helgen hos mamma

Jag forsokte blogga fran mobilen men det ar fortfarande omojligt for mig att ladda upp bilder dar, vet inte vad det ar... Vi har spenderat helgen hos mamma i Sodertalje. Igar akte vi dit sa fort vi gjort oss iordning (vilket tar ett bra tag med bebis :p) Har far ni lite bilder fran helgen :) Min plastsyrra var ocksa dar och det var forsta gangen hon traffade Nathan. Andra bilden fran igar kvall ar ett bra exempel pa hur kaosigt det ar med Elliot i huset, alla ostbagar skulle saklart i den lilla skalen ;)

 

Jag och Nathan gick med mamma och Elliot pa promenad i formiddags, var val typ forsta gangen Nathan fick kanna pa frisk luft eftersom vi bor inne i stan :p Han sov sa gott i vagnen hela tiden :)

 

Vi gick till Torekallberget och Elliot tittade pa djuren :)

 

 

Sen gick vi hem och at Jamies goda mat (det ar ju av nagon anledning han vann titeln som England basta kock forut!) och sa fikade vi innan vi akte hem. Nu har jag tvattstugan och Nathan halvsover pa soffan. Den har helgen har verkligen gatt supersnabbt, som tur blir nasta vecka inte ritkigt lika fullspackad med jobb och skola som den forra :)

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Trees gravid i London

Jaa så himla spännande :D tack!!

Jaha men det var nog detta inlägget som förvirrade mig plus bokstäverna ja ;) Jo men jag vet hur du menar, fast tvärtom här. Hamnar alltid vid den engelska stationära för att den är så lätt tillgänglig!:P

2012-02-06 | 10:51:46
http://mangofisk.se




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!