fredag morgon

 

De har bilderna tog jag pá min sotnos igárkváll :) Det ar sa mysigt att bara ligga och prata med honom nu, han ar liksom med och vaken pa ett helt annat satt an for bara nagra veckor sen :) Igar dackade jag vid halv 12 och medan Nathan fortfarande var vaken och sen vackte han och Andres mig efter nan timme nar Nathan ville snutta sig till somns :p Maste forsoka halla honom uppe pa dagen sa han inte ligger vaken halva natten ju! Men det ar svart eftersom han blir sa grinig nar han ar trott...

 

Nu ska jag ivag till skolan och ha seminarium, sen ar det helg! Var uppe vid sju for att hinna allt och det ar ju fasen inte kul :s Usch ser inte fram emot att ga ut i kylan, -10 C! Dessutom ar en av rubrikerna hos DN "problem i pendeltagstrafiken" sa det blir intressant att se om och nar man overhuvudtaget kommer fram, suck!

 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Camilla - Vardagslycklig

Att styra sovtiderna är verkligen inte lätt. Det är faktiskt nu sista veckan som jag börjat få det lite som jag vill. Han sover mellan 20-08, med några matpauser då. Det verkar som han haft svårt att koppla av och sova på dagarna, så jag började lägga mig med honom i sängen varje gång han blev grinig, och då somnade han. När han började med ordentliga middagslurer blev det ordning på nattsömnen med.



Du har så rätt. 5 veckors ålderskillnad är ju ingenting egentligen, killarna är ju jämngamla. Men när man är gravid känns 5 veckor som ett halvt liv ;)

2012-02-03 | 10:15:42
http://vardagslycklig.blogg.se/
Maria - mamma till Liam ☆

förstår dig! tycker det är jättejobbigt när liam blir övertrött.

tur nog brukar han vara pigg på dagen. det är vid 20.00 som jag försöker hålla honom vaken till tio, eftersom han oftast sover sex timmar i sträck på kvällen. då vill jag inte att han ska börja innan jag gått och lagt mig :p



vi saknar er förresten! måste ses snart :)

2012-02-03 | 11:59:32
http://fashionstars.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!