag har jag pluggat, vart på Torekällberget med mamma och Elliot och käkat lunch och tittat på djuren (visste ni varför getter ser så onda ut? deras pupiller är ju inte runda utan bara ett streck! uuu.) Sen har jag pluggat lite till sen kom min baby hit, jag övningskörde med mamma. Jag och Paul o Elliot gick och handlade, sen såg vi en film Road Trip 2 typ. Sen åkte han hem och sen dess har jag och Veronica suttit och tittat på 3 Sabrina avsnitt och fixat naglarna. God natt!




Nothing makes us as lonely as our secrets ,

Foto: Petra Quote: Enibas & Paul Tournier


 

 


Love


Har inte så mycket att skriva om egentligen men tänkte visa vilken sötnos Elliot är! Här ligger han och leker med min mobil. Trycker på knappar och råkar ringa upp folk men det gör inte så mkt, min mobil är snart i pensionsåldern så han får leka med den ;) En annan sak han gör hela tiden är att när nån sitter vid datan så drar han en i handen tills man går bort och sen springer han själv dit och vill bli upplyft i stolen. Allt han vill är att sitta vid datan och slå på tangenterna och så tror han att musen är en telefon och säger hallå i den. Så söt, han vill väl sitta här vid datan som han ser att vi gör hela tiden ;)





Tisdag

Idag har jag haft fullt upp! Började med skola 8-10 så jag gick upp före 6. Inte kul... Efter det åkte jag hem en sväng, städade och läste lite i Illusionen om Gud som ska vara klar till nästa vecka. Vid 12 gick jag och hade körlektion. Det gick myycket bättre än de två innan! Mötte Anna på parkeringen och fick skjuts hem och sen fortsatte jag med läsningen. Vid halv 3 kom Danny hit och jag var barnvakt åt honom, Elliot kom också hem så jag passade de två sötnosarna ute på gården till halv 5 ungefär. Sen har jag fortsatt med pluggandet, läst den där boken som jag är exremt trött på nu och börjat lite på vårt fördjupningsarbete om Moon-rörelsen. Sen var jag och mamma precis ute och övningskörde en sväng till Nykvarn; motorväg, stadskörning, landsväg :) Köpte förresten ett paket kakor av Veronica idag som hon säljer för skolan, de var vääldigt goda men det känns lite sådär att jag lätt kommer käka hela boxen själv. Inga problem för mig... Nu sitter alla bänkade framför Idol, kanske ska se lite för det är ju kul att höra de dåliga, annars gillar jag inte idol. Eller så blir det bara forsatt pluggande! Inte lika tråkigt som det låter dock, haha ;)





Stulna begravningsbilder!

 

Måste bara visa vad jag och syrran upptäckte i fredags! Hon satt och kollade på videos på youtube och så dök det upp en video i "liknande videos" hörnet och visningsbilden liknade fett en bild från pappa begravning. Så vi gick in och kollade på videon och såg att det var två bilder från begravningen som var med i videon som nån gjort för nån snubbe som dött! Kollade och jämförde med bilderna vi har på datan som ni ser där på bilden och det är exakt samma! Vi har ingen aning om hur bilderna ens hamnat på nätet för ingen av oss har lagt upp dem! Någon annan släkting som fått våra bilder måste gjort det. Så nån snubbe har gått och snott bilderna från någon annans begravning och lagt i en R.I.P video. Helt sjukt ju! Vi har skrivit till snubben på youtube för att han ska ta bort videon men hittils har vi inte fått något svar...

 

 

 


fredagsmys ♥

Innan jag lägger mig måste jag bara visa vad som pågår hos oss på fredagkvällar. Fredagsmys såklart! (ignorera det skitiga håret, nej jag har inte tvättat det sen i onsdags.) Elliot är inte den som är den utan han är såklart med på fredagsmyset redan! Han skämdes inte utan gick in och satte sig i Jessis sackosäck och började käka chips. Mmmm. Det märks att han är en i familjen!





Make up

Bestämde mig för att städa ur en hylla i min bokhylla (som jag köpt sjääälv love it), hyllan där jag har alla smink grejer började se lite väl rörig ut så det har jag gjort nu och tänkte visa hur det ser ut! Det jag har mest utav är mina fina Make Up Store skuggor som jag byggt en liten pyramid av (dock saknas det en :( för att göra den komplett). Sen har jag också en hel radda med skuggor från Loreals Color Appeal serie, de är skitbra! Tyvärr står dom mest i hörnet, använder ju inte skuggor så ofta. Så trist när jag har glasögon för då känns det ändå inte som nån ide för det ser inte fint ut med dem på... Längst fram har jag alla mina läppstift! Favoriten som jag använder mest nu är den rosa som ni ser med genomskinligt lock som jag köpte i Ecua och det är Wet 'n' wild. Sen har jag några hårprylar typ mousse som jag aldrig nånsin använder! Mina bästa örhängen ligger också framme, resten har jag lagt i asken jag köpte i Ecua nu. Har ni någon sån där hylla för sminkprylar? Nu ska jag tillbaks till plugget, Moonrörelsen it is.





Fredag

Föreläsningen igår var rent utsagt skittråkig! Satt och led genom hela... Jag som trodde den skulle vara superintressant! Filmen The Secret som vi såg. Det var ju sån bullshit alltså! För er som inte vet så handlar filmen om hemligheten bakom ett framgångsrikt liv och att allt i universum styr med hjälp av attraktionskraft och att man kan få precis vad man vill genom tankens kraft... Yeah right. Det här är ju mer knäppt än att tro på nån gud som man aldrig sett. Men men det får jag egentligen inte säga och jag kan ju så klart argumentera på andra sätt i skolans värld I guess... Det var inte min grej iallafall! Slutade vid 5 och då åkte jag hem till Paul och vi satt och myste, kollade på Mtv Roomraiders (saaaknar mtv!). Sen sov jag över där och kom hem vid 8 imorse när paul åkte till jobbet. Nu ska jag träna lite benstyrka och sen städa iordning rummet lite och sen plugga och försöka skriva och på nåt vettigt sätt analysera gårdagen.. Hmm..!






Misslyckade foton

Var bara tvungen att fota detta för att visa er! Framkallade ju alla bilder sen i julas och det var ju en del. Så sitter man ju och fyller i för varenda jäkla bild vilket antal man vill ha och det verkar helt enkelt som om jag slipped lite med tangenterna och istället för ett av de där två sugiga bilderna blev det 31 av varje... Gissa om jag blev chockad när jag såg det. Dessutom var det ju på de sämsta bilderna! En ful på mig och en på en tallrik frukost (!!!). Lite trist men ändå skitroligt haha.

 

Sitter och känner mig lite stressed out för det här med körkortet. Mamma frågade mig om jag var bekymmrad eller ledsen haha men jag funderar bara på körkortet. Kollar på olika intensivkurser, vägvärkets hemsida och sånt och känner mig liite skraj. Vill ha körtkortet och vill känna att jag verkligen kan köra bra, men men ända sättet är ju att öva och öva!! Om en timme ska jag iväg till skolan. Vi ska ha en föreläsning av en snubbe som säger sig vara healer och är helt övertygad om sina powers, ska ju bli intressant! Sen ska vi se på filmen The Secret som är nån new age-ig film. Slutar 5 idag!

 

 

 


Ny design

Blev helt uttråkad så jag började pilla på en header med massa olika bilder och sen blev det rätt bra och jag är rätt trött på den gamla designen så det blev att jag bytte helt enkelt! Är rätt nöjd, den är nog inte så fin som mina gamla men lite roligare och ny helt enkelt. Vill ha lite nya bilder så jag kan göra en helt ny mycket bättre! Har inte mycket mer att säga. Booring...

Now its time you invest in me 
Cause if not, then it's best you leave






Onsdag

Idag har jag varit hemma hela dagen. Har pluggat som en galning. Eller plugghäst är kanske bättre ord.. Har läst flera kapitel i en bok om olika "sekter" och mycket är utdrag från intervjuer med personer som är med i typ Scientologerna, Moonrörelsen och Hare Krishna och det är ju bara intressant. Men har blivit såå trött i ögonen! Känner mig också lite förkyld men hostan är bättre iallafall. Min baby slutade tidigt idag och kom hit vid kvart över 2 :) Sitter och kollar efter en födelsedagspresent till honom eftersom han fyller år den 13:e! Helt onödigt inlägg för jag hade visst inget att säga men ja! Ciaoo






Ecuador: Otavalo

Jag gör det lätt för mig och fortsätter att berätta om det stället jag har näst-minst bilder ifrån. Otavalo är en stad som ligger typ 2 timmar med buss från Quito och därifrån kommer Pauls mamma så där har han halva sin släkt. Första bilden är inte i Otavalo i och för sig men den är tagen påväg dit så därför räknar jag med den ;) Där ser ni vilka mäktiga miljöer det finns där alltså. Bergen och dalarna, det är verkligen grymt. När vi åkte med bussen där var jag liite skraj om man säger så. Det var ju upp och ner och hit och dit och vart man än kollade var det stup eller höga berg. Breathtaking är nog ordet som passar in på miljöerna. Andra bilden är tagen när jag och Paul gick en sväng själva i själva staden (stad är kanske fel ord men en liten stad är det väl). Gick genom centrum som var bara som typ i Spanien ungefär med små butiker överallt, gick upp mot bergen och in i typ en park och lite sånt. Den tredje bilden tog vi samma dag i centrum då indianerna hade någon cermoni. Typ 90% av befolkningen där var ju riktiga indianer, med kläderna och hela paketet. Lite strange sådär. Fanns också en stor "indianmarknad" där dom säljer massa hantverk. Staden är jättepoppis bland turister just för indianerna. Jag är dock inte så förtjust i såna grejer men jag köpte en mysig stickad tröja (som jag har på andra bilden) och flera vackra dukar. Den sista bilden är tagen sista gången vi var i staden för att säga hej då till alla innan vi skulle hem. Då åkte vi ut till ett vattenfall som ni ser på bilden. Hade redan sett så många vattenfall i Baños så jag nästan blivit immun mot deras skönhet men det var fint iallafall! Det jobbiga var att när vi åkte till den här staden första gången, precis när vi kommit hem från Galapagos, blev jag dålig i magen redan andra dagen! Maten här var ju annorlunda även mot den i Quito, ingen Ica här inte utan jaa... Så maten funkade inte riktigt för mig vilket förstörde resan en hel del för mig! Kan ju bjuda på mig själv och berätta en rolig historia (som inte var rolig när den hände). Ok, jag hade blivit dålig i magen av maten (turist!!) och vi skyndade oss hem till Pauls moster. Toaletten fanns liksom på "gården" i ett eget litet "dass" fast en riktig toa då då. Jag kommer in på gården och vad ser jag? Jo utanför toan sitter typ 10 indianer och dricker sprit! I say whaat? Tror ni jag gick på toan eller? No way! Haha. Själva staden låg ju bland bergen ungefär som i Quito och det är ju skitvackert men det är ändå inte samma sak som i Quito eftersom det här är liksom på "landet" så det ser inte lika häftigt ut som det gör i Quito som verkligen är en stor stad bland bergen.

 

 


Skola, övningskörning och jordgubbssmoothie

Gjorde precis en, ja en smoothie är det ju inte men mixade jordgubbar bananer med vatten och lite juice. Smakar helt ok men ser godare ut haha. Har precis kommit hem från körlektionen. Idag gick det ju minst sagt bättre, tyckte jag var bra på att parkera och backa. Men det gick ändå inte helt bra, inte så bra som med mammas bil. Känns lite trist but hey, I'm the first to admit it. Innan dess var jag i skolan 8-10. Det gick fakiskt bra :) Vaknade 05.59! Fett nice då larmet skulle ringa 6.00 så jag hann precis slippa höra det där oljudet! Coolt att kroppen har en inbyggd klocka liksom... Nu ska jag läsa lite i en bok om New Age innan jag kanske ska dra till Paul.





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!