Up up and away

I'll be up up and away
Up up and away
Cause they gon' judge me anyway so whatever





If you're inlove, don't you dare sing along with me

I'm sorry we couldn't work it out
I'm sorry you were'nt in my plan
Then again, guess wich finger I'm holding up on my hand
I was the realest thing you've ever known
I couldn't wait to say I told you so

Har precis tränat och dödat mig själv, så jäkla skönt. Remind me again varför jag inte gör det så ofta som jag borde? Just det jag är lat. Mmm. Igår var jag med Caroline aka Blondie (jag är Brownie numera) på akuten och kollade upp hennes vrister som var svullna som bara den, såg asroligt ut haha. Sen gick vi för att handla i Flemingsberg C, i affären bestämmer vi oss för att istället åka till Tumba och äta på McDonalds. 6 minuter till tåget går och man går på 15. Går ut ur affären utan att köpa nåt, kommer till dörrarna och börjar kuta, så säger Carro "Nu kommer de tro att vi snott något" och vi börjar asgarva men fortsätter springa. Haha vi måste sett asroliga ut och de måste verkligen trott att vi snott något! Fick också fulaste killen att busvissla åt oss så vi lyckades nog vara heta när vi sprang ändå haha. Sprang hela vägen, blodsmak i munnen. Ger upp när vi ser Sthlm tåget stå där nere. Går långsamt. Sen bara shit Södertälje tåget kanske inte har kommit och kutar igen, vi hann! Carro bjöd på Donken (hade glömt hur vi brukade göra det i gymnasiet haha, hon gillade aldrig maten och tvingade oss att stressa dit på rasten). Sen fick vi återigen springa till tåget när vi skulle hem, knaas. Det var iallafall kul med lite girrl talk :) Idag har jag mest haft ångest inför de väntade 3 jobbdagarna... Vet inte hur jag ska stå ut men fuck it vad gör man inte för casssshhh. Jag och Veronica gick och köpte tunnbrödsrulle (ja hon glufsade i sig mina rester också) och satt ute i den alldeles för varma solen och åt. Nu har jag vart barnvakt åt Elliot och han har varit superrolig :) Också lyckats städa rummet så jag slipper den stressen nu. Jag åker till jobbet 9 och kommer hem 9. Fast det värsta är ju såklart att jag står upp hela dagarna! Längtar bara tills jag lägger huvudet på kudden i Småland på lördag kväll.





Love king

 

"R Kellys och Princes mantlar ligger tryggt på deras respektive axlar, men om de skulle falla står The-Dream på något konstigt sätt först i båda köerna för att ta upp dem. Inte bara för att Terius Nash precis som förebilderna sjunger, skriver och producerar allt. Utan mer för att The-Dream har samma himmelska melodikänsla och känsla för texter som är både djupt dramatiska och närmast plojigt ordlekande.

Att The-Dream, och det är mer ett tidens tecken än någon nedärvd influens, också har en skamlös förmåga att fylla sina soulballader med produktplacering ser man genom fingrarna med när man hör resultatet. Hans tredje album består av tolv låtar där han kombinerar Kellys lyxigaste r’n’b med Prince luftigaste ”I would die 4 you”-pop. Åtminstone åtta är så starka att de känns som potentiella Billboard-ettor."

 

Igår släpptes skivan och nu har jag den, ska såklart köpa den också sen! Den fick en 4 i DN, grymt, The Dream är ju helt klart bäst inom R'n'b, fast DN klassar det som soul. Hör redan nu att skivan är gryyym. Så nu när jag inte bombar Alors on dance så blir det The Dream!

 

 

 


hot

 

Det är för varmt för att vara ute. För varmt för att vara inne. För varmt för att träna. (Dock inte för varmt för att äta). För varmt för att blogga. Bilder från igår iallafall. Gjorde Stockholm med hela familjen (minus Jessie).

 

 

 


midsommar 2010

 

Nu har jag fått bilderna från midsommar, en krans kommer man långt med som ni ser! När vi var små brukade vi få en varsin krans men de senaste åren har vi bara haft en enda som vi använt som fotokrans haha. Bilden på Elliot är ytterst onaturlig, han satt helt emotionless på alla bilder tills jag sa "om du skrattar för kameran får du chips" och då fick vi det här skrattet, awesome!

Idag har jag varit inne i stan, så himla grymt väder! Åt på Pizza hut också, har ju haft cravings efter det läänge. Blev uppraggad på tåget också och jag (och jessie) är sämst i världen på att dissa folk. Om någon ber om mitt nr så får dom det liksom, jag förstår inte hur man kan säga nej, jag är för väluppfostrad haha. Måste jobba på det. Nu ska jag se vad Jesso gör och hämta dricka!




försenade presenter

 

Idag fick jag något försenade födelsedagspresenter, nästan 2 månader sent men what the fuck... Det märks att min kära moster handlar på sig en hel del när hon är i Thailand ;) Massa skönhetsgrejer, parfym och superfina Mac skuggor! Även en playboy t-shirt... hon rockar själv samma självklart! Ingen bh i de tröjorna och lagom genomskinliga, används med fördel under vattenkrig eller liknande. Nu fasen ska jag sova. Läänge.

 

 

 


Midsommar by night

 

Ska lägga upp fina bilder från Midsommarfirandet imorgon när jag fått Annas systemkamera pics! Firade även midsommar by night hos Emmy och Fia. Det vart en sjuukt kul och crazy night! Vi hade vår egen version av midsommarstång också... fia posar som, ja ni vet vad... Det var en lååång kväll och allt gick så fort, vi började grilla vid 6 och var i säng vid halv 5. Uppe vid 9 i morse och gick hem vid 12 som zombie, in i duschen, tvättade bort sminket och la på nytt. That's how you do it. Har nu varit på bio med Anna och sett världens sämsta film. Orkar inte ens ägna den ett eget inlägg. Sex and the city 2, se den inte! Ser du den och gillar den? Då undrar jag what the fuck is wrong with you?!! Har suttit och reflekterat över hur dålig filmen var, hur pinsamma scener (kareoken?!) ähh orkar inte. Vi känner oss utnyttjade, 2½ timme av våra liv som vi aldrig får tillbaka. Känner oss orena, äcklade - vidrig film! Det enda positiva var att Samantha fortfarande är hetare än de flesta 20 åringar. Totalt menlös film. Inte ens bra som tidsfördriv. Kontentan; se inte filmen! Nu, ansiktsmask och snart sooova. Längtar så mycket!

 




England: The Eden project

 

Jag är helt missnöjd med mitt bloggande från England, men jag var ju i en helt annan värld då, på alla sätt. The Eden Project är en utav turistattraktionerna i Cornwall och det är alltså "Edens lustgård" projekt för miljön. Här finns inomhus djungel, medelhavsnatur, blommor osv. Massa fakta om natur och växter och miljöförstöring. Det är tydligen väldigt känt och det har sänts program om det här på tv men jag kände inte till det sen tidigare. Första bilden visar själva stället där regnskogs/medelhavsområdet finns, inne i kuberna är det alltså uppvärmt, det är superstort och gjort för att se ut som naturen i olika delar av världen. Eftersom jag vart i den riktiga djuneln var jag ju inte så imponerad men det var kul att se och sköönt med värmen. Tog många fina bilder på blommor men som sagt ni vet vad som hände med minneskortet!






Glad midsommar

 

Eller säger man trevlig midsommar? Med pose a la Becky iallafall!
Nu åker jag till nästa midsommarfirande :)

 




Faller



Jag skulle kunna skriva om det. Dokumentera. Säga högt.
Men om jag skriver. Talar. Säger. Verifierar. Gör verkligt. Accepterar. Erkänner.
Gör mig sårbar. Gör det svårt att ändra. Svårt att ta tillbaka.
Säger inte högt. Döljer. Förminskar.
Faller. Befriande. Aj. Snedsteg.
Börjar om. Glömmer. Förnekar. Bygger upp fasaden.

Ja jag har för mycket tid med mig själv på jobbet.
Är så trött på mig själv och mina tankar.





i miss it.

 

Det var mentaliteten i lilla Penzance. Strandpromenaden. Havet. Trafiken. Blåsten.

Freaks och fiends (typ djävlar) var alla. Och så jag, mamma och Elliot.

Whatever doesn't kill power is killed by it. Visdomsord, huh?

Utsikten. Fikat. Brödet. (Priset i mataffären!) Språket (dialekterna!)

Jag, mamma, Elliot och freaks and fiends.

 

 

 

 


But I'd be a fool to say I trust him and I'm always gonna love him. He ain't nothing, but he is real.



Känslan när man lyssnar på love songs och tänker hah,
we all know how that's going to end. Och sen kommer det en ny.
Och sen samma sak igen. That's just how it goes!

Har lite faith i att idag ska bli en bättre dag än igår, men jag tar ju bilen idag!




I can't stand how much I need you ,

Idag har jag varit arg och frustrerad att jag verkligen känner hur det kryper under the skin. Men jag orkar inte skriva och klaga. Eller kan nämna att mina ben värker som f a n och jag har två dagar till med 8 timmar stå-pass och jag har bränt mina ögon igen från ugnen (samma skit som kommer från brödrost ni vet... skumt!) och har ont. Behöver sova. Behöver vakna på bra humör i morgon. Om batteriet på ipoden hade dött på vägen hem hade jag fuckat urrrrrrr. Imorgon tar jag bilen! The Dream och min keffa röst på högsta volym.




Robin Hood

 

Bilder från igår, Jesper som var totalt omöjlig att fota and the german stripper. Vet inte vart det kom ifrån. Vi såg på Robin Hood och den var bra, coolt gjord men helt annorlunda än jag trott, det handlade ju om hur han blev Robin Hood och inte själv Robin Hood som man brukar se på. Det var iallafall en bra film. Mycket utspelade sig också i den delen av England jag var i, saknar det! De drack mead som jag också drack på ett gammalt cornish meadery, det är typ som öl fast ursprungligen gjort på honung och superstarkt. Nu ska jag till jobbet, 11-19 i Häggvik idag. ♥

 

 

 

 


måndag utan fantasi


Nu ska jag iväg på bio and food (mcfeast?!)  med min favoritkusin. Outfit för en gångs skull också. Och ja mitt hår är nästan svart. Fast färgen heter mörkbrun.





Now I'm goin' down - Det säger allt




The Dream - Playin in her hair

And I fell like an out worked boxer in the
very first round
Tried to keep my guard up, but he caught me
Now I'm goin' down





prinsessbakelse

 

Jag blir faktiskt störd på hur alla verkligen bryr sig om bröllopet. Jag tittade på när de gick in i kyrkan på tv:n och jag tycker de är gulliga och att det är kul att de gifter sig men när folk grattar dem på facebook osv känner jag bara enough haha. Och så fuckade de ju upp nattbussen i natt ;) Det bästa med bröllopet var iallafall att Jamie fick för sig att baka princessbakelser, de var sååå goda, med jordgubbar och grädde inuti. När jag var liten bakade mamma en prinsesstårta till min födelsedag och på den ställde vi en av mina favorit Barbies iklädd en klänning av marsipan som mamma gjort, ska försöka hitta en bild, den var awesome! Nu ska jag se film med Veronica :)






I'm in Miami Bitch

Jag vet jag vet. Det är inte alkoholen utan jobb & spöregn som gett mig looken. Vill också intala mig själv att jag inte såg så hemsk ut... Det kändes ju inte som det?! ;p

 

Gårdagen. Vaknade i Solna. Stressar till Södertälje. Stressar och köper present och hårfärg. Stressar hem och färgar håret. Stress-fixar mig. Inget att äta. Köper med drickyoughurt och kexchoklad. Iväg till jobbet far far away (Ingarö). Promenad från Södra till Mariatorget. Spöregn. Värre än duschen hemma. Duschar fem minuter med kläder och smink. Soaking wet. Vrider ur håret x antal gånger. Blöt in på bara kroppen. Överallt. Sitter i blöta kläder på bussen. Står i blöta kläder och blött hår bredvis kyldisken i butiken 2½ timme. Fryser. Som fan. Slutar 20.00. Bussen ska gå 20.13. Ingen buss. Bussen kommer 20.48. In till stan och kan knappt gå - nerkyld! (seriöst). Möter födelsedagsbarnet och chillar på uteservering (med värme!) börjar tina lite. Drar till Grodan och dansar hela natten till superbra musik! Varm igen! Tack vare kära kronprinsessan ingen nattbus från centrum, t-bana till Gullmars. Hamburgare, första maten för dagen och så fucking delicious. Varm nattbuss. Somnar och vaknar till The Dream. Promenad hem och solen har gått upp. Sängen med öronproppar. Hör inget på morgonen. Vaknar av att Elliot klättrar upp i sängen och kammar mitt hår. Idag SKA jag springa. Tror jag... Kanske...

 

 

 

 


Grattis!

 

Grattis till sööta Carolina som fyller 21 idag! Firar henne efter jobbet :)

 




fredag

Jag hinner inte skriva något vettigt.
Är alltför upptagen med att ljuga för mig själv.
Ibland tror jag nästan att jag övertygat mig själv.
Fast det visar sig alltid att jag bara spelar med i mitt eget spel.
Det funkar som alvedon men det går inte att lura sig själv.






So need your love, so fuck you all

 

Ska straxt iväg till jobbet, först fika med Ruuuudi (som elli börjat säga). Muffins med extra choklad som jag bakade igår. Jobbar i... (eller på?!) Ingarö. 2½ timmes resa, 2½ timmes jobb och sen 2½ timmes resa. Life is sweet huh? Ikväll ska jag ut på Carribean night, jobb igen imorgon, ut och fira Carros födelsedag. Lördag är jag ledig och skall fira andra Carros födelsedag :) Och fortsätta fira Carro på söndag med bio, måste komma på nån present till henne också... Hon är svår haha. Det blir en kul helg iallafall :)

 

 

 

 


Why don't you love me?

 

Älskar videon. Älskar outfitsen. Älskar hur Beyonce ser ut här! Älskar the message. Låten är okej.

 

 

 

 


It's the kinda ending you don't really wanna see.



Cause none of us thought it was gonna end that way.
People are people, And sometimes we change our minds.
But it's killing me to see you go after all this time.
Music starts playin' like the end of a sad movie,
It's the kinda ending you don't really wanna see.
Cause it's tragedy and it'll only bring you down,
Now I don't know what to be without you around.
Never wanted this, never wanna see you hurt.
Every little bump in the road I tried to swerve.
But people are people,
And sometimes it doesn't work out,
Nothing we say is gonna save us from the fall out.



Taylor Swift - Breathe

Use no common sense


Let down your defences
Use no common sense
If you look you will see
that this world is a beautiful
accident, turbulent, succulent
opulent permanent, no way
I wanna taste it
Don't wanna waste it away


Två klänningar jag köpt i England men inte använt ännu, fuck... Ska använda dem iallafall, den andra har så himla söt rygg! Sen en liten outfitsbild från England, sådär gick jag klädd till skolan. Blir så himla pissed, jag tog massa outfitsbilder på alla mina skoloutfits men alla var på det fucking minneskortet som försvann... Så jäkla stöööörande! Hatar när sånt händer. Iallafall, lite mer av vad jag köpt i England!

 

 

 


Knowledge is a terrible and marvelous thing

Jag och Elliot i Padstow, England.

Ett citat från en film jag såg igår. Det är så himla sant och det fick mig verkligen att tänka, kunskap eller att veta är en fruktansvärd och underbar sak. Jag har kommit fram till att jag ändå vill veta allt, fast jag ändrar mig hela tiden. Filmen jag såg hette Little black book med Brittany Murphy i huvudrollen. Handlar om att hon börjar rota lite i sin pojkväns förflutna och hittar massa saker som hon var mycket lyckligare innan hon visste om. I filmen frågar hon, om du var lyckligt gift med en man och hade en superlycklig relation hela livet, och sen dör han och du får reda på att han levde ett dubbelliv och var otrogen hela tiden, förstör det då det fina liv ni hade? Hell yeah det gör det. Eller vad säger ni..?

 

Ignorance to cope man

Ignorance is bliss

Ignorance is love, and I need that shit.

 

 

 

 


I can ask for the truth but I'll never belive


Idag fick jag en känsla som jag egentligen inte har känt på många månader. Och jag är inte glad att den är tillbaka. Jag vet inte hur jag skall beskriva känslan. Det är verkligen en känsla inte som glad eller nåt utan det är fysiskt, jag känner det i hela kroppen. Tror det är som känslan tjejer får i filmer när de typ ser sin kille med någon annan eller går in upptäcker att han varit otrogen. Fast inte lika stark kanske. Har ingen aning om vart den kom ifrån. Fuck.




come undone



So unimpressed, but so in awe
Such a saint, but such a whore
So self-aware, so full of shit
So indecisive, so adament
I'm contemplating, thinkin' about thinkin'
It's overrated, just get another drink in

 

 

 


I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like

 

Efter en låång dag med regn och blåst ser man ju förjäklig ut på alla bilder men det får man bjuda på. Igår kväll såg vi på ENGLAND-USA matchenO'learys. Jag la mitt bet på 2-1 men det gick ju som det gick, tycker det är pinsamt, mot usa liksom. Anyways. Sen gick vi upp till Torekällberget, där var det rätt dött men de spelar alltid asbra musik men Jesso fick huvudvärk (hade inget att göra med 1 liters öl hon precis hällt i sig) och ville inte dansa så vi gick hem nästan direkt. Snygga tröjor hade vi alla tre iallafall...






Always a woman

 

Den här reklamen är så himla söt och fin och låten är underbar. Fastnade för den i England, satt som förstenad framför tv:n varje gång den kom på. Har faktiskt en annan favoritreklam, såg den en enda gång som bioreklam och satt helt fast, älskade både låten och klippet och blev helt tårögd. Det är den här till And I am telling you där killen blir skjuten, så himla powerful och emotional! Romeo & Juliet för H&M.

 

 

 


Off to work

Nu ska jag iväg till jobbet Bredäng igen. Jobbar bara 2½ timme vilket såklart går fort. Har samma nästa vecka fast nån annanstans och sen har jag fått jobb midsommarveckan tors-lör 11-19 så det blir väl inte värsta midsommaren för mig men jag hade ändå inga planer haha. Måste jobba så mkt jag bara kan ju!





I believe I'm loved when I'm completely by myself alone

Varning för inlägg skrivet av en som får VG på att skriva tentor som går ut på att bara f l u m m a och känner ett behov av att f l u m m a!

I England läste jag två böcker, The dark story of Eminem (som jag har lite kvar i) och Kristendom för ateister som är skriven av en svensk präst. Jag gillade både mycket även om den förstnämnda kanske var lite mer spännande. Den andra hade dock en hel del visdomsord och saker jag tyckte om som jag skrev ner. Prästen talar om att kristendom handlar om nåt så simpelt och så svårt som att utveckla vår medkänsla för andra och visa den i handling. Det är vad jag tror också. Det handlar inte om massa ritualer och grejer hit och dit utan det handlar egentligen bara om att vara en god medmänniska som försöker göra det bäst man kan i alla situationer, "bara". "Älska din nästa och gör vad du vill", tror det var kyrkofadern Augustinus som sa det (som jag citerat massa från tidigare). I boken säger han också "Vilken frihet och vilket ansvar det innebär att vara människa". Så himla sant. Han talar också om kärleken som har fyra hörnstenar; omsorg, ansvar (ej detsamma som plikt), respekt och att känna varandra vilket jag tycker känns som en bra beskrivning för vad som behövs för att det skall finnas kärlek. "Hade vi fått en andra chans hade vi gjort annorlunda men då hade vi inte vetat det vi lärt oss och inte utvecklats, hur kunde vi då ha gjort annorlunda?" säger han också i boken och det är så himla sant och anledningen till att man inte skall se tillbaks med ånger och tänka hur man borde gjort och lida pga detta, om du inte gjort som du gjort hade du ju aldrig vetat vad som var rätt att göra överhuvudtaget! Huvudsaken är ju att man vet detta.

Du blir inte lycklig av bekräftelse utifrån,
från andra människor utan inifrån, när du älskar dig själv.





100 girls

Här om dagen såg jag också den här filmen, 100 girls. Hade inte höga förväntningar och trodde den skulle vara lika kul tidsfördriv som andra collage/high school movies men den var awesome! Det var en riktigt grym och smart och rolig film. Den är från år 2000 och Kathrine Heigl och tjejen från My name is Earl har biroller. Handlar om en tönt kille som förlorar oskulden under strömavbrott i en hiss med en okänd tjej i skolan han blir kär i och sen kämpar för att hitta fast han aldrig sett henne. Jakten blir väldigt rolig och han kommer fram till massa intressanta och smarta slutsatser när det gäller kvinnor och män och relationen dem emellan. I love it! Dessutom ett gäng sjukt roliga scener (satt och garvade som ett freak för mig själv), kommer lätt se den igen!

 

 

 

 


♥ I laugh myself to sleep

 

Söta bilder på mig och Elliot från England. Han är verkligen en liten solstråle ♥ Hemma från jobb och en låång dag. Massa tankar i huvudet, trött kropp. Vill sova. Vill ligga och filosofera. Vill ligga och lyssna på musik i mina små rosa ipodhögtalare. Måste hjälpa Jamie med jobb på datan. Idag:

Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby




Our lives are better left to chance

Älskar den där känslan när man bara kan sitta för sig själv med världens leende och bara tänka yes. Det känns bra. På sista tiden har jag haft många såna stunder där jag bara inte kan sluta le. Inte för att något är roligt utan för att jag är så glad och varm inombords. Man behöver inte tänka längre än Nu.





best. weekend. ever.

 

Såg precis en av de 100 osedda filmerna jag har på datan. Och som vanligt om jag ska se på film väljer jag det lättaste som finns, college movies! I love them. Det är alltid samma grej så man behöver inte tänka. Tre kompisar. Tjockisen som är fräck och vill vara cool, den ordentliga killen och supernörden. Vill bli coola. Dricker sig fulla. Försöker ligga. Och så händer det massa störda grejer. Den var faktiskt kul, om man gillar den typen av filmer alltså.





Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Turn it around.

 

Jag känner ett superstarkt behov av att skriva men inte typ "aahh idag åt jag en smörgås. sen borstade jag tänderna..." utan verkligen flumma, jag vill skriva en tenta! Haha. Nu är jag ju helt klar med skolan för terminen och det känns alltid superkonstigt att aldrig ha något man måste göra, annars har man alltid nåt att läsa eller skriva på. Det är ändå nice att flumma ihop tentor ibland. Nu får jag fokusera på jobb istället! Jobbar... wait for it... FEM timmar den här veckan. Woooh. Känner verkligen hur ekonomin är fixad. Yes. Annars så har jag tvättstugan nu, ska snart ner och hänga upp massa tvätt. Jag hatar att hänga tvätt, det är så jobbigt, tvätten är ju astung och så måste man sträcka sig upp! Om det inte vore för det skulle jag inte ha nåt emot att tvätta. Ska försöka städa idag också... Så angående skrivandet, bli inte förvånade om jag kommer med massa flummigt snack här som ni inte fattar någonting av, and be sure I would have gotten a VG om det var ett skolarbete!

 

 

 

 


Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

 

Bilder från England, Manchester den här gången. Den andra bilden är från en random gata inne i manchester och den första är från torget i den lilla staden där vi bodde hos Jamies syster. Den random mannen stod och ropade ut saker på torget, minns inte vart han kom ifrån men rolig såg han ut iallafall, och väldigt brittisk ;p Mamma blev superexcited och bara "Fram med kameraaaaan!!"

 

Nu har jag varit på min lilla utbildning för VI kortet och det lär inte vara nåt problem. Efter det tog jag en glass i stan med en kille som var där på utbildningen och nu är jag hemma. Höll på att somna på tåget, är inte van vid att gå upp så tidigt, 6.15 idag! Ikväll ska jag också ut och nu är jag på bättre humör än i gårkväll. Man får väl bara tänka 'rätt'.

 

 

 


måndag

It is a truth universally acknowledged that when one part of your life starts going okay, another falls spectacularly to pieces.

Hade en bra dag ute på stan med Carro och vi gjorde det vi tjejer gör bäst, analyserade. We drive ourselves crazy I know that... But we just can't help it. Har haft en bra dag. Var glad. Men efter mindre än en timme här hemma är jag på skitdåligt humör. Jag försöker att fokusera på det som är bra och jag kom verkligen att tänka på Bridget Jones citatet ovan, det stämmer så jäkla bra. Jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter att flytta hemifrån. Det är så trångt här hemma och då menar jag inte fysiskt. Kan knappt vänta. Att få leva mitt eget liv utan någon som lägger sig i och framför allt att slippa massa onödiga tjafs med folk som måste ha allt på sitt sätt och bestämma allt. Jag är den enda här hemma som säger ifrån vilket stör mig sjukt mycket. Vill bara härifrån. Det enda jobbiga kommer vara att sakna Elliot men får försöka träffa honom så mycket jag kan ändå. Som sagt kan knappt vänta. Tills dess får jag försöka fokusera på den bra sidan av livet.





the perfect melody

 

Tror jag gjort det förut, men här är mina mest spelade låtar i itunes. Har ju inte spelat så många eftersom jag blåste hela ipoden för inte så länge sen men men. Det är svårt att se men detta är de låtar som spelats flest gånger, hela låten från början till slut, jag brukar alltid byta efter typ en halv låt så det är ovanligt. Det värsta som finns är så kallade "DJ's" som spelar hela låtar, att att det är meningen att ni ska mixa, annars behövs ingen dj utan vi sätter bara på en skiva! Min favoritlåt är ju mest spelad, Amor de pobre såklart! Så om ni behöver tips på bra låtar, där har ni dem jag älskar!

 

Ska straxt iväg till tåget och möta Carro (Caroline, inte Carolina!) i stan och det blir massa tjejsnack vilket jag behöver!

 

 

 


gorda

This is what's up! Såhär åt jag i England. Saknar pizzan, så grym och mest av allt saknar jag coleslaw, varför finns det inte här?! Köpte det hela tiden, så himla gott. Sen allt snacks, de har goodaste cookies som jag åt en om dagen och liksom spana in min bananmilkshake och brownie, åt på ett chokladställe i Plymouth. Dave tog chokladmilkshake och den var med riktig choklad och chokladsås i så jag dreglade en hel del över den också! Drack ett gäng varm choklad också på olika ställen och den på bilden var lätt nr 1! Så jäkla awesome! Längst ner är det ren smält choklad som man bara blandar med mjölken och så massa grädde och minimarsmallows... Omg. Saknar!

Förresten är väldigt stolt för idag är första dagen på hur länge som helst som jag inte ätit något godis eller fika. Jag är definitivt sockerberoende och det finns inget jag skulle vilja hellre än att ta fram godis som jag har i lådorna. Men det gör jag inte. Ska lägga mig snart istället. Har varit ute och sprungit, yeeeesss!

 

 

 


And you know that it makes me feel so ridiculous.

Nu skulle jag behöva det här. Kan till och med leva med vinden och blåsten. (Som ger mig mustasch och gör att man inte kan hålla ögonen öppna). Idag har jag haft en lugn dag på första gången på länge känns det som. Skrev klart tentan. Sov mitt på dagen (inte gjort det på månader). Inte ätit något godis eller fika alls. Cravings for sugar bigtime. Ut och springa ikväll. Träningsvärk i benen från igår (har förlorat styrka sen england). Sätter visst punkt där.

We fall, down on the inside; pretty on the outside.
Turn it around, can we turn it around?




Your love is my drug

Lite bilder från idag också! Var i Flempan och firade gulliga Natys pojkväns födelsedag! Av mig fick han en flaska Jägermeister, har ju själv utvecklat en kärlek för den drycken... (not.) Det var grill på chilenos vis dvs chorizo i baugette, ingen jäkla hot dog med bröd här inte! Det var iallafall en rolig dag :) Var hemma för några timmar sen ju men jag har fastnat här! Inte helt ovanligt för att vara mig men förlåt, this is life! C h i l l .

 

I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you are away

 

 

 



med solen i ögonen

Gårdagskvällen spenderades med Jessica och våra barndomsbästisar Malin och Ida på The Strip och innan dess hos dem. Det var skoj att ses igen :) Annars spenderades dagen med att vandra (!) till Maxi och handla där. Med världens skavsår (har gett upp att bli fri från dem nu så...). Bilderna som togs igår blev fulare och fulare för varje timme som gick av någon konstig anledning... Längst upp är iallafall en bild på Jessicas ben (långa ben någon..?!) och mig. Med solen i ögonen. (vi är gårdagens kärlek och stora i orden)




Jag hörde sånger i mitt huvud men dom kom aldrig ut

Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
jag kan inte skilja på om jag vill va med dig
jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
jag kan inte skilja på om jag vill skada dig

Men du om nån borde förstå att man inte gör såhär emot mig

 

Ahhhh. Nu har jag dödat tentan. Den är inte riktigt klar men typ. 12 sidor. Det som är dåligt är att den inte riktigt hänger ihop och jag tror jag måste lägga in några grejer jag missat för att få den att hänga ihop. Skall se till att läsa igenom hela ordentligt så jag ser vad som är konstigt men det pallar jag inte nu. Har så himla skit ont i mina fötter också, de har typ precis läkt från Englands skavsåren och nu har jag nya som gör oooont. Kan knappt gå så hur ska jag kunna springa?

Just det (haha nu fick jag till det utan att jag tänkte på det!), måste berätta en superkul grej! Just D som var typ en av de första svenska hiphop (rap whatever) grupperna på 90-talet som gjorde assköna låtar ska göra en comeback turne i höst och vi har köpt biljetter till den 9 september! Ska bli sinnessjukt kul! Jag lyssnade asmycket på dem när jag var typ 13-14 år och deras låtar är fortfarande klockrena.

 

 

 


Du frågar hur det är, som om det vore uppenbart.

Vet inte riktigt vad jag tänkte men nån slags kreativ sida ville lägga upp alla shoppingbilder jag sparat på datan (för att kunna ångra alla pengar jag spenderat? beundra de plagg jag aldrig använt?) men självklart pallade jag inte. Slänger upp detta iallafall. Och tentan är på G. Skriiiiiver.

There's just something in the way you move
that makes me want to make you feel
the way you make me feel





You don't have to call me, you can leave when you want

 

Söt bild på mig och min söta mormor i söndags! Jag har sinnessjuk träningvärk! Gissa vart? I magen!! Helt sjukt. Har också träningsverk i ljumskarna och typ sidan av rumpan... det är ju såklart från att jag sprang igår. Men magen? Jag tränade 30 min mage och rygg när jag sprungit men det brukar jag aldrig känna nåt av så det måste också vara från att ha sprungit. Helt sjukt! Det gör superont när jag hostar (och har hosta!) och skrattar! Har varit i skolan hela dagen och haft min redovisning om England vilket var kul. Sen åt jag och Nataly pastabuffen, den är så jäkla wonderful! Nu har jag satt mig för att skriva tenta igen. Gör det jag oftast gör. Lyssnar på musik. Äter allt jag kommer över (marabou, smågodis, russin), dricker massa vatten, stirrar på olika saker i rummet. Stirrar på skärmen. Hatar när man har skrivkramp! Ska iallafall kriga nu. Vill bli klar med det här alltså...

 

 


.

Jag ser sjukt löjlig ut nu. Jag skall ut och springa. Jamie har börjat springa och kan han så kan jag med säger jag. Så nu ska jag tvinga mig själv, även om jag har typ tusen ursäkter till varför jag ska slippa. Men fuck it. Det värsta är inte att det ska bli jobbigt att springa utan det värsta är att jag ser så himla löjlig ut i skitfula gympadojor. Det finns inga snygga överhuvudtaget men vill ändå inte behöva ha på mig såna här!! Det är självklart mina KNALLBLÅ adidas jag har kvar från nian som stått oanvända i skåpet. 5 år gamla. Haha. Om jag skulle träffa nån som jag känner nu skulle jag dö lite... Men nu ska jag tvinga mig själv!





Youth in revolt

 

Det här var filmen vi såg! Egentligen borde ni kanske inte titta på trailern (det gjorde inte jag innan) för där ser ni typ allt som händer i filmen från början till slut haha. Hatar trailers! Det enda jag visste om filmen var att Micheal Cera hade huvudrollen och det var just därför jag ville se den, han är ju så skön! Och i den här filmen var han ju helt grym, han och sitt alterego. Så jag rekommenderar verkligen den här filmen :) Den var smart och kul. Så smart det kan bli när det basicly handlar om en tonårskilles kamp för att förlora oskulden. Finns ju så många filmer om just detta, som American Pie från början till exempel, är det verkligen en sån big deal?! Men kul blir det iallafall :)

 

 

 


Skånegatan

 




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!