still a zombie

 
Ingen bättring här hemma, blir sjukt besviken varje morgon (klockan SEX!!!!!!) när jag vaknar och mår skit. Vet inte hur Nathan orkar med alltså, han somnar vid 22 och vaknar 6! Det är INTE normalt när man är två år åhhh. Jag har helt seriöst druckit energidryck (okej en och samma så inte mkt men) tre dagar i rad nu bara för att inte typ säcka ihop på golvet i lekrummet. Så trött. Zombie mamma #1. Idag jobbar pappan hela dagen så jag och naty är solo och jag har inte ens bytt om från pyjamasen... Känner mig så fräsch så. NOT! Imorrn hade jag iallafall tänkt ta på mig kläder och gå utanför dörren, syrran jobbar på julmarknad och tänkte att vi kunde pallra oss dit :) Har suttit och läst massa böcker för Nathan, är verkligen glad att han redan fått intresse för det, han kan sitta en rätt lång stund när man läser för honom. Läste nu om att barn som börjar på skolan och har blivit lästa för sen små har typ 8000 fler ord i sitt ordförråd än andra, jag har själv alltid fått läst för mig och sen läst själv sen liten och det har hjälpt mig SÅ sjukt mycket i skolan och på universitetet. Det har verkligen vart det som gett mig alla mina betyg, ett bra språk är det viktigaste inom de flesta ämnen tror jag verkligen, det gör det också lättare att förstå sådant man läser. Har tänkt fixa mina naglar iallafall, juliga ska de bli, ni får se sen :) Har till och med varit utan nagellack hela veckan vilket är bevis på min sjukdom! Sen har jag börjat rensa ur garderoben så den måste göras klar nu hehe... Jag börjar alltid på saker och sen slutar jag liksom aldrig, lite jobbigt. Nu satte jag precis på Sune till Nathan, den tecknade, det är ju sjukt bra så jag ska bara kolla det med honom först :P
 

Nobody's fool

 
En bild på mig och baby för några dagar sedan. Mitt hår går snart att sätta upp i en liten hästsvans, nu blir det att spara ut de till sommaren. Det är en så bra klippning nu så den håller även i längre frisyr :) Nu sitter Nathan vid bolibompa och ska ta fram lite chips o dipp till oss nu, så mys med min lille :) Idag höll jag honom hemma. Han har haft hosta nu en vecka ungefär, men det är så svårt att veta om han verkligen mår dåligt för han har så mycket energi, ingen feber har han haft så han har varit på förskolan. Jag har däremot blivit skitdålig de senaste tre dagarna, usch, ont i halsen ,huvudet, kroppen och täppt! Så imorse bestämde jag att vi skulle vara hemma och kurera, så det har känts som lördag idag. Försöker få Nathan att ta det lugnt, det enda som funkar är att läsa bok eller tv:n/youtube, annars springer han mest runt. Så det blir lite mycket tv idag men jaja. Han har iallafall ätit helt okej de senaste dagarna och det är en sån jäkla lättnad för mig alltså, blir på sånt hemskt humör av oro när han inte äter ordentligt. Igår kväll somnade han halv 8 till 8 och sen vaknade han när jag skulle lägga ner honom, jag var själv redo för sängen. Men han var så underbar så jag kunde inte bli sur, han tittar på mig med världens leende och säger "te amo mamma" och ber om en puss med världens mysigaste pussmun, alltså döööör <3 Annars kör han mest med "stopp mamma" och handen som visar stopp vad man än gör, när man tar nån leksak, försöker röra honom eller mata haha. Nu ska jag sätta mig och mysa med min kille, blir nog en kväll framför tv:n, ibland kör jag med ipaden till honom för att få titta på tv, annars är det bara Barnkanalen som gäller här hemma :p
 

Julstämning

 
Hur underbar är inte den här bilden på min lilla Elliot? Där ser han verkligen söt och oskyldig ut hehe ;) Börjat få in lite julstämning faktiskt. Jag har börjat köpa julklappar, är klar till alla syskonen redan och till Naty blir det bara två grejer. Sen har jag köpt fyra mindre klappar som han ska få i julstrumpan också, mys! Han får använda min gamla julstrumpa <3 Senast för två år sen fick jag klappar i den varje söndag av mamma hehe :) Tagit fram det lilla pynt jag har också, det är bara fyra små tomtar och sen 4 lyktor :) 
 
Nu klockan tio har jag seminarium och påmindes just om att jag har 50 ord och meningar (skitsvåra onödiga saker som från Spanien som Andres inte har någon aning om) och vissa av dem sitter fortfarande inte. Ska kolla igenom anteckningar och ord och äta nåt innan det är dags :)
 

Lidl <3

Alltså okej bara ett inlägg till innan jag börjar ordentligt. Min familj brukar reta mig för att jag älskar att handla på Lidl men alltså allvarligt, lidl är ju bäst! Var och handlade imorse och köpte allt detta:
 
potatis, tomater, paprika, lök, mandariner, en påse avokado, mjölk, cola, grädde, champinjoner, tonfisk, citron, bröd och gick på 160 spänn, lika mycket som 2 meal på mcdonalds liksom... Usch, så onödigt dyrt att äta ute när man tänker efter vad man kan få för pengarna på affären hehe :P 

Måndag

Har precis kört ett litet 20 minuters träningspass och ska sätta igång med plugget, har seminarium imorgon och sen en bokanalys som ska in. Det vore jäkligt lätt om det vore på svenska hehe... Har inte tränat sen förra måndagen då jag gjorde upphopp och armhävningar för första gången på år och jag kunde faktiskt göra ordentliga armhävningar (på knäna obviously jag är väl inget djur heller??) så då blev jag lite glad! Men sen hade jag sjuuk träningsvärk både i rumpa och bröstet, tänkte vad är detta liksom en hjärtattack? Men det är ju för att mina bröstmuskler har ju inte tränats på år och dar. Nu började jag med det idag också vilket inte var så smart för då hade mina armar inga krafter till de andra armövningarna så blev bara ett set av dem, för mina armar är helt skakis :p Vill verkligen komma igen ordentligt med träningen och bygga upp min kropp med mer muskler men december blir det inte för det blir mycket jobb och plugg, fullt upp. Så december får jag bara köra för att det är kul, testa vad jag kan köra hårt på sen och bara må bra. Sen får jag väl skaffa mig ett nyårslöfte :P Nej nu måste jag stänga ner facebook/bloggen/mobilen och sätta mig med plugget!
 
Glöm inte att jag sätter lösenord på bloggen om några dagat darlings!

Det blir lösenord på bloggen igen!

WTF?! Jag har liksom torkat spegeln men tydligen inte särskilt bra?! Inga av bilderna kunde jag använda iallafall haha, såg det när jag kollade igenom dem på kvällen :p Så snyggt att min smail döljs av en fläck, det blir liksom en liten extra touch eller vad säger ni?? :P
 
 
Två bilder från kalaset igår, Salome som fyllde år :) Nathan och Leila lekte litegrann men mest var han hos mig och sa "min mamma min mamma" så fort någon försökte hälsa alternativt närma sig honom haha. Gullungen <3 Det var en trevlig stund och vid halv 8 sa Nathan "gå" och tog på sig tröjan och sa hejdå till alla så då åkte vi hem :) 
 
Anyways, som ni ser i rubriken har jag bestämt att sätta lösenord på bloggen igen. Fick en olustlig känsla när jag lägger upp bilder på Nathy såhär (och det vill jag ju göra), jag vet att bilderna kan hamna varsomhelst och blablabla även om jag har privat insta och facebook men kommer ändå sätta lösenord igen för att det känns bättre :) Ni är ju ett gäng som läser och det spelar ingen roll om ni känner mig på riktigt eller ej utan alla som vill får lösenordet (förutom mina svorna fiender hehe) så det är bara att skriva på facebook, här eller maila mig [email protected] så får ni det! 
 
 

trött mama

 
 
Jag och min gullunge idag :) Han satt och kollade på Babblarna och han sjunger med, snurrar och dansar :) Helt sjukt, han kan alla namn på dem, det är 6 stycken figurer som heter Baba, Bibi, Bobo, Dada, Didi, Dodo och han vet precis vem som är vem, sjukt imponerande för han har knappt kollat på det alls :D 
 
Okej så klockan är inte ens nio och jag är så jäääkla trött. Nathan vaknar exakt kl 06 varje morgon, oavsett när han somnar. Har börjat lägga honom tidigare de senaste dagarna vid halv 8-8. Det enda jag gjort är att ta bort ipaden! Alltså, han har alltid bett om att få titta på ipaden på kvällen och börjar gråta om man säger nej varpå jag mesiga mamman ger honom den och han föredrar sitta där tills ögonen blir fyrkantiga framför att sova så nu säger jag helt enkelt att nej ingen ipad, han blir hysterisk nån minut och sen somnar han. Håller ju på med de här krämerna nu och man har en kräm som ska vara på x antal timmar varje dag, jag är nu uppe i 6 timmar per dag och sen måste den sköljas av (väldigt stark alltså) men nu är det alltså över EN TIMME kvar tills den ska bort! Aldrig att jag orkar vara uppe såååå läääänge hehe. Tror jag måste fuska faktiskt, ärligt talat, orkar inte. Varje morgon när man hör Naty börja snacka så känner jag mig som en zombie, ibland väcker han en med pussar men ibland blir han sur om jag vänder mig till andra sidan och biter loss lite hår alternativt som igår när han försökte bita loss mitt öra ja... Han sover alltså fortfarande med oss, myyyyyys! Hehe, här om dagen la jag honom i hans egen säng när han somnat och efter två timmar satt han där gråtandes och Andres hämtade honom, jag sov så djupt så hade inte hört nåt alls hehe. Nej nu fuck den här krämen nu måste den här trötta (gamla tänkte jag säga men njeee) mamman sova, imorgon ska vi på feeest o grejer ;)

ny vecka

 
 
Instagram är räddat från mina egopics nu för en liten tid framåt haha. Jamie klagar på mina selfies, ska du ta en tiiiiilll bild????? Haha :D Men nu blir det inga bilder för jag går bara runt och känner mig så FUL, får inte använda något smink eftersom jag kör behandlingen av ansiktet så det är skittråkigt! Håll ut håll ut... ;) Idag har jag haft seminarium, väldigt lätt och kort men nu är det bara typ 100 sidor på universitetsspanska från Spanien, inte så lätt. Fick resultatet från provet och jag fick 105 av 140!! 80 var godkänt, 110 VG så jag var ju nära VG men ändå, det var rätt mycket som jag hade fel på.... Gahhh. Hade inte direkt pluggat på grammatiken så mkt men ändå. Jaja, inför nästa prov ska jag plugga och få VG!
 
Började på det här inlägget igår men blev aldrig klar. Iallafall, har bakat vääärldens godaste kakor nu två dagar i rad. Det blev 8 st per batch så inte så mkt men de är rätt stora. Superlätta att göra, tar verkligen någon minut och så 10 min i ugn 175C. Bara 1 ägg, 1 dl socker, 1 tsk bakpulver & vaniljsocker, 1 dl jordnötssmör. Oh my good. Första hade jag i hackad choklad och igår smälte jag choklad och doppade i vilket blev ännu godare, om man älskar choklad alltså. SÅÅÅÅ GOTTTTTTTT.

Zombie söndag

Okej så jag tänkte bjuda er på en ful-bild nu med starkaste ansiktsmasken men jag startade photobooth och bara heeelll to the noooo. Det är bara för mycket alltså. Igår hade jag först en trevlig dag på stan med mamma, Elli, Naty o Jamie, sen åkte jag till jobbet. 16-01 och sen fick jag springa till sista tåget, 1 min kvar när jag kom och jag var så glad... Men nej så kom ett annat tåg, ett annat och det stod fortfarande 1 jäkla minut. Efter en halvtimme sa de nåt ohörbart i högtalarna och jag höll på att svimma av trötthet och ville typ börja gråta. Eftersom jag inte ens visste om tåget skulle komma så bestämde jag mig för att gå hem till mig istället och landade i sängen vid 02... Så sjukt för när jag halvsprang från Slussenkajen till Södra station så kändes det nästan som att jag sov, liksom min hjärna var inte med haha. Helt sjukt... Iallafall, nu kommer straxt min älskling hem och jag sitter med ansiktsmask efter att ha brutit ansiktskuren igår mot min vilja så... 
 
Blir en lugn dag hemma med Naty, helgen flyger förbi!

jobbhelg

 
Sista och nu ska jag springa o hämta min baby, ikväll sover vi hos mamma :) Har förresten fått hem krämerna jag skrev om så hoppas de kommer funka! Dock innebär de att jag inte får ha nåt smink i ansiktet eftersom jag måste ha på krämen 5ggr per dag, uhhhhhh, därför känner jag mig inte så jäkla snygg nu, håll ut :p
 
 

Nathans födelsedagsfika

 
Det var inte lika mycket ansträning bakom som förra året men lite iallafall. Missade att fota en hörna med bananmuffins och lite smått men här är det mesta iallafall. Beställde supersöta minimuffins i red velvet med maräng från lillesyrrans uf företag, sen gjorde jag en citronkladdkaka och chokladbollar. Och så bara en tårta i år eftersom det var så få, den tog slut iallafall :p Pyntet hade jag kvar det mesta från förra året så det var bra det. Samma tema men det är ju så fint :)
 
Något som som tur inte var likadant var MIN FRISYR. Fy jag kommer för alltid hata mig själv för att jag bestämde mig att själv färga från SVART till BLONT (orange-vit-gul) och sen RÖTT (rosa) alltså. Och även frisören som klippte en killfrisyr på mig, jag passar verkligen inte i det. Men nu är mitt hår friskt iallafall det som växt ut, men det tog nästan ett år att få ut det till en vanlig kort page... Hemskt. Kommer aldrig göra om det där igen (hoppas jag). Men jo jag är sugen på att ha typ en eller två röda slingor längst fram hehe... Får väl hoppas jag inte får för mig att göra det!
 
 
 
 

Nathan 2 år!

 
Här kommer lite bilder från Nathans födelsedag i söndags :) Det var riktigt lyckat med familjen och två av Nathys kompisar som var här, han är i och för sig nöjd så länge Elliot är med! Ejjot som han säger :p Han hänger efter honom som en svans :p Nu sitter jag här och håret kliar... håller på att färga. Alltså jag har alltid alltid bara använt L'oreals toning när jag färgat mörkt men nu finns den ju bara ääända borta i Skanstull och jag orkade verkligen inte, så jag köpte från Coop och fattig som jag är tänkte jag att fuck it Moods kostar liksom 50 spänn och hur fel kan det bli liksom? Det ska bli svart bara! Den luktar inte alls gott som den andra men ja så länge det blir svart kan det ju vara värt halva priset... Ni vet det där med utväxten, ja efter 2 veckor syns den och efter 3 går jag runt och känner mig som världens fulaste så det behöver underhållas, men nu är det ändå värt det tycker jag :) 
 
Kalaset var iallafall jättekul, Naty fick massa fina presenter, favoriterna var en ficklampa (yes), en massa matgrejer i en kundvagn och en verktygslåda, dem har han verkligen lekt massor med :) Tänkte hämta Naty lite tidigare idag så om en timme ska jag iväg, bara färga klart och göra mig i ordning :)

Kryssning till Helsingfors

 
 
Har haft Naty hemma igår och idag, han är lite förkyld, skulle säkert kunnat gå men tyckte det var lika bra att ha honom hemma, slipper mamma vara själv också ;) Nu har jag fått bilderna från kryssningen så här är några. Jag var bara med på en enda bild eftersom jag höll i kameran :) Sista bilden är på Jamie och Elli i Helsingfors, första gången jag var där i vuxen ålder, det var helt okej. Såg inte så himla mycket direkt men shopping fanns det gått om iallafall :) 
 
Okej så jag har precis tryckt en halv chipspåse, har ett humör nu för tiden som är lite sådär och mina två passioner är bra för de liksom tar ut varandra: äta skräp och träna. Så jag tränar och bränner 700 kalorier på cykeln och sen så käkar jag jag vet inte hur många kalorier chips... Hehe, det håller mig stabil. Vädret är hemskt, regn och kallt så det är skönt att jag och Naty kan stanna inne <3 Igår gick jag och la mig halv 8. Yepp. Nathan vaknade halv 6 så det var ändå bra... Även om jag hade svårt att sova, ja det kan eventuellt ha berott på att klockan var halv 8 ja. Ett problem nu, alltså min hy är verkligen fruktansvärd! Värre än den någonsin varit, vet inte vad det beror på och nej det är inte chipspåsarna för det har jag alltid käkat hehe. Men jag står inte ut såhär längre alltså det är verkligen hemskt, så jag beställde hem ett paket krämer som ska vara superbra och det hoppas jag verkligen, hade tänkt vänta tills jag hade pengar men nu tog jag på avbetalning fuck it. Så nu bara vill jag att de ska komma nu nu så jag kan börja använda och slippa detta... Den här veckan har vi annars 0 planer, har inte satt igång med pluggandet på de två nya delkurserna ännu, grammatik 2 och litteratur från Spanien, eftersom jag haft Naty hemma. Men det blir imorrn! Sen på lördag ska jag jobba så spenderar helgen hos mamma :) Ser faktiskt fram emot att jobba, det var tre veckor sen snart. 
 
Ahh jag är så seg... Träningen ger mig lite energi men sen ja... Okej kanske för att jag inte äter helt rätt men orkar inte ta tag i det! Jag lagar normal mat varje dag och äter en gång men orkar inte laga flera olika grejer, och vill inte heller äta samma sak igen haha. Jag är som en liten unge... Nu ska jag lata mig en stund till innan Naty vaknar, då blir det full rulle igen. Han är så gullig, upprepar allt jag säger, nu imorse sa han "kom mamma teeeveee" och när han vill sitta i soffan o äta istället för vid bordet säger han "mamma aquí, aquí mamma" o pekar hehe :)
 

The-Dream <3

                                                                  Say I'm fucked up

Well, you just might be fucked up too
I might be fucked up
Well baby girl, how about you?

 

You used to be my nigga
You used to be that cool bitch
You used to smoke wit' a nigga
But now you on that bullshit


You used to sex me crazy
You used to call me baby
Now all you do it nag me like a 5 year old from the backseat


You used to be so confident
But all that shit came and went
Used to be anti-internet
But now you constantly blogging and shit!

You used to strip for a nigga
Now you ain't got nothing but lip for a nigga
Halfway decent for me, but you dress up for your girlfriends?
Listening to what they say got your ass without a husband


Put you up in a Benz, you did everything to get me
Ain't did nothing since but keep talking about what it should be
Car note, daycare, paid all the fucking rent
Know you wanna run the world
But first, try running this
But yall don't hear me

Stop fucking with me, woman
Stop fucking with me, woman
Stop fucking with me, woman
Stop fucking with me if you ain't fucking with me

You used to be my nigga
Way back when you didn't have shit
Staying out with your niggas
And always on some bullshit
I stopped my life for you nigga
To become a wife for you nigga


All up in that strippers face begging for ass you'll never have
All out of place lookin for something you already had
Used to want to touch me
Used to couldn't wait to fuck me
But took my pussy back
Cause it's obvious you never loved me


Texting and shit
Claiming you don't know her
Fuck up out of here nigga no breakfast you on the sofa
No lawyer let it burn
I wish I could leave your ass
Soon as I get my returns
I promise I'mma leave your ass


I can give a fuck about this '96 Benz
Swear I wouldn't give a fuck if it wasn't for these kids
Stop talking for I end up walking up out this bitch
No other girl would put up with your shit


So stop...hold up wait a minute
We ain't finished 'til I'm finished
All up under your mama whenever there's drama
Putting her two cents in it

Mamas boy man up I wouldn't even be tripping

If you ran this house like you run your fucking mouth

 

What the fuck you doing on twitter?
Grown ass nigga
I swear you be on them blogs
You need to be at your job
And I would get my hair and my motherfucking nails done
But you know like I know
I keep these motherfucking lights on

 
 
 
 

Helg

 
Så skönt! Nu är jag klar med första två delkurserna i spanska. Hade grammatikprov igår och det gick bra kände jag, man kan ju liksom fuska hur mkt man vill egentligen för det finns inget sätt för dem att kontrollera det men jag ville såklart inte fuska eftersom jag ska bli lärare i detta... Men det behövdes inte heller kände jag, vissa saker var lite osäkert men för det mesta kände jag mig säker, VG please!
 
Igår kollade jag också gamla teckningar som jag gjort, här har vi största idolerna anno 1996, Spice Girls! Haha, det här har jag alltså ritat på 6 års, besattheten :) Sen har vi också testat outfit till Naty som ska på sitt livs andra maskerad imorrn, kanin kanske? Jag ska också "klä ut mig" men det blir bara nåt tråk som ni får se sen. Har ingen budget för att göra nån kul utklädnad :p
 
Har tränat över en timme på morgonen också, 30 min cykel, 650 kalorier och 9 km vad sägs om de då???? Är verkligen på gång igen alltså igår såg jag att jag fått en liten liten muskel på vardera arm och jag blev så lycklig haha. Need it. Nu ska jag och hämta min älskling, köpa en present till kalas imorrn och sen hem och förebereda inför hans 2 års kalas på söndag :)
 

tisdag

Okej så taggar för debatt på spanskan med Trey Songz Chapter V, jag är sjukt efter. Jag är lat när det gäller att lyssna in nya låtar nuförtiden. Alltså förut var musik verkligen mitt liv, nr 1! Nu är ju naty nr 1 och jag lyssnar mest på samma musik... Men Trey Songz är grym r'n'b (inte lika bra som The-Dream ofcourse men you get it). Visste ni förresten att The-Dream har skrivit Justin Beibers Baby och Britneys Me against the music. Ja båda är grymma låtar och nej jag är inget Beiber fan men flera av hans låtar är riktigt bra. The-Dream skrev också hiten Bed som ni säkert känner igen, först ville skivbolaget ge den till Chris Brown men Dream tyckte han var för ung för att sjunga något så sexy, han var väl typ 16 då så. Haha det var inte det jag skulle skriva men anyways.
 
Har tagit tag i att koppla mobilen hit så nu får ni lite andra bilder än på instagram. Vilka ääääär ni förresten som läser fortfarande? Anna vet jag, men ni andra då??? Let me know! Pretty pleease. 
 
 
Har börjat fixa naglarna extra roligt igen! Första gången jag använder löst glitter, 30 spänn för en full burk och såg att det finns ännu billigare på tradera. Så ett lager gellack bas, på med glitter med en ögonskuggspensel, härda 30 sek, topplack 30 sek härdning och klart! Har hittils hållt jättebra så det ska jag fortsätta med. Nathan kollade på min nagel imorse och sa "guuusta", vilket betyder gilla, han har börjat säga det om mat men nu gillade han mammas glittrande naglar hehe :)
 
 
Här är gårdagens outfit. Alltså. Höst/vinter är ju bara tråk tråk tråk i garderoben och jag skulle typ kunna gå i mjukis och osminkad till i vår/sommar. Men ibland känner jag att jag bara måste ta på mig normala kläder och smink för att kunna ta en bild till instagram, patetiskt jag vet hahahha. Men i och för sig bra så att jag tar tag i mig själv lite grann... Idag kör jag utan smink (självklart ögonbryn dock annars ser jag läskig ut), och ska straxt ha seminarium med webcamen, det är hemskt att sitta och se på sig själv där i tre timmar hahaha. 

november

 
Oj, hej november. Vad fort oktober gått! Jobbat två helger på båten, förra helgen jobbade jag fredag 16-01 och sen lördag 07-01 OMG. Men det gick ändå bra, det funkar när man kör hela tiden. Sen var jag och Naty på kryssning sön-tis men jag skriver om den sen. Sen har veckan bara flugit förbi, pluggat, städat trapporna, vart o handlat nytt badrumsskåp. Nästa vecka alltså gud. Har debatt om en bok, inlämnningsuppgift OCH tenta på grammatik på torsdag, så nervös! Och på söndag fyller världens vackraste prins år och det blir kalas :) Iiiihhh, 2 år redan! Igår bakade vi pepparkakor tillsammans. Han är grym på att forma små meningar nu. Det är "pappa sover shhh" "elliot hoppa bollen" (bollhavet), "mormor elliot morfar borta" "abi dockan sova" (har två dockor varav den ena han döpt till abi och den andra bara heter dockan". Så kul :) Nu sitter han i mitt knä och ritar och jag försöker få i honom en smörgås för att gå ut en stund i regnet o leka. Han har blivit dålig med maten här hemma igen så det tar sjukt lång tid (elliot wannabee?!!) 
 
Tre bilder från igår, det blir bara instagram bilder just nu för jag är för lat för att lägga in de andra, och bilderna från kryssningen lägger jag upp sen för dem är på syrrans kamera. 
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!