:(

Jag har blivit så himla känslig sen jag fick nathan, kan verkligen inte höra sorgliga eller hemska saker som hänt föräldrar eller barn utan att bli gråtfärdig direkt! När någon mamma dött eller ett barn blivit sjukt, misshandlat eller som de här fruktansvärda två morden på spädbarn som varit i aftonbladet. Åhhh jag vet inte ens varför jag klickar mig in på såna hemska och vidriga artiklar och läser för jag mår bara dåligt när jag läser usch... Så sjuka grejer som händer och så sjuka människor det finns i den här världen, hemskt :( Tur har man verkligen haft som fått världens finaste mamma och Nathan som har två föräldrar som älskar honom över allt annat... Usch vilket tråkigt inlägg med behövde skriva av mig, borde sluts läsa Aftonbladet, bara massa hemska sensationsnyheter...


Nathy shakar loss!

 

mysdag

Har haft en riktigt bra dag, känns som både höst och vinter ute. Höst med alla fina färger och löv men riktigt vinterkallt med minusgrader, idag tog jag fram min vinterjacka, så skönt! Nathan var några timmar hos Åsa och jag och Andres var och åt på Jensens för vår årsdag, mys :) Nathan verkar ha haft det hur kul som helst som ni ser på sista bilden som jag snodde från henne! Kvällen har jag myst hemma med Nathan som idag tog inte mindre än ÅTTA steg på raken :) Min prins, hittils har det varit max tre men nu så, snart snart går han nog :) Försöker plugga och göra en uppgift som ska in före 11 imorronbitti men jag fattar verkligen ingenting. SÅÅÅ jobbigt! Min hjärna funkar nog inte såhär sent heller så får nog försöka stressa ihop nåt imorrn eller ringa nån kurskamrat som får hjälpa mig för jag fattar verkligen noll... Trött och stressad mamma var det ja ;) Har iallafall haft en riktigt bra dag vilket var vad jag ville säga här hehe, ska försöka lägga upp en video när Nathan dansar snart så ni får se!
 

Nathan

Går verkligen inte att beskiva hur mycket jag älskar min prins. Jag skulle verkligen önska att jag bara kunde vara med honom hela tiden, ha med honom precis överallt och att jag alltid kunde vara hemma och ta hand om honom! Nu sover han bredvid mig och har dovit sen kl 5, försökt väcka men han verkar sova för natten! Vi var uppe tidigt imorse och så var vi på öppna förskolan och han har lekt så han var helt slut lillen... Det är så stört att jag saknar honom när han sover fast han är precis bredvid att jag vill väcka honom bara för att säga att jag älskar honom så mycket fast han nog inte ens förstår... Han är så jäkla underbar min prins, idag på öf lekte han tittut med mig, gömde sig själv bakom en stol och stack fram huvudet och sa "ittuuuu" och gapskrattade. Nu låg vi här och jag tittade på en video från igår när andres säger till honom att sträcka ut tungan och nathan hör väl det i sömnen så gullungen öppnar ögonen halvt, lipar och fortsätter sova... Så jäkla underbar <3 Försöker få lite plugg gjort medan han sover men det är så svårt att koncentrera mig! Måste försöka lite till iallafall, innan jag är så trött så jag däckar bredvid prinsen, lär ju bli en tidig morgon imorrn!


baby shopping


 
Snygga kläder till Nathan, från Lindex och Kappahl.Prinsen har precis somnat i min famn, senaste dagarna har han inte sovit så mycketunder dagen och istället somnat tidigt, perfekt :) Jag är sjukt trött med men ska fila lite mer på min jäkla b-uppsats som snart ska in. Har fastnat lite och vet inte hur jag ska få ihop den men det måste gå!



Nathan med Liam

Först och främst, är det normalt att klockan straxt är sju och jag inte förstår hur jag ska orka hålla mig vaken..? Nathan har precis somnat, idag har han bara hunnit med två tjugominuters naps så det är inte konstigt att han var trött. Som tur åt han en hel burk mat nu innan läggdags iallafall och så är han nybadad och i fin pyjamas, Elliot gamla från England. Idag var Liam och Maria och hälsade på hos oss och killarna lekte, eller ja de lekte själva men med samma saker iallafall, ni vet om en har en sak så ska den andra också ha samma. Vandaliserade lite gjorde de också, Nathan älskar ju att slänga ut alla grejer jag har i lådor och skåp som han kommer åt så :p Tror jag ska lägga mig bredvid Nathan och plugga lite och så fixa naglarna. Imorrn blir det en lång dag med skola 9-16 och sen jobb direkt efter det så blir borta massa från min prins. Som tur hinner vi mysa lite på morronen innan jag åker :)

<3

Är precis inne från en tripp till parken i regnet med min vackra prins! Han gungade som vanligt men åkte också rutcshkana vilket var en favorit, han lärde sig direkt att putta på för att åka ner men det var tungt för mina klena armar att hålla emot och ta upp han igen haha :P Sen satt han i sandlådan och lekte med sanden, några nävar in i munnen och näsan också och vi är sjukt sandiga båda två men gud vad det är underbart att se honom upptäcka allt... Jag är lite dålig på att vara ute men ska bli bättre på det, barn älskar ju sånt! Han invigde regnkläder i storlek 80 idag (de första han har) så de va lite oversize men värst var gummistövlarna, de är storlek 20 och han har 20 eller till och med 20,5 i sina andra skor nu så jag tänkte att de skulle funka men de var för stora och bara ramlade av när vi var ute, inte så lyckat :p Men nu vet jag det! Nu sover prinsen i vagnen, han tog en powernap på 20 minuter imorse också. Jag skulle lämna in en uppgift senast kl 11 och han ville inte låta mig skriva klart utan var grinig och klängig men det var bara för att han ville sova, så skrev klart det sista med honom i famnen och en hand på tangenterna haha... Nu ska jag städa i ordning lite och sen fortsätta läsa rapporter inför C-uppsatsen om jag hinner innan min prins vaknar. Han är så söt och har lärt sig låta som en hund, eller ja okej men han försöker iallafall låta som en hund. Imorse när han vaknar så gav han mig världens vackraste leende så fort han öppnade ögonen och sen började han skälla som en liten hundvalp haha... Så mysig :)


Godnatt

Klockan är halv 11 och ärligt så var det länge sen jag var uppe så sent! Däckar alltid senast 10 men har legat och pluggat, läst om vetenskapsfilosofi sen halv 8 då nathan somnade. Så jäkla tråkigt! Men mysigt sällskap med sovande nathy bredvid, nu stängs mina ögon så jag joinar honom nu!


tisdag

 
Idag blev en mysig heldag med min prins då min lektion blev inställd. Skönt eftersom jag hade både skola och jobb igår. Har hunnit med att plugga en stund då Nathan sov en och en halv timme på förmiddagen. Har ju min C-uppsats och B-uppsats och usch vad det är jobbigt... Nej jag skippar det här! Sen har jag och Nathan haft tvättstugan också, han är så söt och sitter i korgen och hjälper mig, ger mig ett plagg i taget att hänga upp <3
 
Idag tog Nathan sitt första steg också! Tre steg fram till mig bara sådär, sen en gång till och sen tog han två steg två gånger också, lilla prinsen! Så häftigt att se :)
 
Nu sover han en stund i vagnen, får inte bli så länge dock, igår somnade han till slut efter många om och men vid halv 11, jag var helt slut! Vill som sagt lägga honom 8 varje kväll men det går sådär... Har bakat en äppel/päronkaka också då vi hade frukt som skulle ruttna, det var ju verkligen det lättaste nånstin! 2 päron och två äpplen skalade och skivade i en smord form, 1½ dl mjöl resp. havregryn, lite socker och 100g smör och så massa vaniljsås till, så gott! Ska ta en bit till nu (ingen annan än jag som äter så jaa..) och få lite mer plugg gjort innan prinsen vaknar.
 

Hem från jobbet

Nu är jag påväg hem från jobb, blev ett kort pass 8-15 men eftersom det är så lång resväg var jag ändå uppe 05,20 usch! Så svårt att gå upp med en mysig bebis bredvid sig. Nathan ville ju såklart inte sova igår kväll eftersom han somnade påväg hem från kalaset så jag kämpade ungefär 45 min, han hann me att bita mig kanske tio gånger och det gör sjuuukt ont! Till slut kunde jag vagga honom till sömns och han sov jättebra hela natten <3

Guesd what, är sjukt trött ;) Imorgon är det seminarium för examensarbetet och ska läsa en 50 sidor uppsats och kommentera, vet inte hur jag ska hinna... Sen är det jobb på läxhjälpen efter det, ska faktiskt bli kul, saknade mina elever då jag var borta i onsdags!

Just nu saknar jag bara min lilla prins, fick den här mysiga bilden skickad till mig, han har somnat som en liten groda :p Varför han har pyjamas på sig på eftermiddagen får ni fråga pappan om ;)


Oct. 06, 2012

Nu gick det visst att blogga med bilder! Hoppas det fortsätter så :) är påväg hem från Nathans första barnkalas nu. Det var Nataly som jag läste religion med 2010 vars dotter fyllde 2 år, det är 13 månader mellan henne och Nathan, nu är det ju en stor skillnad, fast det var mycket mer sist vi sågs och egentligen är ju ett år ingenting :) Var en trevlig fest och Nathan hade superkul och busade och kröp runt och var faktiskt hur social som helst så det var kul att se! Försöker få upp lite bilder till er så hoppas det går :)


Påväg på barnkalas


Tröttttttt mamma



 
 
Känns som att jag alltid säger att jag är trött, men jag är det! Har försökt få Nathy att somna tidigare de senaste kvällarna och det funkar bra, nu har han nyligen somnat och jag kommer straxt hoppa i säng jag med. Måste bara varva ner lite granna :) Fullt upp som vanligt, har gått och blivit sjukt nervös av mig också. Nathan satte nåt i halsen här omdagen, har ingen aning om vad men förmodligen måste det varit en pappersbit eller något sånt, jag fick panik och han hostade och blev alldeles röd/lila i ansiktet men sen svalde han det... Ååååh gud vilken jäkla äcklig känsla fy fasen. Att vara mamma innebär ju verkligen ångest också, om något skulle hända min prins skulle jag fasen dö alltså... Ja ni som är föräldrar fattar precis, och ni andra kommer förstå när ni får barn. Så jag har vart lite paranoid och skakis de senaste dagarna, usch usch. Förhoppningsvis lugnar det sig snart :) Ni får lite bilder från när vi var och sov hos mamma här om helgen =) Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, ska bli så skönt!
 

Bilder från i lördags

 
Nathan 10 mån och 2 veckor
9020g och 75cm
 
På tre veckor har han gått upp 400g och växt 1 cm, rätt kul när han bara gått upp 700g på 3½ månad! Kanske en växtspurt igen?
 
Vi var och gungade i parken här vid oss och bredvid oss gungade Veronica Maggio sin son, först kände jag inte igen henne men sen sjöng hon för sin son så märkte jag att det var hon ^^

Fredag

 
Nathan har börjat lära sig att jaaa vad heter det nu... Prata samtidigt som han drar fingrarna över munnen så det låter roligt ^^ Antingen så har jag hjärnsläpp eller så har det inget namn haha. Iallafall, han ser så söt ut och älskar när man härmar honom och gör likadant :)
 
p
 
Ja jag började alltså skriva på det här inlägget i fredags som ni ser och bilderna är ifrån fredags men jag hann aldrig få upp det :P Sen i lördags var jag i parken med Nathan, vi lagade mat, åt, åkte hem till Salome och spenderade kvällen där och sen igår jobbade jag 9-17 men nu har jag en liten stund över. Om en timme ska jag till jobbet, har tvättstugan och Nathan ligger och sover, han sov bara 20 min i förmiddags  och igår kväll somnade han inte förens halv 11 efter att ha bråkat bitit mig ett antal gånger efter att ha ammat, ajjjjjjjjjjjjjjj! Nu däckade han iallafall helt slut! Visar också vår fina lampa vi köpt, min första riktiga taklampa som inte kostat 15 kr på Ikea, jag har ju missat hur mycket lampor gör för ett rum, det är ju stor skillnad! Men då får ni tänka också att det här är ju bara provisoriskt vardagsrum medan vi målar det riktiga så detta skall alltså vara kök med köksbordet under lampan... Iallafall, ska ner i tvätten nu =)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!