hemma från barnmorskan

Nu är jag hemma från skolan och kontroll hos barnmorskan. Var helt skakis av hunger när jag kom hem haha, nu har jag iallafall gjort spaghetti och köttfärssås, hade inget hemma så den blev bara med buljong, grädde och lite kryddor men men. Visade sig att jag verkligen överdrivit med mitt plugg, är ju så sjukt välförberedd och vi har haft supermycket att läsa men det är ingen annan som läst allt utom jag haha.

Besöket hos barnmorskan gick bra, vi pratade en del om förlossningen och hon tyckte jag hade en sund syn som inte stressar upp mig, vi kvinnor har ju ändå fött barn i miljontals år och det är något naturligt. På två veckor har jag gått upp 1 kilo i vikt och 1 cm över magen som nu var 30 cm. Bebis hade nu också lagt sig med huvudet neråt nu :) Hans hjärta slog idag i 136 och förra veckan var det hela 145 och hon sa att han nog vilade sig mer denna gång och att hjärtats slag alltid går upp och ner :) Allt annat var bra och om två veckor när det är dags för nästa besök kommer även bebis papi vara med, äntligeeen :)


Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria - med bebis i magen ☆

vad mysigt att pappan är med nästa gång! och att allt gick bra idag :)

jag har nästa besök på fredag, har inte varit där sedan vecka 29 eftersom jag var i finland. ska bli spännande att mäta magen!

2011-08-31 | 20:13:53
http://fashionstars.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!