bebiskläder


 

Jag kollar inte ens på kläder till mig själv längre, gud vad allt ändras! Dock har väl den stora magen sin del i det då man ändå inte kan använda alla vanliga toppar. Här är fina bebiskläder jag hittat hos Lindex och Kappahl. Röda små jeans, hur grymt är inte det? Jag har alltid ogillat färgen blå och dessutom är både min och Andres favoritfärg grön så det passar perfekt till våran lilla kille. Lär bli mycket grönt, brunt och jordnära färger på honom...

 

Jag har ju gjort en liten inventering nu av alla kläder han har och i storlek 50-56 (varav det mesta är 56) har han 16 bodys, 9 byxor, 5 pyjamaser, 6 t-shirtar, 3 koftor, 3 långärmade och en overall. Sen har vi typ 30 par små strumpor (vet dock inte hur varierande storlekarna är), en del av dem ska jag nog rensa ut då en del av de ärvda strumporna är riktigt noppriga och så. Det lär ju iallafall inte gå någon nöd på kläder till bebis, och då har jag själv inte köpt något alls utan allt är presenter samt ärvt från min kusin och lillebror.

 

Hur mycket kläder har ni andra gravida samlat på er till era bebisar?

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Michelle von Walden - Gravid!! <3

Sv: Ja den är supersöt :)

Vart pluggar du någonstans??



Jo jag gick ju lek, lärande och utveckling först så hade en av de böckerna kvar sen i våras så de var ju lite skönt att slippa köpa alla :P Älskar pdf!



Hoppas allt är fin fint med dig! =)

Camilla - gravid med 1:an

Jag har inte handlat fullt lika mycket som du, men nästan. Koftor har jag inga alls än, bara någon som vi har haft när vi var små. Men det beror nog på att vi inte vet vad det blir, svårare att hitta då.

2011-08-31 | 22:16:09
http://vardagslycklig.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!