You don't have to like me,

 

 


födelsedagsfirande igen

 


Idag firade vi Cynthia som fyller år idag, har varit en låång dag och jag och Andres är sjukt trötta men Nathan ligger pigg som bara den i sin säng och tittar på speldosan ^^ Vi ska bara äta lite och sen blir det efterlängtad sömn för oss alla. Jag gjorde såklart tårtan, denna med choklad, vaniljkräm, ananas, mango och mandariner såklart!

Dag 16


Simple but extremely complex. Favorite band?

Oj, när jag var liten hade jag massa favoritband men nu kan jag inte ens komma på något band jag lyssnar på. Det är i princip enbart soloartister... Och just band blir ännu svårare, en "grupp" jag gillar är Aventura, men favorit vet jag inte om jag skulle kalla dem. Haha, jag kommer faktiskt inte på något band alls jag lyssnar på... När jag var riktigt liten var det Spice Girs, BSB och Hanson, när jag var lite större var det Good Charlotte och Simple Plan. Men nu har jag faktiskt ingen aning!


babygymet

 

 

Nathan har börjat uppskatta sitt babygym nu! Just nu ligger han där och leker med katten som spelar musik när man puttar på den :)

 


Dag 15


Do you prefer to be behind the camera or in front of it?

Supersvår fråga tycker jag! Jag älskar att vara bakom kameran och när någon annan tar bild på mig vill jag gärna vara med och bossa. Gillar också att fotas men bara om jag fixat mig och det är en bra kamera ^^ Älskar när man får fina bilder på sig själv och älskar att ta fina bilder på andra med. Men om jag måste välja föredrar jag nog ändå att vara bakom kameran.


"god morgon"

Jag har knappt hunnit vakna ännu, gick direkt från sängen till vårdcentralen och nu har jag suttit här och väntat i 45 min. Surt! Ska hit återigen med min tå, nu hr jag lagt ut 900 spänn så nu får jag iallafall frikort och slipper betala mer. Idag ska jag be om penicilin och jag har en operation inbokad... På min födelsedag den 2:a maj! Typiskt haha. Hoppas iallafall det blir bra sen så jag slipper ha ont! Nu håller batteriet på telefonen på att dö också så jag skriver mer senare...


Birthday dinner

 

 

Lite bilder från kvällen som spenderades här på Kophangan för att fira min lillasyster. Det var vi, Jamie, Molly min styvsyrra som är med på bilden och så hade Veronica med två kompisar. Good mat (och efterrätt) som vanligt och Nathan skötte sig faktiskt helt ok, lite gråt blev det dock. På slutet fick han ett riktigt anfall och Andres gick hem lite innan vi andra med honom, skönt att vi bor så nära ^^ Han har sovit max 1½ timme allt som allt ända sen halv 8 imorse så det är inte så konstigt att han var trött. Nu har han iallafall somnat för natten och jag ska straxt göra honom sällskap :)

 


Dag 14


If you are outside, what are you most likely doing?

Sanningen är den att jag förmodligen är just "påväg", jag gillar att vara ute på sommaren och nu när det är lite vårväder med, eller när solen skiner. Men oftast är jag nog bara ute när jag ska någonstans, typ och handla är väl det vanligaste, lidl ;)

Grattis Veronica 16 år

 

 

Idag fyller min yngsta syster Veronica 16! På bilden är jag 16 och hon 10, gud vad tiden går fort alltså... För mig kommer hon alltid vara den "lilla" även om hon snart är "vuxen", Grattis Ruudi! ;)

 


dagens baby

 

 

Idag har Nathan sin fina skoldpaddebody, den ar i stlk 62 men stretchig men snart blir den nog for liten sa vill passa pa att anvanda den mycket. Vi har precis kommit hem fran mammagruppen och ligger och myser pa sangen. Nathan far "lufta" sig vilket innebar att han ligger och kissar lite har och var haha.

 

Innan mammagruppen var vi ju hos lakaren med min ta igen och det ar saaa jobbigt, det gor skitont och alla lakare som tittat pa den sager verkligen "namen oj oj oj, det dar maste gora ont", ehm ja. Ska iallafall tillbaks pa torsdag och da hoppas jag de kan gora nagot battre. Snart far jag iallafall frikort for jag har lagt sa mycket pengar pa besok hos lakaren haha.

 

Nu blir det bara mys med Nathy, om en halvtimme borjar Top Model men vet inte om jag ska se pa det eller vanta pa Andres som ar i skolan och se det pa datan sen... Alskar Top Model! Har dock ingen favorit har, men jag gissar pa att hon med morka rosten vinner :p


tisdag




Min lilla prins i söndags i Sverige-outfit :)


Idag blir det också ganska fullt upp, alltid är det nåt tycker jag :p Först ska jag se till att få klart tentan för den ska in nu på morgonen. Vid halv 3 ska vi till läkaren (IGEEN) med min tå, haha den är såååå förstörd så det är inte sant! Direkt därifrån ska vi sen på mammagrupp, det har redan gått en hel månad sen sist!

Måste be henne där titta på Nathan, det verkar som han fått en tand! Vi känner en liten vass plutt där och när vi kollar är det en vit liten plupp där med... men det är långt bak och där ska ju inga tänder komma än på läänge! Så det är superskumt..! Vet ni nåt om det? Såg förresten att ni var över 200st här igår, och jag undrar såklart varför haha? Jag brukar alltid ha ca 50 stycken bara, så vem har länkat till mig är frågan :p


en lång måndag

 

 

Min lilla prins i lördags :)


Har verkligen varit en låång dag! Nathan somnade nån gång efter tolv igår natt och klockan ringde sju, han vaknade inte så mycket i natt som tur iallafall. Sen lektion, hem en snabbis för mat, iväg till jobbet och nu är jag hemma och vill verkligen lägga mig, men Nathan är pigg som få ^^ Har precis läst Rödluvan och Mästerkatten i stövlar för honom, vi köpte dem på spanska för 1 dollar styck när jag var gravid och jag läser dem först på spanska och sen översätter jag varje stycke till svenska, perfekt ju! Han verkade gilla det iallafall, på slutet låg han och skrattade åt mig lilla prinsen :) Nu ligger han en stund på sin fällis och tittar på sitt babygym, han har precis lärt sig att slå till det som hänger ner så de spelar musik! Häromdagen drog han också själv i snöret i babysittern som spelar musik, han chockade ordentligt, han var inte särskilt förtjust kan jag lova för han blir alltid rädd när låten kommer på :p Jag måste egentligen plugga för tentan ska in imorgon men det blir nog att jag gör klart den i morgonbitti istället...


Dag 13


What's your religion?

Det här tycker jag är en jättesvår fråga när jag ska vara kortfattad men hinner inte med så mycket så det blir så ändå. Jag har ju pluggat religion i 1½ år så det är verkligen ett intresse för mig, tidigare har jag kallat mig kristen men nu säger jag alltid att jag är agnostiker dvs. att jag inte riktigt vet om Gud finns eller inte, och det borde väl alla göra, för vem vet? Däremot känner jag nog att om man tänker logiskt så är det nog inte så troligt nej. Däremot vill jag inte alltid tänka logiskt just eftersom det är så deprimerande, visst vill jag att det skall finnas något mer efter detta liv. Och jag känner att jag tror på Jesus. Men hur som tycker jag religion är jättespännande och ett viktigt ämne att undervisa om i skolan, för att kunna förstå andra människor. Själv hoppas jag också jag kan studera mer om religion i framtiden och lära mig mer, finns så mycket spännande!


Baby Jeremy Scott for Adidas

 

 

När jag såg det här blev jag bara åhhhh vad Nathan skulle vara så störtskön i dessa! 1000 spänn för ett par bebisskor är nog lite väl dock ;) Som sagt har jag knappast köpt några kläder alls eftersom vi fått allt med han har fått ett par vita Nikes för bebisar som nog passar i sommar, ett par jättesöta adidas till lite senare, allt köpt på rea. 250 spänn tycker jag definitivt är värt för så snygga skor, även om de är till en liten plutt som inte kommer kunna använda dem länge ^^ Ska se till att fota skorna sen och visa er!

 


Dag 12


Ever stuck a foreign object up your nose?

Nej, det har jag nog aldrig gjort faktiskt. Får mig att tänka på under förlossningen, eftersom det blev kejsarsnitt var jag tvungen att ha en sån här jäkla slang i näsborrarna som ger en extra syre och den var så sjukt obehaglig! När jag låg på uppvaket frågade jag om jag inte kunde ta va den men det fick jag inte, fast när ingen såg tog jag ut den en stund ändå för den var verkligen sjukt obehaglig att ha där haha...


mycket sött hos oss igårkväll...

 

 

Igårkväll var det mycket sött hemma hos oss, tia Salo var på besök med lilla Leila och ni ser ju själva hur stor Nathan är bredvid henne, kolla in benen liksom ^^ Var i skolan på förmiddagen, seminarium för c-uppsatsen och jag har sååån ångest! Usch usch usch. Jag vet verkligen inte hur detta ska gå. Om 2 månader ska min c-uppsats in och än så länge är inte ens ämnet klart... Anyways. Sen var vi en sväng på stan i solen och även hos läkaren med min tå (igen). Sen var också mamma här en stund på kvällen, mys och träffa henne :)

 

Idag, gud haha kan inte fatta att klockan redan är halv tre! Har umgåtts lite med Nathis, sen när han somnade för tuppluren på morgonen somnade jag med och vid halv 1 var vi uppe igen, sen dess har vi båda hunnit äta och nu har Nathan somnat igen. Han var på superdåligt humör, tror han sover mycket under dagen nu för han har sovit dåligt under nätterna, har legat och vänt sig massa och till och med vaknat och skrikit vilket han aldrig gör annars. Vi ska straxt iväg till centrum och ÖB för att handla tvättsvampar och såna roliga saker :p Ikväll MÅSTE jag dessutom plugga, tentan ska in på tisdag!

 


Dag 11


Do you have any strange phobias?

Jag har inga direkta fobier nuförtiden. Förut hade jag fobi för att kräkas och när andra kräktes blev jag superrädd för att själv bli smittad, denna fobi kom helt och hållet från min mamma som fortfarande har kvar sin fobi även om hon jobbar på den. Vad det var som löste upp fobin för mig? Att vara gravid! Jag mådde illa till och från hela tiden de fyra första månaderna och spydde minst en gång om dagen, även ute på gatan, så på så sätt blev jag av med den fobin haha. Sist jag spydde var under och efter förlossningen, usch!

finn en nathan...

 


Dag 10


When is the last time you played the air guitar?

Gotta love these questions alltså! Jag har nog helt ärligt aldrig någonsin spelat luftgitarr ^^



Mitt i veckan

Hann inte uppdatera igår men pluggandet gick ok, fast har mycket kvar fortfarande. På kvällen bara umgicks jag med min prins och pluggade medan han sov.

Idag har jag vart hos läkaren med min tå igen, det blev aldrig bra av antibiotikan jag fick, är helt sjukt svullen o det gör jäkligt ont :( Läkaren skickade mig till fotvården eftersom hon ville undvika operation då den tydligen är rätt svår. De kunde inte göra nåt för att tån var så himla svullen så jag fick bara på nåt för att ta bort svullnaden och inom den närmsta veckan måste jag tillbaks tre ggr och sen fortsätta gå för att få ordning på det. Guud att en liten tå kan göra så mkt besvär haha!

Blev lite sen till jobbet pga läkaren men nu är jag iallafall påväg dit!


!


Skola med bebis

Nu är jag och Nathan på tåget påväg till skolan för att plugga inför tentan med mina kursare, jag hoppas han sköter sig bra :p Är inte helt peppad inför att sitta och amma eftersom alla är killar men det är ju bara att göra, blir ju så mycket krångligare med ersättning!

Idag blir en heldag med min prins för pappa ska också till skolan, mys! Jag uppdaterar mer ikväll :)


Dag 9


Ever had a poem or song written about you?

Jag har faktiskt fått både sånger och dikter skrivna till mig själv i mina dagar... Men jag har aldrig skrivit en till någon, även om jag gillar att skriva kan man nog säga att min grej är snarare just vetenskapliga texter och inte romantiska dikter. Men när jag var typ 10 år älskade jag att skriva låttexter, även om det mesta var snott ^^

Nathan överraskade rejält igår...

Med att somna själv i sin egen säng helt av sig själv! Han har helt ärligt aldrig somnat utan att vara i famnen (och vaggas för det mesta) och oftast vill han ha nappen eller snutta till sömns. Klockan var bara sju och jag hade ingen tanke på att lägga honom utan han låg med speldosan på några min, när jag skulle sätta på den igen låg han på sidan och tittade på figurerna där och verkade hur nöjd som helst så jag satte inte på den igen. Efter fem min till undrade jag varför det var så tyst och lugnt och då hade han somnat <3

Han vaknade några gånger fram till kl tio och tog nappen och sen flyttade jag över honom till vår säng för att amma och byta blöja ^^ sen sov han ända till 9 imorse, bara vaknade för att äta. Haha då 14 timmars sömn! Han verkar bra annars så han måste bara vart väldigt trött.

Läste att ofta märker man inte bär bebis vill sova, ofta runt sju, för att han verkar överenergisk och man låter det då gå så långt att han blir övertrött och arg. Undrar om det är så med min prins, ska testa att lägga honom på samma sätt ikväll :)

Imorgon var min enda lediga dag men nu måste jag till skolan och plugga inför tentan, Nathan får hänga med eftersom det är grupparbete, får se hur det går :D Nu är jag påväg hem från skolan, blir bara hemma en snabbis för vid tre ska jag till jobbet, blir en lång vecka verkar det som...


to accept and move on

 



Dag 8


Girls.... (finish the sentence); Boys.... (finish the sentence)

Okej, jag antar att det är såna här frågor (?!) man får i utmaningar man snor från mina kära syster Veronica, som alla som känner henne (eller läst hennes blogg) vet är sådär lagom onormal ;) Jaa vad ska man säga. Gud jag fick en gammal (inte särskilt bra) Good Charlotte (ja jag lyssnade på dem) låt på huvudet "Girls don't like boys girls like cars and money"... Är också medveten om antalet inom parantes jag använt i detta inlägg (och hur det inte passar ihop med mitt svar på talangfrågan). Bäst jag stannar här!


gårdagens bröllop

 


Här kommer lite bilder från gårdagens bröllop då våra kompisar som nyss blivit föräldrar gifte sig. Vi tog inga ordentliga bilder tyvärr men på sista bilden ser ni iallafall brudgummen med Nathan :p Det var jättekul och visst blev jag nog lite tårögd när vigselförättaren talade :p Nathan var lika populär som vanligt och gick från famn till famn och lyckades också spy ner en och annan ;) Allt ha hann med under dagen var en liten 20-min nap eftersom det fanns så mycket att se och han var hur lugn som helst. Somnade sen vid 12 inatt och sov 11 timmar :P Om nån timme ska jag och Nathan iväg och hjälpa en tjej med läxorna :)


Dag 7

What's your strongest talent?

Oj, jag har tyvärr ingen rolig annorlunda talang! Jag får väldigt söta barn ^^ Nej men om jag skall vara seriös så får jag väl svara det jag alltid brukar svara på mina talanger eller bra egenskaper att jag är bra på att skriva vilket är skönt tex. när man skriver tentor :)



två från idag

 

 

Har ju som sagt antecknat Nathans mat och sovvanor från två dagar för att se hur det ligger till, mest bara för skoj och här kommer den sammanställningen.

 

Natten till igår var rätt jobbig och Nathan somnade vid halv 11 och under morgontimmarna så vaknade han och snuttade var och varannan timme. Sen vaknade han igen vid 7,50 och snuttade till och från i en halvtimme innan han ville upp. Han var bara vaken en timme innan han ville snutta sömns igen, då sov vi 1h och 40 min till (välbehövligt) till kl 11. Vid 12 och 12,45 snuttade han lite igen. Sen var jag i skolan från ett till fem och då åt han en 100ml flaska och sov en liten nap. Vid 4,15 somnade han och sov sen till kl 6 då han vaknade och ammade. Han somnade om och vaknade, snuttade lite mer och vaknade sen vid 7. Nästa amning blir klockan 9 och klockan 10 snuttar han och somnar till en minut men vaknar direkt och sen snuttar han sömns vid halv 12.

Idag vaknade han vid 7,30 av mitt alarm, för tidigt med tanke på hur sent det blev igår. Det märktes också! Han låg och ammade till åtta och var sen vaken och glad 40 minuter innan han snuttade sömns på nytt. Vi sov alla vidare till halv 12! Däremellan vaknade han en gång för nappen och en gång för snutt. Vid kvart över 12 blev nästa snutt och ännu en vid halv 2. Vid halv 3 somnade han (bilden haha) i min famn innan vi gick ut och sov sen i två timmar i vagnen. Vid halv 5 vaknar han och ammar, snuttar igen vid halv 6 och somnar igen vid 6. Han sov ända till halv 8 och snuttar lite både vid 8 och halv 9. Vid halv 11 tror jag att han snuttar sömns men efter en minut vaknar han och nu vid 12 har han snuttat sömns igen... Yeeees.

Om nån nu lyckats läsa allt (känns som att det mest bara är intressant för mig men vill ändå ha det uppskrivet ^^) så tror jag att jag kan konstatera att det blir för sen läggdags och att Nathan lite grann återgått till sina gamla vanor med mycket sömn under dagen. Att han snuttar ofta, eller typ småäter, beror nog på att jag alltid erbjuder honom att göra det när han är på lite dåligt humör, brukar också funka bra haha. Ska göra en liknande tvådagars koll sen om nån månad eller så och se hur det ändras... Nu blir det sängen för mig med!


Note to self


To be financially secure, don't spend
money that you have not earned to buy
things you do not need to impress people
whome you don't like.

Dag 6


Do you sleep with ____ or without ______ on?

Haha jag får väl säga som Veronica på denna frågan, det beror ju lite på vad man menar med __ ^^ Men ja jag sover med underkläder (hatar att sova med bh men det kan man ju inte vara utan nu haha) och med pyjamasbyxor när det är kallt! Men utan pälsjacka precis som syrran ^^



nathan igårkväll

 


Igår invigde vi en "ny" pyjamas som satt perfekt, han växer så snabbt nu min prins! Stlk 62-68 är ju upp till 6 månader men Nathan har precis fyllt fyra och han är redan 67 cm lång så vi får se hur det går :p Lyckades få en massa fina leenden på bild genom att hålla kameran på sidan och få honom att kolla på mig, om han märker kamernan blir det aldrig några smail :p Med blixten ser ju Nathans hår nästan rött ut haha, men ljusare har det verkligen blivit, från jättemörkbrunt när han föddes till den färgen han har nu...

Idag har vart en lugn dag, har skrivit upp alla amningar och sovtider idag och igår efter inspiration av Camillas blogg, för att se hur mycket han verkligen ammar och så, ska sammanställa det sen :) Vi har varit på en liten promenad och handlat på lidl och så har jag tvättstugan. Mer än så är det inte. Imorgon ska vi på bröllop vilket ska bli kul =)

Dag 5


What does your latest text message from someone else say?

Det senaste sms:et jag fick var nyss från Carro som sa att vi skulle höras imorgon. Sanningen är den att jag nästan aldrig använder min mobil överhuvudtaget :p Iphonen gillar jag för att alltid ha med mig internet men jag knappt messar eller ringer. Från mobilen skriver jag hellre via facebook också :p Är dessutom superdålig på att svara på sms...



Dag 4


What do you think about most?

Det jag tänker mest på i hela världen ar ju min lilla Nathan, tänker på honom mest hela tiden och jag blir alltid glad när jag gör det :) Det är såna saker man undrar som mamma, vad sjutton ägnade jag all tid åt att tänka på tidigare?


godnatt


Blev en jättemysig kväll ändå :) Nathan var ju gnällig men jag försökte mig ändå på att laga mat, la honom på sin fårpäls på golvet och han låg där hur glad och snäll som helst under hela tiden! När jag vände mig bort ett ögonblick tog han också tillfället i akt att vända sig över på mage, nu måste man vara försiktig alltså :p Sen åt vi grytan som blev supergod framför Top model och nu har Nathan somnat och jag har fixat med lite papper. Ska också lägga mig nu, imorgon är det jobb och så mååååste jag hinna lite plugg som jag inte hunnit med ännu.

trettonde mars

 

 

Idag har Nathan pa sig (andra ombytet) en ny fin body fran Ahlens, som vi fatt i present men minns inte av vem :s Den matchar superbra med dregglisen som man fick pa BB. Just nu ligger Nathan har bredvid mig och ar valdigt svar att underhalla kan jag lova, han ar sur for han blev vackt efter att ha sovit bara en halvtimme, dessutom sov vi mindre i natt an vad han brukar, han somnade vid 11 och vaknade vid 8. Idag har vi bara varit hemma, jag har tvattat en maskin och sa har vi gjort en riktigt storstadning har ute pa garden medan Nathan sov i vagnen. Ska snart gora kycklinggryta, om Nathan tillater det vill saga :p

 


Dag 3


Grab the book nearest to you, turn to page 23, give me line 17.

... eller nagon annan av nazismens teoretiska skrifter ger besked om hur forvandlingen av...

Haha, intressant va? En bok som heter Samhallet som teater om kultur i nazismens Tyskland som jag skall lasa till kursen om nazismen vi haller pa med nu :)


första vårdagen

 


Hinner inte skriva mycket för nu blir det sovdags. Idag var det vår ute och Nathan fick vara utanför vagnen för första gången :P Var på en promenad i solen och sen på jobbet.

Dag 2


If you could meet anyone on this earth, who would it be?

Tycker det här var en jättesvår fråga! Har aldrig tänkt på att jag skulle vilja träffa nån kändis eller så faktiskt. Hm, jag måste nog säga nån av mina två favoritartister, antingen The Dream som gör bäst rnb av alla, eller också Ricardo Arjona som sjunger på spanska och har supergrymma låtar men grymma texter. Skulle ju inte vara helt fel att sitta ner och prata med dem om deras musik, Eminem med för den delen...


100 dagar - Dag 1


Syrran har lagt upp en utmaning på sin blogg där man ska svara på 100 frågor eller liknande under 100 dagar som jag också tänkte göra :) Okej, jag är fortfarande inte klar med 30-dagars utmaningen jag började på förrförra året men jag ska försöka denna gång haha. Frågorna verkar iallafall vara enklare ;)

Put your iTunes on shuffle. Give me the first 6 songs that pop up.


Eminem - My name is
Eminem - White america
Alberto Plaza - Ahora
M2M - You where my everything
Gyllene Tider - Chrissie hur mår du
Notch - Que te pica

Hmm, om någon av de här låtarna kom upp på shuffle kanske jag bara skulle just shuffla vidare, men såklart gillar jag dem alltihop, annars skulle de inte finnas i min ipod ^^ Lite roligt dock att det blev hela två Eminem låtar, men jo jag älskar Eminem. Det är väl så min ipod ser ut egentligen, lite hiphop, lite spanskt, lite svenskt och så r'n'b såklart :)

Mamma och Nathan

 

 

När Nathan precis var nyfödd så skojade vi om hur sjutton vi lyckats på ett asiatiskt barn?! Hans ögon var ju så små och snea och han såg faktiskt asiatisk ut, och det gör han kanske lite fortfarande? Carolina insisterade på det när hon var här och om man kollar på den här bilden kan man nog förstå vad hon menar haha. Nathan har ju väldigt små ögon och nog skulle han kunna gå för halvasiat istället för latino. Många latinos kan ju i och för sig likna asiater men det skulle jag knappast påstå att Andres gör. Roligt iallafall att Nathan gör det :p



Klockrent ur Babycenters nyhetsbrev :)

 

 

Vad du inte visste om att bli förälder:
  • Dagens olästa tidning placeras på gårdagens olästa tidning
  • Äta middag är som att försöka sätta nytt världsrekord för mest pasta svald på kortaste tid. Stående.
  • Man kan välja mellan bajs och tvätt som konversationsämnen med sin partner.
  • Man måste klura ut hur man går på toa utan att lägga ifrån sig bebisen.
  • Dina behåar ser nu mest ut som om de kom från Miss Mary of Sweden Classic. Fast lite gulaktiga.
  • Man tillbringar tre timmar med att lägga bebisen och väcker den efter två för att se om den fortfarande lever.
  • Man har svårt att komma ihåg vem man var innan.

 


nathan 4 månader


67 cm 6665g

 

Idag blir Nathan fyra månader och jag säger som alla andra nyblivna mammor. För det första, gud vad snabbt tiden går! Men för det andra, har jag verkligen levt innan Nathan? Minns inte ens ett liv utan honom!?

 

Min prins är alltså redan 4 månader, han håller på att växa ur stlk 62 (man borde egentligen hoppat över den helt), har provat puré vilket inte var så poppis. Annars ammar han och äter ersättning ungefär en gång om dagen. Han har vänt sig från rygg till mage ett par gånger och verkar alltid lika chockad själv. Här om dagen rullade han av sin filt på golvet och var inte särskilt nöjd, så inget mer att ha honom själv på sängen ens en sekund, här går det snabbt! Han har fortfarande inte bjudit på många fler skratt men däremot ler han mycket :) Varje morgon väcks jag av att han ligger och pratar, även om han inte säger ord så ser man tydligt hur han rör på munnen på olika sätt och verkligen försöker, till skillnad från förut då han mest "sa" samma sak. Han har blivit riktigt stark i nacken och gillar mest att sitta i famnen, han ställer sig också gärna upp med hjälp och är riktigt stark i benen när han gör det. Annars blir han lätt uttråkad och vill att man ska hålla på att busa med honom hela tiden, han gillar "prästens lilla kråka" och är kittlig vid halsen. När han börjar bli trött tappar han tålamodet och det enda som funkar är att gå runt och bära honom med hans rygg mot en själv så han kan titta, sätter man sig ner börjar han gråta direkt, man måste gå! Nappen är inte alls särskilt poppis längre, den blev ju snabbt en favorit men nu har han istället börjat hitta sina händer och vill snutta på dem hela tiden, mycket dreggel blir det och nappen används bara när det är sovdags. När han ska sova funkar det ibland att amma till sömns, vagnen funkar alltid och annars är det bara att bli vaggad till sömns med nappen som funkar, ofta med en liten battle innan.

 

Som sagt, kan inte fatta vad livet var innan Nathan och han är verkligen det bästa som hänt mig! Att få barn förändrar verkligen hela ens liv och min prins är det bästa som finns, nu är det för honom och inte för oss själva vi lever :) Ska bli så kul att se hur han utvecklas under de kommande månadena, även om man påsätt och vis vill stanna tiden så han alltid är en liten bebis...

 


ny design


Ni märkte kanske att min egengjorda design försvann för en av blogg.se's egna. Satt bara och kollade på dem och lyckades byta av misstag varpå min egna försvann. Var inte alls nöjd med den men jag har heller ingen lust att börja från noll med min egen, den jag hade har jag nämligen gjort för flera år sen och sen bara bytt ut färger och bilder då och då ^^ Googlade iallafall på bloggdesign och fick upp en jättebra sida med färdiga kodmaller för design! Tyckte denna var supersöt :) Visserligen är det inte en helt originell design eftersom vemsomhelst kan ha den men tycker det är en riktigt bra lösning ändå!


nathans första provsmak

 

 

Nathan blir fyra månader imorgon och nu har han fått provsmaka annat än mjölk och ersättning för första gången. Blev en katrinplommon/päron puré som är från 4 månader. Ja ni kan nog nästan se på bilderna vad ha tyckte, han var inte imponerad! Visade egentligen inga större reaktioner, grimaserade lite och fattade inte alls vad han skulle göra med skeden eller med purén när han hade den i munnen. Det var inte mycket han fick i sig alls utan det mesta spottades ut ^^ Frivilligt eller ofrivilligt vet jag inte :p Får se om han kanske börjar gilla det längre fram!

 

Imorse var vi med Nathan hos läkaren för att kolla pga hans hosta som inte vill gå över, dessutom verkar han ha slem i halsen. De trodde han hade sånt här rs-virus som små bebisar brukar få, en del kan bli jättesjuka av det men han har klarat det bra och är bara lite förkyld så det skulle bara väntas ut. Han fick ta blodprov med stick i fingret och jag förberedde mig på storgråt men han verkade inte ens märka att det togs! Så duktig min lilla prins :) Sen var Caroline här på fika och vi satt och pratade. Därefter har vi varit och tittat på lägenheten vi ska byta till redan den 1 maj. Igår hade jag inga planer på att flytta härifrån så här går det undan! Nathan har redan sovit en timme, förhoppningsvis för natten, och snart blir det nog en film.

 


I care

 


forever alone moment...

Frisyren jag bad om...


Frisyren jag fick...

 

JA JAG HAR KLIPPT MIG. NEJ INTE BLEV HÅR-SITUATIONEN MYCKET BÄTTRE FÖR DET!

Men jag väljer nog att skratta åt situationen ;)


jag som bebis


I helgen när jag var hos mamma hade hon hittat ett album med bilder från en fotosession med mig när jag var bebis. Jättekul ju! Jag tycker nog man kan se lite likheter med Nathan, vad tycker ni? Roligt är iallafall att jag definitivt ser ut som en liten pojke, haha!


trött och förvirrad mamma

 

Två tecken på att sömnbristen som mamma visst påverkar mig:

1) Igår innan skolan satte jag på mig mina ankarörhängen. Trodde jag. På kvällen ligger jag i sängen och tittar på örhängsstället, och vad hänger där? Jo ett av ankarörhängena. Det var ju konstigt. Jag har ju på mig dem. Känner efter och det visar sig att jag tagit på mig ETT ankarörhänge och i andra örat har jag en krona, som den på bilden. GUD! Dessutom hade jag håret uppsatt, hur kunde jag inte sett mig själv i spegeln? I skolan måste de trott jag var lagom knäpp.

2) Mamma messade mig igår att vad fin den nya designen är på bloggen. Ny design? Jag har ju inte bytt design, tänkte jag! Och det visste jag inte heller att jag gjort. Var inne här om dagen och tittade på de nya designerna och då har jag visst råkat ändra till en av dem, utan att jag ens velat göra det och nu är min gamla borta haha. Men visst ser den okej ut denna, lite väl tråkig kanske. Får se till att ta tag i det nån dag!

Slutsats: I NEED SLEEP ? ? ?



nu är min lilla bebis den stora killen!


Idag var vi uppe en stund på sjukhuset och hälsade på Nathans nya lilla kusin. Det är egentligen en plastkusin men det blir nog också den enda kusin Nathan får på ett bra tag, våra syskon är ju så små fortfarande :p Det var helt sjukt att se Nathan bredvid lilla Leila för han ser så himla stor ut helt plötsligt! Och det är svårt att minnas att han varit så liten! Hon föddes ju en hel månad för tidigt men ändå var hon riktigt stor, 49cm och 3100g har jag för mig.

Nathan blir redan 4 månader på lördag och det kommer nog bli massa mys med våra små bebisar i sommar och sen kommer de kunna leka tillsammans, men nu är fyra månader verkligen superstor skillnad ^^

Jag har precis läst klart en artikel till imorgon som jag ska redovisa, blev inte så mycket klokare av den tyvärr så vi får se hur det går imorgon. Nathan har varit rätt grinig idag, det verkar som att han håller på att få tänder (?!) men det är väl lite väl tidigt för det, men han är helt galen och vill bara ha nåt i munnen att gnugga sig mot och man ser allt något vitt där i mitten, fast det kanske man alltid gjort? Iallafall så har han varit på dåligt humör och vill mest bara bli buren så jag har inte fått mycket gjort här. Han somnade precis för en timme sen så då fick jag sätta igång med pluggandet. Nu ska jag lägga mig bredvid honom och sova iallafall, mys <3

Måndag med ny bebiskusin

Nu är jag påväg till skolan, helt ärligt vet jag knappt vad vi ska prata om idag, har haft noll fokus på skolan och allt fokus på min lilla prins den senaste tiden, svårt det där...

Minns ni att jag var på babyshower förr tre helger sen, och Cynthia var ju här för en vecka sen bara o myste med Nathan och vi pratade om att snart så, bara en månad kvar tills hennes bebis skulle komma. Men det visade sig att hon hade bråttom och nu på morgonen fick hon en liten flicka, 3v innan BF, så kul! Ni får se sötnosen efter jag träffat henne :)


nathan hos mormor


De här fina bilderna tog jag med syrrans systemkamera hemma hos mamma idag. Vi har haft det mysigt, bara umgåtts och ätit gott som vanligt. Elliot har varit vild också, som vanligt :p Han är världens finaste men nog är det alltid lite skönt att komma hem till lite lugnt och ro ;) Nu sover Nathan på sängen och jag ska fixa lite här innan han vaknar igen. Imorgon är det skola som gäller, som tur har jag läst kurslitteraturen redan, fast lite väl slarvigt kanske men ändå...


prickigt och randigt


 

Fina kläder från Lindex som jag verkligen vill ha! 149-199:- st :)

 

Idag åker vi till mamma och sover där ikväll, så det

blir nog inget mer skrivet i helgen utan bara mys med familjen.

Förhoppningsvis kan jag iallafall uppdatera imorgon!


,

 


gårdagen



Här är två bilder från igår när vi var och fikade hos Maria och Liam :) Liam var jätteglad och bjöd på massa leenden och skratt, Nathan var rätt sur och gnällig, tror det är hans förkylning som gett honom dåligt humör de senaste dagarna, igår när vi kom hem fortsatte han sova och sov ända tills tjugo i åtta! Så jag var rätt glad när han sen ändå somnade vid 11 och vi sov så skönt i natt :) Var uppe vid halv åtta för idag hade vi tid hos sjukgymnasten. Nathan har blivit mycket starkare i nacken nu och vi behöver inte komma dit igen :) Har förresten typ förlorat rösten, kände det igår hos Maria och nu är jag verkligen superhes...

Nathan ligger och snarkar i sin vagn nu så jag ska fixa lite här hemma medans, man måste passa på you know :p

bebisfika


Det här inlägget tidsinställde jag igårkväll, vem tror på allvar att jag har tid att sitta och blogga på morgonen innan jag ska iväg?! Det tar sin lilla tid att göra iordning sig själv och en bebis kan jag lova. Dessutom är jag och Nathan vana vid att sova till halv tio åtminstone, eftersom vi lägger oss så sent, men tänkte det kunde vara skönt att komma iväg i tid :)

Idag ska jag och Nathan nämligen hem till Maria och Liam på fika, det var typ 1½ månad sen vi träffades sist, så bebisarna har ju växt en himla massa och det ska bli kul att se om de lägger märke till varann nåt mer än sist åtminstone, och såklart kul att prata bebisar med nån som är lika intresserad som en själv ;) De har ju utvecklats en hel del sen första gången de träffades om man säger så :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!