Vad ska man välja?

I grundskolan finns det 17 ämnen och i gymnasieskolan ännu fler. Alla vi som börjat vårt tredje år till lärare ska nu välja vår andra och sista inriktning. Vi har att välja mellan:

Matte
Svenska
Religion
Engelska
Historia

WTF?! Det finns en miljon ämnen och vi får 5 val varav ett vi redan läst?! Är sjukt besviken och otaggad. Jag vill ju läsa geografi och inget av dessa ämnen, det enda som jag överhuvudtaget kan tänka mig är ju historia. Så jäkla trist!





idrottsdag

Det är inte rätt att behöva gå upp när det är helt kolsvart ute och man dessutom inte har någon nattdukslampa utan behöver gå upp och tända lampan för att vara säker på att inte somna om. Idag är det idrottsdag ute kl 8-13. Har på mig långkallingar, mjukisar och för typ andra gången ever använder jag mig stundent 2008 tjocktröja. I'm fit for fight. Sen ska jag hämta min Elliot på dagis och mysa med honom! :)




Strange what desire will make foolish people do...



Strange what desire will make foolish people do.





party pics

 

Jag tar en paus från allt tråk, har betalt (höga...!) räkningar, dammsugit, framkallat bilder och läst på som en idiot om andra världskriget och mellankrigstiden. jag skall hålla en lektion om en del av 2 VK (kommer inte ens ihåg vilken det var, nåt jag inte ens hört talas om!) men för att kunna göra det och planera så måste jag ju själv läsa på massa om vad som händer innan det och jag har ju inte läst historia på en miljon år så det är lagom svårt. Igår höll jag i en spanskalektion med sexor vilket var superkul och inte alls svårt som detta haha. Anyway skulle visa er lite party pics från i lördags då jag var ute med Rebecca. Nu har jag också någon som är här och fixar min dusch som står och droppar konstant så det blir skönt att få den fixad och ett någorlunda torrt badrumsgolv. Vid 7 idag är det rolig träning men efter det tänker jag pressa mig i gymmet. Är helt rastlös då jag inte tränat sen i fredags. Nu inser jag hur jäkla svårt det är att få i hop träningen om man har normala jobbtider, praktik, plugg, planering, tvätt och städ + att man skall ha någon form av socialt umgänge. Tough shit, längtar tills skolan är tillbaks då har jag all tid i världen att träna.

 

Och vad fasen skall man äta för middag idag då..? Pasta och ketchup anyone? Det är iallafall jäkligt skönt med skolmat! Att få mat serverad, magic!

 

 

 

 


cravings by H&M




Känner typ att jag behöver lätta upp stämningen här inne. Och hur gör man det bättre än med fina underkläder? You know me! Vad krävs för att man skall få investera i ett nytt set? Förlåt men jag bara måste. Jag har två jääkligt tunga veckor framför mig nu. Jag är helt slut (som människa vill jag säga), jag har aldrig tiden att stanna och hämta andan. På mina axlar vilar en bok om lärande från 1992 och en stor fet historiebok. Men ändå, för att lätta upp stämningen, gör man det i snygga undies känns det åtminstone lite, lite bättre.



F U


Jag HATAR situationen jag är i nu!
(hatar också frisyren jag har nu. vad säger ni, ska jag klippa eller spara ut?!)





WTF happened last night?!

 

 

 


You got me feening and you got me feeling weak

You got me feening and you got me feeling weak
You got me trembling like a little baby girl
You're so special, you're like diamonds and pearls
You got me spinning and you got me in a twirl
You're my number one baby and you come to rock my world

Förlåt Anna men jag bara måste; JAG ÄR SÅ F ING TRÖTT! Jag är inte gjort för att ha "normala tider" och speciellt inte med en extra jobbdag i veckan, 6 dagar utan att få sova ut och sen en dag ledigt, sen samma sak igen. Okej nu har jag klagat färdigt! Jobbet gick bra men det är ju så himla segt, ni vet, inget att göra. Man står bara själv och tänker och det är inte så roligt alla gånger... Fast med sig själv liksom ;) Sitter här med eyeliner och långkallingar och snart ska Rebecca komma hit och får hjälpa mig att sätta på lösfransar (har köpt såna som dig jessie) och så ska jag först se vad hon har på sig och sen bestämma vad jag ska ha. Haha ja 20 år gammal och vill gärna kunna "anpassa" mig så att jag inte känner mig för upp eller nedklädd mot den jag är med, secure huh? Hela min kropp är liksom lite öm (förlåt nu klagar jag visst igen) men jag vill ha en kul kväll, I deserve it! Ska se till att jag tar bilder som jag kan lägga upp här sen!




telia har gett mig ännu en huvudvärk

 

Telia har gett mig huvudvärk one too many times nu känner jag! (förresten var det där visst bara ett talesätt. jag har ju nästan aldrig någonsin huvudvärk!) Har till sist fått hem boxern till tv:n och modemet och nu är det bara installationen kvar. Ja just det. Jag kommer ju 1) aldrig förstå vart alla sladdar och skit skall hamna och 2) modemet skall sitta i telejacket. jag har bara ETT telejack (som jag fick efter många om och men) och där sitter redan telefonens jack! telias lösning: koppla telefonen till modemet, problemet är bara att den inte passar! Så nu vet jag inte vad jag ska göra...

 

 

Tänkte dela med mig av min dolda "talang", det visste ni inte va?! Jag var med på sexornas bildlektion idag och vart själv riktigt inspirerad och ritade "mig själv" efter de smarta måtten läraren gått igenom, haha jag är så stolt, det enda jag kan rita är ju typ streckgubbar. Retusherade till mig lite större läppar och längre hår också ;) Sitter och äter M&M's, mitt sötsug försvinner nog aldrig. Jag har lärt mig att acceptera det ;) Just nu känner jag att jag är i ett bra place ändå. Jag tränar massor och så äter jag mat också, då får jag käka vad fasen jag vill. Om en timme blir det core och body pump!

 

 


zzzzz

så trött, slutkörd! två dagar kvar på den här veckan. sjuk träningsvärk som bara kan lättas genom att sova typ 10 timmar men det blir inget av det. just det världens underbaraste grej hände inatt, jag skulle upp halv 6 och så vaknar jag av en mardröm och tänker ååhh gud hoppas att jag har nån timme kvar att sova. kollar på klockan och den är... 00.30. jag log för mig själv, så jäkla underbart, 5 timmars sömn kvar. älskar när sånt händer! allt jag kan tänka på nu är att få lägga mig i sängen...

det här är ge precis vad du behöver och ta allt du kan få





How did one look at you overtake the kind heart in me?


Praktiken är rätt kul, har gått halva dagar och börjat 8. Just nu känns det mest att jag är där bara för att, det är i och för sig kul men jag har inte något av mitt ämne så det är inget jag kan undervisa i. Hänger med en klass sexor på deras svenska, engelska, spanska, geografi. Igår hade vi myskväll, chillade och såg lite på en av de sämsta filmerna ever... Har gått upp så tidigt den här veckan, börjar 8 så jag är helt slut! Ska sova straxt för imorgon börjar jag visserligen halv 10 men ska upp och gå på booty och core dvs veckans jobbigaste pass (booty) imorgonbitti klockan 6.45 så går hemifrån kvart över 6, vad har jag gett mig in på haha. Sen ska jag hämta min älskade Elliot på dagis och umgås med honom imorgon :) Sen är det fredag, lördag med jobb och sen utgång med Rebecca, ska bli superskoj och behövs! Sen börjar det visst om... Shit. Totalt onödigt inlägg, vet inte varför jag slösade någon minut på att skriva det ens. Hade visst inget att säga! God natt!





besides people are cruel, and the world still moves without you

Jag tror nästan det jobbigaste idag har varit att höstskorna jag vill ha inte finns någonstans, de verkar vara helt slut! Ska fortsätta leta imorgon. Jag vet inte om det är en illusion and if I will snap one day. Men nu känns det så. Belöning for booty express med levis curve id. Nu blir det sleepover med Kim, Maggie & Pascal. Iväg & möta dem och köpa jäkligt mycker godis om jag minns dem rätt ;p

besides people are cruel, and the world still moves without you





you should know better then to fuck with me


Hur mycket tid idag har gått åt till att diskutera politik med personer mer olika åsikter och fightats för sin egen. Känner mig trött. Jag kan inte glädjas över valresultatet även om jag röstade blått för det här med Sverigedemokraterna känns inte bra någonstans. Och det som känns värst är att folk i ens närhet inte bara accepterar utan till och med sympatiserar med sådana åsikter. Vad är det för samhälle vi har i vad som är världens fucking bästa land? Vi har en sån sinnessjuk tur att vara födda här, önskar att alla kunde inse det... Jag har allt jag kan begära materiellt, så mycket och så lätt att jag nästan skäms, trots att jag jobbar för det jag har. Men det som gör skillnad är att jag uppskattar det och jag vet. Jag vet att det finns andra verkligheter än den jag haft turen att bli välsignad med. That makes the difference.




I wish that I didn't see, that you fell inlove with him

 

Vilken jäkla omvänd dag. Den blev absolut inte som jag tänkt mig. Nu har jag precis ätit en av mina godaste kladdmuffins ever (hade ägg som går ut i datum idag) och hämtat den sista tvätten. Nu ska jag straxt i säng. Valet verkar ju gå bra men SD känns ju inte kul alls. Jag har blivit helt besatt av den här videon och låten! Den var den första låten i den gamla Core koreografin på gymmet och fastnade verkligen på hjärnan, den är ju grym!

 

 

 

 


Perfectionism is self abuse to the highest degree If eveything has to be right, something ain't..

 

Har ju inte ens visat min outfit från England! Eller en typisk skoloutfit då. Och mina fina naglar som jag hade då! Jag ska nog köra på något liknande imorgon när praktiken börjar, har insett att det kanske inte är så jäkla smart att använda samma kläder som sina 15 åriga elever utan genom sin klädstil kan man visa att man är lärare. Imorse hade jag lite ångest om man säger så. Hade superkul i natt, fick för mig att jag vill gå ut när jag kom hem från bion igår och hade tur då ett gäng skulle till La isla där jag fick dansa cumbia tills de stängde och sen fortsatte det i en studio och var hemma vid sex imorse. Fyra timmars sömn och massa att göra i dag ledde då till ångesten. Vet inte hur men jag har fått så jäkla mycket gjort idag. Dammsugit och städat, fått bort all skräp och kartonger, gjorde ordentlig mat (tog en tupplur på 10 min men kunde inte sova för jag var så hungrig), tränat veckans hårdaste pass som ger ångest bara det och jag har redan träningsvärk och nu har jag tvättstugan och är nästan klar. Gjort fruktsallad och allt som är kvar nu är disken ;)

 

Imorgonbitti innan skolan får man veta vem som ska styra Sverige de närmaste fyra åren och jag känner mig nervös. Haha det känns rätt skumt men jag antar att nu när jag bestämt vad jag röstat på så vill jag ju att de ska vinna också! Jag röstade på folkpartiet efter att ha vägt mycket fram och tillbaka. Jag känner att jag som blivande lärare gillar deras skolpolitik och jag känner att alliansen känns mer framåt för Sverige än de rödgröna. Har också en lite jobbig känsla som är att tiden går så jäkla fucking fort. Dagarna, veckorna, helgerna. Jag undrar vad det är som ger mening i vardagen? När man hade den där speciella personen så var det så enkelt för det var bara det som gav mening men nu är det mest osäkerhet där istället. Något som jag vet ger mening är iallafall min fina familj och speciellt Elliot, han är så jäkla underbar. Ska se till att åka dit i veckan också. Imorgon börjar jag som sagt praktiken och det skall bli superkul! Jag gillar verkligen min handledare och känner att nu efter England så kan jag komma dit mycket mognare och säkrare än för ett år sedan. Sedan ska jag träffa Carolina och förhoppningsvis ska vi träna ihop (ja jag försöker frälsa alla nu när jag själv är frälst) och på tisdag ska jag ha myskväll med Kim, Pascal och Maggie dvs massa godis och tacos!

 

 

 


ångest

jag hade en jättekul kväll och natt men nu efter 4 timmars sömn känner jag mig inte på topp om man säger så. jag har saker att göra men jag vet inte var jag ska börja och känner bara för att lägga mig ner och gråta! har saker jag vill göra men inte vet hur och jag är så osäker. stress och osäkerhet i en mysig kombo alltså. bad day.




Addiction don't come close to this


Your style, your voice, your points of view
the good, the bad and ugly too
Boy I'll take it give it to me
Addiction don't come close to this
official is what this shit is
Still I can't say it
No I can't say that I'm in love






marknadsföring på hög nivå


Jag såg precis en dokumentär om inspelningen av världens mest sedda reklamfilm, Roller babies, ni vet Evian's reklam med bebisarna som dansar på rullskridskor. Elliot och även jag älskade den och har sett den massa gånger på youtube. Det var riktigt intressant att se hur de jobbat fram den här filmen som faktiskt är a masterpiece! Jag kom att tänka på två kampanjer som körs nu och som jag verkligen tycker är bra och lyckade. Reetone, Reeboks skor som ska träna rumpa och lår 26%(?) mer pga bollar under skorna kan ju inte ha undgått någon? Jag har blivit bombarderad med reklamen på gymmet, tränarna har de här skorna, reklamen på tv och i butiker. Här har de satsat på att visa en massa "perfekta ass" som man skall få med hjälp av skorna och även om jag själv tänker att jag absolut inte vill att min rumpa ska vara sådär liten så är jag ju sugen på skorna! Jag kommer inte att köpa dem, men jag vill ha dem. Levi's Curve ID har också en bra reklamfilm där man precis som i förstnämna känner att det är en av ens tjejkompisar som pratar till en och det rör sig om jeans som är "specialdesignade" efter kroppens kurvor. Kenza har tipsat om båda och jag kan lova er att det övertygar många att köpa! Efter att jag sett Kenza's bild med jeansen (tänk att hon har reebok-asset) så blev jag övertygad om att de är grymma eftersom de såg så snygga ut även på någon med liten rumpa och nu vill jag själv ha jeansen. Kommer förmodligen köpa dem också. Allt tack vare grym marknadsföring! Tänker ni också på sånt eller är det jag som är skadad av medieutbildningen?




my place


Eftersom jag inte hade internet på en månad sen jag flyttade in så tänkte jag inte ens på att visa bilder på lägenheten när jag väl fick det eftersom det inte direkt är news längre. Men det måste jag ju göra ändå, det är inte alla som sett den! Har börjat komma i ordning nu, det saknas köksbord och stolar men känner inte ens att jag behöver det. Hur ofta skulle man välja att sitta i köket istället för vardagsrummet? Vardagsrummet går i brunt och det är way more peaceful än sovrummet som är fullt med grejer, och just nu rätt stökigt så det får jag visa en annan gång. Jag har Ektorp soffor från IKEA, eller ja alla möbler är från Ikea ju :P På väggen har jag en duk från Ecuador, jag älskar den! Jag har gamla kakelugnar i sov och vardagsrum och badrummet går i svart tema, har köpt kakeldekorer från Lagerhaus. Köket är nytt och fräsch och där ser ni min nya fina stekpanna! Grejer som fortfarande saknas är typ mattor och saker att ställa på mina hyllor, har fina hyllor på väggen men ingenting att ställa där haha. Jag får visa bilder på sovrum, hall och walk-in-closet senare!





"har noll koll på vad politik är knappt"

 

Jag var bara tvungen att säga något jag med. Visste att jag inte skulle hålla mig länge till. Filmen som uppmanar alla att rösta, på vilket parti man än vill förutom Sverigedemokraterna med sin fucked up människosyn. En av kommentarerna till videon sa att han inte tänkte rösta ändå för att personen "har noll koll på vad politik är knappt". Om du har den stora turen som det faktiskt är att leva i ett demokratiskt land där du faktiskt har chansen att påverka (även om alternativen kanske inte känns så vida) får man väl för sjutton ta vara på den chansen och anstränga sig det lilla som krävs för att sätta sig in i politiken och hitta det parti som passar en själv. Så svårt är det faktiskt inte! Jag önskar att alla, speciellt unga människor kunde öppna ögonen och inse vilken jäkla tur man har som bor i Sverige och sluta klaga! Om man dessutom inte bryr sig tillräckligt för att göra lite research och rösta så har man definitivt inget att säga till om. Att inte orka rösta för att man inte har koll på politik är en lame ursäkt. Jag kan också tycka att det finns intressantare saker än att lyssna på partidebatter och läsa om politikernas vallöften men jag bryr mig och jag är tacksam över att ens få rösta. En röst på Sverigedemokraterna är visserligen ett ställningstagande men folk med sådan syn på människor och världen har jag inget för. Vad är dealen med att inte dela med sig, egoismen är det som för alla här känns det som och jag räknar inte heller ut mig själv. Alla är människor, det är bottom line för mig.

 

 

 

 


Stockholm kysser mig på kinden

Idag har jag humöret uppe. Idag har jag gjort mycket, intensivt. Idag har jag fortfarande mycket att göra, som jag garanterat kommer spara till morgondagen. Jag har mycket mat i kylen som måste ätas upp och mycket snacks i godisskåpet som måste ta slut. Jag har mycket kläder på golvet som måste provas och slängas eller sparas. Jag har mycket (!) tvätt i tvättkorgen som måste bli ren. Jag har kassar och återvinning och en ny kalender och proviva jordgubb, en pärlemorbrun hårfärg, blått nagellack och sköna mjukisar.

Jag har nära till allt. Jag har en vacker lägenhet med högt i tak och kakelugnar. Jag har en tv utan kanaler och tommar hyllor. Ibland slår det mig!

Jag har alldeles lagom mycket att göra. Det enda jag helst skulle slippa är disken.





chokladugnspannkaka

Ser ut som brownie (eller bajs..?) men det är ugnspannkaka!


Hade en mycket givande (ehh...) lektion idag på en timme, den trevliga tiden 8:00-9:00, mer sånt! Jag och Rebecca (nr2) gjorde lunch, chokladugnspannkaka. Trodde vi gick i 6 års igen och hade i kakao och vaniljsocker "bara för att se hur det blir". Det smakade gott men hade behövs socker vilket löstes med sirap på och fruktsallad till. Stress stress och sen har jag hängt med Carro på stan i regnet. Hittade äntligen en träningsväska och inte så dyr heller! Nu har jag ett berg av disk, dammråttor på golvet, slemhosta, hes röst och en full tvättkorg att ta i tu med.




dagens poesi av winnerbäck;


sånt är livet nu, förlåt om jag är bitter och cynisk men du vet hur det kan va
jag vill ha det som du fast jag vet att du tänker likadant ibland & vill ha det som jag
och det var inte bättre förr men det skall bli bättre framöver
och nånstans har man iallafall kommit om man vet vad man behöver




Irriterande...

Jag vet inte om ni andra också märkt samma sak men detta är något som jag tänker på varenda gång och som gör mig sjukt irriterad!!:

När telefonförsäljare (av alla möjliga slag) ringer och man svarar är det alltid helt tyst och så får man säga "hallå?" innan de reagerar. Inga andra personer verkar ha problem med att höra att man svarat utan bara de här försäljarna. Sjukt irriterande!

Är man förresten vuxen när telefonförsäljare ringer tills ens alldeles egna hemtelefonnummer och vill att man ska byta elbolag? Det låter nog som det...





I'm just a feen, Addicted to your Love, I can't Get Enough

Idag har jag haft en intensiv dag. Hänt med en supervild Elliot och Jamie, vi var i Skärholmen och shoppade lite grann (stekpanna o grejer you know...) sen fick jag superstressa hem och stressmöta morfar innan träningen. Jag klarade mig inte helt undan förkylning men nästan, har inte ont i halsen utan bara snuvig och ingen normal röst vilket ju passar alldeles utmärkt inför morgondagens lektion som är i röstövningar. Läxan var att spela in hur man låter på morgonen och kvällen men eftersom jag har sjuk röst låter jag lika dant... Idag var det afro express och core med min favoritinstruktör och sen var jag inne i gymmet med fokus. Hem med hungern värkande i magen, stressäter chips framför nyheterna innan jag orkar ställa mig och värma mat. Perfekt. Nu ska jag snart i säng och vakna helt utvilad (kanske även helt frisk..?) imorgon för skola en timme (I know..) mellan 10 och 11 och sedan på jakt efter en träningsväska. Fuck slentrian, man lever väl för de små guldkornen ändå... Och de är många! Enjoy!

I'm just a feen, addicted to your Love, I can't Get Enough





dagens poesi; korinthierbrevet

 

Om jag talar både människors och änglars språk, men saknar kärlek, är jag bara ekande brons, en skrällande cymbal. Och om jag har en profetiskt gåva och känner alla hemligheterna och har hela kunskapen, och om jag har all tro så att jag kan flytta berg, men saknar kärlek, är jag ingenting. Och om jag delar ut allt jag äger och om jag låter bränna mig på bål, men saknar kärlek, har jag ingenting vunnit.


Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten men gläds med sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.

 

 


slentrian

vilket fult ord det är! jag vaknar sovmorgon om blandat med alldeles för tidiga mornar innan solen gått upp. långtsamt och utdraget eller stressat till skolan. diskuterar och säger viktiga saker och åsikter. hem. mat. träning (som åtminstone är varierad) tills jag bara vill hem och äta och sova igen. sen... ja typ samma dag igen. jag måste bestämma vad guldkornen är och hitta dem men sluta jaga dem. eller bara acceptera, undan med rastlösheten och förhoppningar på vad framtiden för med sig. jag lever nu också inte bara sen. inte bara vänta på det som komma skall utan se till att nuet är det bästa det kan vara. för är det det?

<3

 

Idag har jag varit hemma i Södertälje och hängt med världens sötaste pojke!

 

 




A conclusion is the place where you got tired of thinking

 

Söt bild som togs på midsommar på pussande hundar. Alltid så nice när man lyckas vara framme med kameran i exakt rätt sekund. Jag är trött och sliten , fyra dagars hård träning (puuuush the limits), inte tillräckligt med sömn (inatt på en obekväm soffa) och jobb stående i 14 grader och nu känner jag förkylningen tillslut. Vill verkligen inte, har inte tid och vill inte komma från träningen nu när jag verkligen kommit in i det. Jag hoppas hoppas på att lägga mig och sova 12 timmar och sova bort symptomen och vakna frisk. Nu är jag med Veronica och Paul i en stökig lägenhet med trötta ögon. Känner mig taskig men vill inget hellre än att sova!

 

 


They ask you how you're doing, tell em' better than them

And I say the same thing every single time

I say you the fucking best, you the fucking best
You the fucking best, you the fucking best
You the best I ever had, best I ever had
Best I ever had, best I ever had, I say you the fucking

'Cause baby, you my everything, you all I ever wanted
We can do it real big, bigger than you ever done it
You be up on everything, other hoes ain't never on it
I want this forever, I swear I can spend whatever on it

 

 

 

 


right side of my brain

Idag vaknade jag för tidigt och har för mycket tid och för lite ork. För mycket att tänka på som jag inte vill tänka på och för lite för att ta things of my mind... Lösningen blir spinning och body pump.




Just D

 

Nu ska jag straxt lägga mig, imorgon är det seminarium kl 8 vilket innebär upp före 6, hurra! Är slutkörd efter spinning och gym så jag lär sova skönt iallafall. Imorgon blir en lång dag, efter skolan ska jag hem till Södertälje och sen på kvällen är det konsert med Just D! Är så taggad! En av mina favoritgrupper när jag var 14 och jag älskar fortfarande deras låtar, man trodde ju aldrig man skulle få se dem live med tanke på att de var poppis på 90-talet men där ser man "Vissa medlemmar saknas, inga nya låtar, men ändå!". Klockrent!!

 

 

 


irritationobjekt när man bor inne i stan

1. Rökare. (Speciellt rökande mammor med barnvagn!) Kommer aldrig längre än gatan efter den där jag bor innan man blir bombad av rökmoln i ansiktet och jag blir lika pissed off varje gång. När man går av tåget, i väntan på rödljuset, överallt är det nån jävel som röker och förpestar luften. Jag tycker helt seriöst att rökning på allmän plats borde vara helt förbjudet, det påverkar ju inte bara idioten som vill förgifta sin egen kropp utan alla runt omkring. Och det som tar alla pris måste ju vara när man ser mammor med bebisar i barnvagn och en cigg i handen, hur dum får man bli?!
2. Alkisar. Jag bor på Söder okej, det är kanske så det skall vara. Som Winnerbäck säger "det är en del av atmosfären" men när jag ser en tydlig alkis komma ut från Systemet och öppna en starköl blir man jäkligt irriterad. Systemet borde ta sitt ansvar som de påstår sig göra. 
3. Cyklister. Kan nästan vara det jag stör mig mest på... Påväg till gymmet i Götgatsbacken blir man ju nästan påkörd hela jäkla tiden. Igår mosades jag nästan när jag väjde för en cyklist som kör supersnabbt neråt och en moped (!) som är påväg uppåt. En vacker dag kommer jag bli påkörd där alltså. Stör mig även på de som inte använder hjälm och hoppas lite grann att de ramlar av cykeln.
4. Thaimat-sopor. Jag är ju granne med en thairestaurang och känner därför den inte allt för ljuvliga doften så fort jag går utanför dörren, delar även soprum med dem och jag kan lova er att det stinker! Kommer aldrig mer äta thai mat iallafall :P

Där tror jag att jag fick ihop alla de irritationsmoment jag ville dela med mig av och såklart överväger det positiva det negativa om man säger så ;) Tror inte ens det behövs en sån lista. But now you know!





I told you not to count me out


Caroline ville att jag skulle beskriva 'katastrofdagen' igår men skulle nog inte påstå att det var någon katastrofdag! Jag hjälpte henne in search of a kavaj vilket var lättare sagt än gjort men efter många om och men lyckades vi hitta en och sen blev det McDonalds (men det obligatoriska illamåendet och äckelkänslan efteråt) och en telefon, så nu har jag skaffat hemtelefon (kanske även blivit vuxen... kommer det på köpet när man har ett eget hemnummer?) så jag kan prata i telefonen och folk kan verkligen höra vad jag säger till skillnad från i mobilen.

Efter det var jag på gymmet och tränade Core men de har en ny koreografi och musiken suger som bara den! Verkligen synd, ni vet hur viktigt musik är för mig! Sen sprang jag på bandet och kollade på ett program med Lars Ohly, jag är verkligen förvirrad inför valet men vet iallafall att jag inte ska rösta på Vänstern, han var nog den drygaste politikern jag hört tala... Sen var jag med Jimmy och vi kollade lite på fotbollen (jag vet jag vet) och nu har jag en bra känsla på alla sätt.

Snart ska jag iväg till skolan
och ha föreläsning och seminarium om bedömning dvs. betyg. Idag är jag taggad. En bra dag (inte ens ångest över spinningen ikväll :p).





poesi för idag,


Idag njuter jag mig själv för att jag är älskande
Idag är hela min kropp kittlande lekfullt smeksam
För att den kommer ur din famn





I just wanna set you on fire so I don't have to burn alone

 

Okej ni får leva med att jag varit utan internet i 5 veckor och nu gör min av med skrivglädjen i fingrarna. Varit uppe sen 7 och haft tvättstugan, när man flyttat hemifrån you know, men jag har faktiskt inget emot att tvätta min egen tvätt ;) Nu ska jag ut på stan och träffa Caroline innan träningen.





ride the beat

 

Ciara har varit en av mina favoriter bland kvinnliga artister i flera år, ända sen hon kom med Goodies. Jag har dock aldrig riktigt kunnat sätta fingret på vad jag gillar, tycker inte att hennes röst är bättre än någon annans och ibland tycker jag låtarna blir för souliga och jag tycker inte heller att hon är snygg men ändå fastnar jag alltid för hennes låtar. Här är en ny låt från i år med Ludacris (som jag inte gillar alls!) men den är ju fett skön! Hon är grym på att dansa också och kör inte bara den klassiska sexigheten som alla andra r'n'b singers gör utan vågar göra nåt annorlunda och vara mer tuff och snygg på ett annat sätt, t.ex. i sin dans. G is for girl like gangsta!

 

 


Grannens internet!

5 veckor senare har jag ju fortfarande inte fått internet, tele och tv fixat av Telia men jag har gått lite framåt iallafall :P Har fått låna grannens internet och så har jag äntligen fått tv, jag tittar ju inte så värst mycket på tv men när man bor själv behövs det för att rädda en från tristessen. Tv:n är verkligen grym, snygg och bra kvalitet, nu väntar jag bara på att få fler kanaler än 1-2-4 och (som tur!!) 6:an.

Igår såg jag på The constant gardener, skall skriva om den sen men iallafall, filmen lämnade mig med dålig eftersmak och jag började gråta under filmen för att den gav en känsla av hopplöshet och man fick se hur det faktiskt är i andra delar av världen, hur människor lever och hur lågt människoliv värderas och människor utnyttjas, anyway som sagt ska jag skriva om den för sig men det jag ville komma fram till var att man kan inte annat än att känna ett styng av olust när man sätter sig framför sin 50 tums tv med andra människors livsöden i åtanke. Men likförbannat vill man ju ha den där tv:n. Man vänjer sig vid sin livsstandars I guess.

Nu ska jag snart i säng, har tvättstugan imorgon vid 7!





♥♥♥♥

 

 

Det är alltid skönt att komma hem nu!

 

 

 

 


Didaktik


Nu har jag varit iväg en sväng med mamma, Jamie och Elliot. Vi var ute på Mångfaldens hus i Nykvarn och åt lunch och fika, åt ädelost och broccoli (bästa kombon) paj och sen en chokladtryffelkaka, supergott! Sen var vi ute och kollade in loppmarknaden där borta och jag hittade ett litet soffbord som jag skall ha vid sidan i vardagsrummet och ställa typ tidningar på för 125 spänn. Ute kändes det som vår, vad skönt de skulle vara om det ändå vore det och man hade sommaren framför sig och inte vintern. Nu är Elliot ute på gården och fikar och jag har legat och läst Didaktik tills ögonen går i kors så jag passar på att sitta lite här innan jag ska hem. Känner mig dock inte så jäkla road efter tio minuter, är definitivt inte beroende av internet längre. En månad var rehab enough. Vet liksom inte vad jag skall kolla på, brukade följa en massa bloggar men nu är det inte intressant längre. Ska nog fortsätta med didaktiken istället ;)

september

Nu har det gått över en månad sen jag flyttade in i min lägenhet men som ni märkt så har jag ändå inte uppdaterat, och nej jag har inte tröttnat på bloggen men tro de eller ej, har fortfarande inte fått internet, ganska amazing ellerhur? Tack kära Telia. I fredags fick jag iallafall en tv levererad och den är superfin, men ännu har jag ingen sladd så har inte kunnat titta på den ;) Igår jobbade jag 14 timmars pass så är lagom slutkörd och dessutom har jag fått nåt problem med magen och mått dåligt de senaste dagarna. Nu är jag iallafall i Södertälje och uppdaterar mig lite på internet med jobbmail osv. Och såklart hinner jag förbi bloggen. Annars har skolan börjar nu igen vilket känns superskönt, har faktiskt saknat det. Supermycket att göra men this is what I do! Ska sätta mig med Elliot nu, han har precis tittat på hela Pippi Långstrump filmen! Förhoppningsvis får jag mitt skitinternet snart så jag kan bli en normal människa igen ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!