i skolan

Nu har jag fatt lana skolans internet lite for att maila min larare och sant. Det forsta jag tankte var saklart facebook men klart har de blockat det sa inte eleverna ska ga in haha. Allt jag vill ar att hitta ett internetcafe har. Det skulle gora mig happy. Datorn hos Jamies mamma har ingen minneskortlasare heller sa jag kan inte lagga in bilder for jag har inte tagit med datasladden eftersom jag ar van vid att alla datorer har det... Nu har jag iallafall borjat skolan och vart med pa nagra lektioner. Det har vart intressant men lektionerna ar 100 min langa vilket ar vaaldigt lang tid, man blir fett seg. Igar fick jag vara ledig for det fanns inga lektioner och da akte vi till ett supervackert stalle dar det finns en gammal teater fran 1800 talet precis vid havet och varsta utsikten, den ligger hogt upp pa berg typ. Jag lovar att det sag ut som grekland eller nat, havet helt turkost och stralande sol. You can't belive this is England som mamma sa. Det ar sa jakla fint har sa jag blir sa sur att jag inte kan lagga in bilder... Orkar inte skriva mer but I am alive and well iallafall :)


veronica's design

(Utkast inlagg) Som sagt, Photoshop trial och kreativiteten flödar. Dock inte för mig själv, har inga roliga bilder. Men förhoppningsvis får jag några i England så jag kan göra en ny design när jag kommer hem. Gjorde en ny header till Veronica idag men hon fortsätter på grönt tema, det är ju ändå finast! Enkelt och snyggt :)




Dag 4 i Manchester

Igar var vi inne i Manchester och shoppade. Taget tog nastan en timme harifran och man markte nar man narmade sig Manchester att det borjade bli "trashigare", husen blev fulare, det sag mer slummigt ut helt enkelt. Mer som den bild av Manchester man har nar man tanker pa 1800 talet, industriella revolutionen och det som iallafall jag tanker pa ;) Vi at lunch pa Starbucks, jag shoppade skolklader pa Primark, mitt alskade La Senza och sa kopte vi massa Converse. Kl 3 drog vi hem med skavsar pa fotterna ;) Vi var och handlade pa supermarket pa kvallen och at hemma, somnade 9 och sov 11 timmar. Vi skulle ha flygit till cornwall idag men det finns fortfarande inga flyg (vi hade himla tur som ens kom hit till England!) sa imorgon ska vi ta taget ner. Det tar 8 timmar men vi far atminstonde se en massa av Englands landskap... Idag har vi vart pa marknad, steam festival de har har, de har nat att gora med bilar, brandbilar osv. Det ar over 20C och sol ute, har suttit ute och chillat men det blev for varmt sa gick in hit ;)



Shopping, supersota trosor fran La Senza och Primark. Converse till mig, mamma, Elliot o Jamie. De kostar 400 kr har och inte 700 som hemma. Sot pyjamas fram La Senza. Kopte en jacka pa Primark for 13 pund, kavajer for 5, 11 och 13 pund. Sa jakla billigt. Mest pengar gjorde jag nog av med pa La senza, dar ar det inte billigt. Lagger upp mer vanliga bilder pa Facebook nu sa kolla dar for att se vad vi har sett ;)



 

 

 

 


I Manchester

Eller jag ar i nan stad i narheten av Manchester nu, det ar typ som Sodertalje till Stockholm tror jag, minns dock inte vad den heter. Vi har varit ute har i stan och gatt runt och tittat pa marknaden, i en park, kyrkan osv. Nu kom vi hit for att ata lunch och fixa oss medan de andra ar pa jobbet. Vi ska ut och ata middag och traffa hela slakten alltsa Jamies vid 5, 6 hos er. Flyget hit gick bra, men elliot var en riktig skitunge. Tyckte sa synd om de som satt runt oss. Han skrek, slogs, spottade, skrattade ashogt, pratade ashogt. Ja man fick inte en lugn stund helt enkelt. Vi var har vid halv 7 i gar kvall. Fran flygplatsen akte vi landsvagenn hit det var superfint landskap! Love it. Paminde verkligen om Midsomer Murders och det sag vi ett avsnitt av sen pa kvallen. Somnade lite vid slutet for jag var sa sjukt trott. Har lagt upp mer pics pa facebook sa ni far kolla dar. Datan ar ratt seg, varfor ar alla datorer utom min det.. (kan inte hitta fragetecken pa datan heller haha).





I'm off to England, 14/4-21/5

Nu får ni se min nya hårfärg lite bättre. Hinner inte skriva mer, nu kom syrran hem och vi ska käka lunch och sen direkt till Arlanda och Manchester. Vi kommer dit ikväll och ska vara där till lördag då vi flyger vidare till Cornwall. Kommer hem 21 maj men förhoppningsvis kan jag blogga i England :)

 

 

 


tu aroma

 

This is big news. För första gången i mitt tjugoåriga liv har jag bytt hårfärg. Jag har haft röda tjocka slingor. Lila tjocka slingor. Rött underhår. Men aldrig har jag inte varit blondin. But now is the time. Var så jäkla trött på mitt hår och nu är jag brunett. Bilden är inte världens bästa kanske men ni ser lite, det är mindre rött egentligen ;) Uppe på huvudet ser man lite guldiga/koppar som är mitt blonda som inte riktigt vill bort så jag ska springa och köpa en till färg imorgon bitti när affären öppnar och färga en sista gång innan jag åker. Jag kollade mig i spegeln nyss och jag tänkte, damn vilken snygg brunett, och så var det jag! Haha ;) I think I like it. Mamma tycker det är tråkigt att jag inte åker som "svensk blondin" till England men så får det bli. Jag har varit blondin i 20 år som sagt så nu är det dags för förändring. Nu har jag joinat mina tre syrror och det är bara Elliot och mamma kvar som blondiner. Nu ska jag sova, har en del att hinna med i morgon och vi drar till Arlanda vid 12. God natt!

 

Fue en un momento todo paso muy rapido
en que tu cuerpo y el mio sintieron
esa fuerte atraccion
una real tentacion

Todo parecia ser obra de cupido

un flechaso directo al corazon
me enamore y te dire la razon

Tu aroma me atrapo tu mirada me iluciono

Ahora que hago yo dime que hago yo


 

 

 




Y vengo a matar y a dejar tu recuerdo
Vengo a matar y dejar tu recuerdo en el piano
Pero vive tu imagen revive y se sube a mis brazos
Llega ardiendo a mi garganta
Y me hace gritarle a los cielos
Que no me arrepiento
Que no me arrepiento y que vuelvo a tus brazos
Mi dulce pecado

 

 

 


Staffan Hellstrand 100408

 

Fanfar är en av hans bästa låtar! Från konserten vi var på.

 

 

 

 


red & black

 

En outfit som jag glömt lägga upp, hade den någon gång i veckan iallafall. Rött och svart, smart som jag är glömde jag att fota att jag hade mitt röda AA fodral och svart polo över, alltså ännu mer rött och svart. Love it! Det finns inget snyggare tror jag... Mina nya lackleggins med dragkedja som är riktigt snygga och så skorna som skall vara mina jobbskor i England haha. Jag kommer döda mig själv med att gå i klackar varje dag, you know I hate it! Nu har jag upptäckt hur mycket jag har att göra. Jag har typ tagit lov i två veckor och nu åker jag straxt och allt bara måste fixas. Har suttit och gått igenom hela skolan jag skall vara på's hemsida och antecknat. Hittat våra kursplaner på engelska som jag kan ta med mig, dödat mig med boken, skrivit syfte och frågeställning till mitt arbete, nu sitter jag och slår upp lite religionsvetenskapliga termer på engelska, I need to be on top of things! Allt det här har gett mig en fet huvudvärk och väldigt trötta ögon. Men det är bara att fortsätta!

 

Det är bättre att leka med elden och bränna sin hand

 

 

 

 


How do I feel? Bitch, I feel undefeated

 

Igår fixade jag Photoshop och kunde äntligen vara lite kreativ haha. Jag gjorde en header till Kim's blogg. Kanske inte den mest avancerade men jag tycker den blev rätt snygg! Hade tänkt göra en till mig själv med men har ingen lust kvar. Nu pluggar jag Religious education, så jäkla trögt. Nu ringde precis Anna och ska hämta upp mig om 45 minuter. Får lämna min morgonrock (oj nu fick jag en ursäkt att inte träna eller plugga också) och på med kläder och smink. I'm off!

 

 

 

 


She's playing with her hair


Nu är det inte alls långt kvar alltså! På onsdag drar jag till England i sex veckor! Nu börjar jag få lite resfeber och nu börjar jag tagga. Kollade på bilderna från när jag och syrrorna var i London 2008, KFC, jag på hotellrummet och en random restaurang och en random röd brevlåda, you've gotta love it! På onsdag åker vi till Manchester där Jamies syster och pappas släkt bor. Där är vi till på lördag då vi flyger ner till Cornwall på kusten och där vi sen skall vara resten av tiden. Är typ sjukt nervös men det ska bli kul! Taggar med The Streets och The Kooks...

If she played with her hair, she's probably keen
She's playin with her hair, well regularly,
So i reckon i could well be in.

 

 

 


nos amaremos tanto...

 

Nos amaremos tanto que el amor

va a estar celoso de nosotros

 

 

 

 


Allting är sagt luften är ren

 

Jag har så mycket att göra nu, jag åker ju till England om fyra dagar! Tiden går så sjukt snabbt. Nu måste jag sluta lata mig och börja ta tag i saker och ting! Action...


Vi vet hur allt ska bli nu
Allting är sagt luften är ren
Allting blir precis som man förväntat sig
Du är ett glashus och jag är en sten
Men det är du som försöker se igenom mig


 

 

 


Staffan Hellstrand

 

Kvällen igår var väldigt lyckad! Vi fick parkering precis i närheten av Big Ben där konserten var och det var jättelite folk där! Kanske lite trist när man uppträder men jag tyckte bara det var skönt, har vart på hans spelningar där det varit helt fullproppat så man knappt kunnat se nåt! Han spelade i 1½ timme och fick nog med alla våra favoritlåtar som jag filmade. Efteråt kunde man köpa hans nya samlingscd och vi bad att få ta en bild med honom! På den andra bilden ser ni mamma och Staffan i bakgrunden, sådär nära satt vi så man såg och hörde perfekt :) Lyckades även få mamma att posa med peacetecken och tungan ut haha, om ni undrar varför jag ser konstig ut så är det för att jag färgade ögonbrynen igår med svart färg istället för brunsvart som vanligt... ;) Hellstrand är nog den artist jag lyssnat på allra längst, eller det är han definitivt! Har vuxit upp med hans musik så länge jag kan minnas och älskar den fortfarande så det är alltid lika kul att se honom live.





sneak peak

 

Ni får se den på mig när jag tagit lite bättre bilder, nu är jag alldeles inplastad! Nu ska jag springa, ska iväg och se en av mina favoritartister live i Stockholm, Staffan Hellstrand, han är grym!




I deserve it


Jag tänkte ha en vit dag. En dag utan socker. Men sen tänkte jag om. Det är ju en av de ganska få njutningarna här i livet. So screw it. Imorse tränade jag så hårt att jag för första gången (?) faktiskt hade svettdroppar på bröstet. Det var riktigt nasty. Nu har jag ätit upp hela det träningspasset. But it feels so good...




He's always on the tip of my tounge

 

Hade tänkt lägga ut bilder från konserten i söndags men jag såg ut som jag vet inte vad på allihop! Riktigt misslyckade bilder blev det haha. Så jag tog denna som lagts upp på facebook från i lördags istället. Konserten var iallafall bra, det var bra musik innan så det var superkul att dansa, bandet var riktigt bra men inte riktigt min musiksmak kanske. Den största underhållningen för kvällen stod dock Niklas från Jamies jobb för! Han var lite full och väldigt rolig att lyssna på haha. Idag har jag vart och lämnat böcker på bibblan i skolan och i Skärholmen. Min resa hem från Skhlm tog inte mindre än 2 ½ fucking timme! Det var stopp heeeeela vägen från gamla vägen vid Rönninge in till Södertälje C. Gick i snigelfart. Thank God att jag hade batteri på min ipod säger jag bara... På min praktikplats klagade en av mammorna på att hennes dotter överdrev så värst när hon inte hade batteri på ipoden och skulle åka hem från skolan men det är inte att överdriva, det är en fruktansvärt situation alltså! Klarar inte att åka kommunalt utan musik alltså! :D

 

 

 

 


:)

 

Tjejen som Kenza länkade är ju för himla skön! Har suttit och kollat på massa av hennes videos, sån jäkla skön tjej! Hon härmar alla superbra och switchar från olika personligheter hit och dit, hon är verkligen grym. Älskar hennes 10 tecken på att man är av en viss nationalitet, haha så jäkla kul. Som Sean da man fast roligare!

 

 

 

 


you can't fight the tears that ain't coming Or the moment of truth in your lies



And all I can taste is this moment
And all I can breathe is your life
when sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight

 

 

 

 


ordbabbel oh yes

Jag blir så upprörd när jag tänker på hur mycket dumma personer det finns som bara förstör för sig själva. Alla har inte supebra förutsättningar i livet eller bra uppväxt, i själva verket har de flesta problem i sin uppväxt och de flesta har inte världens bästa förutsättningar utan de klarar det själva. Nu talar jag om folk här i Sverige, eller egentligen så har vi alla världens bästa förutsättningar om vi ser det i ett större perspektiv. Men det är så många som inte tar till vara på det. Det är så fegt att inte ta itu med problem som man har, så fel att inte ge sig själv något bättre, att kämpa för sig själv. Det behöver inte vara för någon annan en sig själv. Istället blir det destruktiva saker, personer, sprit, beroenden och massa skit. Jag känner inget medlidande heller. Det mesta här är upp till en själv, man får helt enkelt ta hand om sig själv. Man har bara ett liv så då är det väl värt att göra det bästa av det. Och om man ger upp så gör man väl det, då är det ett beslut man tar och är det starkt eller svagt att göra det kan verkligen diskuteras. Jag är själv väldigt kluven i den frågan. Det är så mycket man kan göra i livet och det mesta är bara upp till en själv. Nu blev det här väldigt flummigt, vad handlar det egentligen om? Något som jag sagt flera gånger att jag stör mig på är ju personer som "struntar i" sitt liv och låter sig själv bli helt fucked up och hela grejen med att vara sådär. Ni kanske känner igen vad jag menar? Och att bestämma sig för att ge upp, alltså för att ta sitt eget liv, vad är det för lösning..? Jag har aldrig någonsin kunnat ens tänka tanken. Öppna ögonen bara. Det finns så mycket bra i livet, det gäller bara att försöka hitta det bästa för en själv istället för att nöja sig eller fastna i dåliga vanor... Flumm I know!





Jag såg bjälken i mitt öga men sån insikt hjälper föga

 

Har nyss kommit hem från en liten släktträff i Hölö hos kusinen som fyllt år. Vi var ute och det var riktigt varmt i solen så jag tog massa fina bilder på Elliot, hade dock bara den gamla kameran med. De tog ut den där lilla renen eller vad det är och Elliot satt på den asglad, sen ramlade han av och vart sur och skämdes lite men det löste han med att välta omkull renen också - lite hämnd så känns allt bättre ellerhur? Han gungade också som han älskar. Han kan vara världens sötaste unge Elliot men han har ett riktigt jäkla temperament och kan vara riktigt rude (de brittiska dragen alltså) och tjurig. När han blir sur så säger han bara Näääääj till allt, det är så roligt när man frågar saker och han säger näääääj och så frågar man något som han vill och han är så inställd på att säga nej så han säger Näääääeaaaa.




Jag försöker att hålla mig vid ytan allt jag kan

Mitt hår blev fail igår. Orkade inte tvätta det och slutade i katastrof. Var en bit kortare än Carro också! ;) Ser ju ut att vara hennes lillasyster här, eller unge till och med haha.

Igår var jag ute med Carolina, det var riktigt kul att träffa henne igen och det var överhuvudtaget väldigt kul speciellt med tanke på att musiken vad keff. You know I hate tecno men jag dansade faktiskt ändå. Offrade mig. Reggae är tusen gånger bättre musik ute har jag iallafall kommit fram till. Imorse låg jag kvar i sängen till elva i protest fast jag var vaken sen 8 eftersom min mamma tydligen är halvdöv och måste prata med världens högsta röst. Jag har tränat benen och pluggat lite och det håller jag på med nu. Skriver ihop utifrån böcker som jag läser om Religious Education i England, de skall lämnas in på tisdag (egentligen i torsdags) så jag måste bli klar med dem. Klockan 3 ska vi till min kusin som fyller 6 år, tiden går sjukt snabbt! Ikväll skall jag ut med Jamie & en kompis till mamma (odd combination) för någon konsert som är på Jamies jobb.

Tiden går faktiskt. Och den här låttexten är en ganska bra beskrivning på hur det går tycker jag. I'm hanging in there men det är ganska pressat eller vad man skall kalla det. Lite fejkat kanske. Topparna är högre och dalarna är djupare. Men det är ju det som är härligt med livet eller? Nu måste jag fokusera på RE!

Jag försöker att hålla mig vid ytan allt jag kan
fast topparna är högre nu och dalarna är djupare
sen elden försvann, som du vet?






You don't wanna taste me You want to swallow the whole wide world

 

Alla naglar jag gjort sen jag gjorde mina första (de vita) i oktober till de lila som jag tog av i helgen. Nu tar jag paus tills jag kommer hem från England. Men i sommar blir det mer fina naglar!

 

 

 


I want you, I don't know if I need you but I'm dying to find out.



Jag har ansträngt mig för att göra det lite roligare här med något jag iallafall älskar - läppstift. Även så ville jag testa alla mina läppstift för att se vilka som skulle bort ;) Så jag tänkte att jag kunde passa på att visa er så får ni lite tips. Alla läppstift är från Make up Store som ni ser. Det första är en jättesöt rosa färg, Juicy, sen en mer orange aktig färg, Lace. Sen är det fail färgen Truffle som rent ut sagt är för jäkla u g l y , den skall bort alltså. Sen en till orange men mer åt det röda hållet som heter Noise. Märkte förresten att jag har två random gropar vid munnen, why?! Jag har ju en jäkla massa läppstift som ni kanske vet så jag skall försöka fota dem med så ni får se ännu fler läppstift på :)

Anytime I need to see your face
I just close my eyes
And I am taken to a place
Where your crystal minds and magenta feelings
Take up shelter in the base of my spine





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!