now now now diva is a female version of a hustla


Äntligen någon som håller med mig! Har blivit utskrattad här hemma idag eftersom att jag säger att jag tycker jag är snyggare än Beyonce. Och då menar jag inte främst kroppen (även om jag också tycker att min kropp är lika grym) utan fejjan. Tycker helt enkelt lite att Beyonces ansikte är speciellt snyggt. Veronica verkar vara en av de få som håller med mig och tycker att både hon och jag har snyggare ansikte än Beyonce. Det beror ju inte på att jag tycker att jag tycker att jag själv är snyggast i världen utan helt enkelt att Beyonce är inte så jäkla snygg. Vad tycker ni? Är ni snyggare än Beyonce?





half asleep but still fabulous

 

I natt sov jag tolv timmar igen! Fattar inte hur det kommer sig. Och drömde värsta drömmarna ända tills jag vaknade också. Har tränat (fortfarande kvar träningsverk) och håller på att skriva in mina hinduismen anteckningar på datan. Sen ska jag fixa i ordning lite här. Visar de vanliga trosorna jag fick hem från England, visst är dom gulliga?

Har ganska många läsare varje dag som jag inte har nån aning om vilka dom är så nu kräver jag; SKRIV VILKA NI ÄR SOM LÄSER BLOGGEN! Please? Några vet jag ju såklart men undrar över vilka ni andra är ;)





Everybody get random

 

Jag är hemma själv och sjukt uttråkad. Har pluggat massa, färgat ögonbrynen, städat. Har grovaste träningsvärken i benen! Har svårt att gå, får ont i rumpan när jag sätter mig och sen kan jag knappt komma upp haha. Sitter och lyssnar på 'alla som inte dansar' som spelades hela tiden på vårt studentflak, alltså låten är ju grym still... Fast det inte är min typ av musik egentligen. Har verkligen 0 fantasi på vad jag kan göra nu. Är ju sällan själv med nu e min bebis på landet :( Och visste ni att jag inte ens kollar på tv? Klarar inte av att sitta still där om det inte är nåt favoritprogram, blir så rastlös. Imorgon är jag ju ledig också, en dags höstlov! Men vet ändå inte vad jag ska göra. RUTTNA som vi brukade säga kanske.





just do it and do it with a smile

Igår somnade jag med ett leende på läpparna och idag vaknade jag med ett leende på läpparna!skönt. Har känt mig lite deppig på sista tiden är bara trött på mig själv liksom. Men nu så. Seminariet gick bra och jag har märkt att nu sitter jag inte längre och är nervös för vad jag ska säga hela lektionen utan jag slappnar av - så pass att jag blir fett uttråkad. Haha. Har lite saker att göra kvar som jag tänkte fixa nu direkt. En uppgift, en enkät till min uppsats, lite tänka på hinduism och buddhism lektionerna och sånt. And i'll do it with a smile ;)





there's a bunny in every woman

Ska straxt iväg till skolan för veckans sista seminarium, i morrn är jag ledig så jag får en dags höstlov iallafall haha. Men då måste jag ändå förbereda nästa veckas lektioner så...

Igår efter skolan gick jag och Paul ju till Maxi och hämtade paketet, superkul att det var så snabb leverans. Sen lagade vi god mat och på kvällen såg vi på filmen Miss March som jag tydligen kommit ut i år. Visste redan när jag såg bilden att det skulle bli en fett kul film en typisk sån som passar mig och Paul. Handlar om en snubbe som hamnar i koma efter high school och vaknar efter 4 år och hans flickvän är då på mittuppslaget i Playboy och så ska dem åka på roadtrip dit för att träffa henne! Klart det blir kul :p

Tycker förresten att de här miss 'månaden' halsbanden från playboy är supersnygga men tyvärr har jag den fulaste månaden, may, det är ju så kort och fult! Men om jag var miss january eller nåt sånt skulle jag lätt köpa :) Måste springa nu...





la senza

Snacka om expressleverans! Beställde mina fina grejer i söndags kväll från England och idag är dom här! Kan fota och visa varje grej sen, love it love it love it.

 

 

 


guess what

 

Jag fick precis hem en paketavi! Gissa vad!!!! Hoppas jag hinner hämta paketet idag, är ju så himla långt att ta sig till Maxi. Nu ska jag iväg till skolan!

 

 

 


halkbanan, check


Nu är jag hemma efter att ha varit i Gillinge och gjort halkbanan. Ännu ett steg närmare körkortet! Nu känner jag att det börjar hända grejer iallafall... Körde ju asbra i helgen också :) Gick upp 04.45 idag och gick hemifrån halv 6. Inte kul alltså. Det värsta var dock att halkbanan drog ut på tiden så jag missade mitt seminarium. Så nu får jag sätta mig och skriva en kompletteringsuppgift på flera A4, och har redan en kvar att skriva... Ska ta tag i det nu direkt!





cleaning out my closet

 

Kommer alltid att tänka på låten med Eminem när jag städar garderoben fast jag gör det ju på ett annat sätt. Här får ni se hur det såg ut före och efter. Första bilden som ni ser hade jag bara slängt in alla kläder i en stor hög, det blir alltid så eftersom jag inte orkar med att hänga upp på galgar. Nu är det iallafall fixat! Har städat lite mer av rummet, läst in mig lite mer på hinduismen som jag ska ha lektioner i nästa vecka och vart med min lilla Elliot. Han är så söt, när jag kom hem såg han mig i fönstret och han såg direkt att det var jag och blev helt galen, ropade becka & vinkade för fullt, så mysigt!

 

Imorrn är det tillbaks till skolan för en vecka. Har två föreläsningar och på lunchen ska jag försöka göra seminarieuppgiften. Märker av den extra timmen idag tror jag för nu har jag INGET att göra. Har precis kollat Top model och tränat. Kanske blir lite sabrina... :)

 


 

 


the story of adidas

 

Satt och visade upp mina adidas för Jamie och så säger han visste du om historien bakom adidas? Att det var två tyska bröder som startade ett varsitt märke på typ 40-50 talet. Den ena startade Adidas och den andra Puma och ända sen dess har de inte pratat med varandra. Hade svårt att tro på denna story men jag googlade och samma kommer upp så det är sant, jättekul ju! Jag skäms att erkänna att jag inte ens visste att det var tyskt...

 

Här får ni iallafall se mina andra adidas också! Har gjort en utrensning bland adidas jag köpt på tradera och sålt dem som inte var perfekta. Min första adidas är den svarta som jag köpte förra vintern, den rosa och blåa (som också e från respect m.e.) är från Tradera och den andra rosa köpte jag i Ecua i somras. Nu har Jamie lagt in ribs i ugnen, fy fasen vad gott! Efter det ska jag iväg till paul.

 

 

 


nails: white and glitter

 

Sitter och håller på att göra mina första naglar. Valde en enkel för jag kunde inte välja färg! Har så många fina färger och designer jag vill göra... Målade dem vita och sen med glitter tvärsöver på olika sätt och sen med pärlor på. Har bara gjort tummarna och lillfingrarna med pärlor än så länge, vill se hur bra det sitter när det torkar... Samtidigt kollar jag på Sabrina. Är i mitten av säsong 3 nu :)

 

Update; Nu är jag klar med naglarna efter fyra-fem Sabrina avsnitt. Helt ovant och naglarna är lite långa för mig så nu har jag svårt att skriva ;) Nu får vi se hur de håller och jag kanske kan ta nya (bättre) pics imorrn ;)

 

 


Ecuador: Quito by night

 

Vi var inne i Quito på kvällen bara en enda gång (utom clubs) och det var riktigt vackert! Dock var det också riktigt svinkallt, spana in vinterjackan jag hade på mig liksom, i juni! Det var helt lugnt där nästan inget folk alls, man har ju hört att det ska vara värsta brottsligheten osv men det kanske beror på vart man går. Det här var ju iallafall som Gamla stan i Stockholm ungefär fast lite "mindre" eller mindre plottrigt, färre grejer liksom. Typ alla stora städer har väl en gamla stan och de är alla vädligt lika så ni kan tänka er. Alla bilder fick ju ett sånt fint ljus även om bilderna kanske blev lite konsiga eftersom nästan alla var gula ;) Men det blev ju så pga alla lampor som fanns! Det var iallfall mysigt att se lite av stan på kvällen om det bara hade varit lite varmare så kunde det vart något man velat göra flera gånger!

 

 


Hope & Faith

 

Nu har jag bokat tid för min(a) första tatuering(ar) som blir Hope och Faith handlederna. Har ju velat ha en i nacken egentligen men kan absolut inte bestämma vad det ska vara så jag får vänta med den. Den 13 nov (fredag den trettonde...) har jag tid. Var och frågade om pris på två olika ställen som ligger ca 100 m från varandra i Södertälje C. Det ena stället där Paul och mamma tatuerat sig sa dem 7-800/st och på det andra stället fick jag båda för 900! En jäkla prisskillnad alltså. Tänk på det om ni ska tatuera er, fråga runt - men såklart hos nån som er seriös. Jag vet att just det här med Hope och faith är det många som har, har själv sett nån (copycat jaa) men jag väljer att inte bry mig. Kommer inte på nåt eget eller originellt så... Men som ni kanske också ser kommer orden från de olika ord jag har utspritt i headern och skulle vilja ha resten av orden men men har inte bestämt riktigt vart på alla. Börjar så här!

 

Idag har jag haft praktik och det var rätt kul :) Slutade ett, kom hem vid halv 3 och har sen dess suttit här lite och sen pluggat. Har nu kommit långt i den jobbiga engelska boken till nästa veckas seminarium - skitskönt! Eleverna i skolan har ju höstlov men inte stackars oss på högskola (eller jobb såklart). Inget lov utan in till skolan för fullt i stället. Men ändå skönt med ett avbrott liksom. Nu ska jag till Second hand butiken med Veronica och kolla.



 


That's what I aim for, that's how the game go

 

Idag hade jag sovmorgon till 8 och sov sjukt skönt men hann ändå med en halvtimmes nap hemma hos Paul haha. Hade praktik till klockan halv 3, vet ni vad det var för mat? LEVERBIFFAR. Mmmm skolmat! Trivs iallafall jättebra på praktiken, love it. This is my future. Efter det mötte jag Paul i Skärholmen och lämnade böcker på bibblan, gick till Willys och köpte godis. Testar Marabous nya. If you know me så vet ni att marabou är min största kärlek typ efter Paul. Den första med valnöt och toffee är grymt god, alla här hade den som favorit, den andra var ok men nog inget jag köper igen...

 

Har en ny favoritlåt, Snoop Dogg med The Dream. Den är så grym. Den är perfekt. Love it. En riktig Rebecca-låt.

 

 

 

 


Fortfarande lika hilarious

 

Den här är ju fortfarande lika sinnessjukt kul! Lyssnade på låten med Rihanna här om dagen Take a bow och det är ju därifrån hela första biten kommer "You look so dumb right now..." Om jag inte hade haft min Paul redan skulle jag sagt som Kenza och undrat när den här snubben ska fria! Han är ju bäst.

 

Är på lite bättre humör nu! Fick sluta tidigare redan vid 20 i 11, har vart på skolan en sväng och boken fanns att låna så jag behövde inte mitt kort för att kopiera och nu har jag den så jag kan börja läsa till nästa vecka. Har vart hemma en stund och gjort jag vet inte vad. Om nån timme ska jag ner på stan och lämna böcker, förbi tatueringsstudion och sen lämna Pauls nycklar. Sen ska jag med mamma hem till Malin & Ida och äta middag.


 

 


respect missy elliot

Är på världens sämsta humör nu. Den stora anledningen är att jag inte hittar mitt skolkort (och bibliotekskort) någonfuckingstans. Blir galen. Måste gå till skolan imorrn och kopiera/låna böcker till seminarierna nästa vecka och hur fasen ska jag kunna göra det utan ett kort... Det är helt borta, har inte den blekaste aning var det kan vara. Brukar alltid ha det i väskan men där är det inte och jag har typ aldrig använt kortet. Wääää. Dessutom gick jag upp kvart över fem imorse och imorrn ska jag återigen gå hemifrån klockan halv 7...

Tänkte iallafall visa upp min nya lover, den snyggaste adidas mina ögon någonsin skådat. Samma för er? Såg den när jag var i stan förra veckan och bara fy fasen den ska jag ha NU den är så JAG den är den mest perfekta adidas någonsin. Så nu är den MIN. Love it! Nu måste jag dra för bloggen gör mig bara mer galen eftersom den är så sjukt seg! Bad mood or what?






Foki inspirerat

 

Har bestämt mig för att börja fixa mina naglar i Foki anda! Älskar hennes naglar och hatar mina. De går av hela tiden men det som stör mig mest är att nagellacket alltid ALLTID blir flagnat och fult efter typ en dag, pallar inte hålla på sådär längre. Ska istället köpa lösnaglar som jag stylar och sen lägger på och kan ha nästan två veckor och sen fixa nya! Eftersom jag älskade Foki's senaste naglar med olika frukter köpte jag hem lime, körsbär och rosa katter som ni ser på bilden. Det är långa remsor som man skär av och varje räcker till typ 50 st, de kostar 40 kr st. Sen köpte jag två set med pärlor/stjärnor i olika färger, över 1000 i varje så de lär räcka länge! 85 kr st kostar de. Nu återstår att köpa naglar och lim och sen kan jag sätta igång och fixa lite fina naglar! Har redan sjukt många ideér så naglarna får bli uttrycket för min konstnärliga sida helt enkelt ;) Allt är från Melba.se förresten.

 

Har ni börjat köpa julklappar ännu? :P Det är ju över två månader kvar men jag fyndade faktiskt julklappar till syrrorna för några veckor sen och nu har jag slagit in dem så att ingen råkar hitta dem. Älskar att köpa julklappar, om bara ekonomin kunde hålla med. Nu ska jag snart i säng, praktiken börjar 8 imorrn :s

 

 


This is bad, real bad, Michael Jackson

Tänkte att jag måste skriva ett inlägg om laseroperationen vilket jag inte gjort ännu! Hade kollat runt på lite olika ställen som gör behandlingen och det som stod klart var ju att det var svindyrt! Om nån inte vet så är operationen en metod för att bli få perfekt syn om man annars använder glasögon/linser. Hittade tillslut den billigaste (?) utom om man åker till Turkiet och gör det. 21.500 spänn hos Cityakuten på Hötorget. Var där och gjorde en undersökning som man måste för att se om jag kunde göra behandlingen och sen bokades jag in en vecka senare. Det jag var mest rädd över var ju själva operationen, jag menar, laser i ögonen! Man är ju inte sövd eller nåt utan måste dessutom tittta under det hela...

Här får ni se hur härlig man såg ut på måndagen efter fyra dar i sängen och med en lapp för ögat! Men det värsta var nog det skitiga håret haha.


Själva operationen gick iallafall galant. Det värsta var när jag fick lägga mig ner på britsen och de la i bedövningskräm i ögonen, det var en sjukt obehaglig känsla, hela ögonen kändes som om de krampades och jag skulle ju öppna ögonen direkt vilket det kändes som att jag inte kunde, usch! Sen satte de fast en grej på ögonlocken så ögat hölls öppet. Det kändes konstigt nog inte alls obehagligt som att jag ville blinka eller nåt. Sen fick jag i en alkohol som löser upp yttersta hinnan, kändes inget alls utan det blev bara lite suddigt. Sen fick jag titta på ett ljus hela tiden medan läkaren petade undan hinnan och sen kom själva lasern och jag fick stirra in i ett grönt ljus och i 11 sekunder som det tog och det luktade bränt vilket var äggviteämnen från ögat som brändes... Sen sköljde dom ögat med vatten och petade tillbaks hinnan och satte på en lins. Sen samma sak på det andra ögat. Det hela tog 5-10 minuter sen fick jag sätta på mig solbrillor och gå därifrån. Paul mötte mig och ledde mig genom stan och vi tog tåget hem, jag kunde öppna ögonen men försökte blunda hela tiden, såg suddigt. Innan operationen hade jag förresten fått 2 alvedon, 1 lugnande (vet inte om den funkade för jag var ändå skitskraj men man kan undra hur jag vart annars...) och sen en stark bedövning efter + bedövningen i ögonen alltså så jag kände inget obehag alls.

När vi vart hemma i nån timme, typ vid 3 tiden fick jag ta fler tabletter (bland annat en up in the ass oh yes :() och jag låg och blundade och ögonen började kännas obehagliga och rinna. De rann så sjukt mycket under de första dagarna och kändes så hemskt. Det gjorde ont och kändes liksom "konstigt" kunde inte öppna dem fast jag ville så det kändes liksom pressat. Klarade inte av nåt, låg och försökte att inte tänka alls så när Paul sa nåt till mig så började ögonen rinna bara av att jag lyssnade på det. Helt sjukt! Kunde alltså knappt öppna ögonen utan Paul/mamma fick bara dra isär dem när jag skulle få droppar ända från fre em till sön. Sjukt jobbigt, gick in i många väggar, tappade glas i golvet och tog på min byxorna ut och in ;) På fre-lör var det extra obehagligt för att linsen hade hamnat fel, vet hur det känns eftersom det hänt när jag använde linser. När jag försökte öppna ögonen kändes det att det var det som stoppade och gjorde ont. Men till på söndagen hade de lagt sig rätt och jag kunde öppna ögonen lite fast det gjorde jag inte så mkt. På måndagen var de inte mycket bättre utan kunde se lite bättre än utan glasögon när jag öppnade ögonen men orkade inte hålla dem öppna mer än en sekund typ. Vi åkte till sjukhuset och de tog ut mina linser med pincett (snacka om att vara stadig på handen) eftersom det var no way att jag kunde ta ut dem själv. Ena ögat hade fått ett sår så jag fick på en stor ögonlapp så det inte kunde öppnas men det andra kunde jag öppna och se med i några sekunder, såg bra dessutom. På tisdagen kunde jag öppna ögonen "halvt" de var svullna och såg ut som asiatiska ögon ;) Var trött i dem men såg perfekt. På onsdagen blev de bara trötta framåt kvällen och sen dess har de varit perfekta. Kan se hur bra som helst och de känns helt bra, så jäkla skönt och så värt pengarna! Nu ska jag fortsätta ta droppar 2 gr per dag i en månad sen är det helt som vanligt :)






Red Reeboks

 

Jag som väntat på den bra kameran för att fota skorna, det hade jag ju inget för! De var omöjliga att fota även med den. Tror det är för att dom är så starka och reflekterande på t.ex. spännena så de blev typ orangeguld. Men det är iallafall RÖDA skor - you know! Dom är hur snygga som helst i verkligheten och att jag fick dom för 200 spänn alltså!

 

Nu har jag kommit hem och käkat rostmackor (you know I don't cook for myself...) och nu måste jag in på skolans kurswebb och försöka svara på några uppgifter och sånt. Har dock så svårt att förstå mig på kurswebben alltså. Men men.

 

 


somos de calle remix


Är så himla sur på bloggen nu den suger ju! Har vart såhär i flera dagar om inte veckor! Orkar snart inte logga in nåt mer och orkar definitivt inte skriva nåt. Blä!





I'm not your first but now I'm next I swear I'll be your last girl


Idag plockade jag fram den tjocka koftan från Ecuador ur garderoben och hade som jacka, det funkade med var liite kyligt. Shit det snöade ju till och med i morse, även om det bara var några minuter... Hade iallafall den koftan med mina benvärmare jag köpte för några veckor sen de med rosetter, supersött ;) Imorgon är jag tillbaks på praktiken vilken känns kul. Har alltid tänkt det när jag själv gick i skolan att fasen vad soft det skulle vara att vara i/jobba i skolan om man bara har sina favoritämnen, SO, och det har jag ju nu! Dessutom är det inte så långa dagar och det gör ju mycket alltså!

Well, im right thur 
Na' I'll tell a lie 'cause I'm
Right there,
Right hurr
Na' right here,
Now get off your churr! I mean Chair
some english mc's get it twisted

start sayin cookies, instead of biscuits !




.

Ett snabbt inlägg. Sitter och kollar på Sabrina och målar naglarna röda. Idag har jag haft praktik o det gick bra =) Sen har jag vart o bokat körlektioner och uppkörningen den 18 dec! Ska snart sova för imorgon ska jag upp och in till stan och operera ögonen med laser. Hoppas det går bra och att jag inte får alltför ont, wish me luck!





back to högstadiet

Nu är jag ju tillbaks i högstadiet! Fast på helt andra villkor. Har alltid velat komma tillbaks till skolan som lärare och bara behöva ägna sig åt de ämnen man gillar och sånt så det är kul. Har en jättesnäll handledare, klasserna verkar helt ok och skolan bra. Dom läser dock historia nu som kanske inte är favoritämnet men ändå bättre än samhällskunskap och efter "lovet" blir det religion. Har fått bra tider och sånt också. Efter skolan idag, slutade 3, åkte jag till stan och mötte Paul och sen hem till mig. Stackaren kom precis från jobbet (fattar inte hur han pallar 9 timmar hard work asså) och sen fick han sätta sig o fixa på en affisch till kyrkan och inget verkar fungera som det ska med programmen! Imorrn har jag praktik igen börjar 9 så jag ska lägga mig snart ;)





Nelly shoes



Mycket sko snack nu, visste ni förresten att jag inte ens är förtjust i skor? Hatar att kolla på skor i affärer t.ex. men ändå har jag ju rätt många och hittar ibland skor jag verkligen gillar. Anyways. De här knähöga stövlarna tänkte jag köpa i svart från Nelly men de tog slut så jag köpte ju de andra. Nu är de dock tillbaks igen! De finns i tre färger (skulle vilja ha de mörkbruna) och framförallt är de billiga 399:- kostar dem!

 

Sitter och kollar på Desperate housewives, bästa! Det enda program jag följer på tv. Har varit på riskettan på körskolan ikväll och kom hem för en timme sen. Nu har jag iallafall fått en praktikplats och börjar imorrn på en skola som verkar bra :)

 


Ecuador: Quito: San Fransisco

 

Quito hade flera skitfina gamla kyrkor man såg typ vart man än var i staden. Det här är den första vi besökte. Alla såna här 'turistgrejer' dvs. alla kyrkor, panecillo osv. gjorde jag och Paul med hans kusiner den sista veckan innan vi åkte hem! Varje dag möttes vi upp och gick till nån sevärdhet. Vi hade redan gått förbi utanför kyrkan massa gånger då den låg inne i centrum. Den första bilden är tagen vid en miniatyr av kyrkan så ni kan se hur den såg ut. Den andra är ute i innergården som var superfin, där fanns den där fågeln som Pauls kusins kompis tog och satte på mitt finger, var rätt skraj eftersom jag inte är förtjust i fåglar men den var faktiskt söt :) Inne i kyrkan var det som museum med massa obehagliga katolska grejer typ statyer på Jesus och olika personer som var väääldigt fint gjorda men ändå obehagliga liksom. Man fick inte fota där inne men Pauls kusin gick och fotade oss vid alla målningar hela tiden ändå, fast utan blixt och skakis så alla bilder därifrån blev katastrof, men ändå kul som minne :) I kyrkan jobbade en präst som dom på allvar kallade "Padre". Dom kände honom så vi gick följa med till hans "office" och fick massa presenter och så höll han på att göra såna där miniatyrer som t.ex. kyrkan som var helt underbara! =) Verkligen ett sånt pilljobb och otroligt resultat, fick ta med några små miniatyrgrejer hem vilket mest bara var pinsamt. Tycker det är så skämmigt att få presenter från folk man inte känner! Prästen lånade oss sen nycklarna till kyrkan och vi kunde gå in i delar av museet som var avstängda och sen fick vi klättra upp i själva klocktornet dit ingen får gå upp. Det var värsta ruttna trappan och allt men det var superhäftigt att vara där uppe och se ner över staden!





reebok it is

 

Blir lite mycket Reebok skor nu men jag bara måste. Efter jag skrev om skorna igår kollade jag in på Caliroots som säljer dom här färgglada Reeboks! Dom är ju bara hur grymma som helst och just nu är dom på rea från 699 till 200 spänn! Superbilligt, dock finns dom bara i enstaka storlekar så om ni har extra små eller extra stora fötter så spana in! Jag lyckades dock få de röda i storlek 37, har väl egentligen tillräckligt med skor men jag kunde inte låta bli, det är ju ett sånt fynd och eftersom röd är min favoritfärg har jag spanat in dom här tidigare också!

 

Annars är jag hemma, har inte hört nåt mer från praktiken! Har spenderat morgonen med att storstäda rummet; putsat fönster, dammsugit, dammat och skurat golv! Sen har jag tränat en timme. Nu passar jag Elliot lite, försöker klippa hans hår men det är omöjligt han bara springer omkring!

 

 

 


Whether you're Louie Vuittonin' it up, or Reebokin'

Här är skorna som jag nästan glömde att visa. Paul har våran kamera hemma hos sig och jag har bara min gamla här så det blir keffa bilder men men. Grymma är dom iallafall ellerhur? Nu har jag kanske lite många gympadojer men jaa de är iallafall speciella dom här! Önskar bara att jag kunde ha plats att ha alla skor framme så jag kom ihåg att använda dem, blir mest att man går i ett par samma skor hela tiden tycker jag. Fick dem iallafall av Paul min sötnos :) Mitt andra par Reeboks!






I want the truth, so this is you?

Something isn't right
I can feel it again, feel it again
This isn't the first time
That you left me waiting
Sad excuses and false hopes high
I saw this coming still I don't know why
I let you in

I knew it all along
You're so predictable
I knew something would go wrong
So you don't have to call
Or say anything at all
So predictable

So take your empty words
Your broken promises
And all the time you stole
Cause I am done with this
I could give it away, give it away
I'm doing everything I should of
And now I'm making a change
I'm living today
I'm giving back what you gave me
I don't need anything





måndag utan praktik

Nu är jag hemma igen. Idag börjar ju min praktik men jag är iinte ute på nån. Skulle till en skola i Bredäng och vara där vid lunch. Så jag åkte dit och när jag kom dit ringde jag och så visade det sig att dom inte alls kunde ta emot mig så det var bara att sätta sig och åka hem igen, slösade 2½ timme på det! Så nu har jag ingen praktikplats längre. Hoppas jag får en ny idag... Annars har jag haft en testlektion på en ny körskola och han lovade mig att jag kunde ha körkortet inom en månad! Eftersom jag satsar på innan jul så känns ju det bra :) Imorrn ska jag göra första riskutbildningen! Ska fota och visa skorna sen men jag pallar inte just nu ;) Ska städa lite i rummet nu har grejer överallt...





dress up,

 

Lite fler klädesplagg från Missbella.se som jag diggar men inget jag kommer köpa dock, blir bara som inspiration! Den svarta klänningen med en axel bar är ju lovely, älskar såna axelbandslösa och olika såna klänningar som är annorlunda i ryggen eller så :) Sen är ju kappan så himla snygg, har velat ha en liknande i flera år men det har aldrig blivit av att jag köpt. Är för snål helt enkelt! Dragkedjeklänningen är ju också snygg och var på rea dessutom.

 

Har förresten fått lite info om praktiken nu och det verkar som jag kommer vara i en klass 10 (alltså istället för iv) i Bredäng. Kan det alltså vara en klass med 20 stycken 16 åriga Paul? (or worse) Okej Paul är ju världens skönaste men skulle jag vilja undervisa 20 stycken av honom? I think not. Men jag får se det som en utmaning och ska testa och går det inte så går det inte. Tycker iallafall det ska bli intressant.

 

 

 


big ass box

Tänkte berätta om hur jobbdagen varit men allt jag kan tänka på är the big ass box. Ingen big ass chain som T-pain utan en stor fet låda som jag släpat hem från jobbet i Fridhemsplan. Kan ge er storyn. Den var större än mina armar når utan att sträcka ut dem fett vilket såklart är svårt, den var inte supertung men rätt tung för mina svaga armar men problemet var snarare att den var så stor och svår att bära. Kämpade mig genom spärren och nedför rulltrappan. Klev in i t-banan som var proppfull och försökte att inte slå till folk med min box, kände att mina armar höll på att gå av och boxen började glida ner. Den var halvägs ner i golvet när en schysst kille sa till mig att det fanns en ledig plats, tackade men kunde sen inte få upp boxen utan fick kriga för att få upp den och sen kunna bära den till platsen = skämmigt. Kämpade mig sen genom t-centralen till tåget och fick stanna till mitt i för att armarna är så svaga (måste tränas!) och när jag satt på tåget skakade mina armar seriöst. Nu är jag hemma och boxen ligger på golvet i hallen (orkar inte bära in den) armarna är fortfarande skakis!

Jaja nog med box storyn! Annars var det faktsikt en bra dag på jobbet idag, det var en trevlig butik, mycket kunder, många trevliga som villa stanna och prata lite, trevlig personal och en väktare som jag kunde snacka lite med och dessutom var det inte svinkallt utan helt lagom varmt så jag är nöjd och glad och tiden gick rätt fort :) Nu är jag dock trött och hungrig men såklart finns det inget käk och jag orkar ju knappast fixa nåt. Varför måste man bli hungrig hela tiden? Vill inte ens äta nåt...





2 oktober

 

Tänkte komma in med ett litet inlägg innan jag sticker till jobbet. Hade tänkt lägga upp en bild på mig med mina glasögon som jag har på mig nu men när jag sen såg bilderna så hell no. Jag passar verkligen inte med glasögon, ser tusen gånger bättre ut utan, så. Får vänta tills om en vecka och en fyrtio minuter då jag kommer operera ögonen. Det är ju såklart inte bara pga utseendet utan det är bara en bonus! Gaaahhh när jag tänker på det blir jag helt skraaaj som ni kanske förstår, fy fasen. Men det kommer vara så värt. Fick bli en gammal bild från februari på mig och Raquelita fotad av Petra. Nu ska jag iväg till bussen, lång resväg! Hörs ikväll.

 

 

 


cus' beside every great man you can find a woman like a soldier holdin' it down

 

Ett litet inlägg innan jag ska hoppa i säng. Har uppdaterat headern lite som ni ser! Har precis sett klart på en mysig och rolig film Love you man! Älskar ju han vad han nu heter men den långa killen, han är ju med i min bästa film Forgetting Sarah Marshall. Så kul :) Paul har vart här idag vilket var mysigt, är ju så mkt med jobb och skola nu så man hinner inte med att bara ligga och mysa... Har så mycket att göra nu. Skolan, var och bokade in mig på ny körskola idag. Praktiken knasar. Jaja. Imorgon jobbar jag 11-19 på Fridhemsplan. God natt!


 

 


Ecuador: Quito: Presidentbostaden

 

En annan turistgrej vi gjorde i Quito var att vi besökte huset där presidenten bor eller han bor förresten inte där men you get it, presidenthuset! Det ligger också typ mitt i stan och flera gånger var det väärsta polis/militär pådraget för att någon (presidenten?) skulle ut därifrån. Vi fick stå och köa typ en halvtimme för att komma in och jag var inte så jäkla laddad för presidentens bostad är ju inte så jäkla intressant egentligen. Men det var ändå intressant väl där inne! Allt snack var på spanska så jag hängde med sådär men vi visades iallafall runt inne i huset, de olika rummen typ det på första bilden som är där presidenten samlas med massa snubbar och snackar om grejer helt enkelt. Det var såklart mycket vackert där inne, gammeldags :) Var i nåt stort balrum och sånt. Sen var vi ute på den stora balkongen och därifrån tog vi den där utsiktsbilden! Man fick se massa föremål typ som det där svärdet osv. och allt var presenter som presidenten fått från andra länder över hela världen, såg dock inget från Sverige :p Just det här var väl inte det bästa stället vi besökte i Quito men det är ändå något som är kul att göra som turist och så kan man iallafall säga att man besökt presidentens hus =)

 


 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!