Söndag

 
En liten bild från... i fredags morse tror jag! Innan jobbet var jag och älskling i parken och lekte :) Sen jobbade jag dubbelt, på båten på kvällen. Nathan var med Salome och Ivan och sen sov han över där! Vi hade tänkt åka och hämta honom men han sov så sött så vi passade på att få lite sömn vi med, så hämtade jag honom igår vid 10. Han hade bara vaknat ledsen en gång och somnat om, sov till halv nio :) Igår kom hon sen och hämtade honom och vi jobbade till 01. Idag vaknar jag av att Andres väcker mig och skäller ut honom för att jag vill sova vidare, trodde klockan var kanske 8 då jag vaknade igår. Men den var halv 11! Aldrig sovit så sent sen Nathan var liten bebis och vi brukade myssova tillsammans hela mornarna. Gud vad behövligt! Bästa Salo och Ivan som passat lillen, han hade också sovit till 9 den skitungen, de gör han aldrig hemma ;) Nu ska de straxt komma och lämna honom <3 Vid två ska jag och Nathan träffa Caroline :)

:)

 
Rubriker alltså... En bild från imorse med min lilla grabb. Vi har haft en mysig dag, alla planer blev inställda, morgonens jobb, kompisbesök och kvällens jobb så jag o Nathan åkte ut till Farsta och hängde med Cynthia och Leila. Nathan har ätit massor = glad mamma. Nu är det straxt läggdags :)

Ledighet i Småland

 
Blev att åka ner till Småland igen nu för lediga dagar, de här bilderna är från imorse innan vi åkte hem. Vi har haft supermysigt, bra väder, jag är helt bränd i ansiktet men det får man ta :p Nathan däremot har haft keps och solskyddsfaktor. Är extremt noga med honom med det, dessutom är han ju redan brun och fin. Var iallafall riktigt mysiga dagar, men utvilad är jag knappast. Dels Elliot och Nathan tillsammans = vilda! Men det är så mysigt att se hur de verkligen älskar varann nu, de bara älskar att vara med varandra :) Nathan fyllde 1 1/2 år i fredags och det var också dagen då han slutade amma helt! Han har hållt på nu, med att vägra äta, dåligt humör, bara klänga sig fast vid mig och det har varit sjukt jobbigt. Kände bara att nu får det vara nog. Tog två timmar att lägga honom första natten och han skrek som en galning de två timmarna, + en timme under natten minst. Andra natten skrek han 3 timmar och vi grät ikapp båda två för det var så jäkla jobbigt... Igårkväll somnade han på två minuter när jag vaggade honom, vaknade och gnällde och skrek några gånger under natten men bättre iallafall. Får se hur det går ikväll :) 

Tattoos

 
Var och gjorde min tatuering från Let's deal precis, 200 spänn hehe... Fick också mitt ankare ifyllt! Det var ju supertunnt på ett ställe och tvunget att göras om, så var tatueraren så snäll och gjorde det med, det tar ju typ inte ens en minut så :) Gahh, om jag bara hade pengar skulle jag göra hur mycket tatueringar som helst, har massor jag vill göra! 
 
Baby Nate sover i blöja på sängen, så skönt med värmen idag! Veronica kommer snart och ska vara barnvakt, jag ska iväg och jobba två timmar och Andres med. Imorrn är det prov med en klass och sen ska jag och Nathan åka ner till Småland, tar tåget. Blir intressant att se hur den resan går... Nathan hatar att sitta still så det blir nog svettigt för min del. Gossh. Ska bli så skönt med några dagars ledighet iallafall. Har också blivit lovad min första (!!!) sovmorgon sen Nathan föddes (det där med jämställdhet när det gäller sömnen finns inte här hemma). Har bestämt med mamma att hon ska få sova ut en dag och jag tar hand om ungarna och sen byter vi, ser fram emot det så mycket hehe! Sen att vara ute med Nathan som får springa av sig med Elliot, läsa och ta det lugnt, hoppas på sol :)

<3

 
Min vackra lilla prins har åkt på sin första riktiga vurpa idag! Han sprang ner för en bro här i parken och så hann hans små ben inte med för han började springa alldeles för fort så han flög fram med ansiktet först i marken och gled ner en bit, usch det såg riktigt illa ut och han har fått några ordenliga skrapsår lillen :( Men han har vart så glad och snäll hela dagen. Åt en hel chorizo till lunch, han gillar tydligen inte hot dogs utan bara kryddig korv haha. Sen nu har vi precis varit i Luma bibliotek, vi har lånat böcker och han lekte lite där. Superfint var det! Har sagt att jag tror jag bor på det bästa stället i hela Sverige men alltså... Hammarby sjöstad ÄR ju mer nice än själva Södermalm, jag menar 5 min från Skanstull och ändå helt lugnt, fräsch och vid vattnet. Verkligen som ett fantasiställe är det! Nu har Nathan somnat i vagnen, jag ska fixa lite och sen blir det soffläge med Nathan, eller hans saccosäcks-läge och lek, för han lär vara pigg som få sen. Vill verkligen sova tidigt, Nathan tog morgon före 6 imorse så jag är skittrött. Imorgon ska jag jobba kväll på båten också så behöver all sömn jag kan få...

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!