Cali by D. brand



Nej Paul jag har inte shoppat så du behöver inte scrolla! Men de här jeansen från D. Brand är ju bara grymt snygga! Har älskat dem ända sen första gången jag såg dem, snygg färg och så är modellen snygg fast jag får mer äppelrumpa än modellen men det är inget fel heller haha. De finns på Bubbleroom och Nelly! Jag har ett par ljusljusblå jeans från märket och även om jag är en big hater av jätteljusa (speciellt vita) jeans och tycker det är asfult så är de faktiskt rätt fräscha på våren och sommaren! Imorgon ska jag hämta ut mina röda. Ja jag VET att jag shoppat lite extra mycket denna måndad. MEN jag jobbade my ass off förra månaden så några slantar får jag väl unna mig för! Resten går till resan :)

För att få med båda mina stora ämnen som jag brukar ha här i bloggen; shopping och plugg så vill jag bara säga att jag tror jag börjar förstå islam lite bättre nu (såhär två dagar innan tentan). Islam är inte som vi i väst/kristna/sekulariserade har det eller tror eller är utan det är snarare mer som hinduism eller nåt. Det är som en blandning av kristendom och hindusim (i hur man gör) Det är inte i huvudsak en tro eller något personligt utan det är mer riter och kultur och ett sätt att leva med regler, politik osv. Det är liksom inte en tro i den benämningen som kristendomen är en tro utan det är mer något man gör. Det är väldigt komplicerat tycker jag men det är liksom lite mer konstigt och hmm gammeldags om jag ska välja orden rätt haha. Man (jag) brukar ju tänka att just islam är gammeldags och liksom inte "utvecklats" lika mycket som kristendomen. No offense men det är iallafall mina tankar! Och nu vet jag varför, i islam är ju Koranen inte skapad i tiden utan den har alltid funnits och är inte på verkat av tid, den är helt enkelt perfekt, den är inte skriven av nån människa utan Gud - därför kan man ju inte ändra nåt eller skylla på att det var så på den tiden när det gäller tex. arvsrätt, regler, antal fruar osv... Bla bla blev mkt snack nu! Jaja vi får väl se hur tentan går. Måste läsa på lite om muslimsk feminism nu för jag vet att lärarna bara måååste ha med frågor om kvinnans ställning för det är ju så himla viktigt, och jag har liksom missat att plugga på det...




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Vanadesse.

Tack gumman! Jag blev färdig idag med hemtentan och dessutom blev jag gödkänd på min muntliga tenta och mina praktiska saker! Känns grymt!



hur e d me dej då?

2009-06-03 | 21:46:49
http://vanadesse.blogg.se/
Ida

Snygga jeans!

2009-06-07 | 17:29:42
http://idabjelkert.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!