L'oreal färgar visst både hud och hår



Hittade en artikel om denna bild på den här sidan och tyckte det var rätt intressant att se! Det är en annons för L'oreal hårfärg ur Elle och visst är det inte bara hårfärgen som blivit ljusare utan huden har blivit rejält ljusare, Beyonce som annars är svart/mörkhyad är ju vit på denna bild! Fattar inte riktigt hur de kan överdriva såhär mycket, i och med att hon är så pass känd att alla vet att hon inte ser ut så. Och att hon tillåter det förstår jag inte, ok att det är massa retusch men ändra hudfärgen så pass radikalt? Sjukt!

Skulle gå och betala avgiften för körlektionerna som jag har skuld på men kontoret stänger visst 12 på fredagar :s Och jag hinner inte dra dit nu, så jag får ta det på måndag, hoppas dom inte klagar! Ska hursomhelst ta bussen om en timme och åka till St:Eriksplan och ha något berättarseminarium 14-17. Har precis käkat lunch, lite onödigt tidigt med tanke på att jag inte måste gå ännu, men men. Gammal o halvbränt tacokött med enbart gräddfil o ost för det fanns inga grönsaker. Hatar de här tiderna! Måste hemifrån vid 12 och kommer hem typ halv 7, alltså ingen som helst tid att käka! Å har inte råd att käka ute så... Oh well får se om jag drar hem efter det eller hem till paul, vi hörs!





Piercing och kyrkans barntimmar



Här är en bild på den nya piercingen, fotade den men sen la jag aldrig in bilderna på datan men nu har jag iallafall gjort det =) Svårt att få en bra bild så nästa gång ska jag nog fota piercingen innan jag satt i den. Höll upp den gamla piercingen för att kunna visa att den nya är mycket större ;) Å ingen infektion har jag fått, toppen =)

Annars har jag kämpat mig upp som vanligt, alltid trött, tränat ett fett jobbigt pass, hatar att bli svettig men det känns bra efteråt ;) Nu ska jag snart käka lunch och sen åka ut till Pershagen där jag ska besöka kapellet (kyrkan) och deras barngrupp och se vad det är för en verksamhet. Det är till min VFU som är denna vecka, ska undersöka vad det finns för ställen som påverkar barn och unga när det gäller religion. Är lite nervös, vet inte vem jag ska träffa o sånt men det ska ändå bli skoj. Sen är det direkt till jobbet så vi hörs kanske ikväll eller imorrn =)





Mina gamla headers


Första gången jag gjorde en header och design var för ett år sen när jag börjat blogga allt oftare. Då tog jag den här bilden på mig som jag gillade och gjorde typ världens enklaste header, liten och Paintlätt men jag gjorde den i Photoshop. Under praktiken tror jag det var.



Min andra header fortsatte med det enkla temat och till och med samma bild. Men jag hade upptäckt brushes i Photoshop och Paul hade laddat ner dessa som jag verkligen ville använda. Färgstänk och så en riktigt färgstark design, men inte särskilt snyggt och framförallt inte avancerat!



Den första riktigt snygga (om jag får tycka det själv) designen gjorde jag i juni efter att jag tagit dom där fina bilderna med Maria. Ville göra en header med dom och så ville jag ha in massa quotes och text och därför blev det en stor header. Tycker fortfarande den är fin och passar till vår och sommar.



Min senaste design gjorde jag i oktober tror jag efter att jag fotats en gång till av Petra och ville använda de nya bilderna. Annar är det typ samma tema som den jag hade innan men mer höstiga färger. Denna design hade jag ända tills i helgen då jag bytte till en mer vårig design.

Vilken tycker ni är finast?





Rinkeby bibliotek

Helgen går alltid så fort, nu är det måndag igen! Imorse gick jag upp kl 7 (bläää) och åka med Paul till Södertälje, han skulle till jobbet och jag hem. Kom hem vid 8 och sen åt jag frukost, tränade och så har jag mest suttit vid datan samt underhållt Elliot gnällspiken. Nu sitter jag och käkar överblivna chips och pepsi från i fredags... ska i och för sig äta lunch straxt men vill ändå passa på att trycka i mig lite :p Min moster berättade att pepsi max innehåller 0 points hos Viktväktarna, alltså kan det väl inte skada..? Inte vikten iallafall =)

Idag skulle jag egentligen jobbat men det kan jag inte eftersom att jag måste åka till Rinkeby på studiebesök på bibblan där. Det blir första och nog sista gången jag åker dit, det tar nästan 2 timmar från mig dit! Bläää:s Besöket är 15-17 så jag måste åka härifrån 13 och kommer hem sent... Har aldrig besökt de norra förorterna så nu får jag se om det ser ut som man tänkt sig haha :p



Dust it



Har ju hört så mycket bra om denna hårprodukt som är som ett puder man lägger i hårbotten och som ska ge jättemycket volym. Har blivit sugen på att testa det, får se om det blir ett köp. Har någon av er använt det?




jag på petra's blogg



Gick in på Petras blogg
som jag brukar läsa då och då och så såg jag att hon gjort om sin header och att en bild på mig är med =) Kul att se, det där är en av mina 2 favoriter från fotograferingen med Petra. Hon tog verkligen jättefina bilder! Skulle vilja fotas en gång till av henne och funderar på hur jag skulle vilja sminka mig/kläder och sånt =) Hon är jätteduktig på att fota så hör av er till henne om ni är intresserade!





I'm so into you now



Jag säger God natt med den här låten som är en av mina favoriter! Räknar den också till min favoritkateogri 'ghetto lovesongs' :p Fabolous som är en bra rappare och som jag gillat sen hans Breathe som är en grymt bra låt. Fin video är det också. Gillar när han säger "How'd you like it if both our names had Jackson on the end?" Cute!

Läste att Blondinbella åkt ur Let's dance, kan ju hålla med om att hon inte var någe bra men ändå trist för jag tyckte det var kul att se henne... Nej nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs imorrn!




The other Boleyn girl



Den här filmen såg jag på igårkväll. En sann historia som utspelar sig på 1400-1500 talet i England och handlar om Kung Henry (vet inte vilken för att jag kan inte läsa såna där konstiga siffror :p) och hans kärlekshistorier med Boleyn systrarna. Filmen utspelar sig i riktigt vackra, spännande miljöer och jag var fast och helt inne i historien fast jag brukar bli rätt uttråkad av såna här filmer. Man blir ofta chockad av filmen, chockad av att männsikor kan vara så onda, att de kan vara så goda och vilken grym värld det var på den tiden, speciellt i kretsar där makten fanns. Filmen är definitivt värd att ses och fascineras av, speciellt i och med att den är sann.

Nu har jag varit vaken en timme och ska väl ta tag i dagens träning då. Har knappt tränat på två dagar och jag känner hur tränings'glädjen' rinner av en rätt snabbt så jag får ta tag i det nu.




Miss Spears


Vet inte riktigt hur men jag började kolla på Britney Spears gamla videos på Youtube. Hennes up's and down's liksom men musikmässigt tycker jag hon mest har haft ups, även om jag inte lyssnat på hennes senaste skivor. Men jag minns så väl när hon kom med Baby one more time och jag beställde hem skivan och lyssnade på och dansade till. När man ser på videon idag kan man ju tycka att det är liite to much med hela skolflickskitet med toffsar i håret och magtröja, lite snuskgubbe varning över det hela! Minns när Britney kom med andra skivan där Lucky mfl och jag var på stan med min bästis och hade med 500 kr och köpte skivan som var så dyr, men jag fick köpa dem för mamma ;) När jag lockat hela håret stod jag framför spegeln och mimade till 'Girl in the mirror' och kände mig daamn fly alltså.


Sen kom Britney med sin mer sexiga framtoning och det passade nog rätt bra i och med att vi som var hennes fans också höll på att bli lite äldre så vi kunde liksom hänga med på sätt o vis. Alltså kolla vad fit hon var här! Riktigt snygg och så passar hon bättre i ljusare hår än i första videon. Minns inte riktigt ordningen på skivorna osv. men Slave 4 u var ju riktigt bra och med en het, bra beat och sen var det Overprotected och Stronger som var grymt bra!


En av hennes bästa låtar och framförallt bästa videos tycker jag är Toxic. Videon är så himla cool där hon är 3 olika tjejer, blondin, rödhårig och brunett. Sen gick det ju lite utför när hon gjorde sitt uppträdande på MTV awards och var helt borta. Och så blev det väärldens diskussion om hur tjock hon var. Jag tycker absolut inte att hon var tjock och dessutom såg hennes kropp ut ungefär som min så det var ju lagom kul med all kritik hon fick. Tycker det var helt sjukt faktiskt! Visst har hon sätt bättre ut och hon verkar se bättre ut nu, men jag tycker nog att Britney alltid vart snygg och bra sångerska/dansare :)




Pappa's minneslåda



Städade lite uppe i min garderob och längst in har jag en necessär fylld med minnen av min pappa som dog 2006. Det är saker som jag la ner i jackfickorna när vi var och städade hans hus efteråt. Hans keps, glasögon och en huge handske haha :p Sen är det även en lapp som han skrivit, står inget viktigt men den har hans kråkhandstil på sig :) Och sen 2 saker som är typsikt för honom, som faktiskt får representera honom, lypsyl och snus - hans bästa vänner kan man säga :p Och bäst är nog de två parfymerna, båda GANT. När jag luktar på dem så får jag verkligen hans bild i huvudet, inte lika starkt nu som precis när jag fått dem men det luktar verkligen som honom! Den ena parfymen är helt full så jag tänkte faktiskt ge den till Paul nu, onödigt att den bara ligger där, har ju den lilla som också luktar o bara e lite kvar i så den får vara kvar som minne =) Sen har jag ju den fina bilden på pappa framme också, den är från när han var rätt ung... har inte många bilder på honom tyvärr. Finns så mkt jag skulle vilja berätta för pappa och som han kunde hjälpt mig med, men oh well. Vad ska man göra annat än att gå vidare? Det är iallafall trevligt att ha den här lilla minnessamlingen att kolla på ibland, nåt man har kvar liksom =)






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!