I'm not saying it's your fault, although you could have done more,



Denna bild har från gårdagens fotografering har Petra lagt upp på sin blogg nu. I like it =) Den fångar liksom känslar jag ville ha med den här stilen, lite klassisk och gammeldags. Visst ser inte fransarna så hemska ut heller? Jag testade nämligen lösögonfransar för första gången och jag kämpade verkligen! Skitsvårt och jag såg inte direkt klok ut i verkligheten, men det blir väl mindre obvious på bild. Önskar att modet var så där fint nu som det var förut på jag vet inte när men mamma sa att det var typ 20-tal men liksom klassisk om ni förstår vad jag menar. Och som i Hitchock filmerna på 40-50 talet, de hade så fina kläder, hår och smink! Idag är det bara too much och bara sexappeal som gäller. Men men :) Ni lär få se fler bilder från denna shoot senare =)





Torsdag med fotografering och jobb


Köpte dessa två tröjor/koftor på H&M igår, 2 st för 149:- jättebra eftersom jag knappt har några koftor utan bara massa linnen och t-shirtar.

Hela morgonen och förmiddagen har gått åt till att fixa mig och raquel och sen hade vi en fotografering, ni får se bilder och läsa mer sen! Nu håller jag på att fixa en tidig middag för vi ska till jobbet vid kvart i fem. Kanske skriver mer ikväll efter jobbet om jag orkar =)




Photoshoot



Imorgon ska jag och Raquel fotas av Petra som tidigare tagit den första bilden där på mig samt två av de jag har i headern. Platsen vi ska fota vid är vid Mariatorget och kring typ utsiktsplatsen där den andra bilden på mig är tagen av Maria. Det är en sån fin plats att den tål att återanvändas! Och så har jag inte så många bilder därifrån ändå. Raquel ville fotas av Petra men sen ville hon ha med sig mig och då föreslog jag att vi skulle göra det tillsammans istället, och ha samma looks fast det blir kontraster i våra färger. Ni får se resultatet sen! Ska upp tidigt imorgon för vi ska vara inne i stan vid 12. Innan dess ska jag hinna locka håret och sminka mig och åka hem till Raquel och fixa hennes hår med. Så jag ska straxt lägga mig. Vi hörs imorgon!





Onsdag

Jag har precis kommit hem och ätit frukost, sov hos baby igår och så tog jag bussen hit till Södertälje med honom i morse när han skulle börja jobba, var tvungen att åka hem innan skolan. Igår var vi i stan och Paul köpte lite kläder på rea. Idag har jag föreläsning 13-15, har inte hunnit läsa allt denna gång men ska försöka läsa lite nu på förmiddagen. Men först och främst ska jag träna och därefter göra mig i ordning. Ska försöka att inte tvätta håret förns ikväll så jag får spraya massa torrshampoo :p Det blir träning för benen idag, fattar inte jag tycker det är skitjobbigt med träningen men sen får jag ingen träningsvärk, är stretchen så bra?!

Everyone loves Shrek!



Cherry bikini



Sån himla söt bikini! Såg fler superfina på New Yorker också, prickiga i samma stil love it :) Men bikinis är ju inget jag använder särskilt ofta så det är inget jag tänker köpa. Har ju redan en snygg baddräkt, en orange & silver och en färgglad som är rätt nya =) Synd att Sverige inte har mer sol och sommar så man kan använda dem. Tänk vad härligt att bo där det alltid är sommar!

Vid halv 12 satte syrran in bakpotatis i ugnen till mig. Nu har jag precis käkat klart för typ 20 min sen! Den tog sån jäkla tid alltså! Över 2 timmar var den inne. Åt iallafall det med skagenröra, gillar egentligen inte potatis men man känner ju knappt smaken av den. Nu har jag precis plattat håret och det är flera år sen jag gjort det, gör aldrig det. Men det blir ju så grymt snyggt! Nästan så att jag förstår varför syrran och så många andra tjejer förstör sitt hår med plattången hela tiden. Man blir ju sugen, men men jag prioriterar nog fräsch och ickeslitet hår framför rakt och slitet. Har även läst en del i Hindusim boken men inte tillräckligt mycket. Ska försöka stänga av datan nu och läsa lite till.




Nu vet jag vad svettband är bra för


Bilden har inget med resten att göra men detta halsband från Betties Galleria är så sött, vill verkligen ha det! Har örhängena samt en matchande piercing påväg :)

Iallafall. För några år sedan fick jag ett Björn Borg svettband men jag har aldrig fått någon användning för det. Jag menar shit när svettas man så mycket att man behöver torka av sig? Men nu har jag alltså upptäckt det. Eftersom jag inte tränat på 3 dagar bestämde jag mig för att göra den långa versionen av dvd som är konditions och styrketräning blandat och som är jättejobbig. 50 minuter senare var jag svettig som jag vet inte vad. Skulle verkligen behövt ett svettband med andra ord! Tycker inte om att svettas men samtidigt börjar jag tycka det är lite skönt, det är ju bevis på att man gör bra i från sig eller vad man ska säga ;) Får väl ta och leta upp det där gamla svettbandet då.. :p

Det är vad jag hunnit med idag, och en sköön dusch. Syrran håller typ på att fixa lunch, jag ska fixa lite på rummet och sen sätta mig och läsa om Hinduismen till imorgon. Fyra kapitel tror jag det var så det blir en del läsning!





Söta shorts... till träning var det ja!



Idag var jag i Skärholmen och hittade dessa söta shorts hos New Yorker, ska ha dem när jag tränar. Hade tänkt köpa ett par adidas lr liknande men dessa kostade bara 99:- så det är ju mycket bättre. Skönt att träna i så lite kläder som möjligt så man kan röra sig och inte blir svettig :) Linnet är från H&M då det var erbjudande om man handlade 3 saker och jag ändå skulle handla franstång och lösfransar (mina första!). Ja just det ja... Shortsen är till för att träna i. Men jag pallar verkligen inte idag.  Har inte kunnat träna varken lördag eller söndag då jag varit hos Paul vilket känns kasst men idag kom jag hem klockan 4 och sen har jag verkligen inte haft någon lust. Så jag tror jag häller upp ett glas Pepsi max istället och hårdtränar imorgon bitti =) Mkt bättre att träna på morgonen också!

I lördags jobbade vi också och så läste jag massa i en bok om Hinduismen som var till idag, så krångligt det är! Sån himla stor mångfald inom den 'religionen'. Igår var vi bara hemma, körde Wii och satt vi tv, köpte kladdkaka men hann bara äta en bit snyft.... Vill ha den nu! Och idag var jag i skolan och hade första föreläsningen om hinduismen. Japp det är vad som hänt =)





La Senza Nightwear



Totally adorable pyjamasset från La Senza. Shortsseten har söta tryck "Grumpy but gorgeus" som skulle passa mig och "Half asleep but still fabulous". Riktigt söta och speciella set. Varför är Sveriges butiker så tråkiga på den fronten..? Lillesyrran köpte en söt pyjamas där när vi var i London förresten :)

Nu ska jag straxt gå ner till stan och ta bussen till Fittja och därifrån till Skärholmen där jag ska hämta ut några böcker på bibblan som jag reserverat. Måste hinna läsa en del till på måndag. Vid 5 börjar vi jobba här i Södertälje så det blir mycket fram och tillbaka... Men men. Hörs kanske ikväll!




Solbrillor med styrka

Gick ner till stan nu på förmiddagen och när jag var påväg hem såg jag en skylt hos Synsam som hade erbjudande på Solglasögon med styrka för 1700 kr så jag gick in och kollade vad det var, fick testa några brillor och hittade ett par som var helt ok. Sen fick jag gå till min andra optiker för att hämta pappret med mina styrkor och sen tillbaks och lämna det. Så jag beställde dem, det var inte helt säkert på att det fanns tillräckligt stora glas till dem men jag hoppas! Skulle vara så himla nice med ett par solbrillor jag kunde se bra i, då kunde jag slippa gå med glasögon ute. Nice nice =)

Har också lämnat in min cv på Konsum här vid mig... Förääälskade mig i ett par chinos och en jeansjacka på JC. Så dösnyggt! Testade det ihop med en randig tshirt och jag såg så himla somrig och segelbåtig ut haha :D 399:- för chinos och 599:- för jackan dock. Jag har lite shoppstopp nu och ser efter vad jag verkligen ska köpa. Men ett par chinos har jag velat ha länge så det blir det nog. Nu kan jag inte skriva mer för jag fryser så om händerna att dem är jättestela!




La senza


Gahh Victoria's Secret släng er i väggen!

Varför finns inte La Senza i Sverige? Upptäckte butiken när jag var i London och där finns den överallt och den är så lovely! Underbara underkläder har de, snygga och i klass med H&M's priser. Butiken finns liksom i Danmark och inte här, surt. Skulle verkligen vilja öppna en egen sån här butik, tror det skulle gå skitbra! Ska nog sikta in mig på en beställning från webben till sommaren eller hösten, typ lägga undan 100 kr per månad till det och sen shoppa loss, gahhh dregglar! Jag är ingen skotjej eller klädtjej utan underklädstjej! Och varför finns knappt några Balconette bh:ar i Sverige? Det är ju det snyggaste till små bröst, så trist!

Nu har jag ätit frukost, tränat, duschat, gjort hårinpackning och ska straxt gå och posta brev, lämna cv (brrr) och sen ta en liten promenad. Ska bara vänta in en Tradera auktion först, vad får ni se när det kommer hem till mig :p Vet ni vad som hänt? Någon har snott alla däck från min lillebrors barnvagn som stod i porten! Tidigare har någon knäckt ett ägg i vagnen samt tagit av två däck och slängt bredvid men det här var droppen, nu är vagnen oanvändbar och de kostar 500 kr per däck! Dessutom är jag säker på att det är en vuxen som gjort detta, ungdomar gör inte det så här ordentligt tex. var ägget försiktigt knäckt i. Vilket svin alltså!





Till dom som inte är så tomma

En låt som är värd att lyssnas på! Staffan Hellstrands Fanfar.

Det här är en sång, en blomma
Det här är en hälsning till dom fromma
Dom som inte jagar guldet och äran
Dom som ser lyckan i det dom har nära
Dom som kan leva en dag i sänder
utan oljade tunnor och blodiga händer
Dom som inte alltid letar efter spänningen i natten
Dom som kan leva på bara luft och vatten
Det här är en fanfar för dom som verkligen har nånting kvar

Det här är en sång en blomma
Till dom som inte är så tomma
Dom som inte alltid sneglar över dom som har mera
Dom som sätter barn till världen och får dem att fungera
Dom som inte vill vara en av ringarna  på vattnet
Som kan leva under ytan och tycka det är vackert
Det här är en fanfar för dom som verkligen har nånting kvar





Utmaning - Sju sanningar


Sanning nr 2

Jag har blivit utmanad av Michaela .

REGLER:
1. Länka till den om har utmanat dig.
2. Berätta sju sanningar om dig själv.
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg. (om du kommer på sju)
4. Meddela dem så att de vet att de har en utmaning att hämta.

Sju sanningar om mig:
1. Jag är oerhört kräsen när det kommer till mat
2. Däremot är chips, cola och marabou det bästa jag vet (a)
3. Lyssnar mest på hiphop/reggeaton/r'n'b men jag ÄLSKAR Winnerbäck!
4. Jag har lätt för att bli sur, spec om jag är hungrig :p
5. Jag har aldrig fått mitt hjärta krossat utan hittat en prins
6. Jag är blyg och rodnar ofta!
7. Jag är lat och gillar mest att lata mig :p

Jag utmanar:
Raquel, Melli, Carolina kommer inte på fler!





The house bunny



Har precis sett en rolig film med Anna Farris i huvudrollen, jag tycker hon är så himla rolig och söt. Älskar henne i The hot chick, en av mina favoritfilmer och så är hon ju med i Scary Movies också. I den här filmen spelar hon en Playboy bunny som bor i The Playboy Mansion men blir utsparkad. Kul film om man inte är en sån som mååste ha en story och mening för att se en film.

Annars har jag inte gjort mycket, målat naglarna, duschat och käkat lite mellis/lunch. Tror det blir en seg dag, har inga kuvert så det blir till att lämna den himla cv:n imorgon. Är så sjukt sugen på marabou nu. Jag har en stor sån i en låda undangömd för mig själv, öppnade den och tog några bitar igår men nu tror inte jag att jag kan hålla mig. Det är det som är farligt med att köpa hem och tro att man kan spara, yeah right!





Kylie Minouge



Sitter och lyssnar på Kylie, On a night like this, Please stay osv. Hon har en del sköna låtar! Sökte på en bild på henne och så fick jag fram denna, det är ju bikinin hon designade för H&M förrförra året och exakt den köpte jag, lite kul =) Den är fin men lite finare på henne än på mig ;)

Har precis testat en av de nya träningsdvd:erna och denna var för benen så jag känner mig rätt mör nu men den var faktiskt kul :) Damn vilka fina ben jag kommer få, känns det som iallafall :p Usch vet ni vad jag måste göra idag? Gå och lämna min cv på Konsum här vid mig. Ska skriva den nu och sen måste jag lämna den, får bara ångest av tanken, så pinsamt :( Och jag vet att det inte är rätt läge att söka jobb nu i lågkonjukturen men man måste ju försöka, om inte annat så för att mamma ska sluta tjata. Det vore helt underbart om jag fick jobb där men det är väl inte så troligt, och det känns pinsamt att gå och lämna cv:n till dem i kassan. Bläää!





Dadadada


Tog precis denna bild på Elliot som inte är sovsugen utan bara står & "skakar galler"

Nu har Elliot börjat "prata" lite mer. Förut sa han bara mammamamamam men nu säger han mer dadada och såna grejer, det låter så himla gulligt :) Längtar tills han börjar prata på riktigt! Men han är så sjukt vild den här lilla krabaten, han ålar sig runt på golvet i en himla takt men det enda han vill är att stå upp och han kan ställa sig upp mot vad som helst och gör det hela tiden, vilket ofta leder till att han ramlar den stackarn... Men nu har han iallafall börjar lära sig att sätta sig ner ner han inte orkar stå längre. Så kul att se hur lillskiten utvecklas och så =) Han börjar bli riktigt stor.

Måste gå och köpa stora kuvert
för att skicka in våra handledarpapper, ska se om jag kanske går till stan och köper det och möter Paul när han kommer från jobbet, han slutar 4 men är ju inte där förns kvart i, får se hur jag gör!



I love the Simpsons



Simpsons är verkligen det bästa programmet :) Älskar när det är på, det funkar alltid! Anyway, har kommit hem för en timme sen typ. Hade skola 10-12, sista seminariumet för denna delkurs och lämnade in min uppsats också, nu är jag ledig tills på måndag, skönt! Sen mötte jag mamma på stan och vi gick o åt, blev hamburgare med pommes och sen en halv bananbakelse på det... Nu ska jag fixa lite på rummet och göra 'dagens uppgift'. Sitter och lyssnar på Metropol typ 90,8 tror jag för att höra min gamla klasskompis som sänder live vardagar denna tid, men det är bara massa dålig musik hela tiden, vill ju höra henne :p Nu ska jag göra lite nytta!





Snygga mjukiskläder



I högstadiet hade jag aldrig någonsin mjukisbyxor, ägde inte ens ett par men nu har jag upptäckt hur bekvämt det är... Skulle vilja ha lite 'finare' mjukisset, jag har ett liknande 'velour' fast superdålig fejkkvalite köpt på Primark men det ser rätt slitet ut. Skulle vilja ha dessa två snygga set, de ser så gosiga och sköna ut! Lite dyra för min studentekonomi var dom, har för mig att det första gick på typ 500 och det andra 700... Märket är Sexy by Sweden som är 'flickfotografen' Bingos märke. Tycker det skulle vara liite skämmigt att gå med det tryckt på plaggen men samtidigt är dem väldigt fina.

Hade tydligen råkat publicera det här inlägget när jag började skriva det fast jag inte var klar.. Så jag skriver till lite nu bara ;) Ska gå och äta lite mellis nu, goda mackor som vi köpt hem. Vid halv 4 åker jag och mamma och hämtar Paul på jobbet och sen ska vi till körskolan på kursen. Trist, men måste så ;) Har legat och myst nu i några timmar, läst Veckorevyn, en bra chiclitt och sminkat mig allt till tonerna av Westlife's Allow us to be frank där de gör covers på Frank Sinatras låtar, love it :)




Körsbär



Den här ska jag definitivt köpa! Så snygg!


Nu är jag uppe och någorlunda pigg, sminkad men mjukisklädd. Ska straxt till skolan och förbereda dagens seminarium med arbetsgruppen, kommer inte gå så bra med mig då boken inte varit lättläst så jag har bara skummat igenom den.. Men men. Kl 10 börjar vi sen så vi får se hur det går med det ;) Slutar 12 och då ska jag in till Stadsbiblioteket och lämna böcker, köpa papp för att skicka paket från tradera och en hårinpackning innan jag drar hem. Hörs då!





Örhängen



Städade lite på hyllan där jag bland annat har örhängen och då passade jag på att fota dem för jag tänkte att det kunde vara kul att visa ;) 2 par guldiga örhängen har jag, de ena är små Bamboo jag fått av min moster och de andra är köpa i London på River Island. Som ni ser föredrar jag definitivt silver framför guld, mycket snyggare! De största örhängena där är köpta på Primark i London för 1 pund, billigt! Sen är det ett par små bamboo hjärtan och ett par stora. Sen har jag de supersöta princesskronorna jag köpt nånstans jag inte minns, och körsbären som är så lovely är från Cocoo.se. Resten av örhängena kommer från Ur & penn och de fick jag av lillsyrran i julklapp, utom de små rosa som jag snott från syrrans låda hehe..

Nu sitter jag och filar lite på min VFU uppgift som  jag skrev för två veckor sen, den känns bra och låter proffsig, kanske just för att jag fått vila från den ett tag nu ;) Den ska in på onsdag men jag tänkte skriva ut den och ha allt klart redan idag :) Denna vecka kommer vara superskön, har lektion imorgon och ons 10-12 och sen är jag ledig till nästa kurs som börjar på måndag därpå :) Nu är det snart english brunch med egg and bacon, tycker inte om det men det gör alla andra här så det får bli så ;)




Trött trött!

Är verkligen supertrött, slöö i hela kroppen, känns jobbigt till och med. Hade tänkt träna men nu vet jag inte... Idag gick jag upp halv 8 och så har jag ju haft seminarium som var en diskussion om boken som jag recenserat och läst såklart. Jag sa inte mycket men jag startade faktiskt en diskussion kan man säga, men sen slank jag ur haha är inte så förtjust i att prata sådär inför 20 pers men men. Snabbt gick det iallafall, nu har vi bara 2 timmars seminarium istället för 3 som förra terminen, det är alldeles lagom långt :) Kom hem för snart en timme sen, har gosat lite med nanni banni och käkat våfflor. Har ju ingen direkt uppgift jag måste göra nu men har en bok att läsa tills på måndag så det lär bli en del läsning i helgen.


Kolla vad jag hittade igår när jag kollade igenom mina bilder på smink/nagellack. Lite beskärd är den för bebis Elliot fanns bara med på ett litet hörn. Men Gud så söt han var! Så pytteliten! Där var han nog bara några veckor gammal och nu är han hela 9 månader som han fyller idag faktiskt. Han har verkligen växt den plutten!





Skillnad på gymnasiet och högskolans plugg



Vad är det för skillnad? Jag sitter och försöker skriva en bokrecension på högskolenivå, how the hell do you do that? Ska försöka att inte tänka på det utan bara skriva. Hittils har jag inte varit nöjd med nåt av mina arbeten i min jakt på högskoleskrivandet, men jag har fått VG (som är högsta betyg på högskolan) på 2 av 3. Så jag borde se till att get over myself... Lite av the big big boss kanske hjälper mig att komma igång!





Träning med iform



Min blogg har blivit så trist nu för att jag inte orkat skriva, har heller inte svarat på några kommentarer så dem blir också färre. Äsch får se om det blir mer skrivet nu =) Tänkte visa mina träningsdvd:er från Iform som är så himla bra. Det är bara dem jag använder för att träna, Paul fattar inte varför jag inte bara gör några övningar men det är ju självklart, inte vet jag hur man tränar för att det ska ta? Eller hur mycket, sammansatt osv? Så dessa är så himla bra. Tänkte recensera dem jag använt lite, fick tre nya igår så dem har jag inte hunnit med.

PLATT MAGE STARK RYGG - Min favorit för att jag har lite problem med ryggen och den hjälper jättebra, har inte haft någon värk sen jag börjat träna med den =) Den är inte så fasligt jobbig heller, magövningarna tar bra men de slutar precis när man känner att man inte klarar något mer så det är alldeles lagom.

FAST & VÄLFORMAD - Haha ni har kanske läst om att jag tränar för att bli fast och välformad... Det låter ju så fint! Denna är dock riktigt tung, har tydligen väldigt otränade ben :( Denna fokuserar på benen rumpan och armar/bröst. Den är riktigt rolig men som sagt är den så pass att jag knappt kan stå på benen efter...

EFFEKTIV FÖRBRÄNNING - Minns att jag gjorde denna en gång förra året och dooooog som ni hör går den ut på fatt förbränna kalorier och det gör den genom att blanda kondition (joooobbigt) med styrketräning. nu när jag körde den efter att ha 'tränat ett tag' var den inte alls lika jobbig vilket kändes jättekul :) Och kondition är jag nog i behov av så den ska jag försöka köra ofta =)

STRETCH & RELAX - Mamma köpte den egentligen till Jamie men jag testade den igår eftersom att jag är sjuk och inte orkade köra nåt annat. Man ska tydligen stretcha regelbundet också, booring! Gjorde bara en 15 min aktiv stretch som var lite träning också, annars blir stretch så trist eftersom det är så långsamt och så...

Nu har jag två kvar som jag ska testa nu när jag blivit frisk vilket förhoppningsvis är snart! Stark & smidig som tydligen är pilatesinspirerad och starka ben fasta lår med snack som celluliter och sånt. Har inte så mycket emot celluliter men fasta lår har jag heller inget emot ;) Nu ska jag försöka börja på en bokrecension som ska vara 3 sidor, väldigt mycket. Men men =P





MP05L



Hittade den här bilden hos en tjej från min gamla klass. Ser ni mig?

Dålig uppdatering men nu ska jag straxt iväg till skolan, känns skönt att de här 2 eget arbete veckorna är slut men ändå motigt att gå ut, jaja man blir väl aldrig nöjd. Har iallafall 2 föreläsningar 10-12 och 13-15 så det blir en relativt lång dag. Hoppas dem är intressanta och kan hjälpa mig i mitt arbete. Ciaoo!





Naive



Den här låten (fast i den aukustiska versionen) är min nya favoritlåt. Den är så sjukt bra! Texten och allt. Love it. Videon var ingen höjdare direkt men ändå... Har megaont i halsen :( Hatar verkligen det, känns som om man skär med kniv när jag sväljer... Hemskt men känner mig en aning piggare i huvudet iallafall.

Alltså mitt hår är så jäkla snyggt just nu tycker jag. Har haft det i toffs under natten och har fortfarande kvar den men några lockar hänger fram och är jättefina! Sa ju att det blir mkt snyggare när man sovit på det och det blivit lite mer ruffsigt och så. Får se hur det blir när jag släpper ut det också. Önskar att jag kunde ha så här jämt! Kan man permanenta sig såhär eller går det inte? Jaja idag ska jag hem till Paul, drar om en timme så jag hoppas jag hinner bli bättre innan dess, iallafall i huvudet...





Tänka säg att jag kunde gilla träning så mycket



Jag har verkligen aldrig hållt på med nån form av träning, kört lite situps och liknande i perioder men inget mer. Snarare fasat för gympalektionerna, i gymnasiet fick jag ju träna på gym vilket jag upptäckte var grymt kul! Dock var det inte så lätt att palla ta sig dit tiderna det var öppet osv så det blev inte mycket med det heller. Men nu på jullovet testade jag att träna till dvd:er från Iform och har fastnat helt! Kör en 30/45 minuters pass nästan varje dag och det känns så himla bra. Kommer aldrig bli supersmal och fit med tanke på att jag käkar skit, men jag njuter iallafall av att äta och av att träna med :p Bra kombo då det liksom jämnar ut sig lite grann... Iallafall to tha point, idag är jag ju sjuk o jobbig, gjorde ett pass för mage/rygg imorse som är lätt men jag har velat träna mer hela dagen, gärna nåt mer hårt eftersom jag vart så uttråkad men har inte kunnat för att jag är sjuk. Jobbigt :( När jag väl är frisk lär jag ju inte vilja det längre haha. Oh well kul att man har motivation iallafall :)

Anyways, har hållt på och kollat på en film nu "The women" rätt jobbig då det handlar om en man som är otrogen med en mkt yngre kvinna och jag tycker bara så synd om tjejen. Att killar ska vara såna svin alltså... Man får ju bara hålla tummarna för att något sånt aldrig händer en själv! Fruktansvärt är det! Hehe jaja ska inte bli alltför upset about a movie now. Tänkte lägga mig nu och vakna frisk imorgon!




Today I have an afro


Tyckte det passade med massa kontrast och ljus till denna look...
Tänk om man hade sån fin vit & len hy som man får när man ljusar bilden ;P
Förresten ser inte mitt hår ut som Elinas röda från senaste Top Model?!

Hade inget att göra så jag bestämde mig för att prova att locka hela håret i mindre lockar än vanligt och se om jag får något afroliknande. och det tycker jag nog att jag fick, har dock inte haft i några produkter mousse och sånt som man kanske borde. Älskar i allafall att ha lockigt/krulligt hår och ärligt så skulle jag inte ha nåt emot att gå runt så här varje dag, tycker faktiskt jag passar i det :p Och ännu bättre blir det ju om man sovit i det/kammat ut lite. Till det blev det rosa sminkning, funderar på att göra denna look om jag fotas med Petra (som tagit alla fina bilder på mig) nån mer gång, tycker den är rolig & snygg ;)

Usch vet ni vad som hände nyss? Höll på att tanka ner en musikvideo från ares, den var klar så jag satte på den o upp kommer värsta porno movie med en fet tant (!) hann som tur inte se mycket innan jag stängde av, usch orka döpa såna videos till låtarns namn, tänk om det var typ min lillesyrra som tankade den :( Vet ni mer vad som hände ikväll? Jag badade Elliot och lekte med honom, gömde mig under badkaret och kom upp o han asgarvade, men efter ett tag slutade han. Konstigt, tänkte jag men sen såg jag 2 långa bajskorvar som flöt runt i vattnet! Skitungen bajsade fett i badet haha :D Knäppis. Nu ska jag till tv:n och se om det är något att se...




Ellos



Har inget att göra så jag satt och kollade lite på Ellos. Har nämligen fått 300 nånting av mamma tillgodo hos Ellos, och en check där jag får 300kr rabatt när jag handlar för 1000. Så det tänkte jag göra efter nästa lön och alltså bara betala 400 för 1000krs varor. Detta är vad jag tänkte välja! Nya träningskläder, just nu kör jag mest på pyjamas/trosor. Söta skor och en jättefin strandtunika med snygg vringning när man har bikini, nice! Hittade också en röd adidasjacka i kort modell, vill verkligen ha en röd så det kanske blir här ifrån :)





Förkylningen har hunnit ikapp med mig

Nu har förkylningen som de flesta haft ett tag kommit ikapp med mig också, usch! Igår kände jag att halsen var lite öm när jag vaknade och det var kvar under dagen, annars brukar det alltid försvinna :( Och idag när jag vaknade var halsen ännu värre + att jag var täppt. När jag blir förkyld får jag mest bara skitont i halsen, hatar det! Sen känner jag mig också 'luddig' i huvudet, ögonen och näsan :s En vän i dessa tider är iallafall Strepsil halstabletter som innehåller antibakteriella grejer och även är bedövande, 1000 gånger bättre än vanliga Vicks eller nåt sånt.



Här får ni se vad jag fyndade på Second hand butiken som öppnar här där jag bor, 35 kr för denna top från only och den var så 'dyr' för att prislappen satt kvar, dock upptäckte jag små hål under armarna när jag kom hem men det är inget farligt ;) Såg en del annat fint där också men jag har inga cash utan denna fick jag av mamma, men nån gång ska jag dit igen =) Nu sitter jag och lyssnar lite på I am... Sasha fierce och har precis ätit lunch i form av english breakfast, är inte förtjust men Jamie är väl det så. Syrran har sminkat mina ögon så jag ser lite piggare ut, + att det blir som en testsminkning inför hur jag vill se ut om jag fotas en till gång av Petra ;)





I'm telling you, go get on with your life Stop acting like you're givin up


En rätt stor förbättring på the looks har pojkarna gjort! Och blivit män minsann.

I morse vid 6 var jag påväg upp och klädde på mig för att åka med Paul när han skulle till jobbet men han sa åt mig att lägga mig igen och sova vidare, och motvilligt gjorde jag det i och med att jag var så trött (ville ändå hem tidigt) men somnade gjorde jag ju snabbt ändå ;) Drömde om att jag var på nån konsert i en park och sen var Backstreet boys där och det var nästan inget folk där så jag gick nära och sen efteråt bad jag Brian (som var syrrans favo) att få ta en bild till honom och sprang runt o skrek att få en kamera medan han lutade sig mot mig o hängde med. Sen försökte jag hitta de andra snubbarna för att fota med dem med eftersom Brian inte är min favorit, men sen tog drömmen slut :p Fick iallafall mig att tänka på Backstreet boys och nu sitter jag och pluggar och lyssnar på Millenium skivan och Black & Blue och blir helt inlove med låtarna, så fina ju. Jag älskar pop, plastmusik kan man kalla det om man vill men jag gillar det, speciellt pojkband som Bsb! Synd att det inte finns kvar längre.

Am I original? (Yeah) Am I the only one? (Yeah)
Am I sexual? (Yeah) Am I everything you need You better rock your body now






How could this be done by such a smiling sweetheart?


Foto: Petra

He said, don't, don't let it go to your head
Maybe I should hate you for this
Never really did ever quite get that far.
I'd never lie to you.
The truth, is you could slit my throat,
And with my one last gasping breath
I'd apologize for bleeding on your shirt.

And will you tell all your friends, you've got your gun to my head?
This all was only wishful thinking.
And all of this was all your fault.
I stay wrecked and jelous for this, for this simple reason.






Jeans utan fickor is back?



Dessa jeans från VILA finns på Nelly.se och jag tycker faktiskt dom är snygga. Är dock väldigt fundersam över det här med att de inte har några fickor, är den modellen verkligen tillbaka? Har vi som använde såna jeans i 11-12 års ålder fortfarande kroppen för att göra det? Usch dem får mig att tänka på hemska jeans jag hade när jag var runt 11-12 "syrianjeans" då de var köpta i butiker inne på drottninggatan ägda av syrianer, fanns i massa färger och med världens blekning och en hemsk modell, vissa utan fickor... Men ändå tycker jag att dessa är fina, det är såklart svårt att säga hur de skulle se ut på mig, om det skulle se för 'vulgärt' ut utan fickor, eller är det så att fickorna förstorar rumpan? Hmmm är iallafall sugen på att köpa den 299:- bara. Har dock inga pengar nu så vi får se efter nästa lön om jag fortfarande gillar dem!

Har gjort ett träningspass, "effektiv förbränning" men den korta versionen på 35 min räcker gott för mig ;) överlevde och var inte nära döden under passet vilket känns bra! firar nu men en morot och vatten, haha det gör jag faktiskt men lite senare blir det kladdkaka som jag bakade igår, o ikväll är det nog the one and only chips och pepsi max wiiii. Haha känner mig av någon anledning som min knäppa sisterinlawtobe raquelita nu när jag skriver, tycker det låter som henne. Jaja nu måste jag, ja ni vet nog vad jag måste vid det här laget - plugga! skriva skriva klart klart min himla vfu pm/uppsats nån gång. Today is the day, wish me luck! (för typ fjärde gången men men...)





Religion and shit

Hinduism: This shit happened before.
Buddhism: When shit happens, is it really shit?
Islam: If shit happens, take a hostage.
Protestantism: Shit won't happen if I work harder.
Catholicism: If shit happens, I deserve it.
Jehova's Witness: Knock, knock, "Shit happens"
Judasim: Why does this shit always happen to me?
Rastafarianism: Let's smoke this shit!

Tycker den där är så himla himla rolig! Har klippt lite och bara tagit de 'största' religionerna. Very funny tycker jag och så representerar det ju faktiskt religionerna och vad de står för på något vis! This shit happened before är ju så skön! Och katolicismen och protestantismen (säger man så?) stämmer ju bra. Men, let's smoke this shit!

Jag är så nöjd över att jag valt att plugga religion, så himla kul är det. Just nu läser vi mest allmänt och en del etik och moral som kanske inte är så värst skoj men ändå är det rätt intressant och betydligt mer kul är det jag läst förra halvåret. Det gör att mitt arbete och framförallt min läsning går mycket snabbare så det känns jättebra :) Nu ska jag iväg till frisören och försöka bli fin i håret, har tvättat det och till och med kammat (vilket jag inte gör nu efter permanenten) för att vara fin haha larvigt att man gör det innan man kan går till frissan ;) Om det blir nån skillnad på håret får ni se det sen =)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!