a bad day...

Gillar att jag spärrar upp ögonen sjukt mycket på sista bilden varpå de ser ut att vara normalstorlek haha, jag har så små ögon :)
 
 
Okej jag är på skitdåligt humör. Jag och Nathan har haft en superjobbig eftermiddag, men nu ligger han och sover som den lilla ängel han är ibland. Det började med att Nathan började försöka tutta sig fast (!!) vid 4-tiden och när han inte fick så blev han galen och sparkade rakt ut i luften i min famn och råkade även sparka mig rakt in i ögat som var öppet. SMÄRTA! Så jag har haft ont hela eftermiddagen och har fortfarande skitont trots 800mg alvedon, det är andra gången det händer. Alltså inte ont som en blåtira eller nåt utan liksom i själva ögat, kom till och med blod! Så jag har gått runt med ett öga öppet och solbrillor, ska snart lägga mig och vila, försvinner nog bara av att sova... Iallafall så har jag bestämt mig för att börja träna. Så jag skulle sätta på en träningsdvd på playstationen (som är vår dvd) då jag inser att lilla skitungen måste ha tryckt in två skivor i den eller nåt för det går inte att ta ut skivan som är där inne.... ÅHHHH, så den är trasig också. Så ingen träning blev det och nu måste den fixas. Sen är jag också på dålig humör för jag är så jäkla trött hela tiden. Var lite bättre ett tag och jag har börjat äta vitaminer men nu igen, när klockan är typ halv 3 är jag redo att lägga mig. Sen äter jag också skit hela dagarna, (kan ha nån koppling till de förra då), trycker i mig chips, cola, kakor, choklad, godis, för att inte somna i princip. Vill verkligen sluta men det går bara inte. Ahh, jag är bara jäkligt trött på mig själv helt enkelt. Får ta tag i det, men som sagt, SÅ TRÖTT!!!!!!! I förrgår så kanske som en del av detta bara spontanköpte jag två paket färg och färgade mörkt igen. Jo jag tycker det är snyggare än mitt vanliga, som de flesta sagt också, nu får jag helt enkelt offra mig och tona håret varannan vecka. Nu ska jag googla på playstation reparation och sen sova och vila mitt onda öga!
 

trött, trött, trött

 
Instagram igen, jag är tråkig jag vet! @sskrebecca. Ni är fortfarande ett gäng som kollar in här varje dag men jag är så TRÖÖÖÖÖÖÖÖTT. Livet som fembarnsmor ni vet, skulle man kunna tro! Men en liten kille är tillräckligt för att köra slut på en kan jag lova, speciellt när han bestämmer sig för att ta morgon före 05 och själv är supertrött och grinig hela dagen. Nu somnade den lille plutten halv sex helt slut, tror han är grinig av sprutan han tog för två veckor sen också. Jag håller alla tummar att han inte ska vakna pigg nu för jag MÅSTE sova, så alldeles straxt blir det läggdags (hoppas jag verkligen) för mig också. 
 

..

 
Såhär skönt sov jag tors-sön med två ungar som rullade runt i sängen, plockade upp Nathan från golvet en gång och Elliot 4 gånger trots en mur av kuddar. Tokiga ungar! Vi hade det iallafall jättemysigt på grönan trots förkylning, en riktigt bra dag :) Igår var jag och fortsatte på min tatuering men den är inte klar ännu, en gång till bara (hoppas jag). Sen får ni se! Nathan har precis somnat och jag borde sätta mig och översätta en hemsida till spanska men fy vad jag är helt slut i huvudet efter en dag som mamma (lika mycket som efter en jobbdag), så det är sjukt svårt att koncentrera sig...
 

Trött mamma/syster

 
Två bilder från Instagram. OMG JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT! Har blivit förkyld sen igår, ont i halsen och bommul i huvudet, förhoppningsvis går det över till imorrn, brukar ha sån tur... Nathan och Elliot somnade igår vid 11 och var uppe 6 imorse så ni kan tänka er humöret här. Igår sov jag hos mamma och idag har jag dem båda här, vi har varit o haft picknick i Vitabergsparken och nu när vi kom hem så däckade Nathan, sen jag och sen också Elliot. Killarna sover fortfarande så det kommer bli en sen natt igen men jag orkar inte väcka dem och ha dem griniga heller... Hoppas de inte vaknar så jäkla tidigt imorrn iallafall, de tror ju det är dags att gå upp bara för att det är så ljust (vet att man inte ska klaga på sommaren men ja). Som ni ser har jag en ny tatuering, den är så jäkla snygg! Nästa vecka ska jag förhoppningsvis lägga till färg, den kommer bli så grym... 
 

Jobb

 
Nu ska jag straxt iväg och jobba kväll. Sov ut efter jobbet igår, så skönt, eller egentligen inte så många timmar, halv 3 till 10 men iallafall. Sen har jag jobbat med betygen hela morgonen, gahh så trött. Sista lektionen håller jag på tisdag, sen sommarlov! Obetalt iofs men aja... Hinner inte skriva mer för jag måste ner i tvättstugan en sista gång innan jag går ut i SPÖregnet. Som tur har jag ett snyggt paraply för Andres har mitt busskort så jag måste gå ända till Slussen (ok inte så långt men i regnet jo.). Hoppas inte skorna blir blöta... Pussar!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!