Där elden falnar men fortfarande glöder



Vi hade allt, och friheten var ännu inte stulen
och vi visste ingenting om verkligheten,
vi sökte i det stora efter svar
Så många illusioner som har rasat och så långa vägar kvar

Du har vunnit och förlorat, du har sett dig själv i spegeln
Du har vaknat i fel säng, du har vart kär
Och framtiden väntade som en farlig gåta
Man har bråttom dit, sen är man där

Jag trodde att jag visste vem jag var och vad jag ville
Men nu skulle jag inte välja dom orden

Vem som helst kan avge tomma löften,
och göra hål där de lovar och svär

Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är


 

 

 

 


the wait is over

 

Idag har jag shoppat lite inför England. Jag åker om exakt 15 dagar, brrr. Jag köpte ett par vanliga skor jag tänkt passar till England om jag inte vill gå i klackar vilket jag hatar. På Monki köpte jag ett linne med öppen rygg som jag ska ha när jag tatuerat mig och även ett assött hårspänne, jag älskar såna! Sen hittade jag en matchande blus på H&M som det fick bli, den ska jag ha till England - dock inte med spännet ;) Också en extremt tantig kavaj som mamma tyckte jag var tvungen att ha. Den blir också perfekt till England. Något lame bild men you get the picture! Köpte även ett linne med brottarrygg på AA men det glömde jag fota.

 

 

 

 


While he sets my heart on fire I set myself up for the greatest fall of all time

 

Var på Ikea och åt middag (goodaste maten ever där) och köpte äntligen förvaring till mitt smink. Hittade de där tre boxarna där i har jag lagt mina eyedusts i den stora, läppstift som jag inte använder så mycket i mellan och små örhängen i den lilla. Nu har jag alltså fått en hylla i bokhyllan ledig så jag kunde sätta in resten av mina böcker där. Köpte också två andra förvaringsboxar men dem pallar jag inte fixa med nu. Sen köpte jag flädersaft, en hit! Jag älskar Vitamin Well med fläder smak och det här smakar typ samma! Asgott men tyvärr innehåller den väl typ bara socker... Nu Desperate housewives, hade slutat titta på det så jag har missat massa men nu har jag tydligen börjat igen...

 





fruta fresca

Ese beso de tu boca Que me sabe a Fruta Fresca
Que se escapó de tus labios Y se metió en mi cabeza.
Ese beso con que sueño Cuando las penas me acechan
Que me lleva al mismo cielo Y a la tierra me regresa


 

 

 

 


brown eyes

 

Jag har alltid tyckt att gröna ögon är finast men det är riktigt snyggt med bruna ögon på blondiner, många kändisar har det typ Britney, Hilary Duff. Det är superfint! Den här bilden är från tvåan på gymnasiet då vi hade en Photoshop kurs och jag lekte massa. Visst passar jag i bruna ögon? Har även gjort dit en eyeliner i PS haha.

 




Yeah yeah like I said you are really fit


There's just one little thing that's really really really enoying me about you, you see
Yeah yeah like I said you are really fit, but my gosh, don't you just know it





Situation's got you mad I would be too cause' damn she's bad.

Nu har jag vart och tittat på min tatuering text som de ritat upp, den vart inte ett dugg lik den jag la ut här tidigare men den vart snygg! Stor är den också, men som de alltid säger att man ska göra tatueringarna så stora som möjligt för att de skall bli snygga. Jag hade astur och lyckades få en tid innan jag åker till England, har tid nästa torsdag! Annars har jag faktiskt pluggat lite idag. Men med betoning på lite. Tränat. Hängt med Jamie, skjutsat, stan och snart är det middag och sen choklad creme brulé, vi är sick när det kommer till goodies i den här familjen! Fika is the best word ever.





citronmarängpaj

 

Tack vare en smart idé av mig gjorde Jamie en citronmarängpaj till efterrätt igår. Här på bilden har den runnit ut lite, som ni ser det gula är citronkräm och sen egengjord maräng på och hallon till. Det var riktigt gott men lite surt såklart ;) Idag fyller Veronica år så vi har vart uppe tidigt och ätit födelsedagsfrukost som vi alltid gör när någon fyller år. Kan inte fatta att hon är 14 år! Jag var ju nyss 15 känns det som... Ser henne fortfarande som 6 år men jag antar att jag får tänka om haha. Hon har ju verkligen blivit stor alltså! Jag köpte hem ett par assnygga leggins här om dagen men fick inte upp dem över rumpan och på Veronica satt de assnyggt, hon blir farligt snygg det ser man redan, eller det har man alltid vetat med a cute face like that haha :) Nu ska jag plugga på om religionskunskapens historia i England! Wiii.

 

 

 

 


A little slow but I've got perfect timing with you

Converse tröjan är så grym, på loggan står det converseme som på spanska betyder typ speak to me, så kul haha. Dock har den riktigt keff passform och därför har jag knappt använt den. Samma sak gäller Galapagoströjan, den är så söt men passformen gör att man ser ut som en 10 årig pojke. Vad sjutton heter fågeln nu då, kommer inte ihåg! Det är iallafall en pyjamaströja egentligen men för fin för det, har dock inte använt den på år! Nästa tröja köpte jag på New Yorker i januari men har typ haft den en gång. Tyckte mest att den var rolig.

 

Nike tröjan tror jag jag köpte i Ecuador, den har också rätt dålig passform men den är cute. Sen Mimmi tröjan som jag köpte på barnavdelningen bara för den är så söt, den funkade bra när jag praktiserade på dagis kan jag säga. Ed hardy made in thailand jag fick av Anna och sen Jessies gamla Jesus is my homeboy tröja som jag tagit över, passformen återigen, den är ju till för killar egentligen!

 

Eminem tröjan, en av två jag har som jag använde en del när jag var typ 15, älskar ju Eminem. Rolling Stones tröjan fick jag av Anna and I like it, gav Natys bebis en likadan fast body, so cute! I'm in a good mood tröjan av Avanna som jag gett till mamma nu, den är för stor! Spöket tröjan köpte jag typ enbart för att få se Elliot min när han såg den och höra honom säga "pöke".






I know one fact I'll be one tough act to follow

Igår var jag med Nataly på Strand och Sthlm Reggae och jag tog några bilder :) Det var faktiskt ännu roligare än jag hade förväntat mig, reggae är inte så dåligt och det är tusen gånger bättre än tecno och schlager skit iallafall haha. Det som inte var lika roligt var att ta sig hem! Efter stängning missade vi första nattbussen så vi fick vänta typ 40 minuter på nästa, när den kommer så kör den bara förbi eftersom den är full! Så vi stod där som idioter haha. Som tur så hade man ändrat till sommartid så klockan var redan 10 över 4 så vi fick dra till centralen och vänta på första tåget istället. När jag kommer till stan så har ju inte min skit buss börjat gå än så jag fick gå hem i regnet! Var så pissed off. Så jag dog i sängen vid halv 7 imorse och fick sova 3 timmar innan my lovely family var uppe och härjade, skrek på varann, spelade musik osv. Suger! Så nu sitter jag här trött och seg och kommer absolut inte träna eller göra nåt vettigt.. Skulle helst lägga mig igen men vet att det aldrig funkar i det här huset haha. Joy!

 

 

 

 


I can't keep my eyes of you

 

Visst är mitt nya nagellack supersnyggt? Isadoras nya vårlack. Gillade annars inte att måla med lacket, konsistensen kändes trögare än det brukar vara och det var tjock pensel som inte är så nice. Jag såg en tjej som jobbade på H&M som hade på sig lacket och var tvungen att själv ha det! Jag fick ryck nu när jag satt vid datan och slet av mig lösnaglarna även fast jag bara haft dem lite mer än en vecka. Är så trött på dem redan haha. Så nu får jag ha mina egna naglar, orkar inte fixa nya. Bor förresten i min morgonrock här hemma and I promise you, den kan förstöra vilken outfit som helst, med den på känner man bara för att gå och lägga sig fast man har värsta snygga outfiten under haha. Men jag är ju så frusen... Lyssnar på Pleasure P igen. Jag dödade ju minst sagt hans och The Dreams skivor för några veckor sen. Synd att man ska göra sådär haha, jag har spelat sönder dem! Men de är fortfarande grymma.. Fast nu i små doser. Annars håller jag nu på att spela sönder In my head precis som alla andra. Snart lär jag inte stå ut mer haha.

 

 

 

 


lemme get that

 

Jag älskar ju Rihanna. Det är nog ingen nyhet för er men iallafall. När Rihanna först kom med Pon de replay och hela Under the sun grejen var hon inte så jäkla het alltså. Musiken var okej men den har bara blivit bättre och bättre. Hennes look har också blivit tusen gånger bättre, hon har ett sånt utseende som gör att hon bara ser löjligt söt ut när hon har den stilen hon hade från början, därför passar hon bäst i sån stil hon har nu. Rihanna är en av mina topp tre snyggaste kändiskvinnor, tillsammans med Shakira och Christina Milian (som dock också är too sweet för det mesta). De här två är videosarna till Rehab från typ förra eller förrförra skivan och Hard från den nya. Båda låtarna är grymma och videos också bra. Min favorit är ju alltid Hate that I love you med Ne-Yo. Älskar videon, den är så himla snygg! Men den har jag ju redan lagt upp förut så ;)

 

Har precis kommit hem från stan, var och åt kinamat med Jamie så nu sitter jag här supermätt! Ikväll ska jag med Nataly till sthlm reggea men nu blir det lite plugg!

 

 

 

 


el amor va a estar celoso de nosotros

 

Jag har lämnat in den för att tatueraren ska fixa ett passande typsnitt och flow, tydligen kan man inte ha raka linjer och sånt. Får dra dit på måndag och titta :) But this is kind of what it will be. Jag har inga fler "utkast" inlägg kvar. Jag som älskar att gå in och bara trycka på publicera lite då och då. Men då krävs ju att man nån gång skrivit en massa inlägg. För jag har inte så mycket att säga just nu, men vill säga nåt. Fast jag säger nog bara god natt ;)

 

 

 

 


trött fredag

Jag är så jäkla trött just nu. Vilken dag. Hade knappt hunnit ta på mig morgonrocken imorse innan jag var tvungen att skynda upp eftersom mamma tvingade mig att följa med henne ut. Före 10 var vi ute, handlade och åkte sen till min moster i Nykvarn. Hon och mamma ska sälja massa barnkläder där imorgon och de skulle fixa inför det. Medan så fick jag passa Elliot och som ni kanske vet är han riktigt vild så det är inget lätt jobb... Vi var där typ till halv 4 och jag blev sååå slut av den lilla ungen. Ingen lunch hann vi äta heller, köpte Max på hemvägen och tryckte i mig. Sen la jag mig för att ta en tupplur. Telefonen ringer precis i den sekund jag håller på att däcka. Det är ena syrran som vill prata med mamma. När jag sen håller på att däcka igen ringer andra syrran och vill att jag ska ner till stan och lämna hennes grejer... Right. Slutade iallafall utan sömn, gav upp och hoppade in i duschen. Nu sitter jag här med salsa på hög volym och känner mig inte piggare. Så trött! Jag har förresten ingen mer skola hela terminen, woho! En redovisning när jag kommer hem från England är allt som är kvar :)





She make it do what it do when we doing what we do

 

Måste visst köpa en ny bikini i England också. Och så en pyjamas. Och some underwear ofc. Som vanligt La Senza. Vet inte riktigt hur det ska bli i England dock. Har inte direkt sparat ihop någon shoppingbudget så jag lär få gå där och dregla utan att kunna köpa nåt...

 

 

 


don't look for what you don't wanna find it's the truth respect it.

 

Jag fortsätter på temat mat. Det enda jag gör nu är typ äter och tränar. Idag var jag mamma och mormor och åt lunch på Tumba där Jessie går hotell & restaurang. Det var kanske inte mina favoriträtter precis men det blev gott ändå. Förrätten var godast, typ rostbiff med tonfiskröra i (strange), varmrätt var någon pasta, vegetarisk och också gott. Efterrätten däremot var fail. Ni kan nog se det på bilden tom, ser ut lite som en smutsigt badkar..? Det var kaffepannacotta (som jag såklart inte gillar) men konsistensen var inte rätt så den badade liksom. Men annars var maten god :) Efter det var jag ute med Elliot som upptäckt vattenpölar. Mycket roligt. Nu har jag precis vart på stan och hämtat mitt pass (ser helt störd ut) och lämnat in min tatuering hos studion, han skulle försöka fixa den på nåt sätt till på fredag :)

 

Jag har ju köpt en ny mobil men inget minneskort eftersom jag är så snål. (använder ju knappt mobilen) så jag har haft sony ericssons tråkiga signal. Nu kollade jag och jag har 3,2 mb minne för att lägga in en låt. Tyvärr är ju typ alla låtar större än så och jag har inget program för att klippa dem heller. Men jag har hittat en okej låt som är liten som får vara min signal nu :)

 

 


when it comes down to it it's all just game

Kände bara att jag måste skriva en liten lista över vad jag har ätit idag.
Idag är en fail dag.


- nyttig frukost med fil och flingor
- blev hungrig direkt efter träningen och åt 2 kakor (banan haha right)
- lunch . rester av kött och ris, eftersom det inte var gott åt jag bara lite och sen lite chips på det.
- fail. mamma köpte hem och gjorde tunnbrörulle till lunch. eftersom det är så gott var jag tvungen att äta lunch igen fast jag inte var hungrig.
- några timmar senare. mamma hade köpt dounut till mig. var inte sugen. åt den.
- pluggade. åt en rad marabou...
- städade. åt några godisar.
- middag. lasagne ♥
- tränade en andra gång för att veronica tvingade mig. firar med fruktsallad och grädde. avstod från chokladsåsen fast jag ville ha (like it makes a difference anyway...)

som sagt. fail.
undrar vad det blir för snacks till desperate housewives...
just kidding.







If I wasn't, then why would I say I am?

Jag och Veronica fick för oss att vi skulle fota alla mina vårskor som måste fram snart. Det är dock inte det lättaste att ta bra bilder när man har en liten skitunge som ska vara med på alla... ;)




the voice inside is always right wich is why the akward silence



Eternal optimism is sparing me on to think
That acting on your ends like this
Might lead me to learn a secret
But I don't really know
Or why I think so
It's just a good hunch
Hunches are always right though





purple times two

 

Jag har gjort nya naglar nu äntligen. De förra blev ju lite misslyckade, tror inte ens jag visat dem eller... Hm iallafall. Det här blir mina sista innan England, där får jag köra korta beige haha. När jag skulle fota fick jag syn på chokladen från England som matchar så snyggt så det blev two good things in the picture haha. Jag blev klar med den där essän. Jag har typ jobbat med mina grejer för länge nu så jag tål inte att se dem, vill bara bli av med dem så jag lämnar den som den är så får det gå som det går. Straxt ska jag möta syrran och dra till affärn och sen blir det myskväll med henne. Rumor has it she wants to be my new best friend. Osäker på hur jag känner inför detta! ;)





att skriva en tenta...

Det här inlägget blir totalt ointressant för alla som inte brukar skriva hemtentor. Och kanske inte särskilt intressant för de som brukar göra det heller. Anyways. När jag skall skriva en hemtenta brukar jag ju ha rätt mycket tid på mig. Först dröjer det innan jag börjar. Jag öppnar ett worddokument. Döper det till tentans namn. Skriver en rubrik. Sitter och stirrar på skärmen. Börjar läsa lite bloggar. Stirrar lite mer. Tänker att det är bäst att jag tar en paus för att bli inspirerad. Somnar till lite. Sätter mig igen. Tänker att det är bäst att ta nåt att äta innan jag börjar. Inser att jag inte kommer börja. Så jag tänker att jag kan lika gärna vänta tills imorgon. Så håller det på ett tag. Sen börjar jag skriva någonstans lite vart som. Tänker att det är bäst att bara börja skriva vad det än blir. Nästa gång jag öppnar dokumentet känner jag mig rätt lost och börjar nån annastans istället. Så håller det på. Och sen sitter jag som jag gör nu med min essä som är total osammanhängande och, ursäkta ordvalet men det är den, r a n d o m. Det finns inte direkt någon röd tråd eftersom jag bara skrivit små korta stycken här och där. Just nu sitter jag inför den inte så roliga uppgiften att få ihop skiten också. Min essä skall in på måndag men kom på att Jamie måste skriva ut den på sitt jobb och han jobbar ju bara i dag så vill bli klar nu så jag hinner få den. Så nu försöker jag fixa något snyggt, sammanhängande med röd tråd av fem a4 blandat bullshit. You've gotta love it!





♥ music

Jag har aldrig förstått mig på det där med självmord. Bara att få lyssna på musik är ju anledning nog att leva ett helt liv! Finns det något bättre än att lyssna på en riktigt skön låt..?

 

 

 

 

 


eyedust

Fotade det här för någon vecka sen för att jag skulle lägga upp det så nu får jag ta och göra det också! Jag har fixat lite med en del av mitt fina smink, som ni ser har jag ju en del make up store eyedusts, närmare bestämt 16 stycken, två potgloss och en röd cakeeyeliner (don't ask). So I cleared out en av hyllorna för att de skulle få lite mer plats. Så här såg det ut förut. Synd bara att man aldrig använder dem. Har för få tillfällen att sminka sig med färg, jag älskar ju det annars. Men det blir alltid samma, bara eyeliner, eller brun och vit skugga. Boring! Nu ska jag träna...





motivation

Motivation such an aggravation,
Accusations don't know how to take them.
Inspiration's getting hard to fake it.
Concentration never hard to break it.
Situation never what you want it to be.



Jag har suttit och lyssnat på Motivation med Sum 41 för jag har haft 0 motivation, 0 i förmåga att koncentrera mig. Nu är jag iallafall klar med mitt examinationspm. Fick verkligen kämpa för att avsluta, på fem sidor fick jag knappt ihop nånting. Nu är iallafall allt nästan klart. Ska fixa till min essä som ska in på måndag och så har vi ett grupparbete i nästa vecka. Sen är det bara England resten av terminen. Religionsvetenskap C - check!






I've got an image of Jesus embedded on my chest
I can't leave home without my bullet proof vest

(Var tvungen att sno det från Natalys facebook status för att komma ihåg det. Love it!)




uppenbarelse

 

Världens coolaste sak händer mig i natt. Jag ska skriva ett examinations PM på 5 sidor som ska vara inne på fredag där jag ska analysera ett fritt valt ämne/myt/händelse osv. som har med religion att göra och sen skall jag analysera det utifrån två valde gubbar vi läst. Jag har valt Freud (psykovarning på han) och Marx (kommunismens fader) men jag har bara inte kunnat komma på nåt ämne! Jag har väldigt dålig fantasi och jag har verkligen inte haft några idéer. Så även om den ska vara inne på fredag har jag inte ens börjat. Men i natt kom idén till mig i en dröm! Jag drömde att jag berättade för mamma om det här och att hon sa "Kan du inte välja islams tillkomst, när Muhammad fick uppenbarelserna och analysera det?" (not very likely that she would say such a thing but anyway...) och jag sa i drömmen att kanske det... Sen vaknade jag och som tur kom jag i håg drömmen och bara yes! Ett perfekt ämne känns det som. Det kanske var en sån "uppenbarelse" som Muhammad fick, han drömde och insåg nåt han tyckte var smart... Så himla grymt att det bara kom till mig sådär i en dröm, aldrig tänkt det annars. Så nu har jag börjat på det men det går rätt trögt. Ska försöka kriga några timmar nu iallafall. Snart är hela Religion och makt kursen slut, den har varit riktigt intressant och lagom svår :)





this ain't dying this is living

I know I forgot to mention the other side of the story.

Life! Hope! Truth! Trust! Faith! Pride! Love! Lust!
Pain! Hate! Lies! Guilt!
Laugh!
Cry! Live! Die!

But I'ma stick to this:
Make the best with what you're given
This ain't dying This is living!!!





Te lo dije mucho tiempo atras Que yo nunca me quedo, me quedo, me quedo, me quedo atras

 

Jag är inte på humör för att skriva. Eller jag har skrivit tillräckligt idag. Sitter fortfarande och skriver på min essä. Har fått göra om för att få den mindre akademisk, mer flummig, mer personlig. Det är svårt. Så jag kör på ett gammalt "förberett" inlägg med en låt som jag älskar. Visste ni det att jag typ alltid gör så? Skriver en massa inlägg en dag och sen går jag bara in och publicerar dem då och då... Skulle lägga in texten till låten men det orkar jag inte, den är iallafall väldigt fin... :)

 

 

 


Nu är jag så jäkla bra

Iallafall i skolan är jag riktigt grym just nu! Jag och Nataly var grymma idag och vi är så grymma och så stolta som har klarat av två 100% kurser samtidigt, vi har pluggat in 80 timmar per vecka (fast vi har självklart inte pluggat 80 timmar haha...) och kommit levande ur det haha! Idag hade vi vårat examinationstal för att avsluta retorik kursen och det gick bra för oss båda :) Dessutom har jag ju klarat tentan, så jäkla grymt! Det är fortfarande rätt mycket kvar men vi har kommit över det värsta känns det som. Den här veckan ska jag skriva klart essän och sen lämna retoriken bakom mig. Jag ska skriva 4 sidor PM där jag analyserar nån religiös grej som jag inte kommit på ännu (jag är sämst på att komma med bra idéer och då menar jag sämst), läsa ut boken Onåd jag börjat på idag + komma i kapp med annan litteratur. Och komma på en asbra idé till vårt grupparbete. Det där med idéer alltså. Jag har inga. Noll. Får förlita mig på de andra i grupparbetet men min egen måste jag ju komma på. Kreativitet. Har nog aldrig haft så mycket av det. Synd. Till grupparbetet satsar jag på att Nataly har idéer (så jobbigt ord att skriva med den där jäkla apostrofen) och jag skriver snabbt på datan haha. Min största talang... Tror inte någon orkar läsa allt snack om skolan men det är bara det jag tänker just nu. Är så inne i det. Så mycket att läsa. Så mycket att analysera. Så mycket att lära mig. Så lite tid... På kvällarna är jag för trött för att göra nåt vettigt så jag bara sitter här...






are those victoria's secrets? let me see


I'm so suburb Shorty what's the word
If you looking for love (love, love)
I'll give you what you deserve

 

Så söta trosor dom har mitt älskade La Senza! Bästa är att det är 5 för jaa hur många pund det nu var 10 kanske så det är inte så dyrt. Jamie kom hem ifrån Manchester idag där han var och kollade på Man utd - Milan och han hade sett massa nice shopping, snart är det min tur att åka till Manchester, lär bli galen. Han hade med sig massa choklad iallafall, love deras choklad, ska få välja en :) Är på bra humör nu! Fick precis veta att jag fått G på tentan, var ju inne i en jäkla svacka då och hade fullt upp med retoriken så jag kunde inte plugga till tentan och sen helgen innan tentan pluggade jag inte fast jag hade tid. Kunde bara inte. Så grymt skönt att jag klarade den ändå, nu är den förbi!! Har förresten bara två veckor kvar i skolan nu! Sen är det bara fokus på England. Imorgon håller jag mitt examinationstal, har precis övat inför mamma och hon sa att jag absolut inte fick inleda med "hej allihopa" som jag tänkt för att det låter som om jag pratar med dagisbarn. Det var ju synd, kommer inte på någon naturlig inledning så jag lär säga allihopa ändå haha... Jag är iallafall den första som håller tal och det känns skönt för då kan jag sitta och chilla när alla andra talar annars skulle jag suttit med ångest. 8 min tal om talängslan, mitt första ever, så jag är nervös men det känns faktiskt som att det kommer gå. Jag är ju så jäkla grym nu I must say, så stolt att jag pulled it off med två kurser samtidigt, jag och Nataly är grymma!! Jag ska belöna mig själv med en ny tattoo men det blir nog efter England, men innan sommaren, kommer bli så snyggt! Nu lite Dream och en av chokladerna på det så är den här stunden perfekt. Just press play baby!



It's okay to lose your pride over someone you love



It's okay to lose your pride over someone you love
Don't lose someone you love though over your pride

 

 

 


the american dream

 

Nu kommer Paul klaga på mig men jag bara måste få ägna ett inlägg åt min nya favoritartist! Det var fakiskt Paul som gjorde att jag verkligen fick upp ögonen för honom så han får skylla sig själv, han introducerade den assköna featuring som The Dream gör med Snoop Dogg. Dreams röst är ju så himla bra och speciell, love it! Då kom jag att tänka på att jag ju hört honom innan, t.ex. ihop med Rihanna men aldrig tänkt på vem det var. Tankade iallafall hem hans andra skiva Love vs Money och blev frälst direkt, typ 9 av 10 låtar är grymma! Sen upptäckte jag också hans första skiva som kom ut 2007, Love vs Hate. The Dream är också den som skrivit Rihannas låt Umbrella och det tänkte jag på när jag hörde hans låt Ditch that... (en av mina bästa) där han ju säger "Ella eh eh" hehe. Kollade upp på Wikipedia (bästa källan) och där såg jag att The Dream varit gift med sångerskan Nivea sen 2004 till 2007 och de har 3 barn ihop! Men nu är han redan gick och ska få barn med en av mina kvinnliga favoritsångerskor, Christina Milian! Taskigt att säga men UPGRADE. Christina är en av de snyggaste kvinnor som finns enligt mig men jag kan ju säga att jag inte kunde tro det när jag såg bildenserien på paret här, hon ser inte alls snygg ut, såg inte ens att det var hon och håret är hemskt! Men vet att hon är snygg annars så jag säger bara, vilket par! Anyways, det är ju grymt svårt att försöka beskriva musik med ord, det måste ju bara höras så klicka istället på alla youtubelänkar jag lagt upp! Dream ska tydligen släppa en ny skiva nu i maj, längtar verkligen efter den! R'n'b is back in my heart and saved tack vare Dream (och såklart Pleasure P). Så nu är det R'n'b som gäller hos mig, love it!

 

 

 

 


sometimes what you mean are two different things depending on your mood if it swings

 

Nu ska jag iväg till stan och möta Paul. Det är nåt fel på mitt ena öga! Har runnit asmkt sen igår. Är helt blött hela tiden. Inte rött eller nånting bara rinner, inte som tårar utan tjockare. Skumt. Hoppas de inte e nåt pga operartionen. Aja ska springa nu!




we'll be alright if you don't ask me to stay


Var inne och kollade hos La Senza vilket man väl egentligen inte borde eftersom man bara vill ha allt! Tänkte säga att jag önskar att de öppnade La Senza här men det gör jag inte, skulle ju vilja shoppa där hela tiden... Jag vill verkligen kunna göra det när jag är i England iallafall så jag hoppas ekonomin tillåter det. Vill inte ens handla några kläder utan bara där! Beställde ju hem därifrån i höstas en massa trosor och fem behåar och de är alla underbara! De här fyra plaggen är bara från deras nya kollektion, visst är de fina? Behåarna är ju bara så grymma! De har också världens finaste pyjamaser, tänker slänga ut alla mina gamla och köpa där! Det är vid såna här tillfällen som man önskar att man var Kenza eller Blondinbella och kunde besälla hem exakt vad man ville. Nu ska jag skriva klart mitt X-tal och snart är det mat :)




Don't give them what they think they want

Don't give them what they think they want just give them what they need
I don't wanna want what I want but I know that your heart bleeds





En bild säger ju mer än 1000 ord


♥That's love!

I drew a drawing of you after last time I saw you
I never felt to draw a picture like that before
I learnt a lot about myself drawing all morning
It was absolutely shit, I'm awful at drawing




I'm no superman


Har äntligen tagit tag i saken och bytt julgardinerna och tagit bort julbelysningen från fönstret och putsat bort frostsprayen... Lite sen men bättre sent än aldrig! Passat på och damma lite också och damn vad mycket damm jag har här! Det yr som bara den, så vidrigt. När jag flyttar hemifrån tänker jag försöka vara supernoga med allt sånt där städ från början, nu känns det lite som att det redan gone too far så det finns inget att göra åt saken. Mitt rum är så sjukt proppfullt! Har ett ganska så litet rum där jag mosat in en 120 säng, ett stort databord och stol, en stor garderob, nattduksbord, en bokhylla och en byrå. Det är packed. Och sen massa grejer också... Man blir ju stressad bara av att vara här inne, även om det är städat! Längtar tills jag flyttar, kommer fylla en hel lägenhet bara med det jag har i mitt rum nu... Idag hade jag världens onödigaste retorik seminarium 9-11 och sen religion kl 14-16. Alltså 3 timmars hål! Nataly var sjuk så jag bestämde mig för att dra hem och skrev istället 2A4 komplettering på 1 timme, tjänade alltså in 4 timmar ;) Haha. Ska snart möta Paul och ta bilen till Maxi och handla och hämta paket. Tacos ikväll :) Lyssnat på min spellista "Pop" ända sen jag kom hem. Gamla Five, Mariah Carey, Britney, Blue, Pink, Gwen Stefani... Ibland är man på sånt humör också :) Har beställt en kursbok för 300 kronor, svider... Dessutom är den på engelska och handlar om en massa gamla tänkares tankar! Två andra böcker också för en hunring. Har redan köpt litteratur för 300 den här månaden! Passets 400 på det också, jag är redan pank som ni förstår ;) Vill ju spara till Enland men det kan jag ju glömma. Vill kunna shoppa i La Senza också!!

 

 

 

 


Shutter island

Var på bio och såg den här filmen med Paul i hmm... minns inte när men iallafall ;) Filmen är en psykologisk thriller som handlar om två poliser som åker till en ö där man bara har ett stort mentalsjukhus för de allra värsta patienterna där en kvinna försvunnit. Filmen var så jäkla snygg och skitbra, grymt spännande och man kunde aldrig förutse slutet, har forfarande inte fattat slutet riktigt och gillade det inte men filmen i sig var ändå verkligen sevärd! Rekommenderar den verkligen :) Nu ska jag in till skolan för att ha coachning inför mitt tal med retorikläraren. Så himla ovärt med 2 timmars restid för ett möte på 10 min. Men that's life!

 


 

 


fear

"Känslan kommer så fort läraren nämner något om att eleverna ska få svara på frågor. Redovisning. Muntlig framställning. Presentation. Du måste vara muntligt aktiv på lektionerna! Räck upp handen! Det är en känsla av ångest. Pulsen ökar. Man börjar svettas. Känner sig lite illamående. Det enda man tänker är ”vill inte vill inte vill inte”. Börjar genast fundera ut bästa sättet att slippa undan."

Skrivit ett utkast av min essä om talskräck. Det skulle visst vara inlämnat idag, hade inte ens börjat skriva. Så det fick bli en liten snabbis. Inte svårt att skriva om iallafall, och man slipper det akademiska skrivsättet vi annars måste ha eftersom det är en essä :) Som att blogga fast utan smileys bara! Nu är det bara det där fucking :@*X talet... (det kallas faktiskt för x-tal). Har hittils skrivit inledningen alltså "Hej allihopa..." men skulle gärna vara klar med hela talet nu för jag måste ju hinna lära mig skiten också. 8 min tal hur mycket skriven text är det tro? Känns lite ironiskt att jag skall tala med talskräck om talskräck... Har egentligen ingen tid att blogga, nu back to talet. Kl 9 börjar Desperate Housewives vs Jonas Gardells jakt på Gud, vill se båda. Får spela in en! Har redan funderat på att sluta se på DH flera gånger men det är ju det enda jag tittar på så jag tror jag fortsätter...





Ecuador: Galapagos: Hotellet


Som sagt fortsätter jag med Ecuador inläggen eftersom jag har mycket pics att visa! Nu är det bilder från vårat hotell i Galapagos. Första bilden är utanför ingången till hotellet som ni ser. Den första natten hade hotellet råkat bli fullbokat så vi fick bo i ett annat rum som låg tvärsemot hotellet precis vid vattnet, till vår förtjusning så var det ett lyxigt rum till skillnad från de andra som var vanliga. Glasvägg hela vägen ut längst vattnet som man kunde se ut men inte in genom, jacuzzi och superfint badrum! Den sista bilden är en lite misslyckad panorama som iallafall visar hela gården inne vid hotellet. I den stora byggnaden där man kan gå in var restaurangen där vi åt alla måltider när vi inte var ute och sen fanns det även en liten pool men den använde vi aldrig eftersom vi var ute hela dagarna ändå. Hotellet var iallafall mysigt och med tanke på att det inte blev så dyrt för oss var det värt :) Vi betalade typ 5000 kr per person för tors-mån och då var det boendet, resor dit och på ön, all mat och så klart alla utflykter vi fick göra :)




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!