nails

 

Enkelt sätt att gå snygga "stylade" naglar är nagel"klistermärkena" som finns att köpa, dessa från Depend. De sitter som berget med överlack över och är superfina :)






Elliot sjunger bä bä vita lamm

 

Om ni inte redan har sett den på facebook så måste ni ju se den här! Haha jag lärde Elliot bä bä vita lamm gick på restaurang och ni skulle sett chocken i hans ögon när lammet bajsade under bordet haha, han älskade låten. <3

 

 

 

 

 

 


28 april

Hm, det händer SÅ mycket nu men jag kommer inte skriva om det här riktigt än. Jag har fått tillbaks betygen från de två förra historiakurserna, VG på ena och G på den andra. Nu är det två kurser kvar bara var av en är en vfu-kurs dvs omöjligt att misslyckas och den andra får jag helt enkelt bara kämpa klart. Jag har nog varit på typ 15% av årets föreläsningar om jag ska vara ärlig men det har ju fasen gått fint ändå ellerhur? På måndag börjar en tre veckors praktikperiod. Det är kul att vara där men SÅ jobbigt att gå upp tidigt när man inte är van. Och sen är det bara några sista veckor i skolan att kämpa klart. Sen vet jag inte vad som händer, jag har sökt om jobb men har ingen aning om hur det blir så jag får helt enkelt se...

Igår var vi en sväng inne i stan och gick genom Gamla stan hem som vanligt, sen var vi i Farsta och tittade på matchen (eller ja jag satt och läste medans...) Nu ska vi ut en liten sväng :)





vår

 

Det har varit så fina dagar nu med underbart väder och jag blev såå glad när jag såg att de fina träden slagit ut i Kungsträdgården, för en vecka sen var de bara små små knoppar... Om en timme skall jag iväg till skolan och jag mår skit dåligt så det känns så jäkla opepp... Har mått dåligt de senaste dagarna och ingen aptit igen, så trist :( Anyways, always look on the bright side var det väl?

 

 

 

 

 

 


klockren video

 

 

 

 

 


glad påsk


Superfin helg hade jag tänkt säga men det är ju fredag idag... I onsdags hade jag en lektion på morgonen och sen var Salo här en stund. Igår spenderade vi hela dagen i Tanto och hade picknick i solen. Var där före två och kom inte hem förens 10, så fint väder men dock blev det kallt när solen försvann. Idag har vi haft ett supermysigt påskfirande! Vi lagade massa god mat och åt här ute på gården, den första bilden är från idag, vi satt en stund i parken här bakom mig i solen. De två andra är från igår :) Får lägga upp mer bilder sen! Avslutade kvällen med blåbärspaj här och Ett småkryps liv på Disney Channel haha. Nu är jag så trött så jag bara MÅSTE sova. Imorgon blir det att plugga och om solen är ute så mer mysigt parkhäng. Puss






tandläkaren

Idag var jag hos tandläkaren, första gången som betalande... med rabatt blev det ändå bara 350 så det var väl ok. Inga hål men däremot en väldigt otrevlig surprise i form av två visdomständer som ligger där och lurar och som man tydligen vill operera bort... FUCK! Detta ska man ju själv också bekosta för att det ska vara extra roligt...

En fika på Tratten blev det också med min fina familj minus Rudi som är ute på egna äventyr. Elliot var såå söt och fin i hängselbyxor men glömde ta bild. Har precis tittat på Desperete housewives som jag börjat se igen och skummat igenom slutet av Macbeth, imorgon är det lektioner som gäller, sen påsk! PUSS








salio el sol


Vilken skillnad det blir när solen kommer fram alltså! Allt och alla bara vaknar till liv. Supermys iallafall! I lördags tog vi en promenad här på ett FULLSMOCKAT Söder, bara jag öppnade porten ut så hade man knappt plats att gå, sen åkte vi ut till Farsta. Vi såg på bästa filmen Sin nombre, sen tog vi en promenad i solen till en sjö där. Sen köpte vi pizza och kollade på fotbollen, fast jag låg och sov i soffan haha. I går åkte vi till Södertälje för att äta pizza (mm) med Jessie och så spelade vi plump och jag vann! Idag har jag och Andres promenerat runt stan, satt i Kungsträdgården i solen, så härligt! Och... tog den långa vägen hem :) Nu håller han på att göra sallad till mig och jag ska börja läsa Macbeth till på onsdag. Jag har aldrig gillat (eller egentligen har alltid ogillat) både potatis och ris men ett nytt problem är att jag nu inte heller vill ha kött, blir rent av äcklad av det! Vegeterian kanske? Men problemet där är ju att jag inte heller är särskilt förtjust i sallad och sånt... FUCK. Anyways, sallad med fetaost och knäckebröd blir det. Och så lägga i kidneybönor för det "härliga" proteinet... hmm. Macbeth var det ja!






Postdata: Te quiero

Idag har varit en ganska lång dag, började på Historiska museét och förberedde oss inför fredagens visning där, sen var vi och kollade på en visning som var utomhus i Gamla stan och det var sjukt kallt! Känt att jag haft en förkylning på G och nu är den definitivt här... Imorgon blir det ännu en lång dag, 11-16 med olika museivisningar, värsta är lunchen, har verkligen inte råd att äta ute så får se hur jag gör... Igår var en mysdag, var hemma i Södertälje och lekte med Elliot och allaaaa hans gosedjur, själv fick man bara ett att leka med för att "ALLAAA" var hans haha. Sa att en nalle var min och han ska "nej du gav faktiskt den till mig". När jag sa att alla leksaker i hans rum faktiskt var mina sa han "nej för jag är en liten kille och jag måste ha massa grejor". Haha sötis. Efter middagen var vi och storhandlade på Maxi med Jamie, välbehövligt! Sen var jag, Jamie och Andres på O'learys och såg på Man Utd matchen som de vann. Eller ok jag satt mest med iphonen men var iallafall där ;) Sen satt vi kvar och pratade och blev sentimentala, Jamie är ju den bästa pappan man kan ha! Kom hem vid 1 och däckade direkt. Nu ska vi titta på "Postdata: te quiero" dvs P.S I love you. Japp jag ser ju alla filmer på spanska nu, väldigt frustrerande då det är lite svårare att hitta men har nu sett hela Millenium-triologin dubbad till spanska, ser rätt roligt ut haha. Nu blir det limpmackor och sen film, opoetiskt inlägg med vill ni ha mer hjärta och fint språk så är ni på fel blogg just nu tror jag haha. Godnatt!






världens sötaste?

 






vikingarnas tro

ÅHHH man blir ju galen av att läsa om "vårat" gamla arv. Fornnordisk religion, vi ska ha museivisning på fredag och jag skall prata om synen på vad som sker efter döden och lite annat enligt den hedniska religionen och kristendomen vid övergången till kristendom som skedde i Sverige på medeltiden typ år 1200. Sitter och letar källor och ni kan vara intresserade av att veta hur det gick till med den första människan Ymer

"Ur samma droppar som Ymer kom ifrån, så kom det en ko vid namnet Audumla. Ymer livnärde sig på Audumlas fyra spenar som gav honom mjölk. Kon slickade av de salta rimfrostenstenarna och efter tre dagar så hade hon slickat fram en man och hans namn var Bure."


WTF?! Man blir ju lite trött... men bra fantasi har vi människor alltid haft iallafall.






jessie's studentskiva

 

En bild från Jessie's skiva i onsdags. Var och kollade på Man Utd matchen på en bar i närheten innan med Jamie och Andres, mys :) Sen var vi på skivan tills de stängde och dansade och dansade, det var riktigt grym musik och Jessie var lagom vild kan jag lova... Igår var jag med min Elliot hela dagen, han är bäst! Nu är jag själv hemma, ska börja röja här i lägenheten, har liite energi iallafall, sen har jag tvättstugan och ska ta en spa-dusch och fixa naglarna och så måste jag också plugga en del. Bäst att börja då! Lyssnar på gamla Westlife låtar till det:)

 






3 år sen studentskivan

Ikväll har Jessica sin studentskiva som jag ska på. Det innebär att det är nu 3 år sedan jag hade min! Det har gått supersnabbt och gud vad mycket som hänt och förändrats alltså... Bara så ni ser kan jag ge er en liten bild på mig innan jag drog på min skiva 2008 ;)

 

 

 

 

 

 

 


tisdag ♥


Idag såg jag något som kommer förändra allt för alltid och som är helt sjukt galet och underbart... Det är så häftigt vad man kan klara av egentligen, även om man mår skit. Anyways, imorgon ska vi till historiska museét och planera vår museiredovisning = opepp, har inte hittat någon fakta och jag är världens sämsta gruppmedlem. Men så blir det väl ibland. Jag är iallafall grym och klarade förra salstentan!!





du tycks ha varit okunnig om mina övriga fel!



Tig så ofta du kan. Säg endast det som nödvändigt bör sägas och säg det kort. Ursäkta dig aldrig mot beskyllningar. Om någon berättar att en annan talat illa om dig, så svara "Han tycks ha varit okunnig om mina övriga fel, eftersom han bara nämnde de där." - Epiktetos








cynthias födelsedag

 

Två bilder från igår, var och firade Cynthias 20 års dag hela dagen :) Idag har jag bara varit hemma, pluggat och tagit det lugnt. Nu ska vi se en film och sen sova, imorgon är det skola vid 9.






santo pecado

En helig synd att kyssa dig
En helig synd när jag blir beroende
av glansen som dina ögon skjuter mig med
av dina händer som undersöker allt
till ljudet som du gör när du hittar miraklet
alltid så nära himlen, och helvetet.
Jag har försökt hitta något namn på det
kaos du har försatt mig i,
som jag gillar och som besvärar mig
En helig synd
när du ger mig en anledning att leva
för att därefter ge mig två för att dö








love in the air

Min syster Jessica har börjat blogga igen!
Och nu skriver hon inte "när hon gick och sket eller vad hon köpt för nya kläder" utan nu skriver hon bara om KÄRLEK. Kanske blir så när man är inlove. Om ni vill läsa fina poetiska ord så gå in och kolla!







man ska inte ropa hej

 

Typ "man ska inte ropa hej för tidigt" eller nåt sånt? En stackare som trott att det var vår och tagit sig upp utanför huset nere i Småland men sen överraskades utav snöovädret som gjorde att vi inte ens kunde köra upp med bilen för backen till huset och blev helt begravd stackarn... Men nu verkar det som att temperaturerna skall hålla sig på minst 10 grader framöver så nu är det väl iallafall vår och bort med dunjackan, yeyy!

 






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!