it's best that you just wait your turn

 

Bild som jag tog igår när vi åt tacos ;) Bästa maten! Idag gick jag upp tidigt för att skjutsa Paul till jobbet. Istället för att göra det jag vill och lägga mig i sängen igen har jag suttit här och pluggat faktiskt. Har äntligen hittat texten jag letade efter och det är bara jag som var hjärndöd, det stod klart och tydligt i kurshäftet var det fanns! Så nu är jag klar med all läsning och nu är det bara att skriva 2 a4 om det som gäller. Är så seg nu på morgonen, allt jag vill är att hoppa in i duschen för att vakna men jag vill träna innan jag duschar. Men jag vill inte träna haha. Så jag sitter här istället. Ska hämta Paul på jobbet idag halv 2 och så ska vi dra till Kista centrum och titta i affärer. Inte för att man han nå cash men yeye.





choklad fondue

 

Tror det här är de sista julklapparna som jag fotade, vi får se. Jag fick högtalare till ipoden (men måste tydligen köpa en dockningstation för att den ska funka) av mamma som jag önskat mig, visst är dom söta? Sen av Jamie fick jag och Paul en chokladfondue! Fett nice det ska bli får se om jag inviger den på nyår, mmm. Igår köpte Paul en fritös och jag en mixer (piano black). Vi invigde den med att göra bananchips som blev perfekta! Kom hem vid halv 9 till min sötnos elliot och vi har suttit och sett lite på youtube, det ska komma en ny Shrek 2010 :) Straxt ska jag träna Zumba med Veronica som segar. Sen blir det plugg!




Julafton, juldagen, annandagen...

 

Skulle ha skrivit det här lite tidigare men har varit borta hela tiden så det blir nu. Bilder från julafton. Trots magsjukan blev det ju mys till sist. Blev så grymt uttråkad på dagen när Veronica inte kommit ännu och Elliot sov så jag gick ut på en promenad eftersom mamma tjatade om att det var såå skönt ute. Och det var det faktiskt, soligt och inte så kallt. Gick upp i skogen bakom oss och tog massa fina bilder. Så himla fint ute! Sen är det också en bild på vår fina gran och alla klappar, visst ser den supermysig ut?! Åt bara pyttelite julmat (prinskorv, köttbullar, ägg) eftersom jag inte hade nån aptit men desto mer chokladbollar. Aladdin asken tvingade jag i mig några bitar ifrån eftersom de goda annars skulle bli uppätna av syrrorna :p Efter alla julklappar såg vi på två julavsnitt av 2½ men och sen körde vi ett spel jag fick i julklapp, Med vilda gester och det vart askul såklart. Speciellt när Jamie gjorde sina egna tolkningar av de svenska orden och visade en stekpanna när ordet var "panna". I fredags var vi och firade jul med släkten i Pershagen. Jag lånade mammas bil dit *AAaaaahhh* och det var kul där med, även om jag inte fick några klappar ;) Vi hade tänkt gå ut efter det men det var ju sånt pissväder så vi stannade inne och Paul sov hos mig. Igår åkte vi till Stockholm och gick runt, käkade och sen sov jag här hos Paul. Idag har vi vart i Skärholmen och netonnet och sen chillat här hemma med två filmer. Planet 21 och Pineapple express :) Ska sova över ikväll också och drar hem med Paul imorrn bitti när han drar till jobbet.

 

 

 


rated r


Har suttit och lyssnat på Rihannas nya skiva Rated R och nu har jag kommit in på de gamla skivorna också. Hon har så många bra låtar! Dock har jag typ aldrig gillat de låtar som blir hennes "hits" som spelas sönder på radion. Typ Umbrella, Disturbia, Don't stop the music. Men skivorna är annars fulla med bra låtar. Det finns ju redan videos ute till flera av de nya låtarna som är grymma, såklart Russian roulette, Hard och Wait your turn. Rihanna är ju så himla grym och definitivt min favorit bland alla kvinnliga artister. Dessutom är hon ju så jäkla snygg och freaky i sin stil. Om jag vore into women skulle hon ju vara nummer ett på listan kan jag lova! Och annars är hon ju en av de få jag skulle kunna byta looks med! I natt drömde jag faktiskt att jag hade klippt mig i en av Rihannas frisyrer och tyckte det var skitsnyggt haha :)

Sitter här och väntar på att Paul ska komma. Hade tänkt åka till Pershagen och fira jul med släkten om det inte blir för sent men mamma har bilen. Så jag får se om det blir något av det! Annars får det väl bli mys hemma :)




I told her Im not gonna run away but let me go



Börjar med att visa kläderna jag fick i julklapp. Allt är från mamma och Jamie. Som ni ser fick jag fyra tröjor/tunikor. Alla var fina och mysiga i kylan. Sen fick jag också ett skitsnyggt underklädesset i svart och neonrosa (my favourite) och ett gäng strumpor. Jag gav också bort bästa presenterna, till mamma gav jag en Jetset klocka i svart med silver och ett läppstift som hon älskade.


Keff keff bild jaja men jag orkar inte ta nån bättre. Fick iallafall min första del av serien Piano Black från OBH, brödrosten ;) Handduksset från mormor, burkar, kniv, set med typ skruvmejslar och sånt, alltså presenter inför flytten as you can guess :p Sen lite mer småprylar. Nagelgrejer av syrran, cd-skivorsfodral, pennor och ljuslykta av Molly, örhängen från mormor och choklad från England. Nu ska Jessie sitta vid datan så jag får visa resten senare ;)




Julafton

Blir så himla less alltså. Det verkar som att vår familj skaffat sig en ny jultradition. Förra året började syrran spy direkt efter julklappsutdelningen och jag mitt i natten. Nu har ju syrran släpat hem ytterliggare än magsjuka som hon blev sjuk i söndags och i natt vaknade Jamie och har spytt hela natten. Så det blir ingen god jul för honom direkt han ligger i sängen bara. Och jag räknar ju själv med att få det ikväll precis som förra året. Man tappar ju helt lusten med julmat och sånt när man tänker på det och när Jamie ligger helt uslagen... Så jäkla typiskt. Varför kunde det inte vänta till efter jul... :( Ska iallafall försöka få en god jul så länge. Har lekt med sötis Elliot som är ute i snön nu och bett om pannkakor till lunch istället för gröt så snart blir det käk. Hoppas alla ni får en god jul iallafall =)




I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

Har ju bestämt mig för att testa massa nya sminkningar med nya sminked and indeed I did. Den här blev ju lite freaky. Den nya gröna och orange, glittrig grön och gul och så röda eyelinern. Vad ska man säga? ;p Det är kul att leka med färgen iallafall, det närmaste konst jag någonsin kommer. Jag suger på att rita! Var och skjutsade hem Paul ikväll, körde inte 100% kanske haha men det dög. Sen på hemvägen blev första gången jag körde helt ensam! Det var soft ändå, pumpade DY och Jhonny Lexus och sjöng med för fullt. Och jag tycker själv att jag parkerade på vår svåra parkering alldeles perfekt, får se vad mamma säger dock...

You be up on everything.
Other hoes ain't never on it.
I want this forever, I swear I can spend whatever on it.




dan före dan före dan

 

Brr nu är det kallt ute alltså! -10 och snoret fryser till is till och med haha. Bara två dagar innan julafton nu. Det enda jag hoppas nu är att jag och syrran inte blir smittade av syrran som var sjuk igår. Hon är iallafall frisk nu så vi får bara hålla tummarna för oss. Igår var jag och hade mys med PaulHeron City, kollade på möbler, åt på O'learys (som jag hatar, tar bara vitlöksbröd där för deras mat är bara gjort för män ju!) och såg New Moon på bio. Den var ju inte så himla bra men många snyggingar måste jag ju säga, och ett sånt svårt val mellan Jacob och Edward, fy! Men jag tror jag skulle tagit Jacob. Haha. Sen hem till Paul och såg på en asrolig film med Dave Chapelle innan sovdags. Nu ska jag börja städa här hemma annars får jag väl en fet utskällning av de trevliga föräldrarna sen. Hjälpsam ska man vara ja just det...

 

 

 

 


ice cream girl

 

Har testat två av de nya skuggorna tillsammans idag, såklart skitsvårt att få på bild men men. Den mörka micro och den ljusa dusten. Blå ögonpenna, eyeliner o mascara såklart. Så lätt att få lite färg. Är så glad att jag åtminstånde har gröna ögon eftersom jag tycker det är den finaste färgen, de är väldigt små men iallafall i en fin färg haha :P Här hemma har Jessica fått magsjuka. Så jäkla typiskt! Det är alltid Jessi som tar hem magsjuka och smittar oss andra, och nu lagom till jul också. Jag kommer säkert vara sjuk på själva julafton. Så kefft! Förra året blev Jessi sjuk på julaftonskväll och jag på juldagen och spydde upp all julmat jag ätit, tänk er det. Fy fasen!

 

Jag har själv hållt på och städat rummet sen imorse, dammsugit under sängen o sånt skit. Är fortfarande inte klar så jag får ta tag i det straxt... Sen får jag se om jag kanske möter Paul när han slutat jobbet och åker till honom. Vill ju inte vara här hemma nu! Lyssnar på Sean Kingstons nya skiva och det finns fler bra låtar än Fire burning och Face drop men de är nog de bästa!


 

 


some days are a total waste of makeup, but;

Var inne i Kaos butiken som har make up store produkter till outlet priser. Tredje gången jag är inne och kommer ut med full påse. De hade nya grejer inne nu igen :) Blev fyra stycken Microshadows (hade bara en enda sen tidigare) i färgerna boarding, rec, dara och breath.

Tre eyedust skuggor i färgerna power och cool och en som utgått. Har sedan tidigare 14 andra såna här skuggor i många fäger så nu har jag en del att måla med. Det är nice att ha flera olika blåa, lila, rosa, bruna etc så man kan matcha lätt. Ska börja med lite roligare färgglada sminkningar nu! Blev också en cake eyeliner i rött, kanske inte det mest användbara men what the hell.

 

En ögonpenna i brungrå och två snygga nagellack. Grymt att köpa smink med make up stores bästa kvalitet till outletpris :) Mellan 10-20 kr styck för de här grejerna! Kan ju säga att jag köpt många av mina julklappar här, billigt men ändå värt mycket ;)

 

 

 


tid att andas

Nu är det äntligen jullov! jäkla skönt. Idag var sista jobbdagen julbordet, ingen mer skola på tre veckor (lite hemma plugg but what the hell)  och bäst av allt klarade min uppkörning idag på första försöket och nu har jag KÖRKORT =D Så himla nice! Åkte ut på min första ride med körkortet idag med, åkte och klippte mig hos moster och sen direkt till jobbet som jag kom hem från för ett tag sen. Fett nice att jag har körkort nu, vilken frihet! Och tänka sig att för två veckor sen körde jag inte alls särskilt bra, intensivkurs is the shit. Nu ska jag snart sova, är sjukt trött efter en lång dag med mycket action som började redan halv 7 imorse. Efter två sjukt intensiva veckor är det iallafall ledighet som gäller, sååå skönt!





.

Fotograf: Petra

Är bara så sjukt trött på allting just nu. Jag gör så himla mycket, har ingen tid men ändå känns det som att jag inte gör nånting! Skola, körning, körning mer körning, jobb och mer jobb. Inget kul alls. Hoppas verkligen allt är värt imorgon. Känns bara så himla åhhh just nu. Ska snart dra och ha körlektion nummer en miljon. Sen har jag 2½ timmes hål vilket suger :( Ska ner på stan och köpa sista julklappar och sen sätta mig på biblioteket och plugga eftersom jag ändå inte har något bättre för mig. Etik (som jag tycker är det tristaste inom religion) och religiösa friskolor. Kommer ju efter i skolan nu då jag missar en lektion som pågår precis nu :( Mycket snö ute iallafall, det är så fint men jobbigt att gå i och köra i är det lite läskigt. Men men bäst att bli van.






recognize game, before game recognize you

Kanske inte den mest passande bilden när man tittar ut genom fönstret. Det är riktig snöstorm där ute! Kom precis från jobbet som en vit snögubbe med rött face efter att ha piskats av och vadat genom snön. Men jag klagar inte, är glad för snön och hoppas den är kvar till julafton! Länge sen man hade en vit jul... Bilden är iallafall från Galapagos då vi besökte en annan ö och åkte på den här vägen för att se massa jättesköldpaddor som bor där. Det ser ju helt fridfullt ut men när bilden togs satt vi på såna här chivas som är typ en rutten liten "buss" uppe på taket i full fart haha. Very nice memories, jag och raquelita lyssnade på hennes ruttna ipodlurar på reggeaton =) Good times. More good times att idag klarade jag av teoriprovet! Det var inte alls särskilt svårt så nu är den lätta biten avklarad och nu är det den svåra med uppkörningen kvar. Brr... Imorgon har jag som tur sovmorgon, är helt slut i både kroppen och hjärnan! Idag när jag var i stan innan provet gick jag in på make up store och bad om en rouge i min färg, det är det som är bra med den affären att man kan komma in och så bara fixar dom ut det som passar en, ska visa sen :) Sen köpte jag julklapp till mormor på Lush. Några julklappar kvar nu bara =)




like a melody in my head

Shawty's like a melody in my head
That I can't keep out
Got me singin' like
Na na na na everyday
It's like my iPod stuck on replay

 


 

 


Dec 14 2009

Just in case anyone wanted to know, or in case anyone wanted to here me complain a bit more (not very likely but) så bara måste jag visa upp mitt schema för den är arbetsveckan. Så kan jag gå tillbaks sen och säga. Fy fasen!

Måndag - Körlektioner från 9.50-15.40 Sen hem och plugga till seminarium + teoriprov
Tisdag - Seminarie 9-12. Körlektioner 14.30-17.00 17-22 Jobb
Onsdag - 9.50 Körlektion 13.00 Teoriprov! (som jag förhoppningsvis hinner plugga mer till)
Torsdag - Missar skola på morgonen. Körlektioner 11.10-17.10
Fredag - Uppkörning! + jobb kväll.

Sen är det jullov! Kommer gå snabbt I know!




christmas

Idag har varit ännu en lång dag! Har övningskört en massa (backning, motorväg o vanlig körning) och så var jag och mamma på bio, hos moster som fyllde år och sen hem och pluggat. Vi såg Charles Dickens a Christmas Carol i 3D. Gillar verkligen att se julfilmer i december för att komma i stämning men om jag ska vara ärlig visste jag inte sen tidigare vad Charles Dickens julsaga handlade om även fast jag hört talas om den... Den är iallafall om en gubbe som är sur och hatar julen. Det var en mysig film, fint gjort och lite läskig till och med... Lite skum men men bra message =) Sevärd och mamma älskade den. Har sett en hel del julfilmer och annars är nog mina favoriter de här The Santa Claus med den här snubben som blir jultomten, de är så mysiga! Fred Claus är också en kul film med Vince Vaughn som jultomtens bror!




Now I see your face drop I told you not to leave me alone

 

Facebook bild vs blogg bild. Till bloggen kan man göra vad man vill med bilderna och t.ex. överdriva kontraster och ljushet. Lite fjortis aktigt kanske men jag gillar ändå såna överdrivna bilder. Alla blir snyggare med lite för mycket ljus i fejjan! En störande sak är när folk lägger upp en profilbild på sig på t.ex. facebook och sen skriver "fuul jag vet" eller "inte så fin men". Hallå?! Varför lägga upp en bild på dig själv du tycker är ful? Om man lägger upp en bild är det ju för att man gillar den. Men det sämsta då är att en bild jag gillar och tycker är fin nu, kommer jag säkert "se" som ful senare. Så har det varit med typ alla bilder jag tidigare haft! Efter ett tag har jag insett att jag inte alls tycker den är fin och tänker, hur kunde jag lägga ut den?! Men that's life. Är precis hemma från jobbet, börjar igen kl 10. Innan dess körning. It's a hard life. (Spelade Jay-Z på jobbet idag följt av 80's hiphop, så lovely men sen kom vinterlandet tillbaka...)

 

Ny bra låt med min favorit Sean Kingston, tycker faktiskt han är grym!

And now I see your face drop 
I told you not to leave me alone
Now that I got my own I see your face drop
I told you not to count me out




December 1109

 

Lite av mitt fina julpynt, fixade det redan till första advent men har inte så mycket. Mitt rum är så fullproppat ändå! I år skippade jag julstjärnan och snodde åt mig bollen istället, riktigt fin är den. Sen är det min absoluta favorit ljuslykta snögubben, den är så himla söt :) Har haft den sen jag var liten. I typ 2-3 klass hade vi läskvart på morgonen under december då man fick ha med en lykta och tända ett ljus. Hade alltid med mig den och satt och stirrade in i lågan. När ljuset hade släckts lekte jag med stearinet. Den är iallafall min favorit, den får aaldrig gå sönder!

 

Idag är min första lediga förmiddag på ett tag. Var skönt att sova ut (men vaknade ändå 8.15...) och kunna träna en timme och sen duscha länge innan man måste fixa sig. Sen har jag haft massa plugg att göra. Har suttit och läst 2 kapitel i en skittråkig bok som är tills på tisdag. Helt meningslös! Har 3 kapitel i en annan bok kvar och sen värsta gruppuppgiften att göra tills dess. Vet inte hur jag ska hinna. Idag har jag körlektion 14.30 och sen direkt till jobbet. Imorgon bitti har jag körlektion 9.00 (japp en lördag) och sen direkt till jobbet. Slutar 4 och då ska jag hem och passa Elliot hela kvällen då mamma ska käka på julbordet. På söndag är jag ledig (woo) då ska jag och mamma på bio och se julsagan och jag måste hämta böcker i Skärholmen och sen läsa de där kapitlena. Nånstans ska jag också få in att plugga körkortsteori. Don't know where though... Nästa vecka är sjuk. So busy. Längtar tills nästa lördag, så länge allt går bra.

 

 

 


They can all get fucked just stay true to you

De som känner mig vet säkert det redan men jag är ett riktigt fan av Eminem! Har älskat hans musik sen 2000 då jag var 10 år och lyssnade på The way I am och kände mig lite arg ;) Mina favoritskivor med honom är fortfarande Marshall Mathers LP och The Eminem Show (Båstad med Anna 2002! Cruisa!) men de andra är också bra. Mina favoritlåtar med Eminem är såå svårt att välja ut! Älskar så många, The way I am, Crazy in love, Loose yourself, Soldier... Äh det går inte att säga! Men en favorit från nya skivan (som jag inte lyssnat på annars) är Beautiful. Den är så jäkla grym. Så fin med bra lyrics men ändå Eminem style. Love it. Lyssna på den, vare sig ni gillar Eminem sen tidigare eller ej!

 

In the words of a true poet:

Don't let them say you ain't beautiful,

they can all get fucked, just stay true to you.


 

 


stress

Jag har seriöst aldrig varit så stressad av mig i hela mitt liv! Är i och för sig inte en särskilt stressad person av mig. Men nuu så. Tänker såhär. Mina dagar nu för tiden är EMMY OCH FIA DAGAR. Guurlas vet ni vad det innebär om ni läser? Haha ni har alltid så fullt upp och dagarna helt planerade och fullspäckade. Men jag själv är inte van vid det! Ni är supertjejer alltså som pallar med allt. Får ta och skärpa mig nu. Men allt känns bara streeeeess. Nu sängen!





Tomorrow

Hemma från jobbet och nu ska jag i säng. Imorrn blir en intensiv dag! Körlektion 7.35 på morgonen (borde förbjudas med så tidiga lektioner). Sen gå och äta frukost och plugga teori på stan tills nästa körlektion 9.50. Sen äta lunch och sitta på körskolan och plugga teori till nästa körlektion 13.10. Sen ta tåget till Flemingsberg halv 3, hämta papper och sen kanske till Paul. Sen måste jag också läsa igenom och svara på massa frågor om papprena jag hämtar till torsdagens seminarium. Oh my. God natt!





Nobody asked for life to deal us with these bullshit hands

Nobody asked for life to deal us with these bullshit hands we're dealt
We gotta take these cards ourselves, and flip them, don't expect no help
Now I could of either just sat on my ass, and pissed and moaned
Or take this situation in which I'm placed in, and get up and get my own





turist!

Bara älskar den här bilden på mig på Galapagos! Jag med min allra första apelsin jag plockat från ett träd! Den var gul och väldigt sur! Har så mycket fina bilder och minnen från resan. Är helt glad att jag tog tusentals bilder där, så kul att se på i efterhand ju! Back to here and now. Min "övningskörning" med mamma sög. Jag kan inte backa runt ett hörn och jag kan inte backa in på en parkering. Går bara inte. Säg mig inte att jag ska kugga pga av det här! Känns bad bad bad. Men men. Snart sovdags. Imorrn blir en lång dag med två körlektioner (plugg på skolan emellan) och jobb.

Förresten lite trivia nu när jag såg bilden. När jag var mindre och hade konton på olika sidor typ innan playaheads tid. Alltså typ Lunarstorm, Funplanet, chattsidor och sånt var återkommande nicknames lemon_ lem0n_ citrus_ eller LiMe typ. Haha så kul så kul =) Liksom what's up med att heta lemon som nick?



Jobb och bilkörning

That's what's on my mind right now. Kan definitivt säga att skolan kommer i andra hand de kommade veckorna. Men lär klara det. Igår jobbade jag en lång dag på 9 timmar, jobbigt när man går runt hela tiden utan paus. Idag har jag haft 2½ timmes körlektioner. Började med att backa runt gathörn, backa, backa in på parkering. Inget av det har jag av nån fucked up anledning gjort tidigare med min gamla körskola. Very irritating! Eftersom att jag nu inte kan göra det, var inte alls bra på det, min lärare hade trott att jag skulle kunna det här redan eftersom att jag ändå kör så pass bra. Men det gör jag ju inte :s Ska köra och öva lite mer med mamma idag och hoppas på att jag blir bättre!





Filmtips

Har ju tittat på några filmer den senaste tiden så jag tänkte tipsa er genom att skriva en liten recension av dem! Trubbel i paradiset såg jag och Paul på bio för några veckor sedan. Som ni alla kanske vet handlar den om flera par som åker i väg på en resort för par där de tror att de bara ska få njuta men så är det lite konstiga grejer, terapi och sånt som pågår där. Filmen var helt okej och sevärd, men kanske inte en av de bästa filmer som gjorts! Den var rätt rolig men hade ändå en liten baktanke och message skulle jag säga. Men definivtivt nåt att se en gång iallafall. Den andra filmen är Bedtime Stories med Adam Sandler som jag såg i förrgår. Jag är faktiskt en av de få jag vet som ändå gillar Adam Sandler som skådis. Men i denna var han ju oftast bara too much, det är han kanske alltid i och för sig. Så hatar ni honom, se den inte! Annars var det en söt film, inte lika häftiga effekter och sånt som man tror det ska vara men den var gullig och rättså mysig. Handlingen är att Sandler börjar berätta en saga som sen verkar bli sann.

 

 

Ikväll såg jag klart på filmen Drive me crazy med Melissa Joan Hart (Min älskade Sabrina för mig) och filmen hör ju som ni kanske vet ihop med Britney Spears låt Drive me crazy, i musikvideon där finns scener från filmen och sådär. Handlingen var... Svår att beskriva, efter att ha sett filmen vet jag fortfarande knappt vad den handlat om. Blev besviken eftersom jag älskar Sabrina men av nån anledning såg jag klart filmen. Rekommenderar den inte dock! Nu håller jag på att se på en sista film, Deck the Halls som är en julfilm som handlar om klassikern där grannar krigar mot varann i ett julljuskrig. Danny DeVito är ju den där lilla lilla mannen som är så rolig, han spelar elak pappa i en av mina barnfavoritfilmer Mathilda. Filmen är kul och bra att se här i jul om man inte har nåt bättre för sig :)

 

 


Ecuador: Quito

 

Dags för ett till inlägg med bilder från Ecuador resan! Nu tror jag att jag är klar med alla speciella platser vi besökt i Quito så nu blir det lite allmäna bilder ifrån staden! Den första bilden visar berget man ser vart man än är i staden. Nästa bild är tagen inne i stan och jag gillar den eftersom man ser den där låånga trappan. Haha den skulle jag vilja ha gått upp för! Ni ser hur brant det är överallt i staden, upp & ner upp & ner. Sista bilden är tagen utanför nån grej (vet inte vad haha) som vi besökte i staden. Nu börjar jag faktiskt längta tillbaks dit! Längtar tills nästa gång vi åker dit. Även om det finns måånga ställen i världen jag vill besöka också så vill jag ändå dit en gång till först. Då vill jag också ha med Veronica, skitkul skulle vi ha=)

 

Annars är jag hemma från jobbet nu efter en intensiv dag. Skola på morgonen, redovisade min VFU uppsats, sen direkt till körskolan där jag pluggade på frågor och sen körlektion (gick bättre än i går, I'm a quick learner) och därifrån direkt till jobbet som jag kom hem ifrån nu. Tired! Imorrn är jag ledig, så skönt =)

 

 

 


(Hon vill ha) Puls

Guess what? Skrev precis klart sista raderna på min älskade tenta. Idag tvingade jag mig själv att den skulle bli klar och det är den redan :) Har skrivit i nästan två timmar nu. Den vart kanske inte superbra men det får vara. Skönt att bli klar, nu ska jag börja se hur jag ska redovisa tentan 5-10 minuter på fredag. Haha. Love it. Sitter fortfarande här i trosor och morgonrock, det är det som är soft med att plugga hemifrån. Men nu ska jag träna lite och sen fixa till mig. Jobbar ikväll =) Resten av veckan blir intensiv. Imorgon börjar jag min körkortsintensivkurs! En lektion imorrn och på fredag. Jobbar idag, tors, fre och söndag. Skola på fredag men lördagen har jag iallafall ledigt. Då och all annan ledig tid blir det körkortsteori plugg!





Algo musical

Tu tienes algo lindo en ti Algo muy especial
Tu tienes algo sexy en ti Algo musical

Jag började skriva på tentan, gick inte farligt dåligt. Nu känns det iallafall som att jag vet vad jag skriver om ;) Och det är lite intressant till och med. Sen la jag mig och fick en tupplur på kanske 5 min innan mamma väckte mig haha. Men det räckte. Har tränat, duschat o fixat och nu är jag med tentan igen och håller på. Ska straxt dra iväg till Paul. Haha det är så jobbigt när man är inne i en sån här "tentabubbla" allt man gör är bara att skriva, försöka skriva, tänka på att skriva, ta en paus från att skriva... Ja. Längtar tills jag är klar med skiten iallafall!





dame un poquito de eso

Jag är uppe och redo för tenta skriv NOT. Blev väckt av lilla Elliot som stod och bankade på dörren och ville in och visa att han hade på sig ett skärp... Efter mindre än 5 timmars sömn. Haha ni vet väl att jag behöver inte 8 timmar per dygn utan 9 timmars sömn?! Men det ska ju inte hindra mig från att skriva en grym tenta. Kanske tröttheten är grymt inspirerande? :D I'll give it a try.





God natt!

Nu damp morgontidningen ner i brevlådan. Jag säger godnatt! Och lycka till med tentaskrivandet imorrn... :P




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!