Sube sube para no poder bajar, suigue sigue para no poder parar

 

Nu när det är mörkt ute klockan fem känner man att man vill komma bort. Det sämsta med Sverige är defintivt mörkret. Men jag längtar till julen och har redan köpt risgrynsgröt (okej det kan man ju äta närsomhelst men köpte det för julstämningen) och pepparkaksdeg och former, men har ingen kavel ännu! Har insett att jag måste ta min laktosintolerans på allvar, igår och i förrgår kväll struntade jag i det och hade vanlig mjölk till stuvade makaroner och jag säger bara fuuuuck vad ont jag hade igår natt, förstörde slutet av min halloween-festkväll!! Klädde inte ut mig för det blev spontant, men nästa år vill jag ha nån välplanerad kostym! Igår var det alltså fullt upp men idag har jag bara tagit det lugnt och då menar jag bara tagit det lugnt! Var jäkligt länge sen. Hunnit med att städa lite grann men that's it. Och nu på kvällen sitter jag och skriver på examinationsuppgift. Sjukt stressad i skolan. Försöker bara få allt att gå ihop just nu. Minibreak på torsdag med 24-timmars kryssning med Jamie och syskonen. Annars, fullt fullt upp, bring it on!

 

 

 


need more hardcoooore

 

Har inte visat dessa två nya bilder jag tagit av min fina lägenhet, mitt fina hem Jag är så jäkla slut just nu. Skola, plugg, städ och sen core och BODY PUMP. Jag älskar verkligen pumpen, man tar ut sig heeelt men nu är min kropp så trött, vill bara ligga i sängen. Har faktiskt börjat märka att jag fått lite större armmuskler och jag blir så glaaad haha ;p Ska nog lägga mig snart och bara ta det lugnt. Imorrn blir det jobb som vanligt, ska göra kyckling med nachos och salsa hela dagen...

 

 


Pensando en ti

 

 

 


It's hard to look innocent when I got cookie crumbs all over my face

Bilden är 2½ år gammal, here I did look innocent, but now there's those cookies...


Hade supermys hemma igår med mamma och Elliot och syrrorna. Åt kyckling, potatissallad och baugette och sen kollade vi på Rosa Bandet galan och åt chips & dipp. Idag hade jag seminarium där en heeet diskussion utbröt, att folk orkar... Jag blev turned off och pallade inte med föreläsningen så jag åkte hem för att plugga här istället och vid fyra ska jag gå till gymmet, core och body pump. Har börjat på examinationsuppgift 1 nu som ska in på torsdag, men fy det är inte kul. Vill bara sova, är skittrött! Veckorna går så fucking fort, vart tog denna vecka vägen? Det har hänt mycket och gått så fort, imorrn är det jobb igen, uuffff. Vill bara ha träningen gjort och plugget "klart" och sen ha en mysig fredagskväll åtminstone. Betala räkningar nu kanske, skoj!

 

 

 


Har jag blivit ett fitnessfreak?


Nej då ni kan vara lugna! Not me! Igår fick jag en goodiebag på gymmet efter att jag gått på de tio utvalda klasserna och i den fick man en dryck som ska vara fettförbrännande och en protein/energibar. Drickan har jag nästan tagit slut på och nu äter jag till och med baren, smakar typ som såna här Nutrilette fast lite godare. Har faktiskt märkt att jag blir mycket mer hungrig nu på sista tiden! Beror väl på att jag tränar rätt hårt nu. Är ju van vid att äta små portioner också. Häromkvällen åt jag 2 portioner (en vid 8 och en vid 11) av pastagratängen och igår när jag kom från gymmet vid nio åt jag mackor och var sen svinhungrig när jag la mig. Nu åt jag resten av gratängen vid halv 2 och jag är ashungrig nu. Kanske blir att jag börjar ändra om och äta större portioner? Halvvägs klar med trappen, har kvar att moppa golvet, yeyy.




 

Åh vad jag saknar min Elliot! Hatar att det är så mycket som kommer ivägen. Imorgon hämtar jag iallafall min baby från dagis ♥ Fy fasen vad skönt det var att sova ut ordentligt idag! Gjort crossianter och nu ska jag straxt iväg till gymmet för spinning och styrketräning. Har bara ett kapitel kvar i boken så för en gångs skull hinner jag läsa allt. När jag kommer hem ska jag städa trappen, fasen att det redan gått två veckor sen sist! Snabbt tiden går... Plugga klart och sen ska jag ha tjejkväll med Carolina, ska laga mat och ventilera mina tankar.

 

 

 



I don't think I'll ever see him again but we shared a moment that will last until the end

Det var ett besök på gymmet som behövdes för att rensa. Zumba för att det är så jäkla kul och man blir på bra humör av det, core för att det är intense men något som är lätt och som jag kan utantill. Uthållighet på löpbandet för att få känna att man kan mer än man tror. Vikter för att push the limits och utvecklas. Avslutar med skönaste övningen för axlarna med fria vikter för att verkligen ta ut sig i hela överkroppen och nu är jag såå skön och det kommer vara så skönt att sova. Hjärnan behöver få vila och just nu är jag med mig själv och det räcker gott och väl för mig. Jag funkar bra ihop med mig själv nu alltså :p Skön känsla!





allt som fått ett namn måste ju vara något, oberoende existens

"Det har alltid funnits en stark tendens att tro att allt som erhållit ett namn måste vara ett ting eller väsen oberoende existens. Och även om inget verkligt väsen som svarar mot namnet hittats har man inte för den skull antagit att inget fanns, utan tänkt sig att det var något alldeles särskilt svårfattligt och mystiskt." - John Mill

Älskar citatet, precis så är det ju. Läser just nu en bok om DAMP, ordet finns ju så då är det klart att det är något, så tror jag många resonerar. Även kring andra saker som t.ex. Gud och mirakel kan man tänka så. Intressant!

By the way I just hit a new low. Det jag skulle vilja nu är att sitta och prata först med mamma och sen med Jamie. Ventilera. Men får vänta till torsdag. Imorgon blir det tjejsnack med Carolina. För idag får botemedlet vara resterna av en kladdkaka utan grädde, plugg och håård träning.





pastagratäng

 

Tips på mat! Ska dema den här pastagratängen om nån vecka och fick en kupong för att pröva den själv innan och gjorde den igår. Den var supergod! Och så jäkla skönt att få 4-5 portioner mat utan att behöva göra mer än att hälla det i en ugnsform. This is what I like! Tacogratängen har jag haft tidigare och om man hade på creme fraiche och ost innan den åkte in i ugnen blev även den god :)

 




min första ekonomiska kris

 

Bild som jag snott från Ida som är så duktig på att fota, bilden är från när jag och Jessie jobbade på hennes systers bröllop i augusti! Visst är jag stilig som servitris? ;p Nu har jag fått min första ekonomiska kris, första huvudvärken över pengar och det är första gången jag verkligen känner ångest över pengar. Inser att det knappt kommer gå att överleva på pengarna nu! Ångrar grymt att jag åkte till Ikea och köpte nattduksbordet och det... Very bad idea. Räkningar och kursböcker som kostar 250 spänn styck, det svider, busskortet går ut om en vecka men jag har inga pengar. Och idag var det löning. Fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

 

 

 


Because bad ideas make good stories



Jäkligt irriterande att mina inlägg från de senaste dagarna blivit helt i oordning och så men men. Moving on. Ny vecka och nya utmaningar! Känner mig lite som en ny människa när jag fått tvätta håret och städat, dammsugit, tvättat och diskat. Veckan började med seminarium, föreläsning och kurslitteratur att köpa. Känns ju jäkligt jobbigt men vad ska man göra. Igår läste jag en bok på 100 sidor och nu är jag inne på nästa som är till på fredag. Ska försöka vara ute i god tid nu för en gångs skull. Har så mycket att göra och allt är så intensivt! Så mycket att tänka på och alltid nåt på g. Vill så gärna vara med min Elliot och min mami men har så många måsten. Ska iallafall dit på torsdag och sen på söndag har jag tänkt. Imorgon ska jag på spinning, städa trappen och sen ha tjejkväll med Carolina. Idag blir det alltså plugg plugg och helst en tripp till gymmet.





inspiration

 

Bestämde mig (för några månader sen, utkast...) för att göra ett inlägg med de vackraste kändiskvinnorna jag vet! And here goes. Vi har Cassie som bara är naturligt sjukt söt och som nu när hon gjort sidecut är sjukt snygg! Christina Milian liknar ju henne väldigt mycket tycker jag och även hon har så himla cute face :) Shakira har ju varit en av mina favoriter typ en hon blev känd här, hon har supervackert ansikte, älskar hennes hår och så hade (!!) hon ju den mest perfekta kropp jag någonsin sett. Men det har hon inte längre! Om ni sett hennes nya video "Loca" vet ni vad jag pratar om, hon har förlorat alla sina kurvor och blivit typ Paris Hilton lookalike, så tråkigt!! Fattar inte varför hon gjort så... Dock har hon ju fortfarande världens vackraste ansikte. And at last, ni visste det säkert redan men Rihanna! Okej hon är inte så jäkla snygg i sitt röda hår men se hur fin hon var t.ex. i Hate that I love you videon, hon är grymt fin! Vilka tycker ni är de vackraste kändiskvinnorna?

 

 

 


helgen

Skrev ett långt inlägg igår men det har inte blivit publicerat och får inte upp det nu heller, sjukt irriterande! Just därför skrev jag att det blev party ändå. Hade bestämt mig för en hemmakväll men Carolina frågade om jag skulle med på fest och en halvtimme senare tog jag t-banna ;p Hade en kul kväll iallafall och är nu lagom sliten, mitt hus ser ut som ett bombnedslag efter att jag stressat iväg igår och rivit ut massa saker. Disken.... dammråttorna... Ikväll ska jag vara hemma och städa som fasen och plugga som fasen inför imorgon. Men nu ska jag iväg och träffa Caroline i stan en sväng. Perfekt helg :)




.

Det blev visst party ändå!
Ciaoooo




It was your lips in the first kiss that had me rolling around in bliss

Åhhh nej ännu en helg utan att man är ett dugg utvilad. Detta är inte skönt! Jobb, party, fläng hit och dit, städning, plugg och tvättstugan. Nu är jag klar med allt för idag men jag ska gå upp halv 6 för att gå och träna innan skolan. Shoot me it's monday känslan. På tisdag får jag iallafall sova ut. Och nån gång kommer jag nog lära mig att ta en lugnt helg med sömn och chill... Skulle ha sovit för flera timmar sen och imorgon ska jag INTE stänga av klockan när den ringer, jag SKA gå och träna och det kommer kännas så jäkla bra sen med hela dagen fri!





if you think it's a game play with it right

 

Det är bättre att leka med elden och bränna sin hand





tecken på att man inte har något eget liv...


Bild från när vi var på Ambassadeur förra helgen där jag såg (?) Blondinbellas pojkvän (ex) Nils. Längst ner i hörnet, visst är det han? Tog by the way inte bilden för att fota honom utan han råkade hamna där, så mycket liv har jag iallafall ;) Det jag vill komma fram till som tecken på att jag inte har något liv är

1) Vet vem Blondinbellas pojkvän är och hur han ser ut
2) Känner igen honom och tycker det är intressant att se honom ute
3) Börjar se mig om efter Blondinbella
4) När hon inte är där undrar jag vart hon är och varför Nils är ute själv
5) Undrar om de kanske har en kris eller har gjort slut... tycker ju att bella varit lite distant på sistonde... (WTF?!?!?)
6) Tänker "ahaaaaaaaaaa" när Blondinbella går ut med att de faktiskt gjort slut.


NO LIFE!




release me now cus' I did my time of this cold case love

Hemma från jobbet och min händer stinker fisk, gjort fisksoppa hela dagen. Haha såhär kommer det ju vara i nov/dec när jag jobbar på julbordet och håller på med sill hela dagarna :p När jag slutat plockade jag ihop massa saker jag behövde handla har t.ex ingen juice eller fil. Står i kön som går såå segt när jag inser att jag inte har en aning om ifall jag ens har pengar på kortet. Blev att ta det säkra och lämna tillbaks allt och gå hem och nu vägrar jag gå ut och handla. Hade 91 spänn så det hade knappt räckt, tur att jag kom på det, hade vart lite pinsamt annars... Tror det blir en hemmakväll själv idag, känns lite deppigt och trist men är rätt trött efter massa partyhelger på rad och har massa städning och tråk att göra.

Ännu en sak som gör en trött, har inte tagit upp något ur frysen till middag fast jag verkligen tänkte på det igår. Så det finns inget alls att äta, inte ens chips har jag. Men orkar verkligen inte gå ut. Får svälta :X





Rut m.fl.


Egentligen en skojbild men tänkte att jag kunde visa er vad som håller mig varm nu när det är 2C ute hela tiden. För inte är det väl skinnjackan. Halsduken från Rut m.fl. köpte jag på Nelly och resten också, det är ett set och den väärmer såå mycket, vantarna likaså. Mössan har jag inte börjat använda ännu. Märkte att jag behövde köpa nya grejer till den här säsongen för allt jag har är min gamla slitna svarta halsduk och en ännu slitnare vit (tunn). Märks att man brukade dela så mycket på saker hemma, har mycket mindre nu när det bara är mitt eget ;)

Ska snart iväg på bio och se filmen om Facebook, verkar spännande :) Sen hem och sova, imorron blir det jobb.




They can all get fucked, just stay true to you

 

Nu ska jag straxt iväg till skolan, går till 4 och sen ska jag direkt till gymmet och träna booty och core. Så blir att bära runt på gymväskan idag! Har inte hunnit läsa allt men får hoppas det går bra ändå. Jag vet att jag ska bli lärare men ändå är jag en av alla de som irriterar sig som sjutton när det är en av 20 som läst all litteratur och ska spela duktig, smööra för läraren, haha ironiskt egentligen. En bild på min sänghimmel som jag köpte igår! Har velat ha en sänghimmel ända sen jag var liten och 149 spänn så varför inte? Måste dock säga att det inte var helt skönt att sova med den om man inte ligger blixtstilla och lite jobbigare att bädda. Men visst är den fin? ;p

 





fail

 

Fan då. Det blev inte mycket läsning gjord. Vad förväntar jag mig egentligen av mig själv? Känner jag inte mig själv...? Klart jag inte läst nåt ikväll. Något jag gjort bra idag är iallafall träningen, en timmes stretch klass, push the limits på vikterna och sen en kvart på löpbandet. Imorgon börjar jag 11 iallafall, får försöka gå upp extra tidigt och läsa lite på morgonen. Wish me luck. Förresten där ser ni mammas snygga tröja med skinndetajler som jag lånade idag ;p

 

 

 


innan eftertänksamheten har raserat hela natten vill jag gå hem med dig

Fick lite panik då jag insåg att tre böcker (visserligen korta) ska vara lästa till imorgonbitti då det är seminarium och jag inte ens börjat igårkväll. Skumläste en innan Desperate housewives och nu har jag skumläst en halv till på datan. Ska straxt iväg med Anna till Ikea och förhoppningsvis köpa en palm och fina ramar till mitt lilla hem som börjar komma iordning nu och sen ska vi hem till mig och fixa.

I'll never let you back to me



This girl was no good for me She had so many secrets
Even though she wasn't my main girl I was still committed,
it was me and you, and I could sense it then, but it didn't matter
As long as me and you were together
Thought it was better than that
I'll never let you back to me

naglar



Fixat mina naglar precis, eller ena handen åtminstone. Jessica har köpt nagellack från Tradera med smala penslar som är gjorda för att göra mönster osv. dock var de riktigt keffa för penslarna var för långa och hade små hår som stack ut längst fram så det var omöjligt att få de jämnt men blev iallafall något. Är barnvakt åt Elliot nu, har lekt massor, lagat pannkakor och nu tittar han på tv och jag lägger in cd's på mammas ipod. Vid halv 5 ska jag tillbaks till stan och gå på en timmes spinning, ser inte fram emot det så jäkla mycket om jag ska vara ärlig. Men what the fuck. Det blir nog min sista heltimmes, för att det ska vara kul!



iväg till södertälje

Nu är jag hemma från skolan och den nya delkursen som verkar... lagom tråkig som vanligt. Ska stressa lite nu (hart tryckt i mig resterna av en chipspåse), packa, duscha och sen åka hem till Södertälje och äta och sova där. Ska passa Elliot imorgon för han är sjuk. Så det blir träning imorgon istället. Ska bli mys att komma hem och titta på Top Model med mamma och syrrorna ikväll. Ska försöka kräva efterrätt av Jamie också. Nu måste jag röra på mig :P





"sovmorgon"

Skulle på spinningen imorse och dessutom börjar jag 8 idag. Men efter helgen med så lite sömn så vägrade jag gå upp tjugo i 6. Ni skulle hört hur jag argumenterade med mig själv. Tillsist vann den som ville sova lite extra, missat både träningen och introduktionen men nu drar jag på föreläsning och seminarium. Dessutom tränade jag fem gånger förra veckan ;p Idag blir det mjukisar och inget smink, finally!




What good is tomorrow without a guarantee?

 

Här får ni se tre bilder från natten, har lagt ut massa fler på facebook. Efter jobbet lagade jag mat och sen lyckades jag sova i typ en halvtimme. Sen var vi på en bar i Mariatorget nån timme men sen ville vi daansa och drog oss in till Hötorget. Vi var inte där förens vid halv 2 tiden och så började jakten på vart vi skulle, desperata tänkte vi K15 men de vägrade släppa in oss för att Andres bara hade ecuatorianskt id och inte pass med sig (enda stället som vägrat haha) men det var en väldig tur! Gick till Mango men vakten sa till oss att det var indie kväll typ Håkan Hellström hela kvällen och att vi inte såg ut att gilla sån musik och tur var det! När vi nästan gett upp stötte vi på en bekant som föreslog Ambassadeur som ju är precis mitt emot och dit gick vi och hade skitkul! Dansade precis hela tiden tills lamporna tändes vid 4. Då drog vi och köpte mat på 7eleven innan jag landade i sängen vid 5 och sov såååå gott!




ser ni varför jag behöver en ny kamera?

Kan ni förstå att jag behöver en ny kamera när mina bilder ser ut såhär!! Kameran vägrar öppna sin lucka så man måste peta bort den (vilket jag alltid glömmer till första bilden) och alltså kladda på linsen. Köpte den 2007 och den har minst sagt sett sina bästa dagar. Hoppas hoppas jag har råd att köpa en ny, antingen till den 25:e eller nästa månad kanske. Jag som älskar att fota borde åtminstone ha en kamera som inte är säämst!




TGIF/OMFG

Just hemma från det tuffaste träningspass jag någonsin kört! Började med Spinning 30 min som tydligen var det tuffaste expresspasset de kört. So far so good. Därefter Body pumpen men inte vanlig utan 'cirkelträning', 45 sek stationer två och två. Betydligt tyngre vikter än jag brukar köra och fy fasen vad jobbigt det var! Nu är jag heelt mör i hela kroppen och lär vänta en grym träningsvärk om några timmar. Jääkligt skönt och nu är det helg! Min kropp har grymma cravings efter kolhydrater nu så nu blir det pasta och tvättstugan innan jag skriver klart tentan.





konsekvenser av att bo själv

Nu känner jag mig sååååå ensam. Igår stängde jag av klockan när den ringde 5.40 och sa (högt) till mig själv "återhämtning"... Sitter och skriver tentan och argumenterar (högt) med mig själv. Pushar även mig själv "kom igen, kom på nåt då, sååå svårt ska det väl inte vara... damn it!" Känns som att jag behöver någon att klaga på disken med (och någon som diskar...) eller diskutera matinköpen med. Ahhh jag blir galen galen galen av den här lilla tenta-bubblan också. Det jag skriver är så himla bra, vart kommer det ifrån?! Straxt ska jag iväg och träna och mörda mina stackars ben. Får se om jag blir mer normal av det... Efter det skall jag faktiskt ut med lite sällskap, kan behövas, dock är jag så inne på monologer så kan bli att jag kör monolog rakt genom kvällen. We'll see.





las cosas cambiaron

 

Jag pratade om att jag inte gillade situationen jag befann mig i för några veckor sedan. Jag känner att den har ändrats nu och jag är i en situation som åtminstone är bättre än den förra. Jag kände mig osäker och visste ingenting och mina känslor gick upp och ner precis som andras verkade göra. Men nu har jag landat och nu har jag inga känslor kvar någonstans vilket iallafall betyder att jag slipper ovissheten. Nu vet jag. Nu är jag helt fri från allt och slipper gå runt i en berg och dal bana helt enkelt. Det känns som att det kommer hålla i sig och det hoppas jag det gör. Det känns lite tråkigt men framförallt känns det skönt! Nothing can hold me down!

 

 

 


tenta depressionen

3½ sida senare och nu har jag kommit till punkten då jag sitter och stirrar runt skrivbordet och nästan vill börja gråta när jag ser att klockan bara är 8. Och nej det blir inte mycket skrivet av att sitta och stirra in i väggen. Men det är en del av tenta-processen. Men som sagt, den där jäkla klockan går ju så himla långsamt så det blir väl till att 'rycka upp sig' och läsa igenom det man redan skrivit för att hitta tillbaks. Lovely...




att tänka

 

Min lilla lägenhet ser ut som ett bombnedslag. Har disk så det väller över och återvinning och pant likaså. Har inte bäddat sängen och den ser jäkligt inbjudande ut. Precis kommit hem från skolan och jag är helt slut, fysiskt men kanske framförallt psykiskt. En sån där stund då man verkligen inte vill vara ensam men man är ju just det. En sån stund då man inte kan få ur sig en vettig tanke och helst inte vill tänka alls. Så what to do? Jo jag ska skriva examinationsuppgift på 10 poängskursen. Tiden rinner ut så snabbt och jag har inte ens börjat. Nu måste jag ta tag i detta. Tänka var det ja...





intense

 

Igår var det ju mammas födelsedag och tänkte visa er middagen vi åt. Förrätt var blomkålssoppa och mögelosttoast, varmrätten var hjort med egen "rödvinssås" och potatisgratäng samt rotfrukter typ pumpa, morot osv men inget för mig ;p Efterrätten var cremé brulé med varma hallon, så jäkla gott!!

 

Jag är just nu helt slut, har städat trappen idag vilket tagit flera timmar, det är 10 trappor. Precis klar och om en kvart ska jag iväg för två timmars träning, jag pushar mig själv idag och det blir först en timmes spinning vilket inte lär vara så jäkla kul, 45 min är lagom. Sen blir det Zumba som jag tar bara för att det är så kul och sen en Core på det så är klar vid kvart över 8. Får se om Jamie är kvar i stan då så möter jag honom en stund. Sen blir det hem och sova, imorgon kör jag body pump 6.45 innan skolan. Hoppas då att min träningsvärk har dämpats, igår tog jag lite mer vikter (kör på typ de minsta eller nästminsta men.. ;) på pumpen och jag har grym träningsvärk i bröst, rygg, ben och framförallt triceps, en muskel som jag typ inte använt tidigare haha. Så imorgon kör jag lätt. Nu ska jag straxt springa!

 

 


varför jag älskar ögonbrynspenna

Har ju lovat att visa hur jag ser ut med bara ena ögonbrynet sminkat så ni får se varför ögonbrynspennan är det absolut viktigaste i min sminkväska och här ser ni! Och det ser till och med värre ut i verkligheten, ser inte klok ut alls när jag inte målat ögonbrynen. Se vad stor skillnad den kan göra...

godnatt

Varit hemma i Södertälje och firat mammas födelsedag och nu ska jag snart gå och sova med Veronica, mys!



I'm gonna find out if he's in it or not, cus' all of this shit is loong


Lite fler pics från Kim's fest. Där ser ni den nya klänningen på, den är ganska så... intetsägande? Det jag gillar är att den alltid faller ner på ena axeln så man kan visa tatueringen ;) Gillar ju också att den inte är överdrivet sexy utan lös upptill, perfekt när man inte vill spela all eyezz on me! Jag har faktiskt varit ganska så effektiv nu (ganska), dammsugit, läst ut en kursbok och fixat lite med prylar, fick en massa grejer till lägenheten av mormor idag. Nu kollar jag på Hellenius hörna på tv4play och sen ska jag se Välkommen hem också, bra ju så man slipper vara tvungen att kolla på tv:n en viss stund.



perfekt söndag

 

En mysig dag på stan, kom precis hem efter att vi ätit på en pub här i medis. Nu blir det tvättstugan och plugg. Tror jag skippar träningen idag, mest av lathet men också ursäkten att jag har så jäkla mycket annat att göra. Men vad gör det, imorgon kör jag hårt igen!

 

 


Det var lugnt och tyst men knappast underbart

Jag brukade drömma att jag höll på att tappa tänder och hade superont, verkligen smärta och tänkte att de kanske är så att jag gnisslar tänder och därför gör det ont. Har inte gjort det på superlänge nu men inatt hade jag den värsta drömmen hittils att jag först tappade en tand och sen att alla lossnade och jag fick nån slags tandställning för att hålla de på plats och var på sjukhuset och väntade och väntade för att få hjälp men ingen kom. Haha helt sjukt men det var en fruktansvärd dröm och hade fett ont också ;p Man säger ju att man gnisslar tänder pga stress och jag har definitivt känt mig stressad på sista tiden. Igår när jag kom hem efter tre superintensiva veckor där jag knappast haft en enda lugn stund för mig själv och det är allt jag sett fram emot, att bara få vara för mig själv och chilla. Men igår när jag väl fick den stunden efter jobbet så kändes det superjobbigt och jag blev så rastlös och kände att det enda som kunde få det att släppa var typ ett tungt body pump pass eller en utgång ;p Kunde verkligen inte slappna av, satte på hög salsa och sprang runt här och städade på kvällen, betalade räkningar och vadsomhelst för att göra något. Tv:n har jag ju nu men jag kan verkligen inte sitta själv och se på tv, blir så rastlös och vill bara göra nåt så det funkar bara om jag kollar med någon annan. Tillslut la jag mig iallafall och somnade efter många om och men fast jag längtade bara efter att vakna och få gå upp haha. Stört det där...

Iallafall nu är jag fixad och klar, vaknade halv 9. Mamma, Jamie och Elliot är påväg hit till stan och vi ska åka till Östasiatiska muséet och titta på terracotta armén, ska bli grymt! Och grymt att få spendera lite tid med min familj också, har saknat dem i all stress!






.

 

Fått en leverans av min music dealer, Paco loco såklart! Den första videon är ju så jäkla snygg, en av de snyggaste jag sett någonsin kan jag nästan påstå, blir så pepp på att köra hiphop stilen! Sen Pato Pooh som också har en grym (men inte lika grym) video. Grymt med svenskar som verkligen satsar, det blir ju tuungt!

 

 

 

 


chill!

 

Ahhhhhh fy fasen vad skönt. Nu är 3 veckor med 6-dagars vecka avklarats. Ehh nu är jag slut men det spelar ingen roll för nu kan jag chilla! Bilden är från igår då jag var och firade Kim's 19 års dag, ni lär få se fler bilder sen! Jag var lite tråkig och drog hem vid 12 innan the club, ville verkligen med men var trött och tänkte bara på att jag skulle upp till jobbet så det fick bli så. Nu är iallafall jobbdagen avklarad också, ska kanske ta en tupplur (jag kör med sånt ja) innan jag får se vad som händer ikväll. Hemmakväll eller ut på 'drinkar', vi får se!

 





I couldn't wait to say I told you so

Laddat med body pump och core och nu blire party med Kim. Har på mig den nya klänningen och den känns bättre än den "gamla". Tror jag skall lämna den bakom mig, i dubbel bemärkelse om ni förstått det ;) Hör imorgon kväll när jag kommer hem från jobbet heeeeeeeeeeelt död.




...

Nu: Iväg på bio.

Fredag: Lektioner 9-11 och jag har min sista nia om midsommarkrisen. Köpa presenter och hårfärg (färga utväxten!!) Hem och träning 16.30-18. Hem och fixa mig och dra till Nacka för att fira Kim med paaarty och utgång!

Lördag:
Vakna, förmodligen heeelt död och dra till jobbet halv 9. Jobba till 4 och sen utgång eller om vi är för trötta bio med Caroline.

Söndag:
SOVA UT! Sjuuuuuukt länge. Antingen hänga med mamma och Elliot i stan under dagen eller också vara hemma och plugga och ta det lugnt, och träna!

Måndag: Södertälje och fira mammas födelsedag.

Tisdag:
Sista seminariet för kursen...

Därefter blir det tentaplugg, skriva examinationsuppgiften och innan dess ha läst all litteratur som behövs. Sen typ... andas...





Yeah I hear you talkin don’t know who you tryin’ to flatter


Jag gjorde något oväntat idag och när klockan ringde 05.40 stängde jag av den och fortsatte sova 5 (!!) timmar till. Missade träningen men det gör inget, behövde få sova! Nu kokar jag pasta till lunch (ja det är inte kul att laga "mat") och sen ska jag iväg och hålla ytterliggare lektioner om midsommarkrisen, för två veckor sedan hade jag aldrig hört talas om den händelsen och nu är jag typ expert ;)

Tror jag är inne i en sån liten period nu där jag helst bara vill sova för att slippa tänka och inte för att bli pigg, ni vet? Angående klänningen så har jag börjat tänka på om den verkar komma in på lagret igen och om jag isåntfall fortfarande vill ha den. Är väldigt förvirrad. Imorgon är det iallafall party och jag ska ha på mig den nya klänningen! Den är ju skitsnygg!



If you don't give a I don't give a...

Jag har verkligen valt rätt utbildning! Idag höll jag en historielektion om midsommarkrisen för 9:orna och det är ju superkul! Imorgon har jag två till av just den lektionen. Ska snart iväg på Fit to flex träning med Rebecca nr 2 och om jag känner henne rätt blir det även att pressa sig i gymmet efteråt, nice nice!

Min kropp är trött och min hjärna är full med tankar och jäääkligt confused. Big time. Två dagar praktik kvar, fredag ska vi ut och festa hela natten för att fira Kim's födelsedag och sen jobb lördag morgon, men just nu såååå I don't give aaaaaa, tänker ha kul. Lördag blir det party med Caroline och sen ska jag nog dö lite dvs. sova hur länge som helst innan jag påbörjar skrivandet av tentan. Pepp!




besides people are cruel and the world still moves without you

 

Ni vet ju den där fina klänningen som skulle passa perfekt på mig, det kändes så bra men det verkar ju inte bli något. Nu har jag en ny klänning. Den är annorlunda men också fin. Men inte samma sak, den är inte lika sofistikerad utan med ungdomlig men det kan ju också vara något positivt. Men frågan är om den någonsin kommer bli något mer än ett sorgligt substitut? Vi vet ju alla vilken klänning jag egentligen vill ha. Tänk om den skulle komma in igen. Då har jag köpt den här nya i onödan och kanske inte har pengar kvar - förstört för det vi kunde haft alltså. Men det skulle också kunna bli så att när klänningen väl kommer in på lagret igen har jag fått vänta för länge och är inte intresserad längre. Gått vidare. I eller utan den nya klänningen. Vissa skulle ju säga att jag klarar mig bra utan någon klänning alls och det är såklart sant men lite trist. Jag skall ju ut i helgen, vad ska man ha på sig? Vad som är säkert är iallafall att det kommer komma fler vackra klänningar som passar på mig även om det inte känns så just nu. Den som lever får se.

Såklart att jag bara pratar om klänningarna, vad skulle det annars vara..?




jag vet det är ett spel och jag vet att du har kämpat för något som jag tagit för givet

Haft en mysig kväll med Caroline som numera är brownie (hon har härmat mig ännu en gång you knoow), pizza, chips, godis och cola. Nu är jag mysig med ont i magen och helt uppsvälld, goosh. Kollat på random mtv program och Top Model 14, undrar hur många säsonger det blir innan den går i graven?! Jag går upp och ner som vanligt och känner mig stark och säker ena minuten och sen en smäll som gör mig sååå svag och så börjar jag gnälla och beklaga mig för Carro men du vet "störst av allt är kärleken, och utan den har man ingenting" men det gäller även kärleken för sina vänner, sin familj och om man har en så speciellt för sin Elliot! Jag är sjukt trött efter en lång dag och ännu en imorgon, fuck hela den här veckan är busy busy så jag ska slänga mig på sängen nu!





it wasn't meant to be


Spanat in den här klänningen i en veckas tid. Tycker den är grymt snygg, annorlunda och unik och känner att jag skulle passa så jäkla bra i den. Väntar såklart tills räkningarna är betalda för att se om man har råd (=är vuxen) och vad händer då? Jo klänningen tar slut! Kanske var det ödet, kanske var vi aldrig menade för varandra, jag trodde det var for real men kanske blev jag bara bländad av dess skönhet och kanske hade det aldrig funkat... Pratar jag fortfarande om klänningen? Jo, men visst var den snygg?




en perfekt måndag

Har insett hur jäkla underbart det är att träna morgonpasset. Okej man måste gå hemifrån 06.15 och det är kolsvart ute (enda gången man får uppleva Götgatan utan att gå in i massa folk/cyklar/bilar) men man tjänar ju så mycket tid! Lite mindre sömn men sen har man träningen gjord och hela eftermiddagen till att göra annat (te.x äta). Snart kommer Carro hit och vi ska ha myskväll, äääta, snacka skit och kolla på alla mina tv-kanaler jag har nu ;p Skönt med en girls night. Har bara varit på två lektioner idag, historia med niorna, på ons-tors är det jag som håller i deras lektioner och jag kan säga att jag inte känner mig helt confident eftersom att historia inte är mitt ämne. Men det får gå...

Jag önskar verkligen att jag hade en inbyggd webcam i datan som alla flashiga datorer har, då skulle jag lagt upp en 'just-nu' bild nu! Men tyvärr...





a beautiful nightmare

 

Nu ska jag lägga mig (ja jag vet vad klockan är). Ser just nu ut typ som på bilden här, vadå både jag och Cassie brukar alltid se ut så när vi går och lägger oss, gör inte ni det? Det bästa jag vet är när man ser i t.ex. Desperate housewives och brudarna alltid lägger sig med full makeup, till och med läppglans! Wtf?! Okej jag ser inte ut som Cassie i vanliga fall heller men nu gör jag det ännu mindre, ni skulle alla få en smärre chock om ni såg mig utan ögonbrynspenna. Mina ögonbryn är väldigt tunna och glesa och dessutom helt blonda medan mitt hår är nästan svart. Jaa you get the picture! Jag ser inte klok ut, blir nästan rädd när jag ser mig själv i spegeln. Ögonbrynspennan är alltså numera det viktigaste i min sminkväska. Borde lägga ut en bild där jag sminkat ena brynet så får ni se skillnaden... Nu sömn så mina ben återhämtar sig efter den #%X!=" booty expressen för snart är det spinning!



en vilja att tro

Är sökandet efter en högre makt, något andligt, egentligen ett sökande efter sig själv? Är att hitta Gud detsamma som att hitta sig själv? Är accepterandet av Jesus detsamma som att acceptera sig själv? Är tron på ett liv efter detta bara något som ger trygghet och lugn i detta liv?

 

Behovet av att förstå världens och människans uppkomst och hur saker och ting fungerar biologiskt är inte lika stort idag som det var förr i tiden. Idag finns flera alternativa svar på dessa frågor och även en del bevis för vissa saker. Detta gör att vi människor ofta inte behöver vända oss till en tro på Gud, många saker kan få en logisk förklaring. Idag är det snarare i andra frågor vi människor kan känna ett behov av att vända oss till en högre makt, något bortom vår kunskap. I dagens samhälle brottas många människor med inre konflikter och frågor. Många känner sig osäkra och otrygga i sig själva och lider av dålig självkänsla. Även på ett större plan kan man känna hopplöshet och otrygghet. Det kan vara deprimerande att tänka på hur världen ser ut idag och på hur många människor som går hemska öden till mötes, utan att det finns något efter detta liv. Man har bara en chans och livets lotteri bestämmer vart du hamnar och vilka förutsättningar du får. När man sitter här i Sverige kan man förmodligen känna sig ganska tillfreds även om det inte finns något liv efter detta, de flesta har åtminstone fått en ”fair chance” för detta liv.  Om man däremot tänker på hur så många andra människor föds till hemska förhållanden med fattigdom och svält som enda liv kan man vilja ifrågasätta hur detta kan vara allt? Eller när man tänker på hur lätt det är att ta ett människoliv och att det händer hela tiden att någons liv släcks för ingenting, får de ingen andra chans? Man kan minst sagt säga att världen och livet är väldigt orättvist. Med rika och fattiga, friska och sjuka, orättvisor finns överallt. Hur kan man förklara detta? Eller hur kan man acceptera det? Man kan ge förklaringar där man pekar på geografiska aspekter, hur samhällen utvecklas och såklart maktaspekten men det man aldrig kan göra är att komma ifrån att the bottom line är att det är orättvist och dessutom helt utan mening. Det finns ingen anledning bakom som gör att det går att godta hur situationen är och egentligen inget ljus som kan lysa på och göra att situationen ser åtminstone lite bättre ut.

 

Som människa kan man välja att aldrig lämna sitt ego och bara se situationen från sin egen synvinkel och tänka att livet är riktigt bra som det är och man behöver inte lägga någon högre mening till det. Men jag tror att de flesta människor någon gång i livet kommer tänka ett steg längre och se orättvisorna i världen vilket ger en bitter smak och gör en minst sagt nedstämd. Vad är meningen? Du läser i tidningen om mannen som suttit i fängelse i USA i 40 år och nu upptäckts vara oskyldig och tänker, vad är meningen? Ett barn dör i en cancer och du tänker, vad är meningen? Om svaret är att det inte finns någon mening kan det kännas ganska svårt att acceptera. Det är här jag menar att religionen och tron kommer in i bilden. Det är en anledning till att människor i dagens utvecklade samhälle med så många logiska förklaringar på saker och ting ändå söker efter någon högre mening med livet, något efter detta, till exempel i form av en gud.  Det är det enda som kan ge ett svar och tröst till hur saker är, något som säger att det kommer att bli bättre, det finns en mening med allt och en anledning till att allt är som det är, det finns fortfarande hopp, för alla de som inte fått det bästa i det här livet så finns det en ’andra chans’, de kommer få det bättre i ’nästa liv’, det finns någon som bryr sig, som ser allt och som ser till att allt blir värt något. Det är en sådan stor tröst att man om man tror på det nästan kan säga direkt att det inte är så farligt att saker och ting är som de är, för det kommer komma en dag då allt reds ut och då alla människor får vad de förtjänar… Jag vet vad jag vill tro men jag vet inte vad jag tror. Vad tror du?

 

 

 

 


Dímelo, por que estas fuera de mi y al mismo tiempo estas muy dentro


Säger som Jessie sa i sin blogg, det är så jäkla trist att blogga utan bilder! Jag vill att alla mina inlägg ska kretsa kring en viss bild men det funkar ju inte när man inte har några pics, en stenålders kamera och inget kul att fota. Får bli ännu en bild från förra helgen med Rebecca. Kan även informera er om att jag köpt en riktig ögonbryspenna nu och slutat med den där kajalen jag har på bilden ;) Det var på tiden och ja det gör skillnad! Vet inte riktigt vad jag skulle skriva, antar att jag bara ville ha en ursäkt att sätta mig ner och chilla. Jag har tvättat klart, dammsugit, bäddat om, lagat mat och diskat, fått ihop tv (nu har jag äntligen kanaler!!) eller okej det var Paul som gjorde det och så har jag pluggat lite grann. Om en timme skall jag iväg på Booty och Core för att avsluta veckan. Sen blir det en ny vecka typ tolv timmar senare med spinning imorgonbitti kvart i 7. Har insett att jag måste klämma in dem så fort jag inte börjar 8 (okej får inte sova längre) men då har jag eftermiddagen fri att göra vad jag vill, imorgon blir det att träffa Carro.

Nu har jag ännu en tuff vecka framför mig, men sen är det iallafall vanlig skola igen vilket betyder sovmorgon och fritid! I can't wait. Det blev inge party denna helg men tur var väl det för jag behövde verkligen sova och vara effektiv idag, men nästa helg blir det förhoppningsvis party med Carro!





♥ tvättstugan

Har insett att jag faktiskt älskar att ha tvättstugan. Det är liksom lugnande på nåt sätt och så skönt att få alla kläder rena och sen vika ner dem i lådorna. Och så gillar jag att man har en timme mellan varje besök då man alltid av någon anledning lyckas vara supereffektiv. Jag hade visst inte tvättstugan i fredags kväll, hade bokat den torsdag kväll av misstag. Med en full tvättkorg var jag nåågot sur över att en enda lediga tiden var söndag morgon kl 7! Jag sov typ 11 timmar i natt så jag är jäkligt pigg. Äntligen! Gick upp vid 8 så nu har jag andra maskinen i, hinner ändå köra 3 som jag behövde. I pauserna har jag dammsugit och gjort crossianter.

Nu har jag lyckats med det också, att skriva ett helt inlägg om min kärlek till att tvätta. Så kan det gå när man flyttar hemifrån.




nagellack


Världens suddigaste bild vilket beror på att jag har världens sämsta kamera! Gud vad jag vill ha en ny...

Tänkte iallafall visa er nagellacket, 100 år sen men jag har hållt mig från att köpa "onödiga" saker som nagellack men nu sa jag fuck it och köpte det snygga blåa som Tyra hade i våras, det är ju grymt! De andra blåa hos H&M är också snygga så de står näst på listan!




twisted

 

Känner mig som en ny människa, idag är jag ledig, så jäkla skönt! Tog sovmorgon till klockan 7. Haha jag har verkligen kommit in i tidiga mornar nu och allt som krävs för att jag ska vara chill är en timme mer på morgonen och sen inte behöva stressa iväg. Nu ska jag iväg på body pump och sen hem och tvätta håret så blir jag som ny. Allt jag har planerat idag är tvättstugan och det känns awesome, hinner nog med både städning och plugg också!

 

 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!