Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

 

Bilder från England, Manchester den här gången. Den andra bilden är från en random gata inne i manchester och den första är från torget i den lilla staden där vi bodde hos Jamies syster. Den random mannen stod och ropade ut saker på torget, minns inte vart han kom ifrån men rolig såg han ut iallafall, och väldigt brittisk ;p Mamma blev superexcited och bara "Fram med kameraaaaan!!"

 

Nu har jag varit på min lilla utbildning för VI kortet och det lär inte vara nåt problem. Efter det tog jag en glass i stan med en kille som var där på utbildningen och nu är jag hemma. Höll på att somna på tåget, är inte van vid att gå upp så tidigt, 6.15 idag! Ikväll ska jag också ut och nu är jag på bättre humör än i gårkväll. Man får väl bara tänka 'rätt'.

 

 

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Anna

Hallå habbibi, sorry för i söndags...hade helt glömt att vi skulle fira Mattias 31årsdag då...(jo jag tycker vi säger så..)vi måste bestämma ny dag för DITT firande, jag ringer dig i morgon så bestämmer vi. Och du vill du andas så finns det alltid ett extra rum över här (relativt regelfritt!)puss

2010-06-08 | 21:39:35




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!