Just det, jag har gift mig!

 
När man missar att blogga om att man gift sig ja då får nog inte bloggen så mycket kärlek ändå... Jag och Andres gifte oss iallafall den 19 augusti (ska lägga det datumet på minnet ja hehe...). Närvarande var bara Naty och så mamma och Elliot. Under ceremonin så kröp båda ungarna under min klänning och Elliot var såklart inte tyst men det var bara precis så som det skulle vara, enkelt och mysigt med ungarna :) Det var ingen som visste om att vi bokat datum för att gifta oss, jag har verkligen aldrig velat ha ett bröllop sådär. Har funderat på det men tycker mest det var stressande och jag skulle bara vara nervös haha. Så vi bestämde att göra så här. Dock så ville jag ha klänningen ändå! Bara för att jag tittat ut just denna klänning i 50-tals modell för några år sedan och det är ju verkligen enda tillfället i livet man kan ha en så fin klänning! Några fina kort fick jag iallafall i den :)
 
Så nu har jag också bytt efternamn såklart, FINALLY! Hatar mitt fula Jönsson. Just nu heter jag Ponce Jönsson precis som Nathy men jag har bestämt mig för att ta bort Jönsson helt så förhoppningsvis är det fixat om nån vecka. Sen får Nathan själv välja i framtiden hur han vill göra tror jag...

onsdag

 
 
Vad fort tiden går! Vi hade det supermysigt på ön, har tagit massa bilder men jag får lägga upp några sen. Här är en mysig bild från imorse. Har vart i parken med Naty och nu precis lagat köttfärssås så nu ska vi väl äta :) Jag lånade "några" böcker nu i juni, tänkte att jag har ju sååå mycket tid att läsa i sommar. Har väl läst 100 sidor i den första bara :( Gahhh, jag vill verkligen men det blir inte av. Sen köpte jag ett gäng böcker i Båstad också, behöver mer timmar på dygnet och mer energi ;)
 

lördag

 
Jag hade tänkt blogga men orkar verkligen inte, precis gjort mina naglar framför min nya favorit Asia's next top model, har redan sett 10 avsnitt sen förra veckan, det är till och med bättre än America's. Nu ska jag lägga mig bredvid Naty och titta lite till, här är iallafall två bilder från idag :)
 

mysig helg

 
Var bara tvungen att lägga upp lite bilder för vi har haft en så sjukt mysig dag. Jag har verkligen fått ny energi och jag och Nathan har haft det så mysigt :) Igår började vi med en och en halvtimme i parken, sen en ministund Pride och sen lämnade jag Nathan hos Åsa på landet. Vilade och bara var, några kompisar kom över och vi satt och pratade, jag höll mig vaken ända till halv 2 och var oerhört stolt över det :p Sov till straxt före 10, städade och sen åkte jag ut till Åsa. Satt först och drack en god smoothie medan Nathan sov och sen var vi nere vid vattnet, lekte och bara var. Nathan somande på hemvägen och sen har vi precis kommit hem från parken nu, var där och spelade fotboll och gungade och åt kvällsfika, nu sitter Naty i sängen och spelar på ipaden, nybadad och gosig :) Idag hade jag några såna där moments där jag bara kände shit det här är sånt man kommer minnas hela livet som underbara stunder, jag och Nathan i hängmattan och kvällsfika i parken, när han busar och leker och är så glad :) Yeyy, happy dag idag :) Nu ska jag fortsätta mysa med min prins!
 

Sista sommardagarna

 
Ett gäng bilder från idag, det är så sjukt svårt att få en bra bild med Nathan nu för tiden, inte bara att han aldrig är still. Förut så brukade han tycka det var fascinerande att titta på sig själv i kameran när man tog bild med iphonen men nu blir han bara irriterad så fort jag tar fram den haha, så för att få en bra bild blir det minst tio med sura miner haha. Vi har iallafall haft en mysig dag i solen och värmen. Ett par turer till parken, Nathan sov i vagnen och jag låg i solen lite, spelat fotboll och lekt i fontänen. Sen ätit jättegod kycklingsoppa till middag. That's it, men det behövs inte så mycket mer. Nathan har börjat vakna tidigt nu igen så vi är uppe sen halv 7, så nu börjar mamma bli trött :P
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!