min lilla prins

 
Alltså måste bara berätta, min underbara lilla vackra gosiga mysiga kille han är sååå gullig. På väg till förskolan sittar han i vagnen och så hör jag "mmmm mmmM" hur han gnäller lite så jag stannar och frågar vad det är och då sitter han där och plutar med läpparna i en pussmun och ber om en puss! Så underbart :) Sen ville han ha highfive och respekt också, sen var han redo för "skola". Gud ibland undrar jag hur det kan få plats så mycket kärlek i ens hjärta, känns som att det ska svämma över! MYS :) 
 

Höst

 
Nu har det slutligen blivit höst! Vi har ju haft en väldigt lång sommar, ända till i lördags då jag gick ut i bara klänning på kvällen, så underbart :) Men nu är det väl dags! Invigt jacka och stövlar... Sitter och väntar på att en föreläsning skall streamas nu så. Blä! Åh, igår och idag när jag lämnade Naty på dagis så var han inte ett dugg ledsen utan bara gick iväg med fröken, gullisen :) Han har ju annars storgråtit varje gång, men nu verkar det vända, så mysigt! Gud vad han snackar nu alltså lillen... nya grejer varje dag, han säger "Jaaaa" "muy coco" då han vill säga muy loco, mycket galen hehe, och så säger han mat, bompa (bolibompa), kom, pan (bröd), kolla, ja massa grejer hela tiden. Går fort nu =) Önskar jag hade varit bättre på att skriva upp hans nya ord och så men men. "E pappa?" brukar han fråga också och igår svarade han själv "pappa jobb" <3<33 Mysigaste ungen. Fast... igår somnade han halv sju helt slut efter förskolan OCH VAKNADE kl 8! blblblblbl gör han med tungan och jag bara neeeej. Var själv redo för sängen ju! Lillskiten höll sig vaken till 12 när pappa kommit hem, slängde sig över mig, slog mig med en flaska i huvudet, skrek i mitt öra, ja då var han inte så charmig kan jag lova ;) Men så fort han somnat var han den där lilla ängeln igen. Fick väcka honom halv 9 idag för att gå till förskolan stackaren. Just det skola säger han också, han är jätteglad hemma o säger skooola när jag berättar att vi ska dit o leka med kompisar, sen när vi närmar oss förskolan och han inser att han ska lämnas säger han med gråt i halsen "sko-la" hehe. Nu ska jag titta på min föreläsning, stackars mig!
 

Study mode

 
 
Okej jag vet att jag borde plugga just nu. Jag har börjat också men sen tog jag en paus för att träna och sen en paus för att laga mat, en paus för att äta. Alltså grammatik är ju så jäkla fucking svårt! Det är exakt som matte eller kemi för min hjärna, jag förstår inte... Jag bara hör massa ord imperfekt och pluskvamperfekt och wtf jag fattar nada. Dessutom är det ju på spanska! Det positiva är iallafall att min spanska är så pass bra att jag kan ju liksom ändå använda rätt former fast jag inte vet vad det är för form eller varför eller vad den heter, precis som på svenska. Det enda jag inte kan är såna här jäkla accenter eller vad det nu heter, såna här ´som ska sitta i typ alla jäkla ord och jag bara chansar hela tiden. Aja... jag hoppas jag klarar grammatiken och sen får jag glänsa på de andra områdena.

The-Dream 14 September 2013

 
 
Jag har väntat i år på den här konserten och The-Dream har varit min absoluta favoritartist ända sen jag upptäckte honom 2009. Sen dess har jag bara gillat honom mer och mer och lyssnar på hans låtar varje dag, så ni kan förstå hur jäkla taggad jag var igår inför konserten! Jag var helt bestämd på att jag skulle stå allra längst fram på bästa platsen oavsett vad. Vi var där 19:00, starttid var 20:00 och han gick på 21. När vi kom var det bara en enda person där och jag lyckades få allra bästa platsen, precis framför honom längst fram. Gahhhhh. Så på bilderna är det ingen zoom eller något utan jag är så jäkla nära! Okej jag vet jag är som en liten fjortis som hänger efter One Direction eller nåt men OH MY GOD VAD BRA DET VAR. AAHHHHHHHHH. Jag blev så sinnessjukt avundsjuk på en brud som stod bredvid mig och stod stilla hela konserten och inte sjöng med i en enda sång MEN så stack hon fram handen först av alla när han satte sig ner varpå han HÖLL hennes hand i typ 10 sekunder. Jaja... hej jag heter rebecca_14. Men gud! The-Dream sätter sig ner precis framför mig, en halvmeter ifrån och jag svär på att han tittade på mig och sjöng slutverserna i I luv your girl och jag bara oh my god skrek och jag vet inte vad haha. Gud. Puttar Andres lite längre bak och tackar för att han inte fattar engelska eller vad det är han sjunger och dör lite hehe... Jaja, men det är inte slut där! Iallafall... konserten var så sjukt jäkla grym MEN för kort såklart, en timme höll han bara på. Sen åkte vi runt hela stan i jakt på nån klubb med några vänner till Andres, var förbi efterfesten där jag skrivit oss på listan och bara vi fick komma in men den var inte alls något nice och han skulle ju knappast komma dit såg man direkt. Iallafall hamnade vi till slut halv 2 på donken och jag var helt seriöst så trött att jag inte orkade äta, orkade inte tugga. Trodde jag skulle typ svimma där vid bordet av trötthet haha. Men då går jag in på instagram och ser att THE-DREAM har svarat på min kommentar jaaaaaa. Och jag blev helt plötsligt hur jäkla pigg som helst. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. Aja ni ser hur bad I got this men ni förstår inte. Lyssna på hans låtar och hans texter cus I think he made sweeet sweeet love to all of us in the crowd yesterday. Iallafall, ett minne för livet, kommer han tillbaks till Europa så SKA jag se han igen :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!