London calling



Vår första och bästa vän i London blev såklart The underground med sitt välkända 'mind the gap' och sin vackra brittiska accent! Tunnelbanan tog oss runt överallt men vi hade en hel del problem med den, mycket strul och förseningar men det funkade eftersom dom går så ofta i vanliga fall... Londons tunnelbana var mycket äldre och mer omodern än våran, tågen var som våra gamla och lite crazy var det, tex. så öppnade dom dörrarna innan tåget ens stannat haha.



Jag och syrran ungefär på våran gata i London, vi bodde i Bayswater/Queensway och hade en liten promenad till t-banan. Dock gick vi åt fel håll när vi kom med våra resväskor så vi var helt vilse och det tog oss typ flera timmar att hitta till hotellet, haha! Rätt mycket tid spenderade vi på hotellet i och med att vi var helt slut när vi kom hem på eftermiddagarna runt halv 6 så efter det var vi bara hemma och somnade mellan 7 och 8 ungefär! Men sen var vi uppe vid 7 och ute på stan tidigt, och som man går i London! Det gör nog inget att jag ätit så mycket onyttigt för så här mycket har jag då aldrig gått tidigare!



Dålig fotograf här, och på alla andra bilder men här är i allafall lilla jag bredvid stora Big Ben. Big ben var definitivt det coolaste vi såg i London, riktigt grym känsla när man kom upp ur t-bane uppgången och såg den och hela stora huset bre ut sig, skitcoolt! Huset som den hör ihop med är ju jättestort också, jag trodde tidigare att det bara var själva klockan.



Här är jag vid Picadilly cirus som var en riktig färgklick, här gick vi bara runt och tittade lite, lite New york känsla med såna här stora reklamskyltar och sånt. Sen åt vi donuts på ett dounut fik, men jag blev lite besviken för det var inte alls lika gott som jag minns att det var i Spanien. Kan även tillägga att jag frös som jag vet inte vad här, det var svinkallt i London, typ som här, och just denna dag så regnade det konstant och blåste, brr!



Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Katja

hur länge var du där?

2008-11-04 | 19:21:30
http://candygal.blogg.se/
Mimmi

mysiga bilder :)

Svar: Ja, exakt. Det är jätte vanligt att man får hål när man är liten, äter för mycket godis osv. Så jag är glad att jag knappt åt godis när jag var liten! :D

2008-11-04 | 22:58:55
http://bubbelsnubbel.blogg.se/
carro

ännu mer härliga bilder, söta ni är, du och syrran :)

2008-11-04 | 23:16:35
http://carroat.blogg.se/
Anonym

sv. tacktack :) ja de är så bra, man får inte missa :)

2008-11-05 | 09:20:15
http://lindblommalin.blogg.se/
Sandra

åhh vilka härliga bilder!! :)



svar: ja det förstår jag verkligen. nej jag har inte varit där innan, trots att min bästa kompis faktiskt flyttat dit.



ja den är tagen uppe i norrland när vi var där förra veckan.

2008-11-07 | 12:42:07
http://froggie.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!