napp

 

Nappen har verkligen blivit vår räddning här hemma! Varken jag eller mina syskon har använt napp så jag trodde nog inte Nathan skulle göra det heller men sen jag testade så har jag insett att det är ju perfekt för honom. Han kan knappt sova utan att ha nappen i munnen för han vill ju snutta mest hela tiden och annars vaknar han och blir helt galen ^^

onsdag

 

Försökte ta en bild på mig och Nathan

häromdagen men det är ju helt omöjligt som ni ser ;)

 

Natten till idag var riktigt riktigt hemsk! Det var nog vår värsta natt sen vi kom från sjukhuset, Nathan kunde aldrig komma till ro och vaknade heeela tiden. Vid nio gick vi upp och så var han vaken tre timmar och jättepigg, skum unge! Sen har han sovit i vagnen, ammat och fortsatt sova hela dagen. Jag har tvättstugan, så skönt att få bort all tvätt :)


en lugn tisdag

 

Min lilla prins i sin säng igår :) Innan han föddes sa jag ju att han absolut inte skulle sova i våran säng men det är verkligen både lättast och mysigast än så länge... Dock vill jag fortfarande att han ska sova i sin egen längre fram. Igår sov han ju där en stund för första gången :p Annars är det enbart vagnen eller famnen som gäller! Han ligger förresten alltid på sidan och sover som ni ser. De säger ju att bebisar ska ligga på rygg så de inte riskerar att rulla över på mage men han kan bara inte göra det av någon anledning... vänder sig direkt till sidan! Fick tipset att lägga något, typ en liten kudde vid magen så han inte kan rulla över så det är ju ingen fara. Och så får han byta sida ibland så att huvudet inte formas på ena sidan.

 

Vi var en sväng i Ringen igen, var tvungen att posta ett paket. Hade tänkt köpa ett par byxor till bebis för han har verkligen inga som passar, och i storlek 56 har vi heller knappt några. Men det fanns inga fina alls, det var att välja mellan ett par grårandiga och svartvitrandiga, hade velat ha ett par bruna eller så... Jag har hunnit städa badrummet idag och nu är det faktiskt fint här hemma, förutom att det verkligen behöver dammsugas. Bebis sover fortfarande i vagnen och jag sitter här och chillar. Det är väl typ nu man skulle kunna ta fram och plugga lite men jag kan verkligen inte. Känner mig ändå som att jag har bomull i huvudet eller något, jag kan verkligen inte koncentrera mig, som sagt, ser inte fram emot att komma tillbaks till plugget! Ska sätta mig och titta inspirationsbilder till lägenheten istället :)


Tisdag

Har en liten gnällspik här i famnen som håller på att somna. Vet inte riktigt vad det är men både igår och nu på morgonen har Nathan varit jättegnällig... Hans ögon har också blivit jättekladdiga, det ska väl vara normalt så jag hoppas det inte är att han blivit förkyld :s

Ska försöka lägga ner skruttis i vagnen en stund så jag hinner duscha och äta frukost, sen blir det en liten promenad :)


:)

Min lilla pojke ligger och sussar så sött... i sin egen säng!!! Vi som gjort hans säng så fin och sängen är det som mest pengar spenderats på och så har han ju inte sovit där i en enda gång men nu ligger han där och sover! Han vaknade vid halv 4 och ammade och sen somnade han i famnen när vi fick besök så jag lämnade över honom till pappa som la honom i sängen och där har han fortsatt sova tills nu. Är helt amazed haha! Besökarna var de som håller på att jobba med vår kommande lägenhet och vi fick se ritningen och lite sånt, så himla kul :) Den kommer bli riktigt grym och myyycket större än vad som var beräknat från början. Förhoppningsvis är den inflyttningsklart i sommar :)

Nu ska jag placera mig i soffan, så mycket tid jag haft idag, har till och med hunnit fixa naglarna... Kanske ska man ta och passa på och plugga lite? Om några veckor är jag tillbaks i skolan, har liite ångest inför hur det ska gå ja...

jobbhelgen

 

Det blev ingen uppdatering alls i helgen, var hos mamma i Södertälje och sov över och så jobbade jag. I lördags stressade vi dit (allt tar SÅ mycket längre tid med barnvagn) och så jobbade jag 16-21.30, saknade min lilla pojke supermycket. Hem och han bara sov och sov och var inte ens intresserad av att amma vilken jag behövde kan jag lova ;) Satt uppe till tolv och sen la vi oss och sov såå bra, Nathan vaknade bara en enda gång och åt lite men jag vaknade en gång till och fick väcka honom för jag behövde verkligen amma. Vid åtta vaknade han sov han brukar göra för att äta och skrek när vi bytte blöja, han somnar ju alltid om men nu vaknade även morbror Elliot och kom in och hoppade upp i sängen så det var bara att gå upp direkt. Sen jobbade jag 12-17.30 igår och jag var så trött! Kändes som att jag hade jobbat typ 10 timmar och inte knappt 6... Är inte riktigt i samma form som jag var förra året kan jag lova. Det hade gått bra med Nathan iallafall som var med sin mormor och pappa och han hade ätit bra ur flaskan, var nog mest jag som led av att vara ifrån honom. Dels saknade jag honom supermycket och dels så vart mina bröst så fulla att jag trodde de skulle sprängas, då fick jag ändå pumpa ur några gånger haha.

 

Imorse vaknade Nathan vid nio och ville inte sova, han var vaken typ två timmar och låg och tittade med sina fina ögon :) Sen blev han dock helt galen, ammade men ville sen inte ha någonting och bara skrek och skrek helt hysteriskt. Jag var oduschad, opåklädd, utan frukost och såg inte klok ut. Fick lägga honom i vagnen fem minuter och duscha och klä på mig så snabbt som möjligt och sen ut med honom i vagnen. Hann inte ens ut genom porten förens skitungen sov! I vagnen går det minsann bra :p Nu har han snart sovit i tre timmar, lite gnäll och vaggning har det blivit men jag har hunnit med att städa iordning här hemma också och ta fram det lilla julpynt jag har. Får se om jag hinner äta innan han vaknar också, vore ju perfekt...


fredag



Hittade inte den bilden jag ville ha så jag lägger upp den här, jag och syrran typ... när kan det vara, 2001 kanske? Jag och Nathan var iväg en sväng till Ringen och jag handlade för presentkorten jag fick igår på H&M. Köpte ett tvåpack amningsbh och fyra vanliga linnen med tunna band för 400, mycket för pengarna alltså :) Det är verkligen så mycket svårare att hitta kläder nu när jag ammar och inte är gravid. Som gravid kunde jag ju ha typ allting som var lite stretchigt iallafall men nu är det massa tröjor och klänningar som är omöjliga att amma i utan att ta av hela tröjan! Har i princip inga tröjor som funkar, därför köpte jag de här linnena. Har ett grått sen tidigare och idag insåg jag att sömmen lossnat helt på ena bandet så den blir till att slänga. Funderade över hur länge jag haft den och fasen har jag haft den åtminstone sen 2003 eller 2004! Alltså 7-8 år har ett H&M-linne för 49 spänn hållt, och det är faktiskt en av mina favoriter som jag använt massor! Visst har det väl varit lite uttvättat ett tag men ändå ;) Kvalitet alltså :p

Nu har Nathan sovit i sin vagn ända sen vi gick vid tolv så tänkte ta och väcka honom nu så han får äta lite! Vet inte hur det är det där... hur länge ska man låta honom sova egentligen? Han har ju sin napp som han snuttar lite på då och då medan han sover, kanske är han hungrig fast han nöjer sig med nappen eller? Svårt det där... Har iallafall hunnit med att städa, diska, göra schnitzel till ikväll, betala räkningar, rensa bland mina tröjor och packa inför imorgon då vi ska sova hos mamma. Så skönt! Och blogga nu såklart också ;) Blir nog att göra nåt att äta och sen landa vid tv:n med Nathan. Imorgon är det jobb som gäller!


torsdag, två veckor gammal :)



Nathan verkar ha fått lite lättare att sova själv nu! Igår sov han vid två tillfällen över en timme själv på soffan efter att ha ätit och nu sover han här i vagnen och har sovit snart en timme. Han gnäller till då och då och när nappen åker ut blir han inte glad men annars så ;) Vi har precis varit hos BVC och allt var bra med honom och han har nu gått upp till 3885g så det var perfekt! Nästa gång ska han mätas också. Det gick bra med vagnen själv också, men när jag skulle upp här så var det OMÖJLIGT. Det är ju en sån här vanlig barnvagns "ramp" eller ja där hjulen åker men den är felbyggd så att det går inte riktigt att komma in ordentligt med vagnen innan man ska upp, till slut tog jag ur liggdelen och bar upp den först och sen körde jag upp vagnen med hjälp av lite våld, det blir nog så jag får göra!

Har suttit och pumpat ut mjölk men nu känns det inte som att det finns nåt kvar haha, ska försöka lite mer iallafall. Jag ska nämligen iväg en stund i eftermiddag, klockan fyra ska jag på en till av de här gruppdiskussionerna jag var på förut. Så himla bra, de ringde hem igen och idag ska vi prata om tv-vanor ^^ En timme och fyrtio minuter och för det får man 400kr presentcheckar! Blir att köpa amningsbh för det... Ja det var sant att man behövde fler än en! Åt risgrynsgröt till "lunch" igår och idag, idag insåg jag varför det inte var så gott som jag mindes att det ska vara igår... Hade glömt sockret och bara haft kanel haha! Jaja, mamma har alltid sagt att sockret inte behövs för det är såå sött i sig själv men det är faktiskt inte sant!

barnvagnsinvigning

 

Två bilder jag tog på bebis första lilla promenad. Jag har inte varit ute nåt annars, vagnen väger ju en del och är rätt svår att få upp och ner för vår lilla trapp här ute för den är så dåligt byggd och eftersom jag inte ska lyfta tungt pga snittet har jag inte gått ut. Imorgon måste vi dock för då har vi tid hos bvc, kl 11! Usch så himla tidigt! Idag sov vi till halv 12! Så skönt med tanke på att man är vaken en del under natten och på morgonen, så det blir inte kul att gå upp tidigt :s

 


Update

Gosh jag har verkligen inte tid att sitta vid datan haha! Åh igår natt sov jag så skönt, bebis vaknade första gången halv fem och sen bara två gånger till vid halv sju och halv nio och sen sov vi till halv elva, underbart! Sen var han rätt duktig igår och sov en stund själv i vår säng under dagen så jag hann med en del städ och fix!

Inatt var det tyvärr inte samma, han vaknade halv två, halv tre osv osv och dessutom tog det lång tid för honom att somna om. Vi får se vad denna dag har att erbjuda! Mamma och Elliot kommer hit i eftermiddag, skönt med lite sällskap :)

På lördag börjar jag jobba, em/kväll på lördagen och sen hela söndagen kör jag i december. Kommer nog bli grymt jobbigt att vara ifrån min Nathan, vi har ju vart tillsammans dygnet runt utom en halvtimme som jag gick och handlade, usch usch...


söndag



Inatt var en riktigt jobbig natt, Nathan har varit väldigt gnällig och nu vaknar han om jag försöker flytta mig en millimeter så vi inte ligger bröst mot bröst haha, det är mysigt att ligga så men min rygg är inte glad kan jag lova! Han vaknade typ en miljon gånger kändes det som och det är inte så att han ville äta egentligen utan han vill bara snutta (verkar det som). Vid fyra vaknade han och var pigg! Han låg och tittade och så fick han hicka som höll i sig riktigt länge så vi låg båda klarvakna och tittade på varandra en timme :p Vid halv 11 gick vi upp iallafall. Egentligen "sover" vi typ 12 timmar men pga alla små pauser i sömnen är jag ändå trött.

Sen har jag fortsatt med "sova-själv" kämpandet, det går sådär. Nappen är räddningen för att han inte skall vara helt hysterisk men däremot vaknar han till när den ramlar ut, egentligen var femte, tionde minut skulle jag tro att man får vara där att lugna honom. Har honom i vagnen vilket blir lättast för mig :) Lyssnar på batchata och sjunger (bara när INGEN annan kan höra haha) för honom vilket han verkar gilla iallafall. Han är nog van vid musik hela tiden från tiden i magen, nu kan man ju inte ha samma volym direkt men vi tycker det är viktigt att han lär sig att kunna sova med normala ljud omkring så han inte blir för känslig...

Straxt blir det nog mattid för honom iallafall framför tv:n, han äter nog uppemot 40 minuter när han verkligen äter.

present



Åh jag hoppades så att någon skulle ge mig en chokladask i present efter förlossningen. Jag har faktiskt aldrig någonsin fått en egen chokladask, såna här äts ju bara på julen ;) Så fick jag faktiskt en av mormor! Jippey, dock känner jag mig lite illamående redan nu efter tre bitar. Den lär räcka länge alltså ;)


förlossningsberättelse (lååång)

Det blir ett väldigt långt inlägg är jag säker på (det var väldigt lång(a) dag(ar) också!) men någon kanske orkar läsa. Kul att ha det nedskrivet också! Som ni vet hade jag inga känningar alls förens natten till den åttonde då jag hade lite förvärkar som sen gick över. Natten till den nionde vaknade jag med värkar igen vid 1, lyckades somna om till kl 4 men därefter hade jag regelbundna värkar som kom med 7-10 min mellanrum. De fortsatte under hela dagen, de blev smärtsammare men inte tätare! Ibland kunde det gå 5 min mellan och ibland hela 15. När kvällen kom var de ungefär var 6-8 min och jag var rejält slut, efter ingen sömn och smärta. Pratade med mamma som tyckte jag skulle ringa BB och kolla vilket jag gjorde fast jag visste vad de skulle säga. "Ta två alvedon och gå och lägg dig" blev tipset. Ja, som ni förstår funkade det inte så bra, alvedonen hjälpte ju inte ett skvatt utan värkarna blev till och med ännu ondare. Vid tio på kvällen började jag känna panik inför att det skulle bli en hel natt av sådant och mamma sa åt mig att helt enkelt ringa och säga att nu tänkte jag komma in. Det gjorde jag, varpå Söders BB som är precis där jag bor var fullt! Fick iallafall en plats på Karolinska och mamma åkte från Södertälje för att hämta.

 

Vid tolv var vi inne i undersökningsrummet där. Mellan värkarna kunde jag fungera rätt normalt, hade lite ont, som småvärkar, hela tiden men de var jag vana vid. Började få panik och tänkte att jag kanske misstagit mig och inte alls borde vara där utan skulle bli hemskickad. Fick ligga med en apparat som mäter värkarna och bebis hjärta och sen undersöktes jag och var bara 3 cm öppen, det är dock precis vad som "krävs" för att man ska få stanna på sjukhuset och inte behöva åka hem vilket kändes så skönt. Så fick vi komma till vårat förlossningsrum. Jag var inte beredd på den låånga vistelsen i det rummet som det skulle bli! Värkarna fortsatte komma med typ 5 min mellanrum, de tog hål så att vattnet gick vilket ledde till starkare värkar och jag fick testa lustgasen. Tyckte inte den var så himla mycket att hurra för, snarare gjorde den att man både var yr och hade ont ;) Dock var den nog en bra hjälp för att andas ordentligt. Än så länge var jag uppe och gick runt en massa och tog mig igenom värkarna så.

 

 

Tiden gick och jag blev mer och mer trött och värkarna blev ondare, bestämde mig för att testa ryggmärgsbedövningen, den värsta stunden var nästan när de skulle sätta i den, hon fick aldrig in den rätt utan det tog skitlång tid och jag skulle ligga stilla samtidigt som jag hade några riktigt jäkliga värkar. När den väl var i så var det heaven däremot! Jag rekommenderar verkligen den bedövningen, det var en sån befrielse och jag lyckades till och med sova en stund. Blev nog lite beroende och uppdaterade bedövningen ett antal gånger under förlossningen, den håller ju i ca 1-2 timmar.

 

Tiden gick iallafall och det byttes barnmorskor hit och dit, det var säkert en 10 stycken som var och undersökte och pillade under tiden. Jag öppnades väldigt långsamt och fick värkstimulerande dropp så att värkarna blev fler och starkare och tids nog så var jag helt öppen. Innan dess började jag dock känna mig riktigt dålig. Var så trött och hungrig (!!) och började må illa. Försökte dricka saft som de propsade med med det slutade bara med att jag spydde upp den. Frös som bara den och kände mig verkligen helt slut, låg på sidan och bara skakade och grät och kände att jag bara inte stod ut längre. Då visade det sig att jag lyckats få feber också! Jag som aldrig har feber annars! Fick ett par olika dropp in i handen för att ge näring och ta bort febern och så var det till slut dags att börja krysta.

 

 

Jag hade så mycket bedövning vid det laget (<3) så jag kände knappt av värkarna men vi höll på i ungefär en timme med att pusha i olika ställningar och mot min vilja stod både Andres och mamma och kikade och meddelade att man såg en massa hår, VÄLDIGT obekväm situation kan jag lova! Det var skönt att äntligen få göra något och samtidigt gick febern ur kroppen. Men sen märkte jag att något var fel, barnmorskorna undrade varför inget hände, han kom inte längre ner trots allt pushande. En läkare fick komma och titta och upptäckte att han låg snett med huvudet och liksom bara pushades in och in i en sida. Jag trodde hon skulle säga att de var tvunga att använda sugklocka men hon sa att det inte skulle funka och typ "du kan hålla på att krysta hur länge som helst men han kommer ändå inte flyttas något så det andra alternativet är kejsarsnitt, men du får välja hur du vill göra". Ja, det var ju inte mycket till val, antingen kommer han inte ut eller kejsarsnitt! Inom tio minuter rullade vi iväg till operation och jag var så ledsen. Det var nästan 18 timmar sen vi kom in på förlossningen och jag var helt slut och kände att allt jobb varit i onödan. De försökte trösta med att "ärret inte syns" eller "du har redan gjort allt jobb så nästa gång räknas du ändå som omföderska" osv. men jag var mest ledsen över att jag inte skulle få vara med bebis direkt när han fötts utan att jag skulle få ligga och vänta på att bedövningen skulle försvinna.

 

Mamma fick vänta och jag och Andres åkte upp till operationssalen och visst var det som nåt himla Grey's Anatomy eller nåt haha, jag som aldrig ens varit inlagd på sjukhus tidigare. Det var en åtta stycken i operationssalen plus en barnläkare utanför. Bebis skulle läggas på mig direkt om allt var bra och annars skulle han tas ut till läkaren och Andres fick följa med. Låg där och pratade medans och så vips var bebis ute, klockan 18.06, efter 36 timmars regelbundna värkar och 18 timmar på sjukhuset, och togs ut ur rummet. Jag låg där och tänkte jaha nu har jag precis fött barn och ligger och väntar på att få veta hur han mår. Det var en helt störd situation, bebis skrek aldrig inne i rummet utan hade behövt hjälp med att få igång andningen där ute och efter en stund hörde vi att han började skrika och det var befriande! Efter ett tag kom de in igen och han fick ligga på mitt bröst, det var helt underbart :) Lyckan var dock ganska kortvarig, informerades om att jag skulle få en dropp som kunde göra mig lite illamående och i samma ögonblick var jag tvungen att spy, och ja ni kan själva tänka er hur bra det gick i den position jag var i där jag inte kunde röra mer än huvudet, usch usch. Andres och bebis fick gå ner till förlossningsavdelningen och jag låg kvar och syddes ihop osv. och mådde superilla! En och en halv timme efter att bebis fötts var jag nere på uppvaket där jag låg och försökte sova, bland massa andra sjuka som låg och skrek och grät och larm som tjöt, inte så lyckat alltså. Vid elva fick jag rullas in till bebis och Andres där de väntade i vårt familjerum och det var så underbart att få ha bebis hos mig igen :)


lördagsupdate

Idag körde jag ny taktik för att försöka få Nathan att sova själv. Han får ligga i vagnen och så tog jag faktiskt fram en napp! Det var en hit, han vill ju annars bara ligga och snutta precis hela tiden, han somnar och så när han vaknar vill han snutta lite mer... Dock blir det inte kul när han vaknar till och nappen ramlat ur! Har iallafall kunnat få lite gjort idag även om det är mycket att sitta och vagga vagnen och klappa på honom :p Nu har han precis ätit och jag la ner honom i vagnen och han har faktiskt sovit vidare i ett par minuter haha, annars brukar han alltid vakna och skrika så fort man försöker lägga ner honom.

Har förberett för en köttfärslimpa emellan vaggningarna men jag är heeelt slut, natten var ganska jobbig, han vaknade måånga gånger och ville mest bara småsnutta hela tiden så jag är jäkligt trött! Hoppas det blir bättre inatt!

Lördag

Kämpar vidare med bebis sömn! Går sådär...


Fredag

Nu ligger jag och ammar bebis i min säng, nya taktiken är att amma till sömns där o sen smyga ur sängen varpå han lugnt sover vidare... Wish me luck! Han har varit ganska så gnällig under natten med men en liten stund imorse låg han med speldosan över sin säng o lyssnade lugnt iallafall. Åh det är SÅ svårt att höra bebis gråta, det blir ju bara att man tar honom i famnen direkt, precis som det var med Elliot!

Men men, nu är Cynthia påväg hit för fika och titta på bebis. Pappa är iväg men förhoppningsvis orkar vi med myskväll med film ikväll, men ja vi är båda räätt slut vill jag lova ;)


inlägget jag började på imorse ;)

Den dåliga uppdateringen beror på att jag helt enkelt inte haft tid att sitta vid datan! Haha så många timmar som jag spenderade vid den tidigare och nu, nada! Har ju i och för sig ipaden men det är inget kul att blogga från den. Bebis har visat sig vara ganska så krävande, de 4 dagarna på BB spenderade han ju i min eller pappas famn hela tiden och det är något han visat sig trivas väldigt bra med! Han gillar absolut inte att läggas ner, han somnar i famnen eller vid bröstet men så fort man försöker lägga ner honom protesterar han. Nu har jag fått honom att somna i vår säng, får se hur länge det håller! Minns ju med min lillebror, han hade (har) så svårt att somna själv och det blir verkligen ett problem så jag måste hitta en lösning på detta nu, tror det gäller att bara propsa tills det går...



Annars mår jag sådär fortfarande, fortsätter med tabletterna men har rätt rejält ont i magen efter snittet och fortfarande en del svårt att röra mig ordentligt. Så har inte så mycket mer för mig än att just sitta med bebis i famnen, så mysigt :) Igår var vi ute på lite ärenden här men sen fick jag mycket mer ont så nu tänker jag stanna inne och vila tills det går över, usch usch...

Idag fyller bebis hela en vecka! Det har gått snabbt men samtidigt känns det (som alla säger) som att han alltid varit här! Vad var livet innan honom?! Så skumt! Han har också (jaaa jag vet inte som jag tänkt) sovit med oss i vår säng de här tre nätterna. Han sover på en sida och så jag i mitten, det funkar för att jag själv rör mig verkligen inte ur fläcken fast jag sover haha, var annars rädd att rulla över på honom eller nåt. Det är så mysigt att sova tillsammans men när han blir lite större och börjar rulla runt osv. vill jag ju att han ska vara i sin egen säng, så det ska bli ordning på det med... Haha vi får se hur det blir att få in alla rutiner! Amningen har iallafall gått bra! Barnmorskan var här på hembesök igår och bebis ska helst gå upp 150 g per vecka och han hade gått upp hela 110 g på två dagar haha. Så mjölken verkar funka iallafall ;)


Torsdag

Åh jag började på ett inlägg på datan men bebis lät mig inte skriva klart. Idag har han vart fast i min famn precis hela dagen, han blir helt galen när han läggs ner! Mysigt iallafall, måste ändå vila upp mig från smärtan efter snittet... Skriver mer när jag har tid att sitta vid datan!


;)

 

Jag sa ju tidigare att jag hoppades att jag skulle ha nymålade naglar när förlossningen satte igång för att jag annars skulle bli galen på dem på bb, sitter alltid och pillar på naglarna ^^ Som tur hade jag precis fixat dem och de har hållt sig ända tills idag. Inte gjorde de förlossningen mycket bättre och inte tittade jag särskilt mycket på dem när jag hade bebis i famnen men faktiskt, när jag låg på uppvaket efter snittet och bara mådde skit så var det en sköterska som kommenterade mitt fina nagellack och jag sa att ja åtminstone det :p

 


flaskmatning



Nu har vi testat med amningspump och flaska och det verkade funka fint :) Det är bäst att han får vänja sig direkt att ta flaskan ibland så det funkar bra sen. Usch vill inte ens tänka på att vara borta från min bebis en hel dag men men men that's life.

Lilla skitungen var så fräck att när jag berättar för hans pappa att han hängt vid min arm hela tiden han varit borta och vägrar sova själv, jo då somnar han minsann gott och får väckas efter två timmar haha. När Andres skulle mata lät vi honom vara utan blöja varpå han såklart kissar ner honom, skrattade gott kan jag lova. Sen lindade jag honom i ett lakan och satt med honom i knät, varpå han hämnas genom att bajsa ner mig! Genom, lakan och leggins, till och med in på trosorna! Japp, så där blev det ett skrattar bäst som skrattar sist typ ;) Nu har jag fixat tv:n som inte funkat på en vecka, ska sätta mig där ett tag innan det blir fotbollen, då blir det nog sängen för mig och Nathan.

hemma från bb!

 

Nu är vi hemma från sjukhuset! Äntligen fick vi komma hem igår, jag hade fortfarande ökad risk för infektion trots all jäkla antibiotika de sprutat in men det hade iallafall gått ner så nu får jag äta antibiotikapiller iställlet. Jag var verkligen så trött på att vara på sjukhuset, 5 nätter blev det ju där. Vi kom iallafall hem vid 2-tiden igår. Natten till igår var ingen lek direkt, fick nog sammanlagt tre timmars sömn, jag gav helt enkelt upp att försöka sova. Hade ju Nathan på bröstet och kunde bara ligga på rygg och fick så sjukt ont av den där sängen, jag sover aldrig på rygg annars heller... Anyways, i natt sov vi sköööööönt i vår egen säng. Nathan fick sova med oss, egentligen vill jag att han ska vara i sin egen säng men det tror jag kommer bli svårt! Dessutom var jag för trött för att hålla på att gå upp och så, han sov iallafall bra och vi med. Han vaknade och gnydde en 5 gånger allt som allt och då fick han amma och så sov vi vidare till halv nio. Sen var jag och hämtade mina tabletter och köpte amningspump, ska börja redan nu så han blir förberedd, om några veckor börjar jag ju jobba helgerna.

 

Igår kom bebis mormor, morfar, morbror och gammelmormor&gammelmorfar och hälsade på. Jag var så sjukt trött men det var så mysigt att de fick träffa Nathan. Mamma var ju med honom en stund redan på sjukhuset när jag var på uppvaket, surt att jag inte fick vara med, hade velat se henne då hehe :) Det var iallafall supermysigt och Elliot var så excited! Var spänd över att se hans reaktion och han blev helt till sig och tyckte bebis var så söt och ville hålla och pussa (lite för mycket till och med :p) och när mamma sa att Nathan var hungrig och ville tutta drog Elliot upp sin tröja för att amma haha så sööt :) Men det var också en väldigt konstig situation, med en liten bebis blev ju Ellliot helt plötsligt "stor", jag som hela tiden sett honom som min lilla plutt. Konstigt det där! Och måste vara konstigt när man får syskon till sina barn, eller kanske inte... Anyways! Jag har suttit här med bebis i famnen en och en halvtimme för han har vägrat sova i sin säng, vaknar så fort jag lägger ner honom och gallskriker. Lyckades iallafall äta pizza och kolla bloggar med ena armen medans. Det är ju dock ett måste att se till att han kan sova i sin egen säng, han blev väl bortskämd från bb när han låg i famnen dygnet runt, det är ju mysigt men inte särskilt hållbart... Nu la jag honom iallafall precis i sin säng och ännu har han inte vaknat, bloggen fick första prioritering då hehe ;) Blir nog färre uppdateringar nu tills han har vant sig lite vid att vara hemma...


Dagens Nathan <3

 

 


Söndag

Vi är fortfarande kvar på sjukhuset, mina värden för infektion har sjunkit men inte tillräckligt mkt så måste stanna kvar, hoppas verkligen vi får åka imorgon!!

Bebis hade gått ner i vikt precis som de brukar göra i början, men hela 9 % av max 10 de som är normalt så idag har vi försökt få mer fart på amningen så han ska gå upp :) Han har definitivt sovit bättre och jag har hållt oss borta från sängen idag tills nu, fått så jääkla ont i ryggen av den! Nu har jag fått ta bort bandaget från snittet också och det ser ju helt okej ut redan :p

Nu hoppas jag verkligen vi kommer hem till oss imorgon!


Update

Vi är fortfarande kvar och än så länge vet vi inte när det blir att åka hem. Dels är det ju snittet men sen fick jag feber precis lagom till krystvärkarna så jag har fått antibiotika in i handen var sjätte timme sen dess, febern har inte kommit tillbaka men blodproverna visar att jag fortfarande har ökad risk för infektion så måste stanna kvar tills det går över. Förhoppningsvis ganska snart för nu börjar vi allt tröttna på sjukhus!

Nu kom den trevliga sjukhusmaten, yeyy!


Aww min första otrevliga, anonyma kommentar!

Ja jag har visst fått min första taskiga kommentar!! Någon har ägnat sin tid åt att sitta och kolla tillbaks i arkiven ända till 2009 och anonymt kommenterat mitt goda självförtroende på den tiden med en undran om det är min mamma som lurat i mig att jag ser bra ut och ett påstående om att personen själv ser bra mycket bättre ut (grattis)!

Vart säker på att det var nån av syrrorna som larvar sig (kom igen att Någon skulle se bättre ut?!?! ;)) men ip nr visar sig höra hemma i... Kävlinge! Ja jag vet men någonstans i Sverige är det tydligen iallafall!

Anyways, jag har ju gått från att ha TRE läsare om dagen till åtminstone några hundra i och med bebis men det ultimata beviset på detta måste väl vara en anonym, otrevlig kommentar från någon som ägnar sin tid åt att läsa vad jag gjorde som nittonåring! FAME!!!! ?? !!


Just nu

 

 


På BB

Oj vilka intensiva dagar det varit... Sen i onsdags och fram till nu, har nog varit med om mer än i hela mitt liv tidigare. Nathan ligger här o snuttar och håller på att somna, så söt! Men däremot gör det jäääkligt ont samtidigt för han har redan snuttat fram mysiga typ blåsor, så man har mkt att se fram emot, svider som bara den. Idag blev han undersökt av barnläkaren och allt var bra med honom, han bajsade i fostervattnet innan han föddes och sen har han inte kunnat bajsa nåt och stackaren har haft så ont i magen, blivit helt röd och krampat men efter en del tid och massage från barnmorskan lyckades han under natten o nu mår han mycket bättre. Han verkar ha en väldigt lugn personlighet annars, hoppas det håller i sig! Ska nog försöka sova nu medan han somnar för så mycket sömn har det inte blivit kan jag lova! Ska berätta allt när jag är hemma igen :)


Snart en dag gammal!

 

 

 


<3

 

 


Nathan Jamie Ponce

10/11 kl 18:06

Nu är vår pojke äntligen här, efter 38 timmars regelbundna värkar och 18 timmar på sjukhuset som slutade i akut kejsarsnitt. Berättar allt sen, nu har jag äntligen fått komma från uppvaket och ligger med bebis snuttandes :)


bionic

Åhhh gud vad många svordomar jag använt de senaste timmarna, som tur är de flesta som kommer upp på spanska (hmm min kille har lärt mig alltså!) så mamma slipper höra dem sen ;) För fasen vad ont det gör nu... Men fortfarande har jag en paus på 8-15 minuter mellan varje värk så hinner slappna av igen. Dock är jag lagom trött, nu ska jag lägga mig en stund med ipaden och sen tvinga Andres att laga mat när han kommer hem, så långt har jag inte pallat ännu.

 

Försökte komma på någon bra pepplåt att ta en igenom en värk men det hjälper inte ett jäkla dugg, det gör lika ont med och utan musik ;) Det här är det bästa jag kunde komma på dock! Fick avbryta det här för en värk och fyfasen alltså, jag vet inte hur jag ska ta mig igenom det som komma skall med tanken på att det här bara är början. Men men allt för bebis, bionic var det ja!!


Uppdatering

Än så har det inte stannat av men det har egentligen inte utvecklats åt nåt håll alls! Jag kollade första gången på klockan för 12 timmar sedan då jag vaknade av att jag fick ont, sen halvsov jag genom lite mer ont fram till kl fyra och sen dess var det riktigt onda värkar. De är dock ännu inte som jag tänkt mig, typ att jag vill dö och inte kan röra mig utan snarare att jag måste röra mig, stå och vagga eller nåt för att komma igenom den, kan inte ligga eller sitta still... Iallafall så har jag försökt ha lite koll på tiden och det har varierat en del men för det mesta är det typ 10 minuter emellan så det är ju en bra bit kvar till 3 minuter som man skall ha när man åker in. Känns ju lite segt att det inte blivit tätare på så många timmar men det har ju heller inte stannat av helt så man får väl tänka positivt ;)

Egentligen är det ju bra att bebis drar ut lite på tiden, Andres har sin första sfi-vecka den här veckan och prov på fredag för att gå vidare till nästa nivå så det är ju bra att han hinner vara där. Men fasen, nu när det ändå satt igång någorlunda satsar jag på att min moster har rätt, bebis kommer vid 3 imorgon, om inte i natt..!

Förhoppningsvis...

Har knappt sovit pga värkar hela natten. Sen klockan fyra kommer de minst var tionde minut och gör nu riktigt jäkla ont, men varje värk på lite under en minut går över rätt fort...

Jag hoppas verkligen inte det stannar upp nu och bara var förvärkar för då kan jag nog inte ens föreställa mig de riktiga... Förhoppnigsvis börjar de komma tätare och så har vi snart bebis här :) Håll tummarna!


my tattoo

 

Mina första tatueringar, faith och hope på handlederna gjorde jag för två år sedan och sen förra året gjorde jag den här texten på ryggen. Tycker den är skitsnygg fortfarande, som tur haha! Texten är på spanska och betyder typ "Vi älskar varann så mycket att själva kärleken kommer vara svartsjuk på oss". Och ja jag gjorde tatueringen när jag var singel! Det är från en fin låt som jag gillar :p Mest av allt ville jag bara ha en text på ryggen för att det är snyggt och så blev det den här texten, nån gång kan jag komma på en bättre idé och bli sur att jag redan gjort denna ^^ Och jag tycker faktiskt det är jobbigt att alla alltid frågar vad texten betyder när jag har på mig linne :p Det är ju såklart man undrar vad det står men för att vara helt ärlig tycker jag den är liite pinsam. Det är ju såå smörigt att man bara dör. Men vad fasen snygg är den iallafall!

 

Jag har flera tatueringar till jag vill göra! Dels så tänker jag såklart tatuera in bebis namn, kanske på sidan av handen... Har inte direkt plats för mer text annars. Sen vill jag göra en gren med körsbärsblommor från axeln och ner på armen och några små körsbär kanske ovanför foten... Längtar verkligen tills jag har råd att göra fler ^^ Bilderna har syrran tagit såklart!

r'n'b mode

 

När det bara är jag hemma så är det RNB som gäller för hela köret på högsta volym! Min kille är inte ett fan av rnb direkt så jag passar på nu ;) The-Dream (Terius Nash) såklart men nu lyssnar jag också lite på Beyonces senaste skiva, har inte ens lyssnat in den ännu...

 

Sen har jag insett att Försäkringskassan är VÄRLDENS SEGASTE och att det lär dröja hur länge som helst innan vi inte håller på att gå under i vår egen lilla ekonomiska kris, en månad har gått och ärendet har inte ens blivit registrerat ännu :( Nu blir det några kakor för att höja humöret...


Vecka 41

Jaha, BF + 1 då! I natt vaknade jag faktiskt av att jag hade ont, tror det var mina allra första förvärkar ^^ De kom och gick med en stunds mellanrum så jag precis började slappna av och somna om och så blev jag väckt igen för så pass ont gjorde det, men inte dööödsont som jag väntar mig de riktiga värkarna. Efter typ två timmar gick det över och jag vaknade sen rätt besviken eftersom allt lugnat ner sig. Men men, det lär väl vara ett tecken på att det går åt rätt håll iallafall :)

Nu har jag diskat och fixat, får försöka hitta något sätt att sysselsätta mig idag så jag inte blir helt knäpp...

 

Nu får det snart vara dags! Mamma sa att om bebis inte är ute på torsdag får jag skärpa mig och börja springa i trappor hela dagen så något händer ;) Om jag känner mig själv kommer ni hinna få veta ínnan jag åker in till sjukhuset, kommer definitivt vilja blogga mellan värkarna och så kommer jag vilja lägga upp en bild så fort bebis fötts ;)


jag bjuder på den här!

 

Vad fasen, jag är inte den som inte kan bjuda på sig själv, eller åtminstone såhär i efterhand ;) Såhär fint var mitt hår för en vecka sen, efter att ha lagt i en blondering/avfärgning i mitt hår som var tonat mörkbrunt. Haha fy fasen, jag visste att det inte skulle bli bra direkt men att det skulle bli så hemskt trodde jag inte. Det gick från vitt i hårbotten till mörkrött i topparna. Och nej det såg inte "coolt" ut som syrran sa, det såg förjäkligt ut! Anledningen var ju såklart att jag haft i många fler toningar i det hår som vart med längst och nästan inga längst upp så färgen var starkare i topparna... Nu sisådär 10 blekningar senare så ser håret ok ut, dvs. jag kan gå ut utan att skämmas ;) Dock är det fortfarande i olika färger, "jordgubbsblont" i topparna och med vissa BLÅvita delar tackvare det starka silvershampoot haha.

 

Vad ska jag säga? Tydligen hade jag jäkligt starkt hår eftersom det fortfarande sitter och kvaliten verkar inte ha försämrats särskilt heller, och visst fasen blev det billigare än hos frissan iallafall ;)

 


dagen

Det blev en ganska lång dag iallafall! Andres hade ju sin första lektion i SFI och jag följde med för att lämna honom och läraren där tyckte jag skulle stanna kvar som översättare vilket jag gjorde. Och tur var nog det! Vilket omöjligt jobb för lärarna där att lära ut svenska till folk som varken kan svenska eller engelska och kommer från massa olika länder, det var jätteintressant att se hur läraren gjorde och jag kunde hjälpa till att översätta lite här och där. Tror nog det kommer gå bra sen också, läraren är ju verkligen superpedagogisk just för att det skall funka!

Nackdelen blev att jag inte var föreberedd på att stanna kvar så satt och blev superhungrig, nu har vi iallafall ätit och jag är sjukt trött! Bakade havrekakor imorse och nu ska jag doppa dem i choklad, blir så sjukt goda! Sen tänker jag lägga mig och vakna om några timmar av värkar! Eller nåt.. ;) Ärligt talar så känns det som att det dröjer ett tag till om man säger så!

God morgon

Nu är det måndag och nya rutiner och vi var uppe före 8 ^^ Andres är och tränar innan han har sin första skoldag och bebis förstod att det var bäst att vänta lite så han hinner med det verkar det som.

Som ni ser är vi nu nere på 0 dagar, idag är BF! Idag är dagen vi väntat på ända sen i mars, som jag gått och stirrat på den där räknaren, när det under 150 dagar kvar och sen när man var nere på tvåsiffrigt och sen under FEMTIO dagar! Det har gått väldigt snabbt men samtidigt är det så mycket som hänt sen i våras så det känns som ett helt annat liv, det känns som att det var väldigt, väldigt länge sen men ändå som att det gått snabbt...

 

Antal tecken på att förlossningen närmar sig: NOLL! När tror ni att bebis kommer?


november

 

Försökte få syrran att ta några "lövbilder" där jag kastar löv men det gick inte så bra haha. Det är rätt omöjligt måste jag nog säga, haha någon annan borde nog kasta löven ^^ De två nedre bilderna tog Petra för 3 år sedan, gud vad tiden gått fort! Synd att den fina hösten är så kort! Nu är det redan mörkt ute vid klockan fyra och löven är inte fina länge till... Förra året kom ju snön rätt tidigt i november också så vi får se hur det blir i år. Jag är glad att bebis kommer snart så jag kommer kunna använda min vanliga vinterjacka, tills dess kör jag med öppen skinnjacka och halsduk helt enkelt, har inte mycket till val :p

 


ny design

Nu blev den nya designen klar, gör en lat som vanligt och bara byter bilder och färg haha. Har haft samma i flera år nu... Pga de höstiga bilderna fick jag för mig att det vore snyggt med orange, orange är kanske inte så snyggt annars men nu blev det så... Grönt är nog den bästa färgen för bloggen annars, tröttnar man aldrig på! Märkte att det inte ens blev samma färg i bakgrunden som i bakgrunden på headern vilket är sjukt irriterande för det skall vara exakt samma men nu orkar jag inte hålla på med det. Märks det mycket?

Vi kollade precis på Love and other impossible things som jag tror den heter, med Natalie Portman. Hade ingen aning om vad den handlar om och så handlar den om att hon precis förlorat sin tre dagar gamla bebis, snyft!! = inte en särskilt passande film just nu. Usch usch, först går man och oroar sig för missfall, sen att något ska hända bebis och så lär det fortsätta hela livet att man bara oroar sig för sitt barn, jobbigt... Blir nog en till film sen och då vill jag ha något roligare!

:)

 

Vet inte om det är jag som är helt störd men varje gång jag går ut här på min innegård på kvällen tycker jag att det ser lite spooky ut när man tittar upp haha! Nu är det ju dåligt iphonebild men är det inte sant? Sen påminner huset mig om någon gammal julkalender..? Så stört men jag tänker det verkligen varje gång jag går ut haha!

 

Nu är vi hemma, hittade billiga mandariner igen som var supergoda haha. Jag blir så lycklig av sånt, märks verkligen att man bor själv ;) När jag går och handlar mat med syrran kollar hon inte ens på priserna, så var det när man bodde hemma och inte handlade så mycket mat ^^ Iallafall håller Andres på att laga soppa nu, så blir det mat framför en film :) Sen jaaaa sen blir det väl ytterligare en film och Monopol haha. Inget mer att göra nu! Imorgon börjar Andres SFI så det vore ju lite olyckligt om bebis bestämde sig för att komma så att han missar inskrivningen men det visar han heller inga tecken på att vilja göra så jag gissar att det dröjer ett tag till. Men jag är säker på att han kommer denna vecka som kommer, annars blir jag nog fasen galen!!

 

 


söndag

Bild från i tisdags, av Jessica


Idag är det dagen före bebis beräknade ankomst, jag hoppas verkligen han inte drar ut en massa på tiden! Men iiiiiiinga tecken än så länge. Blev iallafall på bättre humör när jag såg att Marias bebis äntligen kommit ut idag! Han var ju beräknad 6 dagar innan min så nu var det verkligen dags, massa grattis till henne :) Ser fram emot när vi kan träffas med våra bebisar båda två, sjukt overkligt!

Själv sov jag bra utom att jag hade massa konstiga mardrömmar, nu ska vi dra ut en stund här på stan för att fördriva tiden. Det är rätt svårt att göra det nu för tiden alltså ;) Men jag måste säga att nu när Marias bebis ändå kommit känns det som att nu är det ju fasen nära... Läskigt och spännande!


lördag

Har spenderat hela dagen ute i Farsta hos Salo och Cynthia, därför jag inte bloggat! Ingen bebis på g ännu alltså... I övermorgon är det BF iallafall! Vi kom hem för en liten stund sen, har kört dagens Monopolkortspel (ja man blir visst lite beroende) och nu ska jag i säng! Vi hörs imorgon :)

fredag

Sov till halv 11 igen vilket verkar blivit min nya grej! Nu ska jag tvinga mig ut på en "promenad", börjar bli lite galen här hemma utan något att göra alltså... Allt är ju verkligen en enda lång väntan just nu! Har diskat, dammsugit hela lägenheten och ja tiden går långsamt!

Håret håller på att bli bättre nu iallafall, hade ett silvershampoo från L'oreal sen jag var blond innan som jag aldrig testat och hade i det en stund här om dagen vilket ja verkligen fungerade iallafall... Tyvärr lite väl bra då vissa delar av hårbotten blev verkligen silverfärgade haha! Men idag hade jag bara i det i längderna som är orangeaktiga fortfarande och så ska jag fortsätta, det blir lite lite bättre för varje gång iallafall :) Nu ska vi se om en promenad får upp mitt humör eller kanske gör bebis glad iallafall!


torsdag

En puss från morbror <3 Med min lillebror Elliot i tisdags!


Ja det blir ju bara en massa bilder från i tisdags nu men jag har så många så haha! Har lyckats skaffa en 30-dagars Photoshop iallafall så ikväll ska jag sätta mig och göra en ny design :) Var vaken en hel del under natten med "mensvärk" och tänkte yes äntligen känner jag något! Det är ju ofta så förlossningen börjar, en del går ju med det hur länge som helst innan men själv har jag inte kännt av något alls förens nu så det är väl iallafall lite progress... Var uppe vid 7 och låg med värken och bebis som sparkade runt som en galning men sen lyckades jag somna om ändå och sov ända till halv 11! Efter det har vi varit ute med återvinningen och handlat lite på Lidl. Nu har jag precis ätit plättar till lunch och så har jag tvättstugan, sen blir det Monopol igen. Ja vad ska man göra för att fördriva tiden liksom..?

Jessica

 

Två fina bilder på min fina syster från igår. Det blir så snygga bilder ute bland höstlöven nu, man får passa på innan de multnar bort! Älskar verkligen att fota, ska spara sen så jag kan köpa en likadan kamera som syrran och ta riktigt fina bilder :) Nu blev jag så sugen på att göra en ny header och design också, är lagom trött på min som jag skyndade ihop innan mitt photoshop tog slut kan jag lova... Måste försöka skaffa Photoshop så jag kan göra en ny!


39 veckor


Bilder från igår 39+1

Yes nu är vi inne i vecka 40! Förhoppningsvis den sista veckan! Det har gått snabbt det måste jag erkänna. Tiden gick allra långsammast fram tills vecka 18 då jag hade ultraljudet och magen började växa, innan dess kändes det så overkligt och jag var mest bara orolig hela tiden. Nu känns det i och för sig fortfarande overkligt, overkligt att vilken dag som helst inom de närmaste tre veckorna kommer jag garanterat ha min bebis här, se hur han ser ut och ja, det är sjukt overkligt! Nu känner jag mig ändå redo för att han skall komma, inte så att jag har så mycket besvär av att vara gravid. Nu är det fler toabesök definitivt men har inte haft ont i händerna den senaste veckan, fast svullna och tjocka är de fortfarande ;) Känner helt enkelt att nu får det ändå vara dags, bebis skulle vara mycket välkommen redan till helgen men jag tror det kommer dröja och dröja. Håll tummarna för att vi slipper BM-besöket nästa torsdag iallafall!


bb-väskan är klar :)

Nu har jag fixat med bb-väskan (eller nej väskorna) och eftersom det är många andra gravida och så tänkte jag bara nämna vad jag valt att packa. När man läser på olika sidor med tips som jag gjort blir det en vääldigt lång lista på vad som skall med, och ja det känns lite som att det är bättre att ta med för mycket än för lite liksom.

I bebis väska har jag med två ombyten kläder och en pyjamas. En mössa som han kan få på sig när han precis fötts, annars sätter de ju på ett par kallingar på huvudet ^^ Två par strumpor, overall och mössa till hemfärden. En snuttefilt och en filt till vagnen och så en blöja, blöjor och hygienartiklar får man ju annars på sjukhuset. Tror det var allt!

Till mig har jag med ett ombyte med mjukis och t-shirt, amningsbh, lite underkläder, innetofflor och sockor. Har svårt att tänka att jag kommer använda de där innetofflorna så mycket men alla har nämnt det så jag tog det för säkerhets skull. Morgonrock tyckte jag kändes lite överdrivet och framförallt som att det tar överdrivet med plats för att packa ner... Papper från sjukhuset såklart och sjukhusbrickan! Ska se till att lägga till någon stor tröja eller något som är bra att amma i på sjukhuset också! Sen är det necessär med grejer som måste packas ner precis innan man åker, lite smink, hårborste, ipod och sånt som jag skrivit upp ^^ Och inte att förglömma: två kexchoklad!!


Kan inte sova...

Får bli mobilbloggning utan bilder , tråkigt men så verkar det ju funka iallafall... Så irriterande, vaknade före fem av att jag var kissnödig, brukar alltid bara försöka ignorera o somna om för går jag väl upp blir jag klarvaken och ja jag har inte kunnat somna om sen dess. Istället ligger jag på soffan, trött och illamående men omöjligt att somna om, så irriterande! Eftersom vi inte har några dörrar här hemma kan jag inte heller sätta på tv:n som underhållning, spelat Tetris och nu tänkte jag se om jag kan kolla på Vakna med TheVoice i mobilen... Ahhh..,


dagen

 

Nu ska jag se till att få ordning på uppdateringen igen, I promise! Jag HATAR den där jäkla bloggappen för den funkar ju aldrig, det går ALDRIG att lägga upp en bild längre och jag har skrivit flera inlägg från mobilen som inte ens kommer upp. Så. Har spenderat hela dagen i Södertälje, var ute en sväng med syrran och vi tog massa fina bilder. Jag insåg att jag var tvungen att acceptera mitt hår, så surt att jag skulle förstöra det just när jag hade planerat in denna fotografering ju! Ja som ni ser är det ju halvt vitt men längst ner är det en orangeaktig färg som inte är särskilt smickrande och som sitter som BERGET. Jag tror ända lösningen blir att klippa av det så småningom. Och NEJ det är inte en lösning att färga om håret svart igen, jag vet att jag passade bra i mörkt och i princip alla säger att jag var finare i det men jag orkade verkligen inte med utväxten, ljus utväxt gör att man ser flint ut efter två veckor och det är verkligen inte kul... Anyways! Ni ska få massa mer bilder sen, håller på att kolla igenom alla nu :)

Syrran var också generös och bjöd på pizza, bästa pizzerian hos mamma ju! Hann med att mysa en liten stund med Elliot innan vi åkte hem, nu vet jag inte ens om vi ses mer innan bebis kommit, det kan ju egentligen sätta igång när som helst! Men jag tror nog vi hinner ses en gång till innan dess...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!