Julafton i bilder


Jag och Elliot innan vi åkte till mina kusiner och fikade med släkten. Han var tomte idag och passade jättebra =) Själv skippade jag finklänning och körde på en mysig tunika/klänning och fint princessdiadem i stället.


Kusinerna hade en jättefin gran som var superbred. Man ser inte mkt av den här men Elliot fick posa framför granen och den här bilden lyckades jag iallafall locka fram ett litet leende på!


Vi var hemma före Kalle Anka, såg på det och sen käkade vi. Svensk och engelsk julmat och Veronicas larviga 'krona' är en engelsk tradition som finns i deras 'crackers'. Stor besvikelse då mamma råkat köpa kycklingprinskorv, hatar kycklingkorv så jag åt ingen :(


Massa skräp efter alla presenterna öppnats när vi hade ätit och diskat. En hel del presenter och en hel del papper blev det, visar mina presenter i ett eget inlägg sen! Superdåligt är däremot att syrran just nu är inne på toan och spyr, hon blir alltid sjuk den jäkeln! och på julafton till på köpet, hatar det... Hoppas jag inte blir smittad!


Syrran fick ett gör det själv SPA i julklapp och jag fick paya 20 spänn för att få en ansiktsmask med banan, havre och jasmin. Kändes sådär, men nu hoppas jag att jag fått len och fin hy!




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Michaela

Tack detsamma! :) Har du fått fina julklappar? Jag ser att du haft en bra dag.:)

2008-12-24 | 20:51:19
http://hnavas.blogg.se/
Liene

Stämmningsfulla bilder där:D

2008-12-24 | 21:03:50
http://lienes.blogg.se/
carro

God Jul gumman :)

2008-12-25 | 00:05:01
http://carroat.blogg.se/
AMAIA LAYLA

Åh, najs jul du verkar haft! :D Och jag ska kika på den, faktiskt inte sett den än :)

2008-12-25 | 23:42:57
http://amaialayla.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!