En present till Elliot... eller till mig



Såg den här på Åhlens barnavdelning i lördags och jag föll direkt! Den är så himla söt så jag köpte den utan att tveka, 129:- Först tänkte jag ge den till Elliot för att den liknar honom.. alltså den sitter exakt som han brukar sitta nu när han lärt sig sitta, med händerna mellan benen sådär :) Men sen tänkte jag att han nog ändå inte bryr sig om den så jag tar den till mig själv, så söt =)

Sitter och lyssnar på Beyonces Halo som var en av de bra låtarna från nya skivan. Har packat en liten väska och snart kommer Paul och jag tror vi ska åka till honom. Sen ska jag fira nyår där med, ska dock inte klä upp mig eftersom ingen av dem gjorde det sist jag var där och då känner man sig bara larvig ;) Blir ett glittrigt linne och jeans bara, men tänkte sminka med svart och silver, vill ha som syrran gjorde på julafton vilket var jättesnyggt. Nu ska jag svara på era kommentarer, vi hörs kanske imorgon, annars säger jag Gott nytt år!




Jag börjar tröttna på julpyntet



Jag gick ganska så all-in med att pynta mitt rum och har fullt med tomtar, ljuslyktor, glitter, gran, stjärna i fönstret och röda gardiner. Men nu känner jag mig ganska fed up på julen, tror nästan att det beror på att jag blev magsjuk på julafton så att det blev en liten bad feeling över det hela ;) Iallafall vill  jag väldigt gärna ta ner gardinerna nu, men samtidigt vill jag nog ha kvar stjärnan... och då måste jag ju liksom flytta över den igen vilket känns krångligt, så jag får se hur jag gör!

Har typ börjat lite smått på själva tentan nu men det känns rätt klurigt. Typ allt det vi läste kan jag inte koppla ett dugg till det jag tänkt skriva, vilket jag måste göra. Så det känns rätt jobbigt... Nu ska jag gå och göra en sån där träningsvideo för rygg och mage, så slipper jag få ont i ryggen när jag sitter o skriver hela dagen ;)




Rihanna's got the hotness


Har suttit och lyssnat på Rihannas senaste album Hotness och det finns ett par helt sköna låtar på skivan, inte alls lika bra som hennes förra men ändå. På det förra albumet hittade jag många favoriter, både upptempo och ballader, som Rehab som av nån konstig anledning kommit på radio nu? Den kom ju ut redan för över ett år sen... Men men =) Den här skivan har fler 'caribbean' influenser som reggea och jamaikansk engelska vilket jag inte är förtjust i, men utöver det så är den bra =)

Tycker att Rihanna är en riktig hottie, ibland känns det ju som att hon skulle behöva en stylist för hon blir lite för wild n crazy i sina klädval ibland, men samtidigt är det det som är skönt med henne, att hon inte är så himla perfekt till stil och utseende utan lite alternativ och lite freaky! Börjar bli väldigt trött, o klockan är bara halv 10... Hm! Får se hur länge jag håller mig uppe, vill käka något men inte rostbröd för det har jag ätit massa idag, får se hur jag gör hehe :p




Källarstädning hela dagen

Hann skriva in alla mina VFU anteckningar på datan imorse, sen var det lunch och därefter gick jag ner till källaren och jag mamma och jamie rensade ur källaren. Var där ända till kl 4! Det var kaooos. Vi hade möbler, kartonger och prylar typ över hela källarkorridoren, hela grovsopstället var proppat! Har slängt massvis med grejer nu så jag tror gubben som sköter soporna där kommer bli förbannad när han ser allt. Men nu har vi fint i källarförrådet =) Har lagt alla grejer jag ska ha när jag flyttar i kartonger och allt är ordnat :)

Vi ska straxt äta middag, fläskfile och potatisgratäng. Rummet är lite rörigt just nu eftersom alla kläder från källarn skulle upp och istället tog jag ner prylar jag ska ha när jag flyttar så jag måste göra i ordning här, men det får bli lite senare eller i morgon =)



Grekland



Det är så vackert, älskar Grekland med sina vita/blåa hus och så havet framförallt. Har varit där ett par gånger men bara öarna då, Rhodos, Kreta osv. Närheten till havet är nog det allra bästa där, och det är så friskt och vackert liksom! Kan inte riktigt bestämma mig för om jag föredrar Spanien eller Grekland (har bara vart i båda ländernas öar iofs). Spanien är mer tropisk med växter osv. medan Grekland är mer bergigt men ändå vackert. Och grekerna är ju bra mycket trevligare än spanjorerna. Haha minns en gubbe som vi handlade av som sa "vackra svenska flicka" haha lite svenska kan de=) Såg ju Systrar i jeans som delvis utspelar sig i Grekland och även Mamma mia som utspelar sig i Grekland och blev så sugen på att dra dit, älskar ju grekland!!




Julklappar


Fick 4 små svarta handdukar och en svart badrumsmatta från Hemtex som jag önskat mig, ska ha svart textil i badrummet när jag flyttar! En supermysig Mimmy pyjamas från H&M med långa ärmar som jag önskat mig, dock fick jag som mamma uttryckte det 'Beyonce röv" i den, men jag tar det som något positivt. Sen fick jag en fin rutig klänning och Hello Kitty strumpor, också från H&M.


Av mormor fick jag stuff från Thailand ;) En slags julkorg, jultrasor och ljuslyktor med snögubbe. Fotoalbum och grejer till från mamma och sen en fin karaff och 4 glas.


Av mamma fick jag Bonniers kokbok som tydligen kostade så mycket som 600, så den måste vara bra! Och en smörgårtårtkokbok. Av syrran fick jag en Brownies kokbok (de vill tydligen att jag ska laga mat och baka) och sen fick jag en bok av mamma. 3 Handkrämer, en kräm till håret av mamma. Och 3 krämer från mormor. Natt/dag krämerna har 'whitening effect' haha för att de i Asien vill ha ljusare hy, det vill man ju inte direkt här men jag har väl inget emot det så ;)

Av minsta syrran fick jag 5 par örhängen från Ur och penn (råkar veta att de just då hade erbjudande där alla örhängen kostade 25 st!) jättefina! Från England fick jag 3 nagellack och av mamma fick jag mineral foundation och rouge och två ögonskuggor.



"Frisk"

Nu är jag frisk från kräksjukan, är alltid sjuk bara en dag, så vaknar jag frisk. Mådde inte superduperdåligt i går som ni märkte eftersom jag kunde sitta vid datan och så, på eftermiddagen mådde jag mest bara illa när jag rörde mig och så kunde jag ju inte äta heller. Fy vad plågsamt det var när jag gick in på diverse bloggar och allt jag möttes av var bilder på julmat, uuusch det gjorde inte illamåendet lättare kan jag lova. Om man ska se det postitivt så blev jag ju av med alla kalorier från julafton i och med spyorna haha. Igår låg jag i princip hela dagen och såg serier och filmer på datan, såg avsnitt av Fresh Prince, Samantha Who och Erik & Mackan. Sen såg jag Simpsons the movie x2, Eurotrip, Systrar i jeans 2 och två filmer jag inte sett tidigare, Mama Mia och Baby mama. Anledningen till att jag skriver att jag är "frisk" är ju att man smittar så mkt i 2 dagar efter man blivit frisk så man kan ju ändå inte göra ett skit. Tänker iallafall gå ut på en promenad någonstans, kanske till centrum, kanske Ica Maxi eller kanske bara runt lite. Måste få luft nu!



winnerbäck



Anna håll mig hårt
För jag skakar av alla denna meningslöshet
jag förstår bara det som är vårt

Det måste komma nåt bra ur allt
Det måste växa nått under alla lister
alla bingon alla tävlingar alla steg tillbaka

Res mig upp ge mig lust att hänga på
jag skall värma dig Anna
Jag skall lyssna och förstå

För trots all tomhet
trots det timglas som sliter i oss
Så ska vi hitta en väg ändå
Vi skall hitta en plats ändå
Hitta ett hem vi två





Bästa sättet att förstöra en julhelg?

VINTERKRÄKSJUKAN!
It's got me to now





Julafton i bilder


Jag och Elliot innan vi åkte till mina kusiner och fikade med släkten. Han var tomte idag och passade jättebra =) Själv skippade jag finklänning och körde på en mysig tunika/klänning och fint princessdiadem i stället.


Kusinerna hade en jättefin gran som var superbred. Man ser inte mkt av den här men Elliot fick posa framför granen och den här bilden lyckades jag iallafall locka fram ett litet leende på!


Vi var hemma före Kalle Anka, såg på det och sen käkade vi. Svensk och engelsk julmat och Veronicas larviga 'krona' är en engelsk tradition som finns i deras 'crackers'. Stor besvikelse då mamma råkat köpa kycklingprinskorv, hatar kycklingkorv så jag åt ingen :(


Massa skräp efter alla presenterna öppnats när vi hade ätit och diskat. En hel del presenter och en hel del papper blev det, visar mina presenter i ett eget inlägg sen! Superdåligt är däremot att syrran just nu är inne på toan och spyr, hon blir alltid sjuk den jäkeln! och på julafton till på köpet, hatar det... Hoppas jag inte blir smittad!


Syrran fick ett gör det själv SPA i julklapp och jag fick paya 20 spänn för att få en ansiktsmask med banan, havre och jasmin. Kändes sådär, men nu hoppas jag att jag fått len och fin hy!





God jul!


Nu åker vi till mormor (eller egentligen till mina kusiner eftersom de bytt hus) är hemma til Kalle.
Ha en bra dag allihopa!




Godnatt



Bild av Petra som jag  vart osäker på vad  jag tycker om, pga att pannan ser konstig/stor ut men nu tycker jag den är fin. Vad tycker ni? Skulle verkligen vilja fotas igen och få lite nya bilder i en annan stil, vore jättekul =) Har suttit och lekt med en t-shirt liknande 99 problems teen på en sån där man gör själv, vill ha! Men nu god natt, är trött! Sängen väntar =)




Uppesittarkväll, eller?


Jamie (som är kock) fick hem lite mandariner till familjen nu i jul. Snacka om att vi ska käka nu, och det där är inte ens alla!

Nja det lär inte bli någon uppesittarkväll för mig iallafall. Gick ju upp 6.15 imorse så jag är lagom trött redan. Jag har iallafall med hela familjen (utom Veronica som är hos sin pappa) och älskling käkat julskinka på knäckebröd och sånt nu, tradition =) Mysigt bara det att min mamma är ett f r e a k! Ibland är hon helt knäpp asså... Tidigare var jag på stan men köpte inget, lämnade en bok bara. Eller jag köpte toffefee nu till kvällen, gottis utom nötterna som jag inte gillar.

Nu ska jag försöka få Christmas with the Simpsons dvd:n att fungera för jag vill gärna se lite julstämning och Simpsons är bäst! Sen blir det sova och sen är det julafton, vad snabbt det gått!




Snygg nyårsklänning och cool tee



Den här klänningen som fanns på Nelly.se förstasida tycker jag är riktigt snygg. Men jag ska inte köpa någon nyårsklänning jag, ingen klänning alls. Har verkligen inte råd och så är det ju rätt onödigt då de inte används ofta. Men 349 kostade den så det var ju inte dyrt iallafal. T-shirten skulle jag verkligen vilja ha, den är så himla skön med texten. Som i Jay-Z's "I got 99 problems but the bitch ain't one" gillar låten och tshirten skulle jag verkligen vilja ha! Men den är från Karmaloop.com, Usa alltså så det blir inget av det..





Dan före dopparedan



Hej =) Nu har jag varit vaken sen 20 över 6, kom hem halv 8 och käkade, duschade och sen har jag städat massa. Har fått en himla ordning här nu så jag har vart riktigt effektiv tycker jag! Inte mkt kvar innan det är helt julfint. Tänkte på alla julklappar som jag fick förra året, och så hittade jag bilderna jag tog på dem också, så jag la upp dem här för att se om jag minns dem och om de ens använts! Fick ju massa Sims spel och dem spelade jag ju i början men nu har jag inte kört på jättelänge. Köksgrejer är ju bra men inget jag använt ännu, det blir tills jag flyttar ;) Sen fick jag smink och allt det har nog använts, utom foundationen som var för mörk. De första kläderna har jag bara använt på nyår och kanske en gång till, men de var ju  också tänkta just till nyår! Underkläderna är ju använda men typ alla strumpor försvunna redan, så det skulle jag behöva nya! Tröjorna har jag använt supermycket, de var riktiga bra presenter som jag valde till mig själv ;)

Ska kanske ner på stan en sväng nu, Jamie skulle dit med mamma. Shopping kan jag ju dock glömma, min lilla pluttlön från denna månad går helt och hållet till att paya av skulder till mig själv, busskortet går på 1500 och studiebidraget är på 1900 och sen har jag köpt böcker för 600 så ja ni kan tänka er ;)




Jag kom in på religionsvetenskap

Idag fick jag hem brevet om att jag kommit in på mitt första val för kurs nästa termin fast att jag valde så sent. Så nu ska jag läsa religion ett halvår, känns jättekul faktiskt :) Det lär vara tusen gånger roligare än all pedagogik jag läst detta halvår! Har klickat hem lite (dyr) kurslitteratur och kollat på bibliotek efter annan, måste upp till stadsbiblioteket o skaffa kort samt kolla på böcker. Eftersom jag inte har kort kan jag inte förhandsboka vilket är ett problem.

Idag har jag städat rummet, mest dammsugit riktigt ordentligt och dammat lite. Sen körde jag lite Mario Wii, så kul! Och så har jag suttit och fixat inför terminen, skrivit alla tider i almanackan ända till juni och sånt.


Den här boken låg i julstrumpan igår, älskar att färglägga fina bilder så det var kul :)




Hemma manikyr utan lack



Igår gjorde jag en egen liten hemmamanikyr framför Wii:n. Har världens bästa produkter för naglarna som jag köpte i London av såna här som står och demonstrerar produkterna. Först tog jag såklart bort mitt gamla lack och sen filade jag med den tillhörande filen men andra går lika bra. Men sen använder jag filen som är på bilden, den har tre sidor som man ska fila 7 sek på varje nagel. Sen blir de så sjukt snygga och framförallt superblanka! Man tror att man lagt på överlack, så blanka är de! Och det håller sig dessutom i veckor! Sen la jag lite nagelolja som jag masserade in och krämen la jag på händerna, brukar inte använda det men filen är helt otrolig! Produkten finns säkert att köpa i Sverige, eller så borde den göra det snart för den är skitbra, det är en del av 'hemligheterna från döda havet' 20 pund betalade jag och det var det så värt!




Julgranen är klädd


Nu har vi klätt granen och lagt fram alla julklappar. Jag gjorde världens tabbe när vi började. Tog en av de nya "spirorna" och mamma sa att man måste ju klippa av prislappen innan, så jag tog saxen och så klippte jag av hela snöret... Klippte två stycken innan jag sa "men hur ska man hänga upp dem då?" och i samma stund insåg jag mitt misstag. Pinsamt va! Och sjukt kul tyckte jag ;)



Nya toppar från Nelly



Tänkte fota dem men det blir alltid bättre bilder om man tar dessa ;) Fick en 75 kr rabatt hos Nelly och då köpte jag den gråa tubtoppen från Jeane Blush, tog XS fast jag alltid brukar ha S och den satt superbra :) Gillade den så mkt att jag bestämde mig för att köpa en till färg, så i onsdags beställde jag en svart också och även en röd topp med snygg ringning från samma märke. Totalt blev det inte ens 300 spänn =) De hade underbar passform och det är inte alltid man hittar det!

Nu ska jag göra oboy (om det finns) och mackor med ost och se klart på filmen The Family Stone med Sarah Jessica Parker som jag börjat se. Inte direkt en julfilm men den utspelar sig i juletid :) Behöver inte lägga mig nu för nu är det slut med tidiga mornar, så skönt!




En liten update

En liten update, mån-tis har jag varit på praktiken på dagiset från 8-16. Rätt långa dagar alltså, kommit hem vid 5 iallafall eftersom jag varit hos Paul. Idag fick jag sovmorgon till kvart över 7, då förstår ni vad icke sovmorgon innebär! Hade lektion 9-12 och nu är jag hemma, har städat lite, suttit här och uppdaterat mig lite och straxt kommer Paul och vi (han) ska fixa mina nya möbler. Imorgon och fredag är det 8-16 som gäller igen, men sen är det no more, skönt!

Satt och kollade på tjuvtittat.se för typ första gången. Den här var ju för rolig! Och roligast var typ att tidningen som publicerade inte upptäckt det roliga:p



My sweetheart



Gud vad den här lilla tjockisen är älskad!
Om han bara visste :) Den här bilden tog jag nyss innan han skulle ut och gå med Jessie. Själv har jag börjat flytta ur grejerna ur skrivbordet, ska fortsätta straxt och sen försöka typ ta i sär det eller nåt så jag kan bära ner det i källarn. Lär inte vara så svårt då det är så gammalt, det lär typ rasa av sig själv ;) Paul var förbi en sväng med min kusin, dom åkte in till Stockholm. Ikväll måste jag kanske med till min mosters 40 års fest (inte för att jag inte vill men det var inte tänkt så) för att bära Elliot eftersom min mamma knappt kan gå pga sin rygg.

Fred Claus var förresten jättebra, och såna fina miljöer som det ofta är i julfilmer :) Mys. Nu ska jag tända julstjärnan och granen och sen fortsätta med skrivbordet... Gahhh.




Fred Claus



Väldigt mycket film här i bloggen nu, men så har jag ju en egen kategori som är just för film och musik också! Började kolla på en till julfilm, Fred Claus från 2007 med Vince Vaughn som jag tycker är en sån där charmig "tjockis" han spelar tomtens bror så det är en lite annorlunda julfilm just för att det handlar om honom. Har hittils bara sett en halvtimme men den verkar riktigt bra, får se om jag orkar se klart den idag annars blir det i morgon :)

Började se Forgetting Sarah Marshall med mamma eftersom hon aldrig sett den, och jag älskar den, MEN den innehåller många snuskiga scener och det är sant att det inte är kul att se såna med föräldrar, speciellt inte då det är jag som rekommenderat filmen. Så jag gick hit haha, dumma film som har så många onödiga scener, annars är den riktigt riktigt bra ju...






Those who can't do teach and those who can't teach, teach gym


Har alltid älskat det där citatet av en av mina favvo snubbar Jack Black, han säger det i School of Rock. Men nu kanske jag borde tänka om eftersom jag själv ska bli lärare, är det because I can't do? Haha men skön är han iallafall, speciellt att de som inte ens kan det istället lär ut idrott, haha så rolig =) Filmen är jätterolig och dom är ju såna personligheter ungarna också :p Annars sitter jag nu och kollar lite på Facebook och lyssnar på Zions Perfect melody, it's perfect =)



When you say nothing at all



Älskar den här låten; texten, musiken, rösten - hela kitet. Ronan Keating är verkligen en bra sångare och jag gillar hans röst och sätt att sjunga eller dialekt, han är ju från Irland precis som Westlife så det kanske är därför. Var dock inte ett fan av Boyzone frillorna då det begav sig vilket jag minns att mamma och Jessie var i videon till en av låtarna. Father & son är förresten också jättebra, älskar att sjunga den på Singstar kareoke.

Håller på att rensa bland lite papper och sånt på skrivbordet, imorgon ska jag ta bort alls och lägga nånstans typ ovanpå garderoben och slänga skrivbordet i grovsoporna, på tisdag kommer de nya möblerna och då är det bäst att det finns plats så skrivbordet är borta, och på söndag och måndag kommer jag nog inte vara hemma så det är bäst att ha det gjort. Ska bli så mega super kul och skönt när möblerna kommer, stackars Paul bara som får sätta ihop allt... :s Har vart på seminarium inför VFU:n som var ganska användbart. Rätt trött är jag men imorgon får man ju sova ut, nice!





Vad kommer jag bli lärare i..?

Har fortfarande inte hört något från kvinnan som skulle ringa och säga mig i vilken grupp jag fick plats till nästa höst nu när jag bytt inriktning. Nu har det gått en vecka så jag tänkte ringa men min telefonskräck stoppade mig och jag mailade istället. Kom just på att jag tror dom har stängt i morgon så om jag inte får svar kan jag ju inte ringa då, i sånna fall får mamma ringa nästa vecka när jag har praktik... Mitt förstahandsval är Religion och andrahand Engelska, det är dom två jag vill bli lärare i. Och sen som tredje valde jag mediekunskap eftersom det är skoj och nåt jag läst på gymnasiet. Hoppas jag får mitt första, eller åtminstånde andra! Men man vet ju inte eftersom alla andra valde redan i oktober, så är det fullt så är det!



Vi har precis fått Elliot att somna, han låg och skrek och skrek så jag lyfte upp honom och efter 5 sekunder hade han somnat, men så fort jag la ner han vaknade han igen. Nu sover han iallafall i min säng. Har haft seminarium 9-12 idag och jag har inte direkt något plugg att göra, känns lite konstigt ;) Vet inte vad jag gör, lägger mig och läser en tidning kanske eller försöker städa upp lite här, åh vad jag längtar tills nya möblerna kommer, då kommer jag ha så mkt plats över och sån ordning! Nu ska jag försöka sälja mina gamla kursböcker som ligger och tar plats, hoppas nån vill köpa!




Onsdag



Hittade den här bilden igår som vi tog i januari. Jag och syrran skulle "posa" och jag hade min hand nära hennes mun och sen typ stack hon ut tungan eller nåt och nuddade min hand och vi reagerade såhär, haha skrattade verkligen supermycket, tycker det blev en söt bild :)

Igår jobbade vi på hockeymatchen och jag fick stå i kaffe/popcorn vagn vilket jag inte gjort på hur länge som helst :) Jobbade till kvart över 9 och sen åkte vi hem. Imorse ställde jag klockan på halv 9 och gick upp 9. Har börjat snooza nu för tiden, det har jag aldrig någonsin gjort förut utan har alltid gått upp så fort klockan ringt, jobbigt faktiskt, men jag har väl upptäckt hur skönt det är att sova... Käkade frukost och sen vid halv 10 satte jag mig faktiskt och började läsa den svintråkiga boken som jag ska ha läst ut till i morgon, Skola - fritid - framtid, boooring! Läste över en timme men bara 50 sidor typ, den är riktigt svårläst den här! Nu har jag precis duschat, ska fixa lite på rummet, diska och sen försöka läsa lite mer för sen ska jag skriva en uppgift utifrån boken som handlar om hur mina föräldrars kulturella, ekonomiska och blablabla bakgrund påverkat mig i mina möjligheter och val...





Manchester





Idag gick jag upp 6.15 hos Paul, åkte hit till Södertälje och kom hem vid 20 i 8, la mig igen och sov jätteskönt till klockan 10. Sen väcktes jag av mamma som ville att jag skulle åka till vetrinären med Manchester och avliva honom. Han har haft problem länge och varit sjuk, sen blivit frisk och sen sjuk igen... Så nu var det verkligen dags att avliva honom så att han får slippa lida. Det känns skitjobbigt och han kommer definitivt saknas men det var ju det bästa för honom :( Jag gick iallafall med honom och klappade honom sen när han sov och det var superjobbigt men som sagt, nu slipper han lida! Tänkte lägga ut bilder på honom men så tänkte jag att det bara skulle göra mig mer ledsen, men äsch jag gör det ändå så får ni se vilken sötnos han var!




Min önskeplåtning



Hanna Björkstedt som är fotograf har en riktigt nice tävling där man kan vinna sin önskeplåtning där man blir både stylad, sminkad och fotad och får 4 redigerade bilder på sig själv! Det roligaste är nog att man själv ska komma på sitt önsketema, typ lyxigt, rått, läskigt osv. osv. Mitt önsketema är något jag funderat på ett tag och det skulle vara lite extreme smink och stort hår och fokus på det liksom. Massa smink och massa färg, alltså lite "coola" bilder och inte naturliga. Det tror jag skulle vara jätteskoj :) Sen var det ju det där med att man även ska lägga ut en bild på sig! Har letat och letat men jag har ju nästan inga bilder på mig där jag är ensam. Så det får bli en bild från Madame toussaud's i London, där var man ju inomhus så det är inte massa regn på bilden haha! Så här har ni en stel mig med Marilyn Monroe.








Det är snyggt med fejkpäls!



Ett påstående som jag iallafall håller med om. Har varit lite osäker på vad jag egentligen tycker om pälsar, alltså hur de ser ut och inte om de är äkta eller fejk. Men jag har bestämt mig för att jag tycker det är riktigt snygg! När jag var i London spanade jag lite efter en, speciellt på Primark där de hade billiga, men hittade ingen som jag direkt fastnade för. Vill ha en grå och så hittade jag denna snygga från Pinky's webshop som idag finns i Kenzas lucka. Eftersom att det är ungefär en chans på 13.000 att man vinner den så kanske jag ska köpa den. Skulle verkligen vilja ha den, 500 kostar den vilket är rätt ok men ändå mycket för mig, just nu har jag inte pengar utan det skulle bli till nästa lön i sånafall.

Har nyligen kommit hem från skolan och ätit lunch, pannkakor. Var på en föreläsning från 10.30 - 12.30 som dels var en upprepning om genus, etnicitet osv. från första delkursen och dels pratades det om en bok om jämställdhet vi läser nu. Lärde mig inget nytt men boken är rätt intressant. Nu ska jag kanske med mamma på Elliots babysim, eftersom syrran vägrar, sen måste jag städa lite, läsa massor och sen kommer nog Paul hit :)





Gina Tricot


Update 8/12 09:28 Lite fina koftor skulle jag verkligen vilja ha i julklapp. Det är nämligen så att min garderob visserligen är proppfull men den är full av sommarkläder, och mestadels linnen. Koftor däremot har jag nästan inga vilket är jobbigt nu under vintern. Den sista svarta önskade jag mig av mamma 199 kostar den, vill ha en som inte har någon luva, för det har alla mina och det är inte så snyggt under jackan ;) Söt kjol också!

Ska alldeles straxt iväg till skolan, föreläsning 10.30-12.30 och 13-14.
Hade egentligen nu 8-10 också, introduktion till nya kursen, men när jag skulle upp halv 7 så ba neej det gick inte. Men det gör inget tror jag för jag har inte varit på någon av introna på de senaste kurserna och det gick ju bra ändå, allt finns ju att läsa ;) Men nu hoppas jag få lära mig något roligt också! Det är inte rätt att behöva gå upp så tidigt! Vi hörs ikväll!




Klänningar från Nelly.se



Fina partyklänningar hittar man hos Nelly.se. De flesta priserna är dock för dyra för en klänning man förmodligen inte kommer att använda så många gånger...Den första är ju supergullig, den skulle jag verkligen vilja ha! Eller kanske är det hela modellens utseende som gör det, det superfina håret till exempel! Den andra klänningen från VILA finns även i knallrosa och svart men just den färgen köpte min mamma så den kan jag använda när jag vill, riktigt snygg är den! Den tredje vore ju fin till nyår, men känns inte superspeciell. Den sista däremot, I want it! Kanske har fått för mig att jag är Gabrielle Solis i Desperate housewives och skulle se strålande ut i den där klänningen. Men jag vet inte vad det är, tror att den skulle vara snygg på mig fast jag inte ser ut som Gaby ;) För dyr dock, 699 går den på.



My datahörna is complete


Lite stökigt nu jag vet, men min datahörna är nu helt perfekt! Nytt databord värdig min fina data. Snygg dator, skärm, högtalare, baslåda, skrivare och tangenter i svart. Och nu även en svart skön datastol! Det enda som saknades var den och nu har jag en riktigt nice stol. Köpte den på Jysk idag för 1000 kr halva priset =)

Idag har jag haft fullt upp, påväg ut ramlade Elliot från sin barnstol i bilen så vi satt på sjukhuset med honom ett bra tag men allt verkar vara bra som tur! Och älsklingen har äntligen lärt sig sitta upp rakt själv också :) Sen har jag skrivit klart min tenta och nu har jag precis skrivit ut den och skickat iväg på analys. Imorgon ska jag in och lämna den till skolan. Är inte helt säker på att den duger men det känns skönt att få börja på nästa delkurs nu, den sista innan jag byter inriktning, woho :) Och jag säger bara PRISON BREAK!



Sveriges finaste röst



Sveriges vackraste röst måste ju definitivt tillhöra Peter Jöback. Här är han i Aladdin och visst har han perfekt röst för Disney? Igår när jag var på stan hörde jag en jullåt med honom och kom då och tänka på hans vackra röst. Tänkte visa någon jullåt med honom men det fanns ingen att länka från youtube. Men den här är ju så himla bra!

Nu har jag precis duschat och klätt mig, innan dess har jag skrivit en del på tentan och gjort 30 min träning för rygg och mage. Inte mkt kanske men tillräckligt för mig ;) Och jag behöver det eftersom jag bara sitter vid datan nu. Ska nog käka resten av tonfiskmackan från igår och sen fortsätta med tentan, den börjar likna något nu..





Light up your life!

'



Tänkte visa er alla mina fina ljuslyktor och sånt som jag har på mitt rum nu i jultider. Älskar att tända ljus på julen, fast jag gillar också att ha det riktigt ljust alltså med lampa så man får variera sig. Har iallafall ett gäng ljuslyktor och såklart julstjärnan i fönstret och min fina gran. Min favorit är självklar, snögubben jag har på nattduksbordet. Den har jag haft så länge jag kan minnas och jag älskar den! På den tiden i grundskolan man hade mysläsning av fröken på morgonen och man hade med sig en ljuslykta och tände ljus på sin bänk var det den som följde med ;)




Håll tummarna för mig nu tjejer!

Foto: thecrapshack.blogg.se

Min favoritbild som jag nu gjort en förstoring av till väggen, varför ser jag inte alltid ut sådär? Iallafall, snälla ni kommentera inte bara att bilden är fin utan nu måste ni verkligen hålla tummarna för mig, och önska mig lycka till!

Jag skrev ju att det är knas med utbildningen jag går nu, lärare mot förskola och grundskolans tidigare år, det är bara inte min grej känner jag. Jag vill byta till högstadiet och gymnasiet och då läsa lite ämnen! Mailade och frågade och fick svar att jag ska gå till Utbildningsexpeditionen idag och kolla med dem eftersom alla där redan valt inriktningar så vissa kanske är fulla. Men om jag nu får plats i någon jag kan tänka mig så kan jag byta redan efter jul. Åh jag hoppas verkligen det!

Helst vill jag läsa först Religion och sedan Engelska, men jag får kanske inte som jag vill eftersom alla redan valt. Så jag kan även tänka mig Språk och Litteratur, mediekunskap och Samhällsorientering. Men religion vill jag verkligen läsa... Så jag får hoppas! Usch nu måste jag in i duschen och göra mig iordning och sen dra till skolan... :s Gjorde ett litet halv timmes träningspass med I Form dvd Rygg och mage för att 'lugna ner mig'. Åhhhhhh Wish meeee luuuck!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!