Cameron 3 månader

5855g 59,1cm
 
Cameron har alltså gått upp 2885g, nästan dubblat sin vikt och växt 12 cm! Går snabbt! Han är minstingen i familjen, jämfört med Nathan vid den åldern är han nästan 4cm kortare och 160g lättare så lite rundare är han ändå. Men så vägde han ju 600g mindre och var 5cm kortare från början så han knappar in :)
 
Cameron är en riktigt charmig och snäll liten bebis, han är sällan gnällig och om han är det så är det troligtvis för att han behöver bajsa eller så är han trött och behöver bara lite hjälp att somna, nappen funkar oftast bra men man måste fortfarande hjälpa honom att hålla kvar den men han har blivit bättre på det. Man hör klart och tydligt vem det är som skriker av dem för Cameron har fortfarande en mycket mildare röst och gnäller snarare, han kan ligga och grymta lite och sen somna av sig själv fortfarande och även skrika lite och sen lugna ner sig av sig själv till skillnad från brorsan. Han börjar bli rätt stark i att lyfta nacken när han ligger på mage men inte så som Naty var i den åldern, kan ju bero på att de är födda 3 v tidigare också.
 
Nu fortsätter jag skriva detta inlägg, var nästan en vecka sen det påbörjades, inte mycket tid över alltså! I alla fall, tänkte skriva att Cameron sover väldigt bra på natten men sen hade de båda några struliga nätter (alltså för att vara dom) efter de tagit sprutan då de vaknade ett gäng gånger (fem kanske..?) varje natt med start 00 och ibland samtidigt vilket är jobbigt då jag inte vill dubbelamma på natten, jobbigt att sätta sig osv. Jag tror de kanske höll på att öka mjölkproduktionen då jag hört att bebisar gör det genom att amma oftare nattetid och det är väl dags nu. Nu har de i alla fall haft tre bra nätter igen vilket vi tackar för! De vaknar en varsin gång, kan vara vid 02 eller tom 04,30 vaknade Cameron sin första gång en natt! Då har han alltså sovit 9 timmar utan mat! Sen brukar de vakna varsin gång runt 05 ibland och vid 7 tar vi morgon. Det var länge Cameron som var väckarklockan och vaknade tio i sju varje morgon men nu har de istället bytt så Damien brukar vakna först.
 
I alla fall, det här är ju Camerons inlägg men det är svårt att prata om den ena utan att prata om den andra med haha. Cameron är i alla fall världens charmigaste lilla kille, så fort man pratar med honom eller bara han ser ens ansikte så fyrar han av världens leende och har också fått honom och skratta vid två tillfällen, eller snarare början på ett skratt, och Naty har också lyckats med den en gång! Fina fina storebrorsan Cameron, kan inte vara lätt att vara storebror (eller ja tvilling öht då) när man är så liten <3 Cameron gillar också att sitta i babysittern men babygymet är ingen hit. Något som är så sjukt gulligt är att han börjat jollra massor nu, han började med der först för ett tag sen men nu snackar han verkligen massor när man pratar med honom, verkligen olika tonfall och sånt, låter så sjukt sött! Lilla minsting storebrorsan, minst av alla som bebisar men ändå storebror <3
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!