Dag 36


Define Art.

När jag tänker på konst tänker jag på tråkiga, svårförstådda tavlor men för mig är konst vackra låttexter som beskriver precis vad du känner. Syrrans svar på denna var "kyckling" ?!?!



Dag 35


To you, what is the meaning of life?

Okej, jag tror att meningen med livet är att njuta av det och självklart att få och uppfostra sina barn, meningen med mitt liv tror jag är Nathan helt enkelt! Vad mer kan man begära av livet..? Sen att man skall vara en del av något större på nåt sätt, en bra medmänniska och allt sånt ni vet ;)


Just nu

Sitter jag på tåget påväg hem från jobbet, en lång dag! Har varit borta 14 timmar nu så ni kan gissa hur mycket jag saknar min prins! Första gången jag är borta så länge. Blev ett tio timmars jobbpass på stående fot men jag tycker det gick förvånansvärt bra och snabbt :) Nu blir det hem, lite mys och sen sova för om 12 timmar flyttar vi! Byter lägenhet med några över gården, som tur har vi redan flyttat över mycket. Det jobbiga blir städningen av köket... Men men jag bloggar mer när jag har tid över men nu vet ni varför jag är lite frånvarande nu... :)


Dag 34


Most attractive singer of your opposite gender?

Okej sångare... Alltså att den här frågan skulle vara så svår! Om jag var 13 år skulle jag sagt Jamie Meyer (popstars någon..?) men hmm... Känns som att jag inte lyssnar på musik av några attraktiva sångare haha.


Dag 33


Choose East Coast or West Coast?

Random fråga igen, I choose West coast!



lite från i lördags




Här är lite bilder från i lördags då jag inte hann blogga. Vi var hemma hos Salo och Cynthia och tittade på fotbollen och åt middag. Salos man (gud ja både hon och Cynthia är faktiskt gifta nu!!) kom precis hit från Ecuador i lördags, sist jag träffade honom var på Nathans babyshower i femte månaden hehe :) Nathan var stilig i skjortor (ombyte är ett måste för en liten spykille) som han fått av mina fina vänner :)

Jag blir fortfarande typ helt chockad varje gång jag ser mig i spegeln eller drar i håret, jag har ju inget!! Det är skönt att ha fått bort allt det slitna håret dock och färgen var ju riktigt vidrig, både den röda och den "blonda". Den här färgen är jättefin men det är fortfarande ovant att ha kort hår. Syrran tyckte det var en "tantfrisyr" & mamma sa "mormor lär nog gilla den". Yey :p

en liten nathan

 

 

Det är sjukt hur snabbt Nathan utvecklas och hur fort tiden går! De här bilderna hade jag på iphonen och de är tagna i början av mars, tycker han ser superliten ut ;) Att se Nathan växa är verkligen det bästa som finns! Jag ser så mycket fram emot att se hur han blir större och börjar krypa, gå och prata. Han vill verkligen krypa nu och blir jättefrustrerad när det inte går, han gör armhäv och lyfter rumpan samtidigt men där tar det stopp :p

 


Dag 32


What's the worst place you have ever been to?

Jag kommer inte ens på nåt hemskt ställe jag varit på! Men jag härmar syrran här, hon svarade syslöjdssalen i skolan men jag svarar idrottssalen i högstadiet... dööööör!


iväg till jobbet


Fasen också! Jag åkte inte till KB imorse utan stängde av larmet... Men fick en del ärenden gjorda iallafall och mer mystid med min bebis, har såå svårt att gå från honom om jag inte verkligen måste tex till jobbet! Iallafall, nu sover han här i min famn och jag ska precis iväg till jobbet så ska försöka lägga ner honom utan att han vaknar, alltid en utmaning ;)

mer från landet

 

 

Här är några till mysiga bilder från förra helgen på landet, är glad att vi hann dit en helg innan sommaren för nu blir det nog jobb varje helg tills semestern så det blir inget mer Småland. Hur mysig är inte den sista bilden? Att vakna till en sån där liten plutt som bara ligger helt utslagen och avslappnad haha!

 

Den här veckan blir som sagt 100%, idag ska jag (JAG SKA GÅ UPP PÅ MORGONEN JAG MÅÅÅSTE), till biblioteket vid halv 9 och fixa lite böcker, det är så jobbigt för böckerna finns bara där och man får inte låna hem dem så jag ska försöka fota med ipaden haha. Sen jobbar jag eftermiddagen. På tisdag har jag möte med handledaren för c-uppsatsen och sen mammagrupp på kvällen. På onsdag jobbar jag eftermiddagen och på torsdag är jag ledig men då måste det bli massa plugg gjort. På fredag jobbar jag 10-21 i Nykvarn så jag lär vara döööd sen. På lördag kl 9 på morgonen så flyttar vi, tur att jag inte lär behöva bära så himla mycket. Därifrån blir det direkt till Södertälje och sova där för jag börjar jobba 6 på morgonen på söndag, jobbar till 2. Vi blir kvar där för nästa vecka börjar också med jobb. Nästa onsdag fyller jag förresten 22 år! Och det är redan maj. Gud vad tiden går snabbt..!

 


Hos oss ikväll

 

 

Jag orkar verkligen inte blogga nu förtiden, jag har en miljon saker att göra och en miljon saker i huvudet! Det känns typ som att alla bloggar jag läser har dålig uppdatering nu för tiden så jag är nog inte den enda :p Just nu ligger Nathan och Andres och videochattar med Nathans farmor. Jag hatar att vara med i kameran, känner mig så löjlig att sitta och prata med nån i datorn haha, men det är verkligen tur att det finns så Nathans släktingar kan se honom! Tänk er hur stor han kommer vara när de träffar honom, jämfört med när han föddes. Han har ju liksom redan växt mer än 15 cm haha! Nathan har på sig en ny pyjamas som vi fått från Ecuador och som jag som tur hittade nu, den passar redan bra :)

 

Idag var mamma, Veronica och Elliot här en stund vilket var trevligt :) Sen har jag pluggat lite grann och fixat lite här hemma. Vi har verkligen k a o s här just nu, har rivit ut allt och har allt i påsar här omkring eftersom vi skall flytta på lördag. Andres ropade nyss på mig att jag skulle komma och titta på Nathan som sitter själv, de senaste dagarna bara så har han börjat kunna sitta själv längre stunder, kanske 10-15 sek eller så innan det blir vingligt, min duktiga prins :) Den här veckan blir det nog extra dålig uppdatering för mitt schema är verkligen fullspäckat. Ska försöka hinna tidsinställa några inlägg nu innan vi ska titta på en film och äta cheviche! Var sugen så jag fick Andres att göra iordning, så sjukt gott :)


Dag 31


Smell the air. What do you smell?

Okej jag känner faktiskt ingen speciell lukt. Andres tycker att man känner lukten från thairestaurangen här bredvid hos oss men det gör inte jag. Det mest troliga är att jag känner lukten från en av Nathans pruttar, tyvärr... :p

baby och plugg

 

 

En sån här glad kille har jag fått lirka med för att kunna plugga nåt de senaste dagarna ^^ Var bara tvungen att fota honom, han var så himla tjurig häromdagen hehe :) Det är nog för att han inte sovit tillräckligt bra. Hoppas det blir bättre idag! Igår fick Nathan äta gröt igen och för första gången så åt han faktiskt, tidigare har han bara spottat ut allt så det var kul :) Sen var vi barnvakt hela dagen till lilla Leila och sen var hennes papis här också och umgicks ända tills det var läggdags. Idag tog vi morgon tjugo över 7, yeyy! Nathan har sovit klart sin morgonnap nu på en halvtimme och förhoppningsvis håller han sig på bra humör för nu blir det PLUGG!

 


Fredag

Nu sitter jag på vårdcentralen och väntr på att bedövningen ska börja värka i min tå så de kan operera bort nageln, fyyy! Drömde mardrömmar hela natten om att jag skulle opereras utan bedövning av en ond läkare med en tång haha! Usch och det värsta är att jag kommer bli tvungen att operera andra tån med men de ville inte göra båda på en gång... Sjukt det där med bedövning, ok varning för äckelprat men tänk er att de kunnat skära upp hela min mage och ta ut en bebis utan att jag känt nånting mer än som att nån klappar på mig haha! Hoppas denna bedövning är likadan!

Denna morgon har vi varit barnvakt till Leila igen när hennes mami är i skolan, har ändå hunnit med lite plugg, med betoning på lite :p Ikväll är jag inbjuden att hänga med ut på girls night men ärligt talat så blir det nog inget med det, antar att min tå kommer göra rejäält ont. I helgen måste jag plugga en hel del och flyttpacka lite, imorgonkväll ska vi hem till Salo och se på fotbollen (????) och på söndag hoppas jag att familjen kommer upp en sväng. Allt hinns nog med ändå, brukar funka :p Nästa gång jag skriver avslöjar jag hur ont jag har och hur synd det är om mig. I promise ;)


Effektiv onsdag

Nu är jag påväg till jobbet, supereffektiv dag idag! Nathan vaknade halv sju efter att ha sovit tolv timmar, rätt skönt att vi börjar ställa om våra dygn nu faktiskt :p Jag pluggade 3 och en halv timme och fick faktiskt en hel del gjort på uppsatsen, så skönt! Nathan skötte sig faktiskt bra, lite fick jag skriva med honom i famnen och några amnings och tröst pauser men jag är supernöjd :) Nu blir det veckans enda jobbdag då helgens jobb blev inställt! Blir att flyttpacka, nästa lördag flyttar vi!!


Godnatt




Nathan hade visst somnat for natten! Han somnade redan halv 7 sa det lar bli en tidig morgon, ska straxt sova jag med. Far alltid sana ryck nar Nathan sover riktigt bra under dagen och kanner att jag maste gora ALLT som jag annars inte hinner med :p Har packat ihop allt mitt fran walkincloseten (fint ord) och en annan lada, rensat ur lite som ska slangas och sant. Alskar verkligen att rensa haha... Nu nar jag val lagt mig kanner jag verkligen hur trott jag ar! Ska nog lata Nathan ligga kvar i sin sang tills vidare, han lar vakna om ett tag eller sa far Andres ta med honom nar han lagger sig, saknar redan min lilla plutt haha :p

babies x2

 


Det blev fullt hus hos oss idag, jag skulle egentligen iväg och plugga (FASEN OCKSÅ) men men det blev ändrade planer och vi fick vara barnvakt till lilla söta Leila. Jag provade på att sköta två bebisar på en gång (medan Andres lagade mat) och jag kan lova att det inte var det lättaste, en räcker gott och väl ;) När Nathan höll på att somna skrek Leila och väckte honom, då började han skrika och man kan ju bara sköta en i taget :p Nathan låg och skrek bredvid henne när jag skulle byta blöja men sen hörde han hennes skrik och liksom stannade upp och kollade på henne och slutade själv skrika haha, sötnosen :) Den här dagen har verkligen spruungigt iväg kan jag säga, redan halv nio. Nathan sover, vet inte om det är för natten eller om det är en powernap :p Jag ska fixa i ordning lite här hemma medan, imorgon tar vi nya tag med plugg på bibblan på förmiddagen och jobb på eftermiddagen. Plugget tar verkligen emot men jag måste verkligen sätta fart, 15 maj ska c-uppsatsen på 30 sidor IN! Wish me luck :)


Dag 30


Stick your right arm out; what do you touch first? Do the same with your left arm.

Sitter vid databordet och här är det en himla massa grejer vill jag lova. Åt höger är det första (utom datamusen då) en napp och napphållare ^^ Åt vänster är det mitt block med anteckningar för skolan. Det ger en väldigt bra bild av mitt liv tycker jag!


Så här blev det till sist!


Dag 29


Do you believe in ghosts? How about aliens?

Jag tror varken på spöken eller aliens men vem vet vad som finns ute i rymden... Jag vet inte om vi är den enda planeten med "liv" men det är ärligt talat inget som intresserar mig särskilt mycket heller. Andar vet jag många som tror på och säger sig se osv. Det är ju lite obehagligt men jag tror nog ärligt talat inte på det alls.. Och jag har kommit fram till att finns det andar så finns Gud och då är vi ändå safe ^^

helgen på landet

 

Nathan somnade nyss och jag har precis målat naglarna och tänkte lägga mig bredvid honom, skönt med en tidig kväll för vi var alla trötta! Imorse var vi uppe vid halv 8 vilket är ovanligt tidigt för oss, men vi la oss tidigt igårkväll också. Trötta av all ren luft kan jag tänka mig ;) Har haft det supermysigt på landet med mamma och lillebror, här får ni några bilder, tog en massa så det blir nog mer sen! Vi har haft superfint väder, igår satt vi ute och njöt och Nathan sov skönt i vagnen, har ätit massa gott och bara tagit det lugnt. Jag han med lite, med betoning på lite, plugg men det är åtminstone något. Elliot har varit jätteduktig med Nathan, bara pussat och klappat honom, sjungit för honom och berättat sagor, även visat alla saker Nathan ska få av honom när han blir "stor", bland annat en leksaksbil i trä som han ska få "när han fyller 15 år" haha. <3

 

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla prins, så mysigt! Imorgon kör vi igång denna vecka som blir sjukt intensiv. Börjar bra med att tvätta en massa kl 7 imorgonbitti så jag kan behöva den där sömnen...

 


Dag 28


What's your biggest "what if"?

Jag tänker faktiskt ganska ofta så, tänk om jag inte hade läst det jag gjorde på gymnasiet, tänk om jag inte haft turen att få denna lägenhet, tänk om jag inte pluggat till lärare eller tänk om jag tagit ett år som utbytesstudent osv. men jag kommer alltid fram till att jag är nöjd med precis exakt allting som hänt och som jag gjort och inte gjort för det har ju lett fram till det liv jag har idag. Om det inte vore för allt gjort och icke gjort skulle jag kanske inte träffat Andres och då skulle ju inte min lilla prins Nathan funnits till!!


Nästan hemma

Hemresan gick riktigt smidigt och nu är jag och köper hem grekiskt, det sköna med att bo i stan är att all take away finns nära när man kommer hem trötta och inte tagit upp nåt från frysen :) Jag visar er massa bilder från landet ikväll eller imorgon :)


Dag 27


What's a sound you hate; sound you love?

Jag kör en klassisk, ljudet jag älskar är regnet mot fönstrena (när man inte måste gå ut dvs). Jag hatar ljudet av bestick mot varann eller bestick mot vissa typer av tallrikar, då ilar det i tänderna ^^

I småland

Haha riktigt kul att läsa allas inlägg på facebook om snön hemma. Här är det strålande sol och vi njuter av att vara ute! Nathan har sovit ute i vagnen tre timmar nu :) Ibland har man tur ;)


Dag 26


Are you happy with the person you've become?

Oj, det är verkligen variation på frågorna i den här utmaningen! Jag måste nog säga att jag är rätt nöjd med den jag är... Jag var mycket mer osäker som person förut, mer blyg och hmm lättpåverkad kanske. Jag är inte perfekt ännu heller men jag känner mig rätt tillfreds med hur jag är och blivit kan jag säga. Jag såg en dokumentär i SVT om barn födda i fd Sovjet som de intervjuat när de var 7, 14, 21 och 28 år gamla och det var sjuukt intressant! Man förändras ju som bara den, det är nästan läskigt, vad kommer jag säga om mitt jag idag när jag är 28? Vi fick skriva brev till oss själva när vi gick i 7an, 9an och innan studenten och sen öppna dem efter 3 år och när jag öppnade mina blev jag nästan lite mörkrädd... Man ändras så mycket i sitt sätt att tänka! Antar att processen fortsätter för alltid, men bara men är tillfreds med sig själv så :)

nathan har upptäckt sina fötter :p



De här bilderna tog jag på min prins häromdagen, han har börjat leka med sina fötter och även snutta på dem, ser så himla gulligt ut! Just nu är vi nog påväg till Södertälje för att hämta min lillebror på dagis och sen direkt till mammas jobb. Vi ska nämligen åka med dem till Småland över helgen! Ska bli supermysigt att spendera tid med dem och också att komma till landet ett tag :) Blir ingen uppdatering men jag har tidsinställt lite inlägg precis som detta ;) Plugget hänger såklart med till Småland också, mamma får mysa med Nathy och jag passar på att skriva på uppsatsen, nu är det 100% som gäller!


Dagens baby




Dagens baby är en snygging med en stjärnbody han fick av mormor igår :) Nya favoritleksaken är bitringen han fick av Nataly när vi var där!

rött




Okej, jag har helt enkelt börjat inse att jag MÅSTE gå till frisören. Det svider i plånboken när man är fattig student men jag ser inte riktigt klok ut (iofs inte heller gjort på ca 6 månader). Jag tänker mig dessa bilder som inspiration och kanske ännu mörkare, det måste ju vara nåt som passar mig och mina färger så det får väl frisören hjälpa med. Just nu har färgen tvättats ur med och ja det är helt enkelt ROSA på många ställen. Not so hot, även om jag alltid varit ett fan av Pink... Förhoppningsvis hinner jag till frissan i början av nästa vecka!


Nathan 5 månader

 

7150g 69,2cm

 

Tiden går fort och Nathan växer som bara den :) Fast ändå, fatta att för ett halvår sen låg han i min mage..? Fortfarande svårt att fatta för mig haha! Han vänder sig hela tiden från rygg till mage men från mage till rygg har han bara vänt sig några gånger, istället ligger han tills han blir sur och trött och ligger och gnäller med huvudet ner så att man ska vända honom ;) Han har provsmakat gröt, banan och katrinplommonpure några gånger utan resultat, inte mycket som verkligen kommit ner i lilla magen ^^ Har tänkt börja ge honom lite gröt varje dag nu så han vänjer sig till sist, om en månad måste han ju börja med mat! Nathan är glad hela tiden förutom när han är övertrött, bara man säger något till honom får man alltid ett vackert leende och nu är det också lättare att locka fram riktiga gapskratt, han är kittlig runt halsen :p Han föredrar fortfarande att vara stående i famnen än sittande och är riktigt vinglig när han ska öva på att sitta själv så det lär dröja innan han lyckas med det. Han sover helt ok på nätterna, inatt sov han till och med 23-06, det var nog rekord. Annars brukar han vakna några gånger och snutta men det gör inte så mycket, han sover fortfarande hos mig och det får han nog göra ett tag till skulle jag tro :p

 

Det är så kul att se honom utvecklas men jag kan inte riktigt fatta att om några månader kommer han krypa runt här hemma och så fort som de här fem månaderna gått så är han väl snart ett år ;) Just nu ligger min prins och sover middag, han har vart febrig under dagen efter gårdagens vaccin men nu är han bättre :) Nu blir det chokladboll och plugg för mig!

 


Dag 25


Do you prefer talking on the phone or video chatting online?

Jag föredrar att prata i telefon för jag hatar när nån kan se mig i kameran haha...


Torsdag med skola

Snacka om panik, om en månad ska uppsatsen in och jag har inte ens fått tag på litteratur, jag får verkligen en ångestklump i magen så fort jag tänker på det. Men får göra mitt bästa för att få den klar och i värsta fall blir det att göra klart den på semestern...

Nu sitter jag på tåget påväg till skolan för handledning inför uppsatsen. Ikväll lägger jag upp Nathans 5 månadersinlägg som jag påbörjade igår :)


onsdag med mamma och elliot

 

 

Vi blev väckta vid nio av mamma och Elliot som satt på tåget hit och så spenderade vi förmiddagen med dem. Var här och myste med en morgonglad Nathan, ute en sväng här och så lunchade vi. Skaffade också ett sparkonto till Nathan :) Efter det gick jag och Nathy direkt till bvc och Nathan fick vaccin igen, än så länge mår han bra men sist fick han ju feber så vi får se. Nu håller vi bara på att mysa och jag bakar chokladbollar som är det bästa jag vet ^^

 


Dag 24


Do you have a collection of anything?

Jag samlar inte på någonting alls men jag har en fin kollektion av Adidas zip-tröjor i olika färger och också en samling make up store skuggor i massa färger. Mycket har jag fyndad på Tradera för flera år sen...

tisdag


Jag började på ett inlägg i söndags där jag berättade att vi vart bjudna till Eriksdahlsbadet och att Nathan fick testa på poolbad för första gången men jag skrev aldrig klart :p Har verkligen inte haft varken tid eller lust till bloggen men nu skriver jag en snabbis innan Top Model finalen! Igår var vi hemma hela dagen, jag pluggade ungefär två timmar och sen var Nathan på superdåligt humör. Vet faktiskt inte varför men han var grinig och ville bara bli buren hela kvällen. Idag har jag och Nathan vart och hälsat på min universitetskompis Nataly och hennes dotter Blanca som redan är 1½ år nästan, det går så fort! Vet inte om hon vill ha bilder på dem här så ni får en bild på mig och Nathan därifrån istället. Imorgon ska mamma och Elliot hit, ska bli så kul att umgås med dem :) Nu blir det alltså Top Model finalen, vinner Alice så blir jag riktigt riktigt sur!!

 


detaljer

 

 

Den här Nalle Puh pyjamasen fick Nathan i julklapp och den har verkligen supersöta detaljer!

 

Har inte blivit mycket bloggande men har fått en hel del plugg gjort idag, letat litteratur (så himla jobbigt) och även skrivit nästan klart PM inför uppsatsen och gjort en plan för mitt pluggande. Något åtminstone... Hoppas jag håller planen bara! Nathan sover i sin säng redan, får se om han vaknar innan jag somnar eller om jag låter honom ligga kvar där ^^ Men känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna somna utan honom och ändå lyfta över honom, så mysigt ju ;) Får se om jag hinner blogga mer imorgon, god natt!

 


Dag 23


How do you vent your anger?

Hur jag ventilerar min ilska... sanningen är den att jag är i princip aldrig arg! Det närmaste jag kommer är typ när jag precis satt mig på tunnelbanan för en lång resa till jobbet och inser att batteriet på ipoden är slut, då blir jag sååå arg. Men jag gör ingenting särskilt åt det haha :p


Elliot 11 månader

 

 

Den här bilden är från april 2009 då lilla Elliot alltså var 11 månader ungefär. Vi kan notera 1) Att mitt hår var helt sjukt snyggt och NATURLIGT. Ja ja ja man ska inte börja exprimentera med håret blablabla men vi kommer alla göra det ändå... Och 2) att Elli har på sig en body som Nathan använder nu! Är Nathan ovanligt stor, var Elliot ovanligt liten? Eller växer de inte så himla snabbt från och med nu..? Bodyn ser ju iofs lite liten ut på Elliot där och den är nog lite stor på Nathan så det är nog en komination av alltihop :D

 


snöig påsk

 


Tänkte börja klaga på den snöiga påsken och jämföra med förra årets påsk men sen kom jag på att påsken förra året var visst mer än 2 veckor senare än nu, så vi kanske har fint väder om två veckor med ^^ I år ska vi inte göra något speciellt alls, men nästa år kanske Nathan vill klä ut sig till en liten påskkärring :p Vi vaknade straxt efter nio men har inte kommit särskilt långt alls här hemma, Nathan ligger fortfarande i sin pyjamas på bilderna som jag knäppte alldeles nyss och har precis vaknat från sin morgonnap på 20 min. Jag sitter med färg i håret för att färga längderna, det som var alldeles vitt innan har nu en fin rosa färg, inte riktigt som jag tänkt alltså. Men förhoppningsvis får allt samma röda färg nu, annars är det väl ett måste att betala hos frissan...

Igår var vi bara ute en sväng här och Nathan sov så skönt i vagnen och sen var han på superhumör hela kvällen, vi kollade på American Pie, är så taggad över att fyran kommit på bio! Och så åt vi tacos och hamnade båda i matkoma, som tur somnade Nathan vid 11 och jag straxt därefter :) Jag har inte pluggat nåt alls på c-uppsatsen, för jag vet inte vad jag ska göra. På torsdag har jag möte med handledaren, har letat lite böcker men jag känner mig helt lost. Så surt! Liite ångest ja men det ska väl gå, även om det blir att sitta uppe och skriva hela nätterna i maj... Glad påsk på er allihopa!


Dag 22


Have you ever gone skinny dipping?

Nej, det närmaste jag kommit är att bada i bara bikinitrosor för att min kära moster Anna tyckte jag var löjlig med bikinitopp när vi var ute med båten på ett helt öde ställe ^^ Det är nog lika bra det också :p


new shoes!

 

 

Belive it or not men jag har faktiskt shoppat till mig själv :p De har underbara skorna som är helt perfekta klickade jag hem från ASOS, 210 spänn och fri frakt, det är ju verkligen inte dumt... Sen att jag kanske aldrig ens kommer använda dem (vilka fester har jag tänkt gå på?) och dessutom hatar att använda klackar, det gör inget! De är värda att bara ha för att ha dem :p

 


Dag 21

Who is your celebrity crush?

Jag har verkligen ingen celebrity crush, nar jag var mindre hade jag en del dock. En celebrity som jag tycker ar den kanske snyggaste av alla ar daremot Jude Law!


I can't hear you

 

 


Dag 20


What is your greatest weakness; your greatest strength?

Min storsta svaghet kanske ar att jag ofta oroar mig for vad andra skall tycka, om... ungefar allting! Min storsta styrka ar nog min formaga att lyckas ordna ihop allt i livet sa det funkar helt enkelt, skolan, jobbet och min lilla prins :)


kärlek

 

 

Att man kan älska en liten människa så mycket är helt otroligt! Det går inte att jämföra med kärleken för någon annan som t.ex. din partner, det här är helt villkorslöst! Kärleken för sitt barn går inte ens att beskriva... Jag hade så rätt när jag skrev om kärlek här på bloggen för ett och halvt år sen. Inte visste jag då att jag så snart skulle få en liten egen prins att älska mer än allt annat i världen! Att bli förälder är verkligen det bästa som finns, det är vad livet går ut på tror jag... Om Nathan någonsin kommer förstå hur älskad han verkligen är, jag tror aldrig man själv förstått hur mycket ens egna föräldrar måste älska en ;) Nu ligger Nathan och sover här bredvid, han vaknar nog snart så det blir en sen kväll :p Fortfarande är det så att jag kämpar med att få honom att somna och sen är där och petar på honom för att se att han verkligen andas hehe...

 


Dag 19


What does your URL mean?

Jaha, vad kan tankas menas med denna fraga da..? Vad min bloggadress betyder? Isantfall sa ja Rebecca ar ju jag :p Och Therese ar mitt andranamn. Mitt tredje namn ar forresten Marie :p


måndagen

 

 

Vi har spenderat dagen på Ikea eftersom mitt jobbpass blev inställt. Nathan sov mest i vagnen, en stund var han med i bärselen och tyckte det var jättekul att titta runt, han har iallafall skött sig superbra :) Vi åkte bara dit för att titta men det blev iallafall att vi köpte en del grejer till Nathans rum som han får nu när vi flyttar om en månad. Än så länge har vi ju inte köpt nåt men nu använde vi 1500 av hans sparpengar och det räckte till en hel del, lampa till tak och vägg, matta, gardiner, gardinstång och vad mer det nu var... Det bästa köpet var hans lekfilt som ni ser på bilden, 199:- för den! Den är verkligen perfekt, tjock och helt okej fin och så stor att han kan rulla runt flera varv utan att hamna på golvet, precis vad vi letat efter nu när han börjat vända sig om!



Sen ser ni också att jag råkat byta hårfärg IGEN! Jag misstänker att min mamma kommer skälla på mig för den här färgen, och mina syrror med för den delen... Men ja jag har färgat superorangerött! Det var inte kul att gå med det där hemska trashiga "blonda" (råttfärg + gul +vit +orange) färgen jag hade och jag kan lova att jag bara lagt ut bilder till er som ser "ok" ut haha, det var alltså värre i verkligheten :p I lördags fick jag bara något infall och tänkte jag har ju alltid velat testa rött hår så jag gick och köpte den knalligaste röda färgen jag hittade och så blev det haha. Det är något ojämnt eftersom mitt eget hår var det och jag skulle nästan vilja ha lite knalligare mörkare rött och mindre orange men helt ärligt så föredrar jag det framför det blonda! Får se vad mamma säger hehe... Det var jättesvårt att fånga på bild men ni får väl se bättre en annan gång :)

Dag 18


Do you believe in karma?

Nej, jag tror inte alls pa karma aven om jag tycker om hela konceptet och kanske skulle det vara bra om karma verkligen fungerade. Men lite kan det ju stamma i att om man behandlar andra bra sa ar det iallafall storre chans att man sjalv blir bra behandlad :)


dagen i bilder

 

 

Har far ni lite bilder fran idag, skriver fran laptopen sa det blir utan svenska bokstaver tyvarr :p Just nu sitter jag med Nathan i sangen och myser och lyssnar pa Gyllene Tider haha, vi har haft en riktigt lugn dag. Testade att ge Nathan banangrot som jag kopt blandat med ersattning men han fattar fortfarande inte hur man skall svalja :p Gick upp vid tio, at god mat, sen sov Nathan hela tre timmar i strack pa eftermiddagen och en av dem sov jag med honom, skont!! Vid 6 vackte vi honom och han var verkligen svarvackt, men om han sover langre sa vill han aldrig sova ikvall ju. Sa har han duschat och vi har last lite i en bok och jag har fotat honom som vanligt haha. Det blir nastan enbart bilder utan blixt for blixten i ogenen ar ju inget roligt och speciellt inte nar man ar sa liten. Han lar vara riktigt van vid kameran nu dock eftersom jag alltid ar efter honom med den...

Ska ocksa svara pa en fraga jag fick har i bloggen, kul att ni borjar kommentera mer ni som laser :p Fragan var hur vi far det att ga ihop har hemma med bebis nar vi bada pluggar. Rent ekonomiskt sa ar vi vana vid att inte ha mycket pengar eftersom vi alltid pluggat och aldrig jobbat heltid hehe. Det gar runt men det ar ganska precis, jag jobbar ju extra ocksa just for att kunna ha lite mer, sen far vi ocksa hjalp av familjen nar det behovs! Tidsmassigt sa kan jag saga att man verkligen far prioritera annorlunda, det ar mest det. Forut kunde jag sitta timmar varje dag och bara surfa pa datan och lata mig men det gor jag inte langre, sen ar jag inte ivag och tranar heller. Det funkar att bada pluggar eftersom ingen av oss har mycket lektioner utan det mesta ar hemifran och sa har vi nagra lektioner i veckan. Det blir mycket pluggande medan bebis ammar eller sent pa kvallen nar han somnat, jag tycker det ar sjukt svart att koncentrera mig nar han ar vaken, vill ge honom all uppmarksamhet da... Sen sa kan jag nog saga att nu satsar jag bara pa att klara alla kurser med ett G och inte pa VG, jag laser det jag maste och skippar om nat kanns oviktigt, prioriteringar helt enkelt. Tror allting gar bara man vill och man anpassar sig verkligen latt! Gud vilket langt svar, det marks att jag gillar att skriva... :p

Just det nu kom jag pa att jag ju fatt en till fraga! Varfor vi valde Nathans namn :) Vi tyckte det var hur svart som helst att komma overens om nagot namn men en dag tidigt i graviditeten satt vi och kollade pa olika namn pa internet med nagra vanner och da var det nagon som laste just namnet Nathan och vi bada fastnade for det direkt och tycker det ar superfint! Da bestamde vi direkt att om det blev en kille skulle han fa heta Nathan :) Namnet betyder forresten typ Guds gava.



Dag 17


What was the last lie you told?

Jag har verkligen svart att komma pa svaret pa denna fraga, men jag tror jag sager vita logner ganska ofta. Kan verkligen inte komma pa nar det egentligen ar dock. Jag ar nog ganska dalig pa att ljuga, eller jag gor det helst inte helt enkelt. Den vanligaste lognen har nog alltid varit i skolan, nar jag inte orkat ga och sagt att jag varit sjuk. Jo, det kan nog vara den senaste lognen, att jag inte gick pa forelasning for att jag inte hade barnvakt till Nathan fast jag egentligen bara inte orkade ga! :P


red nails

 

 

Just nu har jag röda naglar, ett klarrött lack från Depend (billigt & bra you know), rött passar alltid tycker jag. Men av nån dum anledning känns det som jag alltid tar fram rosa plagg när jag har röda naglar och röda när jag har rosa och det matchar verkligen inte haha :p

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!