Update fran amazonas regnskog



Eller nu ar jag ju tillbaks i Quito men jag har en update med bilder fran amazonas. Vi har varit ivag son-tis i tva andra stader som ligger typ fyra timmar med buss harifran. Maste bara namna att bussarna har ar ju sa jakla billiga. De ar exakt som swebus bussar, samma standard men det kostar i genomsnitt 1 dollar per timme, alltsa typ 32 kr for en resa pa 4 timmar. Kommer svida nar jag kommer hem och ska ta bussen ner till smaland for flera hundra. Iallafall. Dar ser ni mig i staden Banos som vi akte till i sondags. Dar akte vi med nagra bussar pa en minitour till en massa vattenfall och det har ar ett av dem. Alskar vattenfall de ar sa vackra!



Var pa ett annat stalle dar det fanns en linbana som aker mellan bergen och pa ena sidan finns ett vattenfall och dar ar denna bild tagen. Sa jakla vackert med bergen som ar sa grona och det ar verkligen maktig natur det har alltsa!



Vi vandrade typ en timme in i djungeln till ett annat vattenfall och jag var exemplet pa hur man inte skulle ga kladd till djungeln, oppna skor, fin endast handtvatt troja! Pa vagen tillbaka var det bara uppfor dels med stenar och lera och sen trappa sista biten och jag var sa slut jag trodde jag skulle fa en hjartattack lr nat hjartat slog sa himla fort och det var sa grymt jobbigt!



Vi var ocksa och besokte ett stalle dar det fanns massa apor, vi var de enda dar och aporna var superbusiga och gosiga och kláttrade upp pa en, tva apor hoppade pa mig en liten som Herr nilsson och en storre som drog i mitt har och typ slickade mig i fejjan, skitsota. Har ser ni en som borjade kuta mot mig skitsur nar jag satt mig for att fota den! En halsning till anna att paul kan jobba de dar datumen sa det funkar bra :) Imorgon ska vi till kusten och antligen fa lite varme, det var inte sa sarkilt varmt runt regnskogen kanske 17 c skulle jag tro och REGN REGN det heter ju REGNskog. Men imorgon vill jag ha soool och varme annars! Puss och kram :)




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!