den vackraste stunden i livet var den när du kom



I'm so excited! Idag åker jag och Paul till landet och jag får träffa min vackra lilla prins som jag inte sett på 7 veckor. Den finaste lilla pojken i världen som har växt massa under denna tid och springer runt (!!) han kunde knappt gå när jag åkte. Han snackar och tar av sig sina egna skor, han hämtar sina skor och ställer sig vid ytterdörren när han vill gå ut (!) helt sjukt. Det ska bli så himla kul att träffa honom :) Klockan halv 3 tar vi bussen ner till Småland och är framme vid 6. Kommer hem nästa söndag så vi hörs då!





If you're given this, how hard can it be..?



Den här satt jag och höll på med igår som header men ingen kan väl bli så fin som den jag har nu så... Såg att det vart lite roligt med texten "make the..." jag menar hur svårt är det att göra det bästa när man får den där fina stranden haha. Sitter med hårinpackning i nu, har ju börjat använda det men inte under resan såklart, har också kört mitt första träningspass på 7 (!) veckor. Exakt 7 veckor sen idag. Kände mig liite lat och bekväm men så fort jag började var det inge svårt att fortsätta :)





vackert smycke



Var en liten sväng på stan med syrran för hon ville kolla in Ur & Penns rea  (de har ju alltid rea!) och då fick jag (bad om) det här halsbandet av henne som kostade 30 kronor. Superfint med en liten spegel som är en riktig spegel på andra sidan. Passade perfekt till min outfit idag! Har varit ute och ätit middag på stan med mormor och nu sitter jag här med min efterlängtade Marabou, Sexo seguro och Photoshop. Första kvällen ensam på typ 2 månader. Är trött och slö men det blir Pitbull på högsta volym innan jag lägger mig!




specialinlägg; knäppa och mindre knäppa djur



Måste göra ett specialinlägg med alla bilder på mig med diverse knäppa (och vanliga) djur som har tagits under resan. Kan ju inte få med precis alla från galapagos men här kommer ett urval iallafall. Från supersöta hundvalpar och kattungar till en söt (!) fågel som pauls kompis satte på min hand och en äcklig men ändå rätt söt tapir som slickade på mig precis efter bilden togs!




De bästa djuren av alla jag träffade var ändå aporna, det var i en park där de helt enkelt bor inget zoo liknande eller så utan de bor där med bara en skötare och det är apor som beslagtagits av polisen för att folk haft dem och t.ex. använt dem som cirkusdjur eller whatever. Den här knäppa apan klättrade upp i min sjal och när jag lyfte upp den för att ta bort den hängde den sig bara kvar som en akrobat haha :) Sen är det jag på Galapagos med en leguan, tycker faktiskt de är riktigt fina och har många fina bilder på dem, och sen med ett sjölejon som ligger och solar sig :) Sen finns det ju med galapagossköldpaddorna men det har ni redan sett!




make me better



Måste ju få ha ett litet inlägg utan vackra bilder utan visa lite ytliga saker som mina nya fina naglar som jag gjorde under resan. Gjorde lösnaglar i akryl och det kostade 180 kr typ, svinbilligt! Den första manikyren var dessutom grymt snygg ellerhur? Valde att ha dem korta eftersom jag tycker det är finast, på den andra bilden ser ni den manikyr jag har nu som är vanlig fransk och med en blomma. Ni ser också "ärren" som är kvar från när jag ramlade när vi var i Puyo haha!



Lite shopping därifrån också, ett gäng nya örhängen som alla kostade typ 8 kronor styck. Två par snygga skor, ett par grymma gympadojor som har "inbyggd" klack som man inte ser, kanske nödvändigt för korta latiner men inte för mig men snygga iallafall och ett par klackisar med dragkedja som jag kanske aldrig kommer använda, but they look damn good. Vi såg The hangover på bio, superrolig film :) Åt god mat och snart blir det lite chips och dipp, paul och sis kollar på skräckis.




hemma i min fina lägenhet



Nu är jag hemma på riktigt och det känns så himla skönt! Har tagit en riktig dusch för första gången på 6 veckor haha, duschen där är så kall så jag har bara snabbduschat tidigare. Den här bilden är så himla skön, tog den från planet och det ser typ ut som att man är uppe i rymden!



Mitt fina Galapagos! Dit ska jag definitivt tillbaka! Kolla vilket paradis det är, vattnet hade liksom den där färgen på riktigt! Ska fortsätta fixa med alla kläder och sånt jag packat upp och om nån timme ska vi in till stan med Paul och syrran som kommit hem, ska käka goood maaaat med bearnaise sås (L) och gå på bio vid 7 =)





åäö


Nu är jag tillbaka i Sverige som ni ser men är helt idiotisk och skriver ändå allt som ska vara ä eller å med a haha, jag är helt ovan! Är hemma hos paul så jag orkar inte skriva så mycket på hans tangenter men har så många bilder att visa så det är bäst att jag sätter igång! Åkte från Quito igår typ 12 på natten svensk tid och kom hem nu vid 11 så nästan 24 timmar men det gick rätt smidigt. Trist att säga hejdå till alla men ändå skönt att vara hemma. Den här bilden är från nu i förra veckan när vi var i Panecillo som är en skitstor staty som man ser typ vart man än är i staden.


I torsdags var vi i Otavalo för att säga hejdå och då gick vi till det här vattenfallet som finns där. Har sett massvis med vattenfall nu alltså, skitfint :)


I förra veckan var vi också i den här kyrkan La basilica som jag alltid tyckt var den finaste sen jag såg den och den var finast på insidan också. Vi har haft så himla kul när vi gått runt i kyrkorna och sånt vi har gått med pauls kusin och en kompis som är utbildade guider och det har vart skitbra :) Klättrade upp där ovanför klockan och även i ett annat torn som vi var när vi tog de här bilderna :)



Här är jag med pauls kusin som vi bodde hemma hos innan vi gick ut i fredags. Två av klänningarna som jag köpte där har vi på oss också, supersnygga :) Orkar inte skriva mer men lämnar er med ett soundtrack till resan som ni kan lyssna på, har ett gäng låtar som har spelats typ hela tiden och nu är ecuadorsoundtrack!





/jesso

förlåt att jag loggar in på din blogg Becky men jag har tagit bort min och mamma ville att jag skulle lägga in denna nytagna bild på Elliot för att bevisa att han är den sötaste pojken i världen!
tack för mig


Uppdatering fran rebecca: det ar ju inga tvivel om att han e den sotaste pojken i varlden :) Saknar verkligen min lilla bebis! Men om ungefar en och en halv vecka far jag traffa honom igen! Har varit tre dagar i varmen och kusten, verkligen inte tillrackligt lange men iallafall nat. Vi hade dock otur for det var moln typ hela tiden men anda riktigt varmt och skont. Vi vandrade i djungeln i geggamojja och vatten och skit det var jobbigt och ackligt men skitcoolt haha. Gick till ett vattenfall som var uttorkat sa det kom bara lite vatten men det var superharligt dar. I gar var vi och badade i havet och jag blev brand av en slags brannmanet men lang lang typ svans den slingrade sig runt bada mina ben och brande liksom bada hela laren fran och bak det gjorde sjukt ont alltsa och sen blev det varsta typ blasorna men efter en timme la dem sig sa det var ingen fara :) Akte hem igar eftermiddag tog typ 7 och en halv timme. En halsning till melli o jessi som overtygade mig om att jag inte skulle ha nagra problem med magen! Haha. Jag har haft problem typ hela tiden alltsa, inte sa att jag maste ligga inne men jag langtar sa efter toaletten hemma you have no idea..! Forsoker ringa till mamma har pa internetcafet men hon svarar inte... Ska snart in till stan och kolla pa en mobil jag kanske ska kopa :) Puss.

sitter och uppdaterar mig i bloggvarlden

Ar hemma hos Pauls kusin nu som har internet och sitter och chillar lite och kollar in alla bloggar. Klockan ar halv 8 pa kvallen och det ar en stor fotbollsmatch har nu sa de andra kollar pa den men inte jag ;) Klockan 11 ska vi aka ivag i en minibuss till kusten, till VARMEN! Vi ar 12 pers nagra av pauls slaktingar som skall aka pa en egen tour som vi kopt. Kommer fram imorgonbitti och sa ska vi vara tre dagar och tva natter dar, aka till olika strander, nat naturreservat, djungeln osv. Blir nog bra :) Idag har vi vart och kollat lite i "mall" har finns det manga riktiga "malls" som i usa, de finns inte sa mkt i sverige ju. Jag gillar verkligen dem mer an att ga inne i sjalva quitos centrum och alla sma butiker och sant dar man prutar och sant. Tycker inte om det, sa obekvamt, da foredrar jag att kopcentren aven om det ar dyrare. Har kopt varldens finaste lila klanning, tajt och med en stor grej typ som blommrosett whatever med dragkedjor fram och igar kopte jag en svart tajt klanning med kryss bak. Finns sa manga fina klanningar har! Har kopt 8 (!) par skor redan. De har kostat mellan 40 och 440 kr typ men de flesta har varit riktigt billiga bara ett par som kostade lite mer.

Vad kul att stinalee ska fa en bebis, laste ju det for nogra veckor sen men hade liksom missat nar hon avslojade det i bloggen sa blev helt chockad haha. Saknar anda mina bloggar lite grann :P ska fortsatta lasa nu!Hors efter kusten :)

Update fran amazonas regnskog



Eller nu ar jag ju tillbaks i Quito men jag har en update med bilder fran amazonas. Vi har varit ivag son-tis i tva andra stader som ligger typ fyra timmar med buss harifran. Maste bara namna att bussarna har ar ju sa jakla billiga. De ar exakt som swebus bussar, samma standard men det kostar i genomsnitt 1 dollar per timme, alltsa typ 32 kr for en resa pa 4 timmar. Kommer svida nar jag kommer hem och ska ta bussen ner till smaland for flera hundra. Iallafall. Dar ser ni mig i staden Banos som vi akte till i sondags. Dar akte vi med nagra bussar pa en minitour till en massa vattenfall och det har ar ett av dem. Alskar vattenfall de ar sa vackra!



Var pa ett annat stalle dar det fanns en linbana som aker mellan bergen och pa ena sidan finns ett vattenfall och dar ar denna bild tagen. Sa jakla vackert med bergen som ar sa grona och det ar verkligen maktig natur det har alltsa!



Vi vandrade typ en timme in i djungeln till ett annat vattenfall och jag var exemplet pa hur man inte skulle ga kladd till djungeln, oppna skor, fin endast handtvatt troja! Pa vagen tillbaka var det bara uppfor dels med stenar och lera och sen trappa sista biten och jag var sa slut jag trodde jag skulle fa en hjartattack lr nat hjartat slog sa himla fort och det var sa grymt jobbigt!



Vi var ocksa och besokte ett stalle dar det fanns massa apor, vi var de enda dar och aporna var superbusiga och gosiga och kláttrade upp pa en, tva apor hoppade pa mig en liten som Herr nilsson och en storre som drog i mitt har och typ slickade mig i fejjan, skitsota. Har ser ni en som borjade kuta mot mig skitsur nar jag satt mig for att fota den! En halsning till anna att paul kan jobba de dar datumen sa det funkar bra :) Imorgon ska vi till kusten och antligen fa lite varme, det var inte sa sarkilt varmt runt regnskogen kanske 17 c skulle jag tro och REGN REGN det heter ju REGNskog. Men imorgon vill jag ha soool och varme annars! Puss och kram :)





Update fran ecuador

Orkar inte skriva sa mycket for jag har inga bilder med mig och jag vill bara njuta lite av att surfa runt pa internet men tankte bara ge ett livstecken :p klockan ar halv 12 nu och jag sitter o har typ ont i halsen for att jag har tagit malaria tabletten precis o de kanns alltid som att den fastnar :S Idag ska vi formodligen in till gamla stan typ dar finns det massa sana har butiker med asbilliga saker klader och skor massa kopior. Har kopt ett par s.k. adidas och ett par andra skitsnygga skor som kostade typ 120 kr och ett par svarta tygskor for typ 30 spann :p dom har tangenterna gor mig galen nu sa jag orkar inte skriva mer men jag har det bra har iallafall :D Pusss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!