Love king och Recovery


Fattar ni hur jäkla excited jag är? Två av mina absoluta favoritartister släpper nya album nu i juni! The Dream den 29 juni och Eminem den 22. Det kommer vara så himla underbart. Dreams omslag är ju sinnessjukt töntigt (!) och namnet på skivan är ju bara oh my god. Love king. Det är så typiskt han. Första singeln Love king är... den är catchy, men den är också väldigt töntig (l to the o, v to the e, k to the i, n to the g) och ganska menlös. Men som sagt catchy! Eminems Not afraid är ju ett mästerverk right? Den är Eminem när han kör riktigt hög kvalitet vilket behövs sen Relapse som var si och så va... Det verkar som att han verkligen är redo nu och gjort nåt asbra. Tänk er hur lycklig jag skulle vara om någon av dem kom hit till Sverige... Men det lär ju inte ske. Pleasure P ska snart släppa en ny singel så cd:n lär ju komma i år. Låten heter Change positions och den handlar om... jaajamänsan olika ställningar! Det är så himla typiskt honom. And I love it.

Now I'm not saying it's not good, it's excellent




they tell me that they love me, I know better than that, it's just game

 

Jag har haft en jättebra dag. Grill med släkten. Elliot fick syn första kyss och sitt första hångel (ärligt!!) med kusinen. Sjukt haha! Just nu känner jag mig ändå på botten... Deppig. Nu har jag liksom inget att se fram emot alls. Nada. Har liksom ingenting. Det har varit så lätt när jag vart i England och så. Så enkelt. Men nu är det real life. And it sucks. Idag iallafall...




I'ma always keep it true and I'ma still do my thing even if it is not with you

Vet ni att jag saknar faktiskt England! Tänk er att sitta på bussen varje dag och se den här utsikten? Så himla fint. Men men. Ska tillbaks nån dag. Vad hände med vädret idag? Det var strålande sol och nu regnar det. Ska snart iväg på fika och grill i klänning, så solen s k a fram igen! Har så många bilder att visa förresten, så jag kör på bara...

 

 


in the park

Jag borde verkligen börja visa lite mer bilder från England kände jag. Har ju inte alls några bilder här uppe i bloggen (pga av lathet) men ska försöka. Vi börjar med bilder från Manchester. A day in the park i Emmas village. Det var ett fucking lovely place. Jag saknar det som bara den. Who knew I would. Behöver jag nämna att Elliot älskade att vara i parken? Och jag träffade en ny vän! Jag önskar att det fanns såna ställen här i Södertälje men eftersom det är världens ruttnaste stad så noo. Jag är inte bitter jag har bara inte någon energi kvar.




this can't be the end

 

Ja jag är en sån hemsk person som fotar sig själv med en påse chips. Det är bara det jag helst av allt vill göra. Känns bra. Idag demade jag Sodastream, har aldrig använt det förut, skulle även "montera" ihop en, haha. Fick självklart be om hjälp. Men blev impad av själva sodastreamen, vill ha en sån! Demade också världens godaste (?) chips! De nya (visste inte ens att de fanns) OLW Superchips som är grill och sourcream med mer smak, större och krispigare. Smååt inga chips alls under dagen. Köpte självklart "ta två för 35" blir ju lurad av mina egna erbjudanden. Jag är så jäkla bra alltså. Jobbade i Vagnhärad, det var ju fett långt att åka men hade bilen så jag chillade och sjöng med i musiken så högt jag kunde. Måste ha låtit fruktansvärt! Anyway chipsen äger. Elliot vart  liite sugen. Färgade också om håret imorse (när jag trodde att jag hade tid och innan jag fick slänga på mig kläder och kladda mascaran och springa till bilen för att hinna) och nu är det supermörkt, nästan svart vill jag påstå... Utväxten behövde iallafall färgas redan efter 2 veckor, helt sjukt att håret växer så fort! Vill ju inte behöva klippa hela tiden och nu vill jag faktiskt ha kort hår... Färgade även pannan och ser ut som en idiot, helt brunsvart längst upp i pannan, det syns lite på bilden... Har så fullt upp och skolan (tentan) blir som vanligt det som hamnar längst ner på att göra listan. Imorgon är det grillning med släkten, hoppas på bra väder och på måndag ska jag vara med Elliot i stan hela dagen så då ska det fan vara sol! Måste typ äta mat också... Ätit idag; banan, kexchoklad, lite chips, godisråttor. Oh yes.





I can't awaken the dead day after day

 

If you don't wanna say anything at all I'm happy just wondering

 

Långa dagar när man jobbar! Vill aldrig mer se en pizza. Samma pizza till middag. Och hela dagen imorgon. Efter att ha stått upp 8 timmar vill man bara sooova. Brände mitt öga med os från pizzamaskinen. Säker på att jag rev upp läkningen igen bahhhh. Pizza. Kexchoklad. Rabarberpaj. Never want to eat again. Vet att jag vaknar hungrig om några timmar. Skulle visa nagellacken. Present från Veckorevyn prenumeration. Har på mig Marine blue. Eller hade på bilden. Saknat färgglada naglar i England. Nu - sängen, ipoden och minihögtalarna. Snart - zzzz.

 

 

 


I need you tonight

I just can't figure him out next time I'm with him
I'm pinning him down
I'm gonna' figure out if he's on it or not

'cos all of this shit is long

 

Nu ska jag till jobbet, idag jobbar jag i Södertälje wohoo. Bjuder på pizza och läsk idag. Annars är jag bara väldigt förvirrad. Måste springa.

 

 

 


marvelips och sexy mother pucker

 

Måste visa er mina köp från England. Ni som vart i England har säkert sett märket Soap & GloryBoots redan. De har världens underbaraste förpackningar på sina grejer! Jag var bara tvungen att köpa något av det märket men eftersom det mesta väger så mycket blev det två lätta grejer. Den första Marvelips är en läppenna som är superbra! Den är jättekrämig och ger superfin färg och man måste inte ha lipgloss över, den vita delen är för att lägga längst upp så den skiner lite där. Det andra är ett läppglans med plumping effect, gud vet om det funkar, mina läppar är så himla små ändå, men vad som är säkert är att det känns som bara den. Den svider typ i läpparna men det känns skönt för då känns det som att det funkar haha, lurar hjärnan! Men det bästa av allt med dem är ju självklart förpackningarna! Absolutely ridiculips can now be yours!

 

 

 


mami to be

 

Hur gör man en gravid blivande mami som behöver anger management klasser glad? KAKA! Nataly klagade på att jag inte såg så excited ut på min bild men hello?! Kolla på Natys kaka och kolla på min. Vem ser ut att ha mest att vara excited över? ;p Det var kul att catch up och jag längtar efter att få se bebisen och se vad det blir! Eftersom den skitungen moonade sina föräldrar på ultraljudet så blir det en surprise... Idag har jag kommit igång med tentan och skrivit 7½ sida. Nu laddar jag för tre dagars jobb med provsmakning, första gången sen i december! Känner att jag borde vara härdad när det gäller uttråkning nu när jag suttit så många 100 min lektioner i England så det borde gå som en dans... Det är fortfarande så jäkla upp och ner. Jag är på världens bästa humör och sen är jag helt deprimerad. Nu är jag inne på det första alternativet. Man är så lättpåverkad att det är läskigt... We place our happiness in other peoples hands.

 

Topparna är högre nu och dalarna är djupare sen elden försvann

 




soundtrack to my life



No matter what you say about love
I keep coming back for more
Keep my hand in the fire
Sooner or later I get what I'm asking for

No matter what you say about life
I learn every time I bleed
The truth is a stranger
Soul is in danger I gotta let my spirit be free
To admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I have to move on and leave you behind

I can't waste time so give it a moment
I realize nothings broken
No need to worry about everything I've done
Live every second like it was my last one
Don't look back got a new direction
I loved you once, needed protection
You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I'll always have you I'll always have you

Sick of playing all of these games
It's not about taking sides
When I looked in the mirror didn't deliver
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I'm wrong and then change my mind
Sorry but I've gotta be strong and leave you behind

 

 

 


Safety pins holding up the things that make you mine

 

Älskar den här bilden, visst är den underebar!

Min lilla Elliot där helt ensam. Vill göra en förstoring av den!

 

 

 


things you said this morning felt like yesterdays advice

Har ju shoppat en del i England. Det finns så mycket mer och bättre saker. Mina sista pund la jag på ipodhögtalare, tänkte att jag ändå kunde passa på eftersom jag velat ha det att ta med t.ex. till stranden, de hade faktiskt bra och högt ljud, 20 pund och sen den lilla sminkväskan som jag kollat på tidigare på Claire's men inte köpt, 5 pund. Skorna köpte jag för jag tänkte det kunde vara kul med lite finare flipflop :P Jag har tänkt mycket kring mina kläder för sommaren och köpt mycket men nu känner jag mig inte särskilt inspirerad längre. Oh well. Ska se till att visa några av mina klänningar/tunikor sen också!

 

 


stressed out

 

Igår blev det mycket tjejsnack, godis och European Gigolo (alla som ser den blir frälsta), sov över hos carolina som försökte omfamna mig i sömnen. Nu har jag suttit och gjort min powerpoint från England resan och den är nästan klar, bara att börja på uppsatsen som kommer vara tusen gånger svårare. Men pallar bara inte nu. Jag ska jobba på torsdag och fredag, behöver caash så det är bra. Ikväll ska jag springa, omg vet inte hur det ska gå  men jag ska. Ångrar fan att jag suttit med resterna av chipspåsen sen jag kom hem. Varför gör jag alltid så... :P Oh well. Nu ska jag rensa hjärnan för ikväll SKA jag börja på uppsatsen!

 




Jag och Carolina 2005

 

Love this. Nörda sig framför kameran och bestämma olika poser, här är sad face as you see. Jag och Carro december 2005. Nu ska jag straxt iväg till henne för tjejkväll, analysera och snacka sönder allt möjligt is what's up! Ser fram emot det men ser inte fram emot att gå ut i ovädret... Ska försöka få mamma att skjutsa till stationen nu!

 

 



she said


När jag precis hade färgat håret blev jag chockad så fort jag såg mig i speglen men nu blir jag superchockad när jag ser bilderna på mig från precis innan jag färgade det. Gud vilken skillnad! Tycker att jag ser mycket bättre ut nu. Det ser ut som jag har värsta mörka utväxten med blont hår medans den nu ser jätteljus ut haha. Har färgat håret 3 gånger på 6 veckor, det växer sjukt snabbt.

Jag har längtat efter att komma hem men jag visste att när jag väl gjorde det skulle jag tänka fuck vad var det jag längtade så mycket efter... Nu längtar jag bara efter att flytta hemifrån. Är så trött på att alltid ha någon som förstör och får en på dåligt humör. Så himla onödigt. Det finns inget man kan göra åt saken så länge man bor hemma. Bara att bita ihop. Så jag längtar... Nu tittar jag på 27 dresses med mamma, ska tillbaks. Även om jag nu fått mitt humör förstört och egentligen bara vill lägga mig och inte vakna på läänge. Mmm it's good to be back right.




back in the game who knew I would


Nu är jag hemma men jag skriver fortfarande utan åäö av vana eftersom jag lärt mig att byta but dem mot o och a haha. Jag kom hem vid 11 igårkväll efter världens längsta resa kändes det som. Jag var ute i torsdags kväll med min handledare från praktiken och en annan lärarkandidat och åt på ett typiskt cornish ställe och sen på en pub. Jag kom i säng vid 12 och klockan ringde tre timmar senare. Höll på att smälla av av trötthet och jag kunde inte sova på planet eftersom det först bara var en halvtimmes resa. Var i Bristol vid 7 på morgonen, nästa plan skulle gå direkt men det vart 2 timmar försenat. 1 timmes resa till Manchester och var där vid 10. Spenderade dagen i posh område där tydligen alla Man Utd fotbollsfruar hänger, med Jamies pappa och fru. Vid halv 4 var jag tillbaks på flygplatsen och spenderade 3 låånga timmar väntandes på planet. Bilden är på mig och min handledare och jag skyller min hemska apperance på deras konstiga "vinsaft".

Nu är jag iallafall hemma och det känns sjukt konstigt! Idag har det varit supervarmt och fint väder men jag har bara varit ute för att hämta Jessica och vart och handlat. Pallar inte sitta ute med hela gården här och har inget annat för mig. Det kommer jag sakna. När man bor i Södertälje är det så himla ruttet, det finns ingenstans att gå eller nåt att göra, vad... Maren..? Nu är jag totally excited för Jessie håller på att göra tacos (det jag saknat mest från sverige haha. därefter kommer kebab house och latino cajun. svensk mat wtf är det?). Sen har jag köpt chips och DIPP. Har käkat sjukt mycket chips i England men de har ingen dipp, saknat det! Nu måste jag snart packa upp, blir bara mer och mer chockad över att se allt jag verkligen shoppat... Damn alltså. Well det känns bra att vara hemma. Konstigt men bra.






med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting



ett land jag aldrig känt
med nya smaker att förnimma
steg som måste tas
och mina hyllor för mig själv
stolt som en bödel
som bara gör sitt jobb
väntar jag på frälsning
och förståelse

jag fattar ingenting...

jag fattar ingenting
och jag ser bara tecken
bilder säger stanna
bilder säger gå
vi pratar inte mera
eller gifter oss till hösten
saker förändras
när tiden går

imorgon aker jag hem! rattare sagt kl 4 imorgonbitti, planet landar pa arlanda vid 10 pa kvallen. kommer vara en lang dag. ar supertrott men denna dag ar inte slut annu, nu ska jag packa lite och sen ut for the last supper med min larare. bye bye england!




the perfect dress



Maste ju visa er att jag kopt varldens basta klanning. Det ar den perfekta klanningen. Jag alskar den. 25 pund kostade den och var verkligen ett fynd om man inte tanker pa allt jag kopt har innan den... Hittade den i New Look i Plymouth. Jag skulle precis ga ut ur affaren och mota de andra men sen tankte jag jag tittar bara har forst och dar var den. It was fate huh? Idag hade jag den i skolan med outfiten ni ser. Perfekt.




kanske fanns ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så



Jag ser ut som kines pa alla bilder och det beror pa a) korde pa fetaste eyelinern igar och b) kisade och kunde knappt halla ogonen oppna pga all vind och ljus! Har iallafall tagit nagra awsome pics igar som jag kan visa er. Killen som tog mig pa sightsing hade en bra kamera och jag var inte sen att utnyttja det ;) Den har har han redigerat lite ocksa. Kan ni tanka er att England har sana underbara strander? Jag visste iallafall inte om det forut.

Imorgon ar min sista dag har. Det kanns helt overkligt. Tiden har gatt snabbt fast anda inte. Det kanns som det var sjukt lange sen jag var hemma, sjukt lange sen jag var i Manchester och till och med lange sen mamma akte hem. Det har hant sa mycket och jag har haft sa mycket tankar hela tiden sa jag har inte ens slappnat av. Jag kommer sakna mycket har men nu vill jag hem. Har varit har lange nog och det ska bli kul att komma hem. Men det kanns lite sorgligt ocksa. Att aka ifran Jamies mamma och alla i skolan. Imorgon ska vi forhoppningsvis ha en "last supper" for mig haha. I sana fall maste jag komma ihag att ta massa bilder for jag har vart sa dalig med det, knappast nagra bilder fran helgen i Plymouth tex. Man kommer ju glomma alla skona personer man traffat...

Jag fattar ingenting...





kom igen



Det hander sa mycket men jag orkar inte skriva. Jag ar busy iallafall och har haft en superkul helg! Tva skoldagar kvar, imorgon ar jag ledig och ska pa sightsing, pa fredag aker jag hem. Aven om jag har kul sa langtar jag. Vill hem. Datan har fatt fnatt och blockerat popup fonster, suger. men men. far borja uppdatera mer nar jag kommer hem!


Ridin' solo







But I'm so lit I don't know where I'm at where I'm from or where I'm going



Ohh jag alskar att det har webcam programmet you see, och sa orkar jag inte lagga in bilder fran minneskortet. Igar hade jag en kul dag, var pa utflykt med skolan ingen, sen var jag och at med en kille som ar assistent pa skolan och han tog mig till en grym utsikts plats (wtf do you call those, utsikt, utkik wtf och pa engelska har jag ingen aning) ska visa bilder sen! Det enda jobbiga var att jag av nagon anledning bara ville prata svenska med honom... Har fortfarande kvar det, bara svenska pa hjarnan, eller en blanding egentligen... Imorgon aker jag antligen till en STAD, jag bor ju pa landet i en by och skolan ar i ett stalle med 15.000 pers sa det ska bli kul. En kille fran skolan har fixat och bjudit in folk sa ska vi ut och festa vilken lar bli skoj! Pa lordag ska vi till nat chokladstalle och pa sondag ska vi... wait for it.... wait for it... agna oss at inomhusklattring! Oh yes. Har blivit overtalad. Forsokte overtala mig om att ta med gympaklader till skolan idag och "springa". Lyckades inte som tur. Nan matta far det vara. maste snart ga och farga haret, har hemskt utvaxt och ser flintis ut! Imorgon ska jag klippa mig ocksa :) Har varldens ruffsigaste stordaste har just nu pga att jag ar pa en vagra tvatta haret period.. Anyways, Im out.





slow



Ohh har precis upptackt att datan har webcam och ett sant dar roligt program som inte min data har sa nu sitter jag har och underhaller mig sjalv. Tankte att ni kunde fa se lite av min outfit men det ar svart att fota det har. Har fotat nagra outfits men de ar pa det jakla (#%!X) minneskortet som ar borta..! Har iallafall kavaj, ordentligt linne i pure silk och en kjol med hog midja som slutar vid knana. Den ar sa tajt och snav att jag knappt kan ga i den men sant ar livet har you know. Igar pratade jag med en kille i skolan som jag visste var 20 men fragade anda och sa sa han hur gammal ar du, typ 24 eller..? Da sa jag, go to hell! Nej det sa jag inte men han kunde aldrig tro att vi var lika gamla. Men jag skyllde pa den har karring outfiten och han godtog. Lektionerna ar ratt langtrakiga, de dar 100 minuterna ar langa. Jag tuggar tuggumi i smyg for att jag skulle bli galen om jag inte gjorde det. Igar fick jag skjuts av en jattegullig stackare, jag sa forst vad stallet heter dar jag bor men sen vad sjalva byn heter och tydligen var byn mkt langre bort sa han visste inte vad han gav sig in pa... men idag tog jag bussen forsta gangen, slutade 15.15. Stannade till 4 och vantade, halvtimmes walk till PZ, bussen gar kvart i och tar en halvtimme. Men resan kostar fucking 3.5 pund! Asdyrt... Men men sa ar det nar man bor pa landet nu. I helgen ska jag formodligen fa se en stad iallafall! Har blivit inbjuden till att komma och festa och sightsa i en stad, so I am very happy. Hade tankt forsoka bjuda in mig sjalv bara for att fa se nat annat men nu slapp jag det! :) Jamies mamma som jag bor med ar en san skon person, man ser vart Jamie kommer ifran! Vi har pratat om allt mellan himmel och jord redan, superbra :) Snart ska jag duscha i mitt fina badrum och sen ligga och chilla med ipoden tills jag somnar. 9 h somn per natt is the shit.





those will be the best memories...



Jag kanner inte ens for att blogga, vet inte riktigt varfor men skall forsoka anda. Jag har ju tagit sjukt manga bilder som ni kan tanka er, lagt upp en hel del pa Facebook ocksa, men har tar det for lang tid och sant for att lagga upp. Jag ar ocksa fucking pissed off for att jag har tappat bort ett minneskort som var helt fullt med bilder!! Jag ha det pa fonsterbradan och tanke, jag laggar den har sa vet jag vart den ar, men sen var den inte dar! Letade som en galning men den var ingenstans... Sa jag fick lamna huset utan den sa vet inte om jag nagonsin far tillbaks bilderna... Sucks... Nu har mamma och Elliot akt hem och jag har flyttat in hos Jamies mamma. Har ett jattefint rum och badrum till mig sjalv, ska fota och visa... Det som ar positivt med detta ar ju att jag nu har tillgang till internet vilket jag inte haft och saknat som bara den! Jag har vart i skolan en del, suttit med pa lite olika lektioner, religion, humanities; historia, geografi. Vissa har varit superintressanta men vissa har varit booring. Har akt pa lite sma utflykter runt har i Cornwall och sett olika byar, det ar riktigt fint har! Vi har haft tur med vadret, har vart i England i 25 dagar nu och har inte anvant nat paraply, vad sags om det? ;p Ar dock valdigt homesick nu, men om mindre an 2 veckor ar jag hemma.

Jag har sett sa mycket och gjort sa mycket och verkligen utmanat mig sjalv nar jag har varit har. Det har verkligen varit bra for mig, jag har haft sa mycket att tanka pa, sen har jag inte haft nagot alls att tanka pa, helt tomt, och nu har jag fullt med tankar igen. Anyway, tror att jag behovde detta. Nu ska jag ha kul de sista tva veckorna och sen ar jag back to reality!





jag lever,



Jag lever.  Jag haller pa ett gora mig av med min internet abstinens nu. 100 min lektioner i skolan. Pubkvall igar, Welcomt to Britain. Vi firade min fodelsedag. "Happy birthday dear random chick". Jag fyllde ar forra sondagen. En 70 arig tant dansade och drop it like its hot to the floor. Jag dog nastan av skratt. Trott som bara den (bakis..??!!) Kolla facebook for pics!



 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!