valborg

 
En gammal bild från förra veckan på mig och Naty. Nu ska vi straxt iväg till Södertälje, Nathan ska få fira valborg där med Elliot, blir kul för honom :) Själv ska jag jobba. Blir alltsomallt 7h resa (lämna naty också) och 2h jobb, rätt ovärt men men. 
 

Ingen helg

 
Två riktigt mysiga dagar med min älskling :) Imorgon blir det en riktigt jobbig dag. Jag jobbar nämligen 13-01, bläää. Värst av allt är att jag saknar min älskling såklart, och att han måste somna utan mig. Han skall vara med Cynthia som är barnvakt till honom tillsammans med kompis Leila, förhoppningsvis går det bra. De ringde nämligen från Andres jobb och ville att jag skulle hoppas in fre-lör och det är svårt att säga nej. Pengarna är ju inte helt fel även om det är trist med jobbhelg. Nu är det inte långt till sommarlovet dock :) Och så kul med dricks, få jobba extra hårt så det blir en del förhoppningsvis ;) Sist jag jobbade drog jag in en tusenlapp och 800 av en annan, inte helt fel :) Nu har jag suttit och förberett morgondagens lektioner och ska lägga mig bredvid min prins. Behöver all sömn jag kan få inför imorgon!
 
Nathan har förresten fått sin första kindtand! En riktigt stor en som jag upptäckte igår, lillen :)

nathans nya säng

Två bilder på min lilla plutt i sin nya säng. Elliot fick nya möbler så Nathan fick hit hans gamla säng och bord med stolar + lite leksaker. Så nu har vi slängt spjälsängen (som aldrig, aldrig användes) men vi lyckades få användning av det fina setet iallafall. Så fint, det är ju hela rummets tema så det var bra! Inatt kände jag bara, Nathan måste börja sova i sin säng NU! Han tog förresten morgon vid kvart i fem och då somande han ändå halv 11 igår. Så jag är rätt så skittrött idag. Var till jobbet men lektionen där blev inställd så jag hann hem och hämta Nathan för en timme på öppna förskolan, var kul för honom :) Nu sover han och jag måste straxt väcka honom och klä på honom. Han ska med till jobbet idag eftersom Andres också jobbar. Han lär bli galen nu när jag väcker honom så det är lagom kul... Sen får vi hoppas han sköter sig bra på jobbet bara!

vår!

 
Blev tre timmar ute i solen med min prins, supermysigt :) Och det var faktiskt riktigt varmt idag! Nu är maten snart klar :)

Nathan <3

 
Visst är han sig ganska lik ändå min lilla prins? Lite mer än ett års skillnad på bilderna. Det är ju annat ljus också, kallt vs varmt men håret är väldigt mycket ljusare. Kollade på oss igår och han har i princip vad som nu är min naturliga hårfärg bara det att den inte ser likadan ut eftersom jag har massa gamla slingor o färg i. Sen är han brunare nu också, när jag står med honom i spegeln ser jag SÅ blek ut haha. Och sommaren har inte ens börjat... Att han skulle ligga still och titta i kameran som förut är ju bara att drömma om, de här bilderna tog jag igår när han låg och tittade på ipaden och det var inte lätt att få en bra bild ;)
 
Nu blir det snart ut i solen för ännu en parkdag med Nathan. Sen ska jag hem och lägga en kyckling i ugnen och städa trappen medan Nathan sover. I eftermiddag ska jag jobba ett extra pass med privatundervisning.
 

Nu: bio

 
 
Nu är vi alla i matkoma x 1000 men jag och syrran laddar upp för popcorn och cola på bio ;) Nu ska vi se Mamá. Filmen börjar 21:30, alltså min vanliga läggtid, så hoppas jag inte somnar under filmen ^^ Och hoppas min lilla prins sover gott och inte vaknar och är ledsen, han har somnat och jag la över honom i vagnen så han kan vaggas om han vaknar. :)

Måndag

Några snabba bilder från igår. Blev en riktig mysdag, först gjorde jag mina fransar efter att ha lämnat Nathan med mamma och Elliot. De gick på Skansen hela dagen och Nathan hade haft hur kul som helst bland alla djuren. Jag mötte upp Andres och vi käkade och gick runt i stan, sen möttes vi ute på djurgården. Mys!
 
Nu är syrran här, vi ska äta och gå på bio för att fira hennes 17 års dag :)

 
 
 

Påsken

 
Gud vilken usel uppdatering, men ni vet livet kommer emellan. VILL skriva för det är så kul att kunna gå tillbaka sen, har precis suttit och läst på april 2012, 2011 och 2010 i arkivet, superkul ju. 2010 var april en asgrym månad, jag hade precis blivit brunett och var i England hela månaden och levde livet. 2011 var väl sådär, gravid, trött, illamående men glad över bebis såklart. Förra året var april härligt endast för min Nathan, annars var det mest bara en massa jobb och plugg. Iallafall.
 
Lite bilder från påsken, har tagit massa fina bilder som finns uppe på Facebook. Jag, mamma, Nathan och Elliot åkte ner till Småland fre-ons. Nathan spydde hela vägen ner och hem, stackarn. Där hade vi det hur bra som helst, sol hela tiden, det var massa snö så Nathan kunde för det mesta inte gå men vi åkte pulka och solade och myste. Jag somnade tidigt varje kväll, inga filmer eller sånt här inte, tyvärr haha. Vaknade före sju varje morgon av att mössen kröp i väggen bredvid mig och kunde inte somna om för det var så jäkla obehagligt. Var iallafall riktigt mysigt att få lite tid med mamma (och Jamie när han var där två dagar), blir nog lite Småland i sommar också :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!