a bit homesick

Just nu har jag lite hemlangtan. Jag saknar; (i obestamd ordning) men det borjar med;
1. Elliot och mamma. (och resten av familjen ocksà! men mest elliot.)
2. Toalett. Min egen toalett. Som man kan skita pa och vara glad. (ej skamt)
3. Mat, typ spagetthi och kottfarssas, stuvade makaroner och kottbullar, vad som helst som inte ar ris och kyckling nastan!
4. Chokladbollar (delicato)
5. Marabou. Borjade nastan grata nar jag sag en marabou choklad de hade tagit med sig i present i gar. 200 gram. My love.
6. Min sang. Mitt duntacke och min skona fyrkantiga kudde! (alla kuddar har ar avlanga.?!)
7. Mina klader, har bara tagit med mig jattelite klader hit och dessutom de fulaste!

Mest mest mest av allt saknar jag min fina prins Elliot. Kollade pa min egen blogg nu och sag bilder jag tagit pa honom innan jag akte. Han ar sa sot och jag saknar honom sa jakla skit mycket... Ringde och pratade med mamma i forrgar men jag blev bara ledesen och kunde inte saga nat for jag skulle bara lata konstigt eftersom jag blev gratfardig haha. Min lilla elliot har lart sig att ga nu och springer nastan, han gosar med ssk och sager halla. Vad snabbt det gar alltsa... En halsning till alla er dar hemma som tror att jag chillar fett i heta latinamerika; do not be fooled! Jag ar uppe i bergen, the mountains, det ar kallt har you see? Ingen sommar. Vadret ar valdigt oforutsagbart, precis som Paul varnat mig. Det borjar med stralande sol, gar ut med bara klanning och solen varmer. Men ratt som det ar andras himlen och det blir aska och spo regn och da menar jag SPO regn. Det ar inte alls varmt har, egentligen ar det varmare i Sverige nu (nastan) pa sommaren men solen varmer mycket har. Nar den ar framme dvs. Sa bli inte besvikna nar jag kommer hem utan varldens solbranna, do not be fooled. Galapagos daremot var precis som ni tror, paradis! 30 grader och sol sol sol. Och det ar vinter dar nu haha.

Var inte meningen att jag bara skulle klaga, jag har det bra har tro inte annat men jag ville bara skriva av mig for jag saknar mina bebisar (elliot och toaletten) sa mycket! Men jag har blivit lite dalig i magen, hor du det melowna?! har i otavalo, jag kande pa mig det for maten ar inte som hemma alltsa. Inget farligt men det har inte vart sa kul och darfor vill jag tillbaks till quito nu (the big city) for att enbart ata kfc och pizza hut dar. Har atit som en mus har alltsa. Vet ni jag tror jag till och med gatt ner i vikt och jag vill absolut inte forlora min rumpa och mina ben sa jag ar i starkt behov av pizza, cola och chips (det ar det som gett mig den har kroppen halla?!). Vill ni veta nat kul iallafall? Igar gjorde jag varldens fynd nar vi var i en annan indian stad. Kopte en stor handvaska i akta skinn for motsvarande 280 kronor :) Made my day. Kan inte sluta smeka vaskan och titta pa den. Sa fin. Sa fin.




I otavalo


Ar nu i en annan stad som vi akte till i torsdags. Typ tva timmar fran quito och det ar har pauls mammas slakt bor. Vi bor hos hans mostrar. Har inte gjort sa mycket nu nar vi varit har. Har blivit lite dalig i magen av maten nu sa jag har inte velat ga ut haha. Stackars mig! Men idag kanner jag mig helt bra men jag vill inte ata nat har for jag ar radd for att bli dalig! Den dar bilden tog jag och Paul for nagra timmar sen nar vi var ute och gick en svang och kollade runt lite. Har inte alls tagit mycket bilder har...



Har stannade vi och tog lite bilder pa vágen hit. Vagarna ar helt sjuka det ar som den dar vad det nu heter i Norge trollstigen..? Fast vagarna ar samre, you see? Trafiken har ar heeelt fucked up. Tror inte det finns nagra regler, har bara sett ett fatal fartskyltar och jag tror nastan att det som galler ar att man kor sa snabbt man kan pa de daliga vagarna. Det finns typ overgangstallen som ar markerade pa marken men nobody gives a shit sa de ar totalt onodiga, fattar inte varfor de finns. Man far helt enkelt vanta och kuta over nar det ar fritt... Ska fora over bilder nu till harddisken for minneskortet ar fullt! Till anna; paul ska jobba typ tva veckor tror det var 30-31 men han var inte saker dar pa klockarvagen men han sa att du kanske kunde fraga dem nar det var ;) Puss o kram!


picture this;

Picture this: pa en bat ute i stilla havet. Stralande sol. Sitter framme pa baten och har precis badat i det varma vattnet. Reggeaton ur hogtalarna. Nan skickar upp coca cola o cookies genom luckan. Nedanfor i vattnet leker sjolejonen (och paul snorklar runt haha). Sadar satt jag och Raquelita idag och sa fy fasen detta ar verkligen paradiset!!! Sa himla underbart var det idag. Ni kan inte tanka er ni maste hit sjalva! Vi snorklade alltsa med sjolejon idag, eller alla andra gjorde det men jag bara simmade runt med snorkel pa, vágade inte ga under vattnet just for sjolejonen som simmade precis bredvid, blev asskraj men de var sa sota o fina. Nar jag kommer hem ska jag visa en video pa dem! Datan e typ extra seg idag har forsokt ladda en bild i 10 minuter nu men forhoppningsvis kommer jag hinna med nan. 30 min internet bara... Annars var vi och sag massa jatteskoldpaddor och pa on florentina som var jattevacker =)


Halsade pa hos en massa jatteskoldpaddor och de var sa soota =)

Imorgon skall vi ga i en timme ungefar till en jattefin strand och sen ga tillbaks och sen skulle vi nan annan stans... Fattade inte riktigt men det blir sakert bra ;) Sista dagen imorgon, aker "hem" till Quito pa tisdag.

Paradis or what?!

Det ar jattesegt att ladda upp bilder med betoning pa JATTE. Men det ar anda bilder jag vill visa fran idag! Ska forsoka hinna med tre bilder som igar de hann laddas pa en halvtimme. Idag var vi ute med en bat ratt liten vi var 20 pers pa baten typ. Vi akte ca 1 timme till en annan o och dar fick vi se sana dar faglar, sjolejon o sant. Sag aven en val som hoppade upp ur vattnet nar vi akte! Sen stannade baten dar o vi fick snorkla i klart klart vatten, jag gjorde det men vart mest skraj for fiskarna jag sag men det var anda coolt. Assa det var verkligen ett paradis dar, sant vackert vacker och sa blev det antligen sol. Underbart vackert stalle! Sen korde baten till en strand dar vi fick bada o vara i ca 1 timme. Sa himla vackert o helt tomt dessutom! Vi kom tillbaka vid 3 (klockan ar halv 8 nu) da duschade vi och fixade oss. Var ju helt salt av saltvattnet. Sen har vi gatt genom det lilla centrum som finns har o kollat i alla butiker med souverneris, de ar som i gamla stan typ finns bara sant. Kopte tva trojor till Elliot som e sa himla sota och lite andra presenter. Vill kopa en troja till mig ocksá, kanske imorrn. Imorgon skall vi aka ivag med en annan storre snabbare bat kl 8 pa morgonen till en o som ligger nastan tva timmar bort. Dar ska vi kolla pa massa andra djur och fa snorkla igen :)


Vackert stalle va?! Har ar jag pa baten som vi akte med och i vattnet dar snorklade vi och pa stranden langre in lag fullt fullt med sjolejon och solade sig ;)

Skitvacker strand dar vi stannade till! Jag badade lite och gick sen runt o njot av stranden. Det var 4 ar sen jag var pa en riktig sanstrand kom jag pa, love it!


Máste ocksa visa den har bilden som jag tog i gar nar vi var o kollade pa djuren bla de kanda galapagosskoldpaddorna som ar jattestora. Har ser ni anledningen till att de ar sa fa av dem o de typ haller pa ett do ut! De ar gay! Nar vi skulle kolla pa dem holl en pa att ja ni ser vad med en annan, o alla var killar. Den lat jattahogt, asacklig haha!

greetings from madrid

en uppdatering fran flygplatsn barajas! kopte internet s e segt ojobit men vi har massa tid har. planet gar 12 i natt. Vi hit 12 idag och har spenderat dagen inne i madrid dar vi har gatt runt och kollat lte och atit paella. forsoker ladda up bilder men datorn e fucked up. det har iallafall varit en kul dag men har varit skittrott. ska nu pa en 14 h flygresa srinte fram emot det men men. orkarinte skriva mer pa dessa tangenter men ska forsoka ga in pa htmail raquelita halsar. love becky

I'm all packed and ready to go



Detta blir nog det sista inlägget innan jag åker, om jag inte får för mig att skriva nåt hemma hos Paul. Har varit på Ica maxi med mamma och elliot. När vi gick ut därifrån började det regna och det spöregnade, och då menar jag SPÖregnade hela vägen hem. Vi var så himla dyblöta! Elliot vart helt blöt för han hade lilla vagnen så vi fick bära honom och han var så ledsen. Sen har vi suttit och sett lite på tv. Ska spendera resten av eftermiddagen med att fortsätta umgås med min fina mamma och lillebror. Paul ska hit om nån timme för att säga hejdå och sen skjutsar mamma hem oss till Paul ikväll. Hoppas jag kan blogga under resan!

ECUADOR 7/6-21/7




det är ett timglas som bara rinner

Sitter och fixar naglarna, de blir skitsnygga! Men jag hatar att göra det för man måste ju liksom sitta still ända tills det torkat, trist, mina brukar alltid bli förstörda p.g.a. det. Har snott iden från Jessy eller Melli, minns inte vem, men jag gör fransk manikyr fast med silverlack istället för vitt, så snyggt! Dock har jag klippt av alla naglar nu inför resan så jag slipper hålla på så de är rätt korta... Annars har jag tränat, tränade benen och magen. Kommer vara sjukt jobbigt att inte kunna träna nu på 6 veckor för tro det eller ej så har jag blivit beroende av att göra det! Kommer säkert få ont i ryggen också om jag inte tränar. Har ju fått mina fina benmuskler och även magmuskler (fast dolt under lite fett haha) som jag kämpat för och dem vill jag inte förlora!!







I'm a soldier. There shoulders hold up so much they won't budge I'll never fall or fold up.

I just wanna be numb I don't wanna feel a thing
I don't want reality actually reality stinks
How bout we just pretend that your cellphone didn't even ring
and that I was'nt on the other side of the door listening to everything
tell me another lie





I know you're thinkin this song is gonna be about
All the problems in my life, all my pain and sorrow
All the shit I done been through
And the times that I've been livin on this here fucked up Earth
Well I'm sorry to let you know that it ain't, haha.
Tryna keep up with my whips, I don't pay a damn note
No, no you fake hustlers are a joke
Huffin old ass fool should have came with a remote





resfeber

Har suttit och kollat på Talang och Berg flyttar in hos Bert Karlsson, han är ju för skön! Tidigare kollade jag och syrrorna på filmen Legally Blondes som handlar om Elle Woods kusiner från Storbritannien, kul film. Jag gillar verkligen såna här roliga menlösa komedier, cute :) Sitter och läser igenom "råd" när man ska resa till Ecuador och jag börjar ju få ganska så mycket panik. Alltså. Fan. Är faktiskt skraj! Och så skriver dem "Med allt detta vill vi inte avråda er från att resa till Ecuador. Men det är en fördel att vara mental förberedd på de risker som finns för att därmed kunna agera på ett säkrare sätt." Blabla bla. Alltså detta är inte som mina paradis på Kreta och Mallis. Det låter liksom livsfarligt att vara där! Nästan som Brasilien. Wäää. Paul har ju hållt på att tjata om allt sån här men det enda det gör är att göra mig skraj och tänka vad är detta för ställe där man inte ens kan vara säker??! Och jag är säker på att det också är jättefint men alltså nu är jag riktigt uppskrämd. Paaaul! Såhär är det väl inte i Chile??

Nu ska jag lägga av med att skrämma upp mig mer liksom vad ska jag göra åt saken. Man får hålla tummarna och vara "mentalt förberedd" utan att vara skraj helt enkelt. Och färga håret. Svart. Haha nej jag skojade, blondes have more fun som vi lärt oss i dagens menlösa film haha! GODNATT!



middle finger to anyone who hate, the way we burn it up!



Sitter här och är såå uttråkad. Jag har inga måsten, skolan är slut för sommaren. Jahapp. Suttit vid datan, börjat kolla på Marley & Me men den var bara för lame så jag tog bort den, bränt dvd:er, rensat... Läst alla bloggar och lite till. I'm bored! Jaja nu är det bara 15 minuter kvar till Tyra Banks Show som iallafall är kul, men det känns som låånga minuter haha.

Bilderna vet jag inte riktigt men de hamnade visst här haha! Där ser ni godiset som Jamies mamma hämtade hit från England när dom var på besök, mmm engelsk choklad är ju bara så gott. Jag fick byta till mig en Galaxy och en mintchoklad som jag inte ätit ännu i utbyte mot mina english fudge som jag inte tyckte så mycket om.. Och sen testade jag förresten naturgodis för nån vecka sen, see? Köpte typ en av varje för att prova på allt men nej, det är inte min grej. Youghurt grejerna tycker jag är vidriga rent utsagt och nötter blir man så torr i munnen av o så fastnar det... Men några goda fanns det iallafall. Åh fy vad bored jag är. Det har gått 3 minuter sen jag började på detta inlägg haha, 10 minuter tills det börjar nu. Idag har jag inga planer direkt, ska vara hemma med Elliot och mamma bara (och resten såklart ;) har tänkt fixa (finslipa) lite på packningen bara. Men jag är nästan klar. OH MY GOSH! Om två dagar åker vi. Alltså. Om ni inte snappat upp det åker jag till Ecuador Latinamerika på söndag morgon! Ska vara borta i 6 veckor. Förstår ni?! Hmm lite nervöst lite kul lite jobbigt och mycket spännande. Det värsta kommer vara att vara borta från familjen, mest Elliot och även mamma. Kommer vara grymt jobbigt för mig. Men förhoppningsvis har man så fullt upp och kul där så man inte hinner med att tänka på det! Oj nu är det bara 6 minuter kvar till Tyra. Bye!





Ten cuidado con el fuego (It'll burn you!)



Började på detta inlägg i går kväll men sen började jag känna mig lite illamående och supertrött så jag slängde mig på sängen, såg ett Simpsons avsnitt och däckade sedan. Vaknade pigg 6.29 imorse och klockan skulle ringa 6.30! Så skönt när det blir så, och riktigt häftigt att hjärnan liksom har en inbyggd klocka ;) Iallafall meningen var att jag skulle visa upp vad jag fick hem från Bubbleroom igår. Köpte ett par jeans och två björn borg till Paul och allt detta fick jag på köpet! Mascara, läppbalsam och concealer (som verkar funka bra) från Oriflame och dagkräm, ögonkräm och serum från No.7. Sen fick man också en liten Kangool hatt för barn haha. Konstigt!



Här är jeansen! Testade att fota mina egna men det blev inte bra alls så jag tog bilden från Bubblerooms hemsida istället. Jeansen är supersköna, de är stretchiga och inte jättetajta men ändå tajta om ni förstår ;) Man kan andas och sådär men det ser ändå bra ut! Det var första gången jag handlade från Bubbleroom och det funkade bra tycker jag, men inte lika snabb leverans som hos Nelly dock. Har förresten gjort sista tentan nu och det kändes bra så nu är jag klar med allt och redo för sommarlov!!





Om några timmar är det sommarlov!

Då är mitt första år på högskolan över, det har gått snabbt och ganska lätt :) Har gått och tänkt, om två veckor har jag tenta, nästa vecka har jag tenta, på fredag har jag tenta, men nu är det som så att om en timme och 50 minuter har jag tenta!! Vad snabbt tiden går, har inte råpluggat men hoppas på att min hjärna är med i dag ändå! Wish me luck!




If you think it's a game then play with it right



God morgon! Uppe tidigt i dag, straxt efter 7 vilket var jobbigt för jag sov så sköönt. Dessutom har jag träningsvärk från i går i bakbenen och rumpan (även magen!!) och då är det extra skönt att bara ligga kvar i sängen och stretcha/sova. Men men gick upp och fick mysa lite med Elliot och vi delade på en rostmacka innan han åkte för att vaccinera sig. Själv ska jag straxt gå ner till stan och ta tåget in till stan för vaxning och fix av ögonbryn och fransar. Är lite nervös men jag ser mest fram emot mörka fransar ;) Förresten när man skall gå ner på stan eller ner till stan så är det Södertälje C som menas och när man skall in till eller upp till stan så är det Stockholm, see? Det har blivit en del missuppfattningar förut om vilken stad man menar haha. Jaja ska smörja in mina händer nu, de är astorra!




Is it worth it?



Läste precis en artikel om Miranda Kerr som är en av VS modellerna där hon berättar om hur nyttigt hon lever för att se ut som hon gör, käkar bara nyttiga saker osv osv. Har läst massa såna här artiklar förut där modeller/kändisar berättar om hur de äter för att kunna se ut som det gör och jag tänker alltid "stackars dom!" Visst ser dom bra ut tjejerna men jag skulle aldrig någonsin byta med dem och sluta äta allt som är onyttigt, inget godis eller snacks utan bra sallad och nyttig mat. Fy vad tråkigt det skulle vara! Självklart ska man inte överdriva åt något håll alls men jag har iallafall kommit fram till att det som passar mig är att käka vad fasen jag vill när jag vill det för att jag njuter av det - och samtidigt träna några gånger i veckan så slipper man dåligt samvete och så gör man av med lite av det man äter. Det är ju 1000 gånger bättre än att sluta äta det man gillar. Vissa har ju bara sån där Victorias secret kropp naturligt som min syster till exempel, det spelar ingen roll vad hon äter eller att hon inte tränar men jag själv har inte alls det utan kan visst gå upp i vikt osv. men ändå funkar det med träning och att njuta av att äta! Och om jag får säga det själv tycker jag nog ärligt talat att min kropp är bra mycket snyggare än änglarnas!

Nu blev det visst lite snack om vikt och sånt och egentligen är det ingen big deal, jag tycker heller inte man kan säga att det är fult att vara smal osv osv för vissa personer är faktiskt så naturligt smala och de kan inte gå upp i vikt! Alla är olika helt enkelt and that's that. Som tur har alla också olika smak så det jämnar ut sig! Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig. Ska upp vid halv 8 imorgon och åka och vaxa mig inne i stan, finally! Visste ni att jag sparat ut håret under armarna i två veckor? Och det växer fort vill jag lova, fy vad det ska bli skönt att bli av med det!!





Cali by D. brand



Nej Paul jag har inte shoppat så du behöver inte scrolla! Men de här jeansen från D. Brand är ju bara grymt snygga! Har älskat dem ända sen första gången jag såg dem, snygg färg och så är modellen snygg fast jag får mer äppelrumpa än modellen men det är inget fel heller haha. De finns på Bubbleroom och Nelly! Jag har ett par ljusljusblå jeans från märket och även om jag är en big hater av jätteljusa (speciellt vita) jeans och tycker det är asfult så är de faktiskt rätt fräscha på våren och sommaren! Imorgon ska jag hämta ut mina röda. Ja jag VET att jag shoppat lite extra mycket denna måndad. MEN jag jobbade my ass off förra månaden så några slantar får jag väl unna mig för! Resten går till resan :)

För att få med båda mina stora ämnen som jag brukar ha här i bloggen; shopping och plugg så vill jag bara säga att jag tror jag börjar förstå islam lite bättre nu (såhär två dagar innan tentan). Islam är inte som vi i väst/kristna/sekulariserade har det eller tror eller är utan det är snarare mer som hinduism eller nåt. Det är som en blandning av kristendom och hindusim (i hur man gör) Det är inte i huvudsak en tro eller något personligt utan det är mer riter och kultur och ett sätt att leva med regler, politik osv. Det är liksom inte en tro i den benämningen som kristendomen är en tro utan det är mer något man gör. Det är väldigt komplicerat tycker jag men det är liksom lite mer konstigt och hmm gammeldags om jag ska välja orden rätt haha. Man (jag) brukar ju tänka att just islam är gammeldags och liksom inte "utvecklats" lika mycket som kristendomen. No offense men det är iallafall mina tankar! Och nu vet jag varför, i islam är ju Koranen inte skapad i tiden utan den har alltid funnits och är inte på verkat av tid, den är helt enkelt perfekt, den är inte skriven av nån människa utan Gud - därför kan man ju inte ändra nåt eller skylla på att det var så på den tiden när det gäller tex. arvsrätt, regler, antal fruar osv... Bla bla blev mkt snack nu! Jaja vi får väl se hur tentan går. Måste läsa på lite om muslimsk feminism nu för jag vet att lärarna bara måååste ha med frågor om kvinnans ställning för det är ju så himla viktigt, och jag har liksom missat att plugga på det...





I'm lost without you




I swear that I can go on forever, again
Please let me know that my one bad day will end
I will go down as your lover, your friend
Give me your lips, and with one kiss we begin
Are you afraid of being alone?
'Cause I am, I'm lost without you
Are you afraid of leaving tonight?
'Cause I am I'm lost without you

Har precis suttit och tittat på början av Shrek 1 med lilla Elliot, vi har upptäckt att han älskar Shrek, han sitter och stirrar på skärmen och pekar och säger "titta" så söt :) Skönt att ha hittat ett sätt som gör att han kan vara lugn och sitta still också för det är annars ganska så rare. Annars har jag tränat 45 minuter, körde igenom heela kroppen så det känns jätteskönt, käkat en fet skål med spagetthi och burkköttfärssås som ärligt är 1000 gånger godare än hemlagad! Har gått igenom mina anteckningar också och skrivit ner det jag fortfarande har svårt att få in i skallen. Ska repetera lite mer nu!





Here's a letter for you but the words get confused.



Mina ögon är för blöta för att göra epilogen rättvis
Jag orkar inga flera ord
Inga krafter för en vacker utgång



Är trött nu, har ju varit vaken sen 7 (ovanligt) men jag har knappt pluggat idag. Vet inte riktigt vad jag gjort sen jag kom hem. Umgåtts, packat, varit. Känns lagom bra. Imorgon blir det att plugga skitmycket för på torsdag är det fullt upp och på fredag skall jag bannemej gå och skriva en grym tenta så är det ur världen sen. Press press alltså när man inte vet hur det ska se ut och vad det blir för frågor, det är så brett! Svårt att veta men förhoppningsvis kan man klara sig genom att formulera några snygga flummiga funderingar... Tror jag ska lägga mig nu faktiskt och vakna superpigg imorgon bitti, träna och sen pluugga plugga plugga!



New Yorker och Desperate housewives



De här plaggen fick jag i dag i skärholmen. En tröja utan luva, behövligt då jag avskyr luvor på tröjor men ändå gillar själva looken på luvtröjorna om ni förstår ;) Den kommer från New Yorker (love) och kostade 99 kronor. Även ett par knälånga svarta shorts som jag har på bilden men orkade inte ta nån bättre bild ;) Sen ett par supersöta trosor därifrån som kostade 69, så fint med rosetten (fjärilen?!) där bak, mamma köpte likadana :) Hon köpte även en ascool bh som hörde till med jättesnygg rygg så man nog kan ha den till öppna ryggar till och med - och jag tycker att bh som syns där bak är det fulaste som finns ;) Sen blev det också en jacka som jag fastnade för, 319:- Den satt jättesnyggt på men det var svårt att fota, orkade inte försöka mig på att ta någon bättre bild så ;) På Willys köpte jag förresten ett 7pack med strumpor svarta där det står veckodagarna på varje, kostade 49 för alla - sjukt bra och ett sätt att inte blanda ihop alla svarta strumpor här hemma! Har precis sett klart på Desperate houswives för säsongen och jag säger bara shiiit. Älskar serien! Slutet var riktigt bra och lagom spännande liksom, man fick veta det man ville och sen en liten twist som gör att man längtar till nästa säsong, perfekt! Gjorde precis en apelsinjuice med jordgubbar, blåbär och hallon :) Tror jag ska göra en macka till det nu ciaoo!





I'm on fire but together we burn it up

Idag gick jag upp kvart över 7 fast jag inte måste iväg! Känner att jag inte har tid att sova bort min tid haha. Håller på att träna nu men jag tog en liten paus, blev så trött, är inte riktigt på träningshumör idag känner jag men men. Åh vad jag bara längtar efter att hoppa in i duschen och sen fixa och sminka mig! Har kört på att duscha varannan dag nu typ en vecka och det känns bara så ofräscht! Har ju vart och solat lite så jag har inte haft något smink alls, bra för hyn men så trist... Idag måste jag till Skärholmen och lämna tillbaks böcker, hoppas mamma åker med för annars tar det sån tid! Jaja nu får jag skärpa mig och fortsätta träningen så jag får duscha nån gång haha!





If you don't like it you can kiss my



Tog ut typ alla mina bikinisar för att se vilka jag ska ha med på resan! Om det är något jag inte behöver så är det bikinis, alltså hur ofta används de egentligen på ett år?! Jag ska iallafall ta med mig den fina baddräkten som förhoppningsvis kan användas och sen två eller till och med tre bikinisar så får jag hoppas att det finns tid att använda dem med! Det blir nog den nya blommiga, den silvriga och den orange topen och svarta trosan.

Sitter och kollar på Desperate housewives, som tur har alla avsnitten för säsongen kommit nu så jag hinner se klart det innan jag åker, skönt :) Serien är så bra men det händer så mkt skit alltså så man blir galen hihi. En av mina favoritserier iallafall. Lägger in en asbra låt här! Superbra låt från Ciara's nya cd :)







Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!