tisdag

Alltså jag är SÅ trött. Nathy har sovit dåligt typ en vecka nu, somnar sent, sover dåligt och vaknar tidigt... Igår vaknade jag halv 6 av en mardröm och kunde inte somna om. Nathan har vart hur trött som helst över en timme nu men vägrar somna. Försökte poppa popcorn men micron har gått sönder... Ja. Är för trött för att blogga som ni märker! Jag har verkligen kommit igång med träningen nu 6 dagar av 7, imorse hann jag börja innan Nathan blev helt galen och det gick verkligen inte att fortsätta och nu är jag waay to tired... Bättre dag imorgon hoppas jag =)
 
 
 

sommardag

 
 
 
Ska försöka mig på bloggen. Alltså, pms kanske? Mitt humör är verkligen en berg-och-dal-bana, ena sekunden är jag euforisk och nästa superdeppig och utan någon som helst energi. Just nu uppåt och funderar på om jag ska köra ett träningspass innan läggdags, humöret har stoppat det de senaste timmarna. Har haft en riktigt mysig dag iallafall idag, jag väcktes av baby nate halv 7 vilket var way too early eftersom jag väntade uppe på Andres igår och somnade sent, jag var som en zombie första timmarna men sen gick vi ut i solen, träffade Salo och Andres bjöd oss på lunch på Bagel street som jag tjatat på honom om. Det var rätt dyrt för en "smörgås" liksom men värt, supergott! Sen mötte vi Cynthia och Leila också och barnen lekte i parkens nya vattenlek. Nathan var rädd från början men sen rätt tuff och stack in en liten fot här och där ;) Fast kanske mest vi "vuxna" som tyckte det var kul... Sen gick vi till Åhlens och Andres köpte en skohylla till oss, slängt den gamla som var påväg att rasa ihop. Hem med allihop och lagade mat och skruva möbler (okej jag satt och snackade skit med tjejerna) och barnen lekte :) Mys! Nathan var heeelt slut eftersom han sov tidigt i förmiddags så nu straxt före 7 däckade han. Jag ska också se till att lägga mig tidigt idag, behöver energi! Kanske ett benpass innan för att göra det mesta av den här dagen :) På sista bilden ser ni Nathan som gjorde en uppvisning i träning för alla, han är så söt och härmar mig när jag tränar, det där är ju en ryggövning där man står på alla fyra och växelvis sträcker ut ett ben, haha, sötunge :)
 

Hemma från semestern

 
 
Nu är vi hemma från Båstad, har tagit typ 300 bilder med mobilen eftersom min skitkamera är död så ska se till att lägga upp en del här :) Vi har haft en supermysig vecka med mormor, mamma, Elliot, morbror och kusiner. Nathan har verkligen njutit av att vara ute hela dagarna och lärt sig ett nytt ord, sko, som han använder flitigt när han vill att man ska ta på sig skor och gå ut. Han har också lärt sig rumpa, Elliot är skyldig till det. Han härmar verkligen allt Elliot gör, på gott och ont. När Elliot kastar grejer, leker med maten, bankar i bordet, skriker, ja då gör Nathan samma sak hehe. Hans största förebild där... Vi flög hem igårkväll, 1 timme och sen 40 min hem från Bromma, billigare än tåg! Aldrig mer att jag tar tåget alltså, även om Nathan skötte sig hur bra som helst. Vi gjorde små utflykter under veckan till olika parker, utsiktplatser, glassbaren, stranden, vädret har varit sådär, rätt kallt och blåsigt men ändå helt okej :) 
 

<3

 

you got me feenin

 
Got me very very very happy 
She stare at me while I'm starrin at it
 

Alltså GUD jag har ju inte skrivit det. Men ni som vart med och varit något uppmärksamma allt har märkt att min absoluta favoritartist är THE-DREAM och att jag framförallt 2010 när jag var singel och hade mycket fritid bloggade massor av citat och sånt från honom. Anyways, nya skivan är lovely men det viktiga är att HAN SKA HA KONSERT HÄR I SVERIGE! DÖÖÖÖÖÖR. Alltså. En anledning till att jag helt seriöst längtar lite till hösten. 14 SEPTEMBER. I'm going solo and it's going to be awesome. Kan verkligen inte vänta! Vet nu att alla ni med dålig musiksmak/ingen koll inte alls fattar vad jag babblar om men, bästa R'n'b ever. Spotify/youtube nu! IVPLAY.
 

Nu tar vi semester

 
Inte för att jag brukar uppdatera så mycket men ändå... Nu tar jag och Naty semester en vecka i Båstad med mormor och gammelmormor. Hoppas hoppas och hoppas på sol och värme! Jag är säker på att vi kommer ha tur med vädret :) Håller på att packa väskan, svårt när man inte vet och måste ner med shorts, jeans, regnkläder, gummistövlar, foppisar osv. Vi tar iallafall tåget ner på lördag morgon. Hoppas resan går så smidigt som möjligt med en liten 1 1/2 åring som inte gillar att vara still, 6 timmar... Inga förseningar den här gången hoppas jag!
 
Imorgon ska vi också göra något kul, ska få Naty fotograferad av en fotograf vars blogg jag läst sen jag var ja... en helt annan person, typ 7 år! Shit! Iallafall, ska bli hur kul som helst att få några söta bilder på min baby, hoppas han samarbetar bara ;) 
 

sommar

 
En bild som vi tog för några dagar sen, idag är jag trött (surprise) Nathan somnade vid halv 2 och sov ända till... halv 8! Jaaaaa. Plus att han vaknat massa under natten och skrikit. Jag tog några bilder nu men jag ser ut som en zombie med rött läppstift och klänning, japp. Ska köra helt utan smink utom läpparna nu några dagar och ta till vara på solen tänkte jag (såklart med solskyddsfaktor 30 men ändå). Det är så skönt att sen jag började göra mina fransar, i januari tror jag, så sminkar jag ju aldrig ögonen. Men däremot har jag börjat använda foundation och när man börjar är det svårt att sluta. Så jag har ändå för det mesta foundation, täckstift och rouge och gärna solpuder men nu har Nathan kastat min solpuderborste bakom elementet där den sitter fast så. Sen ögonbrynen såklart! De är ju patetiska i sig själva haha, och nu med svart hår ser det läskigt ut om jag inte målar dem. Jaja, det jag skulle säga var egentligen att vi ska ut och njuta av solen nu jag och Nathan, tänkte faktiskt åka till stranden för första gången i Sverige sen han föddes, 26C idag och väskan är packad! 
 

.

 
Jag offrade min lathet och reste på mig för att hämta sladden till telefonen så jag kunde lägga in bilderna, what a sacrifice för min lilla blogg :) Där får ni två bilder från min tatuering när den precis var klar, tror inte jag lagt upp några? Sen en bild på världens sötaste lilla skruttunge också :)

Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

 
 
 
Okej jag vet att det är jättetråkigt för de som redan följer mig på Instagram men jag tar bara bilder med mobilen och ja, jag är lat osv. osv. Nathan blir bara svårare och svårare att fota, han är inte still en sekund och i famnen har han börjat med att göra sura miner istället för glada, tror han tycker mamma är jobbig med sin kamera :P Jag och lillen har det bra tillsammans, det är mysigt att slippa lämna honom för att gå till jobbet och han är väldigt nöjd över att ha sin mamma dygnet runt. Jag måste dock erkänna att jag är något uttråkad nu efter snart 3 veckor hemma. Finns inte så mycket att göra känner jag, vi är i parken, hemma... Japp. Idag var jag på biblioteket iallafall och lånade några böcker. Alltså jag är ju en nörd innerst inne, bara att när man är mamma hinner man inte med så mycket. Men nu är Nathan lite mer självständig, ibland sitter han med ipaden (han är så underbart söt när han låser upp och väljer apparna helt själv, går ut när han inte gillar osv, han lär sig så snabbt!). Iallafall, böckerna får jag ha till 10 oktober så tills dess ska de väl hinna läsas. Har redan läst 100 sidor om Chile under 1970-talets militärdiktatur, superintressant! Bara man hade någon att diskutera med... Andres får agera kurskamrat. Sen lånade jag en om spansk grammatik, tänkte att de kanske kan vara nåt. Mitt tal är ju för det mesta perfekt om jag får säga det själv men VARFÖR man säger som man gör har jag inte den blekaste om. Så vi får se. Sen lånade jag om en om pingströrelsen i Brasilien som jag hann läsa halva i maj och sen var tvungen att lämna. Slutligen en skönlitterär bok på spanska, har fortfarande inte läst en enda. Det är en utmaning det. Så med sånt nördar jag mig när Nathan lagt sig på kvällen...
 
OCH med att surfa runt på olika rockabillysidor och lägga saker i shoppingkorgen och sen snyfta en hel del när jag stänger ner sidan. Fantasi-shoppar helt enkelt en massor. Som tur är går det inte att köpa på faktura på dom här sidorna utan bara med kort vilket innebär att jag helt enkelt inte kan shoppa. Däremot har jag tvingat Andres att köpa min bröllopsklänning från en 50-talstema sida från England, med tillhörande tyllkjol under, oh yes. Har blivit trött av att läsa så nu blir det bara liite mer fantasi-shopping innan jag lägger mig bredvid Naty, han fattar ju inte det där med sommarlov och sovmorgon utan halv 7 är det morgon tycker han... 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!