26 veckor



Här är magbild från idag 26+1, tycker inte direkt man ser någon skillnad från för en vecka sen men om ni kollar in vecka 20 och för att inte tala om vecka 15, gud vad den växt!! Dock känns det som att det är såå lång tid kvar nu, att fast jag kan känna min lilla bebis röra sig och ha sig där inne, att han är så himla med hela tiden så är han ju ändå så långt bort... Helt sjukt att han är här i min mage, en liten minibebis på 30 cm men helt utvecklad och man vet att han är där hela tiden och man känner honom men ändå är det ju inte samma sak som att ha honom här, haha låter helt flummigt men jaa... Längtar helt enkelt efter att få se min bebis och hålla i honom, gosh!

Har legat och pluggat och sen har sprayat en örhängeshängare i svart färg, dock var det kanske inte så smart att göra det i badrummet då luften nu knappt går att andas och det är ett tunnt lager svart över hela golvet, haha fuck! Ska torka upp och så i säng!





Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria - med bebis i magen ☆

fina magen!

vet precis vad du menar, längtan är outhärdig. trots den växande magen och alla sparkar och rörelser är det ändå overkligt att man bär på ett barn. det blir nog verkligt först när man får träffa honom :)

2011-08-03 | 09:39:44
http://fashionstars.blogg.se/
sofia

Oj vad stor du är redan! Är det ditt andra barn? Jag är också i vecka 26 och är typ hälften så stor =P

2011-08-03 | 21:10:53
http://sofialb.blogg.se/
Ylva Lee - Mamma till Lily

Fin mage! Vet ni om det blir pojke eller flcka?

2011-08-04 | 10:23:27
http://shuang.blogg.se/
Camilla - gravid med 1:an

Hehe, det är gulligt med pluppnavel! Jag hade världens djupaste navel innan jag blev gravid, nu går det i alla fall att se botten ;)

2011-08-07 | 10:19:16
http://vardagslycklig.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!