tisdag

 
Mysig dag med min lilla fina prins som sitter och leker i en stor kartong, eller snarare står upp och försöker kasta sig ut just nu :p Igår blev en lång dag då jag var borta för skola och jobb från 9 på morgonen till 8 på kvällen, saknade min prins så mycket och det var så mysigt att komma hem till honom. Han var supergullig och på jättebra humör, bara skrattade som en tok ända tills det var läggdags :) Idag har han också vart på bra humör men frustrerande är dock att han inte äter som han borde! Han har ätit pytteliten frukost, en barnmatsburk och så pyttelite banan. Han vill inte öppna munnen ens... Och att få honom att sitta i barnstolen är omöjligt då han reser sig upp direkt och försöker kasta sig ur... Imorgonbitti klokcan 8 ska vi vara hos bvc för läkarbesök så får vi se om han växer som han ska iallafall. Nu ska jag ta ut honom ur lådan innan han kastar sig ur själv :P
 

helgen hos mamma

 
Vi har spenderat hela helgen hos mamma, Nathan och Elliot har lekt massa och jag har fått en del plugg gjort, men nu blir det att åka hem till oss igen :)
 
 

från de senaste dagarna

 
La in alla bilder från minnet som blivit fullt och här är några från i förrgår i parken och igår med Penelope. Min prins sover i vagnen, jag har fixat iordning väska för att åka och sova hos mamma. Blir att spendera dagen där imorrn så får hon passa Nathan och jag får massa plugg gjort. Behövs! Ska bara vänta tills han vaknar, ge honom mat och sen bär det av till tåget :)
 

Hos Cynthia och Salo

Är hemma hos Cynthia och Salo och väntar på att äta en äppel och jordgubbspaj, lär vara asgott! Imorse hade jag föreläsning och sen har vi varit här hela dagen. Nathan är busig som vanligt, nu är han i Leilas spjälsäng och leker, där är har iallafall fast en liten stund haha ;) Är sjukt trött men imorrn är jag ledig, inte för att det innebär sovmorgon men iallafall :P Blir nog ändå att åka och plugga på Stadsarkivet. Nu ska jag ta upp Nathis ur sängen och gå och äta paj :)

plugg modeSjukt irriterande att jag just skrivit ett jättelångt inlägg och sparat det i utkast men det försvann ändå... Nu orkar jag ju inte skriva om men ja! Jag bjuder på lite fina bilder från Republica Dominicana i somras, det kan behövas för att pigga upp nu när det är lagom kallt här hemma... Sitter och pluggar lite medan Nathan sover, hoppas han sover en stund till så jag hinner med en del! Funderar över B-uppsats och C-uppsats som skall skrivas (PARALLELT, SNYFT) i höst och ämnen till dem. Det är så svårt att komma på nåt intressant och genomförbart, jag har inga problem med själva skrivandet men att hitta material, fy fasen... Anyways, skall fortsätta med det nu!
 

Nathan 10 månader
73,9 cm 86660g
 
Lite försenat men i måndags blev min vackra prins 10 månader! Gud vad snabbt tiden gått... Han är verkligen en egen liten kille nu, matvägrar och kniper ihop munnen och skaker på huvudet när han inte vill äta :p Ställer sig upp, kryper som en galning, pussar med munnen när man själv gör det, gör high five, bravo och vinkar när man säger ciao. Att gå lär dröja tror jag, när man håller honom i händerna (en hand går inte) så springer han alltid framåtlutat istället för att gå så skulle man släppa ramlar han ju framåt direkt :P Det märks att han inte växer så fort längre, på fyra månader har han gått upp 700g och växt 3 cm, lite skillnad från i början då han gick upp 3kg och växte 15 cm på fyra mån, shit haha...
 
Min prins somnade nyss och jag lägger mig med honom nu. Vardagen är tillbaka och det är fasen inte så roligt eller lätt men som tur har jag min vackra kille som håller humöret uppe, gud vad jag älskar honom =) Dagarna kan vara hur hektiska som helst bara man får somna bredvid honom på natten så är allt bra :)
 
 

Fotografering

 
Jag har läst Lorenas blogg i några år nu och det är en av mina favoriter bland mammabloggar. Om jag vann skulle jag vilja ha en fotografering med min lilla Nathan såklart! Skulle jättegärna få fina bilder på honom att förstora upp :) Skulle vara kul att ta bilderna ute eller också fina porträttbilder inomhus :)
 
 

nathan och liam

 
Sitter med Nathan i famnen, nu har skolan börjat igen och gud vet att jag inte har en ledig sekund för de få måste ägnas åt läsning om utbildningspolitik. Goooosh! I helgen blir det dessutom jobb fre- sön, blir sista långa jobbhelgen jag tackar ja till tror jag. Nu blir Nathy lite galen här och vill efter tangentbordet så får avsluta här ;)
 
 

Nathan och Caroline

 
Den här fina bilden tog jag förra veckan när Carro var här och hälsade på, Nathan var helt förtrollad av henne hehe :) Hinner inte skriva så mycket, jag och Nathan ska iväg till Maria och Liam och hälsa på. Det var superlänge sen så ska bli kul att se hur mycket han växt och om de leker nåt ihop nu, sist märkte de inte alls av varann ;)
 
 

Nathans rum


Här får ni lite bilder av Nathans rum som börjar ta form nu! I princip all inredning köpte vi med oss från Ecuador och vi kör helt på temat grönt-brunt och djungeldjur/safari :) Jag älskar det och Nathan verkar också gilla det :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!