lördag



Började dagen bra med att ringa och prata med min älskling, det är ju så himla dyrt så vi pratar inte i telefon men nu fick det bli några minuter iallafall :)

Har haft en effektiv förmiddag, städat trapporna, vart och lånat ännu en bok på bibblan och fixat här hemma, allt medans jag lyssnar på klassikern Utvandrarna i ipoden. Perfekt att låna cd-bok och lägga på ipoden! Så mycket skönare än att behöva läsa den själv haha.

Annars måste jag säga att vi har haft riktigt riktigt bra kurslitteratur till den kommande kursen, jag har nästan hunnit läsa allt, imorse läste jag ut boken ovan som handlar om kvinnors sjukbild under slutet av 1800-talet. Kvinnor verkar ha varit väldigt mycket "sjuka" och diagnoser slängdes hit och dit och de allra flesta sjukdomarna sades vara gynekologiska och ja det var ett jäkla tjat och rotande i kvinnans underliv helt enkelt haha. Helt sjukt vad läkare gjorde för grejer för dryga hundra år sedan! Tänk vilken tillit man har till läkare idag, men de är ju bara människor precis som läkarna var då.

Anyways. Nu är mamma påväg hit med barnvagn och bebiskläder och sånt hon ska lämna till mig och sen får jag se vad vi ska göra. Jag ska iallafall passa Elliot ikväll för mamma ska gå och kolla på Chris Medina ^^





Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Camilla - gravid med 1:an

Nej, på den tiden var det nog ingen dans på rosor.



Kul med bebisgrejer :)

2011-08-20 | 16:56:46
http://vardagslycklig.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!