waterfall

 
Igar var vi och besokte ett vattenfall nagra timmar harifran, det var verkligen supervackert :) Jag var saklart tvungen att ga sa nara som mojligt och jag blev heeeelt dyngsur kan jag lova :p Andres lyckades inte fanga nagra bra bilder alls heller sa jag blev lagom sur kan jag lova! Sen var vi ocksa och besokte en lagun som ar en liten sjo som blivit till inuti en vulkan. Vattnet ar 13C kallt och det finns inga fiskar alls dar just for att det ar en vulkan, det var 3000 ar sen den hade ett utbrott och det var da vulkanen liksom "foll inat" och bildade en stor grop som nu ar en liten sjo :)
 
)
 

nybadad kille :)

 
 
Vi kopte en liten balja for att kunna bada Nathan har. Nagot jag verkligen saknar mycket hemifran nar jag ar har ar min dusch!! Duschen har ar verkligen inte som hemma, det kommer lite vatten for det forsta och om du vill ha vattnet nagorlunda varmt sa kommer det annu mindre vatten och ratt som det ar sa ar vattnet kallt. Det ar som att vara pa ett landstalle typ. Vattnet fran de andra kranarna ar bara iskallt sa man vaknar definitivt till nar man tvattar ansiktet pa morgonen :p Sa jag snabbduschar i tva mander nu och det blir sjukt skont och komma hem och ta en ordentlig dusch :p Jag har alltid massa supervarmt vatten nar jag duschar :p Nu ska nog Nathan snutta somns for sin forsta morgonnap, idag fick vi sovmorgon anda till klockan 7! 
 
 

mys!

 
 

snart kryper han ordentligt...

 
Nathan har hasat sig fram lange nu och han tar sig fram ratt fort med sa det gar inte att lamna honom sjalv mer an en sekund! Benen och rumpan har han dock haft nere i backen och hasat sig fram bara med hjalp av armarna men nu har han borjat lyfta rumpan ordentligt och istallet anvanda sig av benen for att krypa fram. Dock ar det annu farligare for han har annu inte lart sig att anvanda bade armar och ben tillsammans utan kryper med benen och gor inget alls med armarna vilket resulterar i ansiktet i backen :P Forhoppningsvis lar han sig att anvanda bade armar och ben snart :)
 

onsdag

 
God morgon! Sitter precis och ater frukost, nybakt crossiant varje morgon har :p Sa himla sot bild dar som jag tog haromdagen pa Nathan och hans farbror hehe :) Igar var vi hemma under dagen, Andres var och gjorde en tatuering som han skall gora klart idag. Sen var vi ivag en svang pa en leksaksaffar och tittade, kopte tva fina disneybocker till Nathan for 70 spann styck. Vill kopa med lite bocker till honom att ha tills han blir storre, det finns superfina har och sa ar det bra att han har nagra pa spanska ocksa :) Idag blir det nog bara att vara hemma, kanske en svang ut for jag maste ha en ny foundation da min haller pa att ta slut :P 
 

Min nya tatuering!

 
 
Igarkvall var jag och gjorde min korsbarstradstatuering som jag velat ha sa lange! Tycker verkligen den blev grym, mycket battre an jag hade vantat mig sa jag ar sjukt nojd :) Och da ar den ju fortfarande svullen och sa ar det fargkladd runtom sa den kommer se annu battre ut sen :) Betalade ungefar 800 spann for den pa ett jattebra stalle, alltsa superbilligt! Han som gjorde den ritade direkt pa mig och var superduktig! Till en borjan gjorde det inte sa himla ont, tycker inte mina andra tatueringar gjort sarskilt ont heller. Men den tog 3 timmar att gora och pa slutet nar han la i det vita i blommorna och sa stod jag verkligen inte ut, det gjorde saaa jakla sinnessjukt ont att jag inte visste vart jag skulle ta vagen. Det var ju for att de stallena redan var jatteomma och sa eftersom de redan var tatuerade nyss och han bara skulle fylla i. De som gjorde allra ondast ar som ni nog kan forestalla er partierna pa brostet, mitt pa armen gor det inte sarksilt ont. Jag ar iallafall supernojd! Langtar tills den har lakt, nu maste jag ju halla pa med kramer och tvatt och sant ett tag. Vad tycker ni?
 
 
 

;)


Ny pyjamas

 
Nathan har en ny pyjamas som han fick av sin gammelfarmor, den lyser i morkret :) Star att den ar for 12 mander men den passar perfekt nu :)
 
 
 

Just nu:

Nathan ligger och sover sin forsta nap for dagen, jag haller pa att fixa mina naglar och hjalper Andres att lagga upp foton pa facebook :) Passar pa att slanga upp en bild till er medans :)

Ricardo Arjonas konsert

 
Nu ar klockan halv atta har och det blir en liten snabb update innan vi ska se klart en film vi borjade se igar. Sa nice har, alla filmer finns i perfekt kvalitet pa "dvd" att kopa for en tia! Idag har vi bara varit inne hela dagen, asskont da jag var sa trott. Har bara myst med lilla Nathan, han sov forresten fran 6 igarkvall till 6 imorse. Igar var vi pa Ricardo Arjonas konsert och det var verkligen awesome! Jag lamnade Nathan sovande och han vaknade inte forrens imorse lilla alsklingen, vi var hemma vid 2 sa vi var lagom trotta imorse vid 6 kan jag lova. Men som tur tog Nathan sen en tva timmars siesta da jag ocksa passade pa att sova :) 
 
Ni far lite bilder fran konserten! Nu vet val de flesta av er inte ens vem Arjona ar men han ar sjukt stor i hela Amerika, singer-songwriter stil pa musiken skulle jag saga och verkligen sjukt bra texter och latar! Han ar en av mina absoluta favoriter sa det var jattenice att fa ga pa konserten! Liite kallt ute kan jag lova men det var det vart :D Vi hade sittplatser pa tolfte raden och det var typ 30,000 pers dar sa vi hade verkligen en bra plats :) 

 
Alltsa jag hatar verkligen att blogga harifran for allt ser sa dumt ut utan aao och sa stresskriver jag alltid! Men men, det far bli den bloggning det blir, aven om Andres lillebror har internet har hemma sa ar det inte riktigt som det i Sverige ;) Nasta gang blir det mer bilder pa min lilla prins som forresten borjat ata massa nu! Riktig mat tva ganger om dagen och sa frukt, imorse at han en hel liten banan till frukost :p
 
 
 
 
 
 
 

update fran ecuador

 
Skrev en jattelang update igar morse och sen dog batteriet pa datan precis nar jag skulle publicera sa allt forsvann! Men men. Resan hit gick bra men det var den vaaarsta resa jag nagonsin gjort kan jag lova, 27h med knappt nagon somn och en liten Nathan i famnen. Han var verkligen superduktig men ville bara sova i famnen och inte i den lilla babysangen han fick pa planet och sa var det en annan bebis pa platsen bredvid som grat och skrek massvis och vackte Nathan som sjalv blev radd och vaknade gratande. Sen sa blev var forkylning tusen ganger varre och aven Nathan blev forkyld under resan hit, vi ar superhostiga och Nathan ar jattesnorig och har haft feber. Anda ar han sa  himla glad och snall, han ar verkligen for underbar :) Han ar ju saklart allas lilla ogonsten har och gar fran famn till famn och alla vill gosa med honom och tycker han ar sa sot :p Vi har mest bara varit hemma och vilat oss de har dagarna for att bli friska men idag var vi ivag en svang, jag att lunch pa KFC, kyckling, ris och linser med dricka i en stor portion for en tjuga :p Jag uppdaterar mer senare, skall forsoka vara lite social har nu :p 
 

Semesterdags!

Jag är medveten om att min uppdatering varit helt sinnessjukt dålig, ja egentligen hela det här året. Min ni är en del tappra som är kvar här ändå :) Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu under sommaren! Nu när jag loggade in så var det ju en helt ny blogg.se också, fint tycker jag :) Jag är nu klar med allting, c-uppsats, jobb och allt och nu har jag två månaders semester och egentligen får jag vara mammaledig för första gången! Gud vad jag kommer njuta! Bara umgås med Nathan dygnet runt i två månader, har verkligen längtat. Även om det kändes lite sådär imorse 05,30 när Nathan tog morgon ^^ Han förstår ju inte det där med sovmorgon och att jag inte jobbar längre utan vaknar samma tid ändå, suck! 

Nu blir det straxt läggdags för oss, var ju som sagt en tidig morgon. Imorgonbitti bär det dessutom av till Arlanda för oss, jag lovar att försöka blogga så mycket som jag bara kan och ge er massa fina bilder från andra sidan jorden!!

Följ med mig och Nathan i sommar, Quito, Ecuador 17/6-14/8


mysmiddag med mamma och elliot

 


Nyss hemkommen från en mysig och god middag med mamma, Elliot, Andres och Ivan på Koh phangan. Jag är supertrött och sjukt stressad i kroppen... Känns som att jag springer runt som en förvirrad höna med mycket att göra men ingenstans att börja. Jobbigt! Nu går dagarna fort och det är bara några dagar kvar här i Sverige. Ska väl springa runt ett sista varv och se vad jag kan göra och sen däcka bredvid Nathan som redan sover =)

Klaaaaaaar!

Nu blir det inget mer plugg på två månader!!! Sitter nu på sista opponeringen och sen är det klart! Min opponering imorse gick bra och min slutgiltliga c-uppsats är nu inlämnad :) Så himla skönt! Min uppsats är godkänd också så jag är sjukt nöjd :) Har varit väldigt mycket jobb och plugg och stress det här halvåret men nu är det såå värt! 30 högskolepoäng till, check!

Ikväll får jag fira lite med middag på Koh phangan med familjen :)


Intensiv tisdag

Började dagen med sovmorgon till åtta! Väldigt opassande eftersom jag skulle till skolan vid nio men vi hade en dålig natt då Nathan vaknade massa. Hade ett seminarium och sen åkte jag till Odenplan för att fira Cynthia som tagit studenten. Hon blev mamma för tre månader sen och nu har hon lyckats ta studenten också, så duktig :) Hennes fina föräldrar bjöd oss alla på kinabuffe, är fortfarande mätt :P Vi var hemma vid halv fem och Andres åkte iväg för att spela fotboll direkt och är fortfarande inte hemma så jag och nathan har myst själva. Han har ätit torsk och potatis och stinkit fisk hela kvällen :p Hatar själv fisk men det är ju toppen om han äter det :D Nathan har verkligen skött sig exemplariskt och jag har både fixat klart och lämnat in min c-uppsats och fixat min opponering inför imorgon. Så skönt! Nathan somnade precis och nu blir det samma för mig, tidig dag imorgon igen!


körsbärsblom

 

 

Om några veckor tänker jag göra min efterlängtade körsbärsblomtatuering! De här bilderna är inspiration till hur jag vill ha den :)

 

Och den här är med som varning på hur jag INTE vill ha den :P

 


Nathan 7 månader

 

7775g 70,5cm

 

Har precis landat i datastolen med ett glas cola och marabou... Gosh! Igång sen halv sju imorse och nonstop som vanligt. Det är sjukt intensivt att vara Nathans mamma nu, men det är också så himla underbart! Det blir bara roligare och roligare. Han är mer med nu, det är inte en lugn stund för han förflyttar sig snabbt som bara den från där man lämnar honom och vips så har han rullat över och slagit i huvudet när han försöker resa sig! Min baby har börjat bli lite mammig också och ibland är det bara jag som duger, försvinner jag ur synhåll så är det gråt som gäller. Annars är Nathan hur glad och nöjd som helst för det mesta. Han gillar att äta på sina leksaker ^^, att busa och att man håller på med honom och gör att han dansar, hoppas och sånt. Han älskar att stå upp, sitter fortfarande lite ostadigt. Han äter oftast lite frukt/gröt och lite mat varje dag men inte så himla stora mängder ännu. Sen dricker han välling, ersättning och ammar. Han sover mycket bättre själv nu, fast senaste kvällarna har han haft svårt att komma till ro, han ammar alltid till sömns, eller har flaskan, men nu kan man gå iväg sen och inte som förut då han vaknade direkt :p Att vara mamma till Nathan är verkligen det bästa som finns och även om det är stressigt och man blir helt slut finns det inget underbarare än att se hans vackra smile halv sju på morgonen :D <3

 


update


Nathan behövde ett par shorts till semestern och hittade ett par söta för 149:- på P&P, sen gick jag in på H&M och hittade tre par på rea för 40 spänn styck, gissa vem som gick och lämnade tillbaka de första :p De snygga hängseljeansen fick också följa med hem, 70 spänn :) Sen har vi äntligen hittat en baby New era keps till Nathan, den är lite stor fortfarande men hur cool unge?

Det här inlägget hade jag påbörjat för några dagar sen men aldrig skrivit klart :p Tiden går fort nu! I tisdags var det grönan med jobbet och igår jobbade jag hela dagen. Idag hade jag skola och sen var vi i stan och letade lite presenter till Andres släkt. Nu sover mina killar redan sen en stund och jag har tryckt i mig en korv med bröd såhär på kvällen... Min nya addiction :p Bäst att jag lägger mig nu jag med för Nathan lär inte låta oss få någon sovmorgon imorrn ;)


jordgubbstipsKöpte hem ett paket jordgubbar idag, blanda jordgubbar och banan i ovispad grädde och låt det gotta ihop sig ett tag, supergott. Allt är redan slut ^^

måndagsupdate


Gud vad jag älskar min lilla prins! HUR UNDERBAR ÄR HAN INTE? Nu sitter jag och är hungrig men köket håller på att målas så det går inte att använda det, ikväll ska jag laga riktig mat iallafall. Har blivit sjukt mycket skräp just för att köket är så kaos. Ska göra vad som blivit mitt favvorecept, Vardagslyckligs kyckling i ugn med fetaost och vita böner, asgott! Idag har jag varit i skolan och nu är det inte mycket kvar alls, hade opponering på min uppsats och det verkar som att jag klarat mig iallafall. Imorgon ska vi till Gröna lund med mitt andra jobb, ska bli kul men dock står det ju att det ska blixtra imorgon, känns inte som bästa kombinationen med grönan så jag hoppas verkligen att det inte stämmer! Nu tror jag att jag ska plocka iordning lite och sen äta lite chips och hoppas på att jag snart kan börja med maten...


Nathans rum

 

Tänkte visa lite bilder från min lilla älsklings rum! Det är snart klart så långt vi kan komma nu iallafall. Har tittat ut lampan jag vill ha men den blir det att köpa efter sommaren, sen ska fortfarande gardiner och hyller upp och sen när han blir större vill jag ha ett litet bord/stolar eller kanske en saccosäck! Resten av lägenheten är fortfarande väldigt mycket under konstruktion. Det är rättare sagt katastrof här hemma! Inget mysigt allt, vi håller ju på att måla för fullt, just nu är det köket som snaaart är färdigt. Vi vill hinna bli klara med vardagsrummet innan semestern också, hoppas!

 

Vi föll för det här lövet från Ikea som fick sitta över sängen, tycker det är supergulligt, en hundring kostar det så ingen fara om man tröttnar :) Temat för rummet är grönt och brunt med djungeldjur :D

 

De här fina väggstickersern köpte jag förra sommaren i Ecuador, har spanat ut ett gäng till vi ska köpa i höst, men jättesöta apor :)

 

Golvet är tyvärr ett jättefult grönt plastgolv... Mattan är från Ikea och sen har Nathan också sina lekmattor och babygym.

 


Garderoberna har vi målat bruna och där ska jag ha en del av Nathans kläder och prylar, måste bara köpa en massa minigaljar, finns billigt på Ikea. Nathans supersöta gungdjur från Teddykompaniet är ju bara underbart!

söta plagg

 

 

Så söta plagg, allt från Nelly!

 


busungen Nathan

 

 

Nathan har som sagt börjat upptäcka saker mer och mer, t.ex. babygymmet som han inte alls var road av tidigare. Lägger oftast lekmattan, babygym och massa leksaker och mer filtar runt omkring, men han tar ju sig runt så snabbt också!

 

 

Och hur mycket leksaker man än erbjuder så hittar busungen alltid något annat som är roligare...

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!