you will be everything I need and more

 

Nu plockar jag isär datorn. Var bara tvungen att säga, är inte Elliot världens sötaste? Nästa gång hörs vi från Södermalm! :D

 

 


a-team, inception, knight and day

 

Jag har varit på bio nu tre kvällar i rad och måste ju tipsa er om filmerna jag sett! Först såg jag A-team med Jesper och Paul, jag har ju inte sett serien men tyckte ändå filmen verkade bra. Det är en actionkomedi om ett gäng freaky killar som gör specialuppdrag och den är riktigt rolig och rätt spännande. Värd att se :) I torsdags var jag och såg Inception med Carolina och ett gäng och den var bäst av de här tre filmerna. Det är också den som man helst ska se på bio pga alla specialeffekter osv. Det är en film man verkligen måste koncentrera sig under, inga kisspauser här inte! Det händer mycket och hjärnan går på högvarv hela tiden, den påminner lite om Shutter Island som också är med Leonardo. Filmen handlar om konsten att ta sig in i någons drömmar och där stjäla eller lägga in en idé. Igår såg jag på Knight and day med Jimmy och det var typ den enda film vi inte hade sett redan ;) I trailern verkade den ju riktigt rolig och det var den visserligen, men alla, och då menar jag alla, riktigt sköna scener hade man redan sett i trailern. Cruise är en specialagent som nu är på andra sidan lagen och Diaz blir inbladad i det hela. Filmen är ju definitivt underhållande och passar perfekt en tråkig kväll hemma, tanka!

 

 

 


 

Det här det som suger med att flytta hemifrån. Jag har aldrig saknat nån så mycket som jag saknar Elliot när jag inte är med honom. Jag lär fortsätta hänga mycket i Södertälje för att få vara med min baby! :)

I'm not reminiscing I am living

 

Jag är helt * slut. Idag har jag varit på Ikea och köpt alla grejor till lägenheten och imorgon får jag sakerna levererade till min nya adress. Har fortfarande inte riktigt fattat det tror jag. Imorgon flyttar jag hemifrån! Det känns verkligen superkul men jag vet att imorgon kommer vara en väldigt jobbig dag, ska hemifrån vid halv 7 på morgonen för att hämta upp mormor och morfar i Stockholm, sen ska vi hämta upp en flyttbil och ta den hit för att flytta mina grejer. Jag kommer inte ha internet nu när jag precis flyttat men när jag har det skall jag visa pics from my place! It's going to be... awesome!

 

 

 

 


sweet

 

Ni måste testa den här innan sommaren är slut! Max har en speciell "lyxshake" nu under sommaren och den är så himla fucking goooooood. Jag var tvungen att testa den bara för att den såg så god ut. Den finns med jordgubb (riktiga jordgubbsbitar i) och choklad (med riktiga chokladbitar). Blev fett sugen på den nu, den är grym!


-

 

Den här sommaren har ju varit grym. Även om den inte är slut ännu. Många lata dagar i solen. Mycket roligt som har hänt... Excitement.

 

I've got to get myself together. Har ju massa att göra. Jag flyttar hemifrån om 2 dagar. Galet. Fast det enda jag vill nu är att ligga och gosa med Elliot och titta på Morden i midsomer med honom i famnen och mamma bredvid. Bara de som man inte behöver säga nåt till för att de ska förstå. Inga frågor. Inget snack. <3

 
Jesper is in the HOUSEE! ;D
Yoyoyo!!,
When Im single it dont really matter who it is "no"
Or how many I decide to kick it wit "no"
Long as she can understand how I do it!

But well you now i got i girl so i just dont get down like that.. ;(


tyärr..

I hardly even know you but I like what I know

 

Jag känner hela den här låten. Jag önskar att jag skrivit den själv...

 

We haven't even started and it's almost the end
We never talked it over fact we never said anything
Two of the same kinda sorts hiding thoughts
As the small talk ebbs away the silence is awkward
You hardly even know me and I'm starting to show that
I hardly even know you but I like what I know
I want to talk about it but I quake in my skin
It'll only push you further into making decisions
You want to like me but you are likely undecided
The voice inside is always right which is why the awkward silence
Not gonna risk losing you
Which is why I'm never gonna woo you

I think I love you more, Than you like me
Although I'm never sure and maybe I should want to be blind
I think I love you more, Than you like me
Because this is even crossing my mind

Eternal optimism is sparing me on to think
That acting on your ends like this
Might lead me to learn a secret
But I don't really know
Or why I think so
It's just a good hunch
Hunches are always right though

 

 

 


Have you felt melancholy, darling, Wishing that time hadn't passed?

Jag sa orden och så såg jag och Jessica varann i ögonen och vi tänkte precis samma sak och visste precis vad den andra tänkte. Det är sånt man bara kan göra när man känner varann in och ut. Nu handlade ju det här inte om något allvarligt utan ordet jag sa var "chokladpudding" och vi tänkte både i samma sekund att vi har ju det hemma! Men visst är det skönt ibland att bara umgås med personer som redan vet allt om dig, som ser att något är fel bara genom en blick. Som du inte kan ljuga för, de ser ändå. Som du inte behöver ljuga för. Visst är det kul att lära känna nya människor men ibland är det bara så skönt att vara med någon man känner ut och in, då kan man verkligen slappna av. Utan att försöka imponera på någon eller behöva tänka på hur man uppfattas, personen vet ju redan vem man är. Ibland är det skönt att inte behöva försöka så mycket helt enkelt. Bara vara. Det är sällsynt...

sony ericsson, dollyblond, falukorv & duschdraperi

 

Nu har jag en 'riktig' mobil igen. Den förra kunde väl knappt klassas som mobil... Sony Ericsson Xperia X10 mini, min första som har pekskärm, den är superfin! Vita (eller väldigt ljusa) naglar är vad som gäller nu. Även vitt på tårna, inspirerad av Dollyblond. Falukorv i ugn är på g, jag hatar falukorv men detta blir tredje dagen i rad, vad gör man inte? Köpt duschdraperi, kökshanddukar, tandbortsmugg, tvättställ och kassar. Något man inte tänker på men måste är hur man skall matcha. Det är så lätt att hitta massa fina saker men man måste tänka på hur de skall fungera ihop och vad man skall ha för tema. Ska köra brunt i vardagsrummet, vitt och blått i köket, svart-vitt (med någon färgklick) i badrummet och sovrummet får nog bli som det blir med ekfaner-möbler. Nu borde jag nog kolla till maten...

första shoppingen på två månader...


Jag har ju inte shoppat något alls på 2 månader, sen England men igår släpptes jag lös inne på... Ö&B. Nu när jag har bil passar jag ju på att köpa allt jag behöver till flytten så jag slipper släpa på t-banan osv. Jessica blev äcklad av åsynen av min fina toaborste, sopsetet och diskborsten (allt var billigt också) och sa att hon bara vill ha "grått och svart" och att det här var "typsikt rebecca". And it is. Jag har väntat på att få köpa såna här grejer i iallafall 10 års tid. I am lovin it. Nu ska jag till Lagerhaus för att komplettera. Color it is.
And I don't see why you ain't my only the way you put it on me

I didn't mean to cuff you like this But you're so good to me
And I swear I fell in love wit your lips they fullfilled my fantasy
and I can't even lie everytime it felt like the first time

 

 

 

 


this is england ,


Jag vet inte varför det tagit tre år innan jag sett den här filmen. Antar att jag aldrig orkar involvera mig i mer seriösa filmer och bara kör collage-movies. Om ni inte sett filmen måste ni iallafall se den, den är grym, den väcker känslor (mest olust). Utspelar sig på 80-talet och handlar om lillkillen i mitten som blir mobbad i skolan men kommer i kontakt med ett äldre gäng som tar in honom i gruppen och sen hamnar han i ett riktigt skinhead-gäng som vill ta tillbaks England till sitt ursprung och visa att "this is England", vifta med flaggan och vara stolta över det. Filmen handlar om mobbning, vilja att passa in, att stå upp för sig själv, gemenskap, rasism, nationalism och konsekvenserna det ger. Det är riktigt grymma skådisar i filmen, framförallt när man tänker på deras ålder. Den är snyggt filmad och slutscenen i filmen är ett mästerverk i sig, ni måste se den!
Jag lever mer än jag gjorde förut

 

Varför är jag så himla otålig för? Nu nu nu! Men tids nog så kommer det bli som jag vill och det finns ingen anledning till att det måste bli nu, det finns ingen stress. Får säga åt mig själv, just chill och njut av situationen jag är i nu. Igår var jag med Anna på Ikea och tittade på grejer. Kan ni fatta att om två veckor sitter jag i min egen lägenhet och bloggar? Jag kan knappt fatta det själv. Det är skitläskigt och så himla freaking kul! Jag är redo. Åhh ni kommer få se bilder sen när jag kommit i ordning! Och precis jag kan knappt vänta, nu nu nu! Och det är ju nästan nu så ni kan gissa att jag är glad. Idag lagade jag spaghetti och världens godaste köttfärssås efter eget recept (okej efter annas eget recept) och jag har skrivit en lista på saker jag måste handla på ÖoB, är det konstigt att jag känner mig excited över att få välja rengöringsmedel? Det enda som kommer saknas nu är min älskade Elliot men honom får jag åka och träffa så ofta jag bara kan. Jag flyttpackar typ hela tiden när jag är hemma, vem visste att jag hade så bloody mycket stuff? Mitt rum ser ut som "ett bombnedslag". I am lovin it.

 

 

 

 


I’m livin’ life right now And this what I’ma do ’til it’s over


I swear it feels like the last few nights
We been everywhere and back
But I just can’t remember it all

What am I doin’? What am I doin’?
Oh, yeah, that’s right, I’m doin’ me
I’m doin me
I’m livin’ life right now
And this what I’ma do ’til it’s over
‘Til it’s over
But it’s far from over


 

 

 


odensvi + västervik

Har ju inte skrivit något om när jag var på landet, den här gången hade jag med mig Carolina och det var jättekul :) De första dagarna var det ju sol hela tiden och så äckligt varmt att man inte kunde göra någonting och hade absolut 0 i ork. Vi satt lite hemma i solstolarna men man kunde ju knappt vara ute, var nere på badet och jag och Carro kunde sitta och snacka skit på flotten innan vi invaderades av alla småungar. Första dagen tog vi en promenad för mamma skulle visa oss vart vi kunde springa (vi hade planerat att springa varje kväll, detta var innan hettan och förkylningarna). Det visade sig vara en very bad idea. Fucking 30C i skuggan och god knows hur mycket i solen och vi gick och gick. Bromsarna och flugorna hade vi svärmande efter oss och fick x antal bett. 6 km lång skulle sträckan vara men den kändes myycket längre, nästan en mil sa vi, när vi körde med bilen och kollade upp det visade det sig vara 7 km... Vi var inne i Västervik en dag men hettan förstörde det också så vi åkt och badade istället. Den här bilden är från sista kvällen i Västervik, då var det superskönt! Det var visfestivalen och massvis med saker och folk ute i stan.

 

Vi var ute och plockade smultron och gjorde marängtårta med smultron, fick ihop 9dl, fanns sjukt mycket! Sista kvällen var vi i Västervik för att titta på Shrek 4 med Elliot, det är ju hans favoritfilm men han blev väldigt skraj. Filmen var ju läskig också, första scenen var rätt obehaglig så man fattar att han blev rädd. Jag fick gå ut med honom och vi gick till en lekpark istället, där hade han iallafall jättekul :) Det var väl typ det som hände, och såklart Midsomer Murders (love it och saknar England där jag bodde i precis en sån söt liten by!) och Miss Marple och mamma som ligger och kliar mig på benen.

 

 

 


I really wish it was only me and you, I'm jelous of everybody in the room


Please don't look at me with those eyes,
Please don't hint that you're capable of lies

 

Blink 182 - First date
flyttpackandet går segt

Jag är en sån som omöjligt kan sätta ihop en flyttkartong. Jag förstår inte fast jag läser instruktionerna. Det dröjde ju år innan jag ens lärde mig att rita upp typ en kartong i "3D" på mattelektionerna... Awesome.

So they tell me that they love me? I know better than that, it's just game

 

Den här värmen verkar ju aldrig försvinna, just nu är det alldeles lagom varmt inte för varmt :) Igår var jag med Carolina och vi var lite uttråkade men fick hit lite av hennes boys på filmkväll hos mig och vi såg världens bästa Forgetting Sarah Marshall. Det var skoj iallafall, glass och använde Jamies trick (han vet allt onödigt) att värma chokladsåstuben i mikron för att få ut lite mer när den annars är helt slut. Idag har jag hängt hos Anna vid hennes pool, kollat på möbler på Ikeas hemsida och slagit in paket. Imorgon ska vi till Ikea och beställa grejor :)

 
Epic fail

6 uttryck i veckan som gick i DN:
"Nr 6. Epic fail - episkt misslyckande; favorituttryck bland missnöjda tonåringar."
Jag som trodde det bara var jag och kidsen i England som använde detta?!

14 dagar kvar


Har precis burit upp 11 flyttkartonger och några kassar från källaren, som tur fick jag lite hjälp på slutet men mina händer är sååå ömma och jag är helt slut. Först var det ju jobbet att få ut allt från källaren som är fullproppad med saker. Jag hade ingen aning om att jag hade så mycket grejer där nere! Trodde det var kanske 5 lådor. Nu till uppgiften att gå igenom vad jag har i lådorna och skriva upp så jag ser vad jag måste köpa. Men först duuuschen. Nu är det 2 veckor kvar till flytten! Bilden är från midsommar, gud vad jag kommer sakna alla när jag flyttar, men vi kommer ju ses ändå såklart. Alla utom Jessie är ju på landet nu och när dom kommer hem har jag redan flyttat, kommer kännas superkonstigt!

And they don't even care at all

När jag lyssnar på Blink 182 tänker jag ofta på American Pie filmerna. Jag älskar musiken från Pie filmerna! Det är typ Collage-rock, eller till och med American Pie-rock, I love it!  Är så himla sjukt trött nu och det ska bli så sköönt att lägga mig snart. Första gången jag sover i min egen säng sen i lördags :) Efter allt som allt 3 timmars sömn i natt finns det typ inget jag hellre vill än att sova!


Blink 182 - Feeling this

There is no evidence. There are no witnesses. But for one, there is no doubt.

 

Förra veckan såg jag två filmer som båda har samma huvudpersoner, Meryl Streep och Amy Adams. Båda två är ju grymt bra skådisar! Jag tyckte det var superkul att se att båda de filmer jag valde att se hade samma huvudrollsinnehavare fast de var helt olika filmer. Doubt utspelar sig på 60-talet och handlar om en skola/kyrka där nunnorna misstänker pastorn för övergrepp på en elev. Filmen har blivit nominerad till flera Oscars och visst är den bra. Men det är en seg film där inte mycket händer varken i början eller slut men samtidigt tyckte jag den var värt att se. Särskilt underhållande var den dock inte. Jag tycker ju dock alltid det är intressant det här med tvivel, utan tvivel finns ingen tro eller? Ångesten över att man har tvivel fast det är något helt naturligt och en förutsättning för att tro överhuvudtaget skall kunna finnas. Nog med det.


Nästa film jag såg var däremot riktigt underhållande, Julie & Julia som dessutom är baserad på två (!) sanna historier. Handlar om en kvinna som skrev en känd kokbok på 40-talet samt en kvinna som startade en blogg där hon skulle testa alla recepten för några år sedan och deras historier berättas sida vid sida. Även den här filmen är Oscarsnominerad. Jag gillar karaktärerna i filmerna men ibland kunde de bli riktigt osympatiska också. Det var iallafall en riktigt söt film som är väldigt sevärd, grymt bra skådespeleri (Streep är ju otroligt bra och mångsidig) och så blir man sugen på att laga mat ;)


Te ofreci tanto cariño que por dentro estoy vacio

 

Varmt. Trött i kroppen. Vart hos världens sötaste mormor. Misslyckades med att tanka bilen, hittade inte lucköppnaren för att det inte fanns. Så mycket att göra. Ingen ork. Underbara panorama bilder från Panecillo i Ecuador!

 

 

 


me estas tentando


Igår var en askul kväll, eller natt, har knappast märkt att det blivit en ny dag. I säng vid halv 5 när det redan var strålande sol ute och vaknade vid 7 av att en fågel var inne i huset och flaxade runt, låg kvar nån timme till men har knappt sovit alls! Jag och Carro åkte direkt från landet med en pizza ut till Nykvarn där Gustav hade fest på en herrgård men sjö precis där, det var superfint! Jag tog inga bilder under kvällen men en del nu på morgonen så det är dagen efter (sova med smink och kläder) bilder. Vi hade cravings efter Kebab house hela natten så vid 11 efter städning och bad för vissa åkte vi in och käkade där, mm! Hade inte ätit det sen innan England. Det var iallafall en superlyckad kväll, en perfekt sommarnatt, det blev aldrig kallt och mörkret varade bara en liten stund, mer sånt!
I'm off to Småland


Kollar på How I met your mother (the naked man episod) och straxt kommer Carro hit. Imorgonbitti åker jag med Carolina och syrran till landet! Är hemma på fredag så vi hörs då :)but why have the cake if it ain't got that sweet frostin?

 

Sa ju att jag skulle visa bilder på tårtan så here it is! Kommer inte ihåg namnet på den nu men den har ett namn haha. Det är iallafall marängbotten som man gör själv med hallongrädde och sen massa bär, så jäkla gott! Min favorittårta som mamii gjorde för mig skull, fick den förra sommaren också :) Det är så skönt när man är på landet för då har man frukost, lunch, fika och sen middag och man blir egentligen aldrig hungrig eller sugen, man är alltid nöjd. Haha, här hemma går jag och är hungrig för jag har bara ätit en köttbit (som jag även åt igår och förrgår) och det finns inget gott hemma. Tror jag ska köpa chips (ingen behöver kommentera, chips är det bästa som finns), det gör mig både mätt och glad ;) Har haft 0,00000 energi idag! Vaknade vid 9 själv, satt lite vid tv:n, fortsatte rensa och rensade ur alla mina skor och jackor från hallen och la i flyttkartong och lite sånt. Duschade vilket var totalt onödigt för blev supersvettig fem minuter efter liksom. Jag vet man ska inte klaga nu när det är varmt men alltså... Inne i stan finns det inget att göra, jag kan inte gå ut nu för det är bara obehagligt när man inte kan bada. Jag skulle egentligen ha åkt till landet ikväll men det blev ändrade planer och åker istället i morgon bitti för nu ska Carolina följa med :) Så hon kommer hit och sover här ikväll och Jessie kan titta på fotbollen i fred, jag vill nästan se själv... eller slutet åtminstånde. Det kommer bli superkul på landet!

 

 

 


Eclipse


Jag antar att alla har eller kommer att se den här filmen men tänkte ändå säga något om den. Twilight hysterin är väl kanske något överdriven, när New moon hade premiär kom min styvsyster hem och hade New moon skrivet över hela ansiktet och undrade varför folk kollade på tåget haha, you see? Men filmerna har ju varit grymt bra. De första var bäst och den här tredje var nog den sämsta hittils men inte alls dålig. Det jag kände var dock att inte mycket gick framåt i den här filmen, det var inte mycket skillnad från början till slutet. Det är ändå en film jag känner att man måste se och kanske helst på bio, och som man kan se igen. I den här filmen kände jag att de hade gjort Bella snyggare, förut tyckte jag hon bara var ful men nu såg man att de försökt, men som Anna sa, när de har examensfest, kunde hon inte ha tagit på sig något annat än samma gamla munktröja och jeans?! Haha. Allt det hela handlar om känns ändå som ifall hon skall välja Edward eller Jacob och man tänker lite varför är de så besatta av henne?! Det är inte som att hon e världens skönaste tjej direkt... Jag själv går genom hela filmen och kan ändå inte välja vem jag hejar på, upp och ner hela tiden. Vems sida är ni på?
no me mientas, dime que esto es real

 

Här har de två senaste dagarna spenderats. 31 C varmt, man behöver pooool! Och bästa sättet att chilla är de där stora säckarna eller vad det nu är, så skönt! Har varit på bio med Anna ikväll. Kom hem vid halv 9 eller något, fick ryck och satte igång med att rensa ut massa grejer, testa underkläder, slänga det jag inte vill ha osv. Nu slutade jag eftersom jag insåg att jag knappt orkar stå länge för jag är så trött och dessutom ashungrig... Tiden har bara sprungit iväg! Kan knappt vänta tills jag flyttar alltså, det kommer bli awesome! Nu dilemmat, lägga sig direkt fast man är skithungrig eller gå och äta något fast man är skittrött?

 

si quiero estar a tu lado 
ya me doy cuenta que de ti yo me he enamorado

N.O.R.E - Hablar de amor

 

 

 


I tried to be chill but you're so hot that I melted

 

Ni får leva med skitkvalitet på bilderna tills jag vunnit på lotto (som jag inte ens spelar så det kan dröja ett tag) och haft råd att köpa en ny kamera. Står knappt ut själv men whatever, får deal with the situation helt enkelt. Håller på att rensa och städa lite här hemma och kom på att jag inte visat er mina hårprydnader jag köpte i England så nu får ni se! Inte så mycket att säga om dem egentligen, har aldrig använt dem, kommer kanske aldrig använda dem men jag ångrar inte köpen. Det är sånt man bara måste ha!


körde nästan på en älg!


Måste berätta vad som hände när jag var påväg hem från landet i måndags kväll. Körde på 70-väg bara typ en halvtimme från vårat hus och har precis öppnat min Monster Energy (jaa...) och ställt i kopphållaren när jag ser ett stort djur stå en bit ut i mitt körfält! Min första tanke var vad är det för konstigt djur?! En häst, en åsna?! Men sen såg jag att det var en älg. Var helt chockad och bromsade såklart. Men jag fick ändå inte reflex nog att verkligen trycka ner bromsen ordentligt, styrde ut i vänster körfält och tänkte att jag kanske kunde passera den på den sidan eftersom den inte var helt ute i vägen men älgen bestämde sig för att gå över vägen så då tröck jag bromsen i botten och stannade till mitt mellan båda körfälten och så gick älgen över vägen. Monster drickan var nu över hela bilen, växelspaken osv. Jessie och Kevin i baksätet bara "kameran kameran" men jag kände att det smartaste att göra var nog inte att stå still på en 70-väg för att fota. Fett skrämd blev jag sen efteråt, om jag varit lite långsammare kunde jag ju ha krockat med älgen och då är man ju nästan så gott som död! Scaaary! Nu har jag iallafall sett en älg live för första gången!England: The Minach theathre

 

Det här är en gammal teater som fortfarande används, den låg väldigt nära där jag bodde hos Jamies mamma. Den byggdes för hand (!) typ på... vad var det nu, 1800-talet? Eller kanske i början på 1900-talet? Den byggdes av en gammal tant, det var hennes livsprojekt och där finns en utställning om henne. Som ni ser ligger den väldigt fint till uppe på höjden ovanför den vackra stranden! Kan tänka mig att det är riktigt maffigt att se en föreställning där när det är fint väder. En kille från skolan hade läst något slags estetiskt på gymnasiet och spelat i en musikal på den teatern, grymt! Utsikten här var en av de vackraste jag såg på hela resan, grymt! Man kunde verkligen inte tro att det var England!

 

 

 


Ny mobil

Just det glömde säga att jag tydligen skaffat mig en ny mobil också. Blev attackerad av en sådan där person som har världens värsta jobb idag på stan som tröck en comviq grej i handen på mig så jag var tvungen att följa med och lyssna på hans försök till att övertala mig. Tyvärr lyckades han också. Man är ju alltid rätt misstänksam och väntar på att inse att man blivit lurad men än så länge har jag inte upptäckt det utan det känns som jag gjort en bra affär... Ska ha Comviq kompis abonnemang 149:- per månad och sen får jag en ny mobil, den där lilla mobilen från reklamen med fåret haha. Kom på att det var väldigt passande att jag skaffar abonnemang nu när jag flyttar hemifrån, så jag kan ringa "viktiga" samtal och sånt som man inte vill ringa med sin Kompis 75:- och jag tänker ju inte skaffa någon hemtelefon. När jag hade gått med på erbjudandet säger snubben "Ja och sen betalar du ju bara en engångsavgift på 2700 för telefonen" och jag bara vaaaaa?! Men det var ett skämt. Så sen kände jag mig ju extra nöjd. Var tvungen att talk some sense into the guy ändå och sa att han har typ världens jobbigaste jobb och att man måste vara en superjobbig person för att kunna ha det jobbet. So now he knows!

Fattar inte hur fasen jag lyckas skriva ett såhär långt inlägg om detta. Kort version: Skaffat ny mobil!

I am in a bad place ,


This is where I'm at, och det blir inte ens bättre av att Anna fotat omslaget till min nästa p-film ;) Har varit i stan och kollat runt med Jessie, såg såå mycket fina saker jag vill köpa men har ju inga cash what so ever. Det suger! Ska väl försöka se det positiva och försöka använda alla mina kläder nu och rensa ur inför flytten så jag bara tar med det jag verkligen vill ha. Jag flyttar in i min egna lägenhet den 1:a augusti! Så egentligen what does it matter that I'm in a bad place? Är suuuper excited över flytten, det kommer bli grymt! Nu måste jag laga mat, undrar om jag kommer svälta ihjäl när jag bor själv..

You ain't right take me high
Then that high it subsides and my body flat lines
Then you come to revive, wait, wait, wait I'm alive
But how long will it last, will it all come
Crashing down, how many doses am I needing now?
What's the prognosis, will you be around or am I
Just another victim of a an assassin that broke my heart down
sommarplågor

 

Superbra! Den här sommaren kom verkligen med en massa sommarlåtar som man hör hela tiden och älskar. OMG, Billionaire, Telephone (okej i våras då), Memories, Stero Love, I'm in miami bitch och såklart Alors on dance som jag tycker är den bästa! Hmm vad var förra sommarens låtar? Jag var ju mer än halva sommaren i Ecua och där var det Dime si te vas con el, Daddy Yankee's Llamado de emergencia och såklart Te regalo amores bästa! Men förra sommarens ultimata låt var ju ofc med Pitbull, från Sverige till Las islas galapagos! Calle 8!! Annars är min absoluta favorit sommarlåt Summer jam! Sommaren... 2003? Äh den funkar alltid!

 

 

 


It's heartbreak, I know, but calm down

 

 

 


I ain't going nowhere, who the fuck's gonna replace me?

 

I fredags efter jobbet var jag på grillkväll hos Carro, här kommer lite bilder :)

Det var kul men jag var något osocial och gick och la mig vid kvart över 1 eftersom jag skulle upp och jobba dagen efter ;) Carro lät mig iallafall sova den här gången och låg inte och kramades med min som sist haha.

 

 

 


Elliot har brutit nyckelbenet :'(

Jag och min beeebis på landet i helgen, ja han är mycket brunare än mig ;)


Min lilla älskade Elliot ramlade ur sängen igår natt och bröt sitt nyckelben! Han är ju fortfarande på landet och efter han ramlat var han helt hysterisk och de kom en ambulans men de sa att det inte var något fel på honom. Eftersom han fortsatte vara hysterisk hela natten åkte mamma in till akuten på morgonen och där röntgades han och de såg att han brutit nyckelbenet på vänster sida så varje gång han rör sin lilla arm gör det svinont. Han var för liten för att få sån där grej som håller fast armen så nu har han 3 veckor tills det läker som han kommer gå och ha ont och han förstår ju inte att han inte får röra armen... Stackars min baby!

Nu har jag ätit egen ugnspannkaka, det var sjukt varmt att springa ute, stötte på en mystisk alkis på cykel som gick åt fel håll när jag sprang och blev rädd för att bli våldtagen/mördad vilket fick mig att springa fort som bara den och tills jag knappt kunde andas hahha. Jag lever iallafall ;) Sitter och väntar på Carro, ska ut och sola på Hökmossen!
what i'm listening to

 

The Dream - Panties to the side.

 

Igår när jag var ute och sprang var det såklart vad jag lyssnade på och nu ska jag iväg och springa igen och det blir samma! Precis som i videon, när man väntar på bussen, på jobbet... Brukar dock inte hälla ett glas vatten över mig när jag lyssnar på låten. Så roligt ska vi inte ha. Men jag antar att han vill visa just hur hot skivan är, and it is!

 

 

 


ceviche


OMG. Fick ett sånt jäkla suug nu efter sån här lovely mat... Är superhungrig och det här skulle vara typ det underbarast ever men sitter bara och plågar mig nu med det här inlägget och google. Pauls pappa gör världens godaste ceviche alltså daaamn och Pauls chifles som är bananchips. Gud jag ska lätt göra mina egna när jag köper en fritös. Gahh jag får typ dreggel nu. Men istället blir det rostbröd och nutella... Deppigt.
No se ni que hacer Cuando pienso en los recuerdos

 

Lite pics från landet. Det var supermysigt där. Åkte dit direkt efter jobbet i Nacka i lördags, hem och hämta bilen så vi var iväg vid halv 7. Kom fram vid 10 på kvällen, satt ute och snackade, åt mina kööörsbär jag köpt på Willys. Upp och somnade som en stock. I söndags var det "jobb" som var tvungna att utföras som vanligt, sen hade vi tonfiskmackor till lunch och världens godaste tårta, ska visa bild på den sen. Sen åkte vi till badet eftersom det var dödsvarmt, badade men drog sen hem. Åt tacos till middag och när maten lagt sig typ vid 9 åkte vi och badade igen. Det vart förresten mina första dopp för i år... Sen drog vi hem och såg på Hot chick (en av de bästa filmerna ever) och låg och hörde på Kevins så kallade skräckhistorier och Jessie höll på att pissa på sig av skräck. I går hade vi också hela dagen på landet, efter lunch åkte vi till badet och chillade där några timmar. Så jäkla skönt ute på flotten! Låg där och solade och det var alldeles perfekt varmt, sen invaderades den av ett gäng skitungar och vi fick ge upp vår plats. Efter att ha grillat hamburgare och marsmallows igår så åkte vi hem vid 7 och var hemma till halv 11.

 

Nu är jag helt mör, har varit ute och sprungit. Sprang 5 km vilket tog mig lite mer än 40 minuter, sprang nästan hela biten, eller sprang är väl fel ord, jag joggade antar jag haha. Kom in i andra andningen x antal gånger. Målet? Att kunna springa den sträckan utan att känna som om jag ska dö? Vore rätt trevligt. Det var superskönt att springa i regnet iallafall. Är inte supertaggad då jag vet att jag ska springa samma sträcka imorgon bitti men jag får ha självdisciplin.

 

 

 


Gissa vad jag ska göra nu!

 

Så skönt att ta på sig lite vanliga kläder och sminka sig efter dagar i värmen på landet. Idag kör jag på Englands outfit, saknar det! Nu ska jag åka och titta på min lägenhet! Wohooooooooo.

 
♥♥

 

Nu är jag hemma från landet med massa pics så expect it! Trött trött trött. Så mycket i huvudet som vanligt haha. Nu är jag förmodligen ledig resten av sommaren iallafall så nu blir det chilling och inget annat! Börjar nu, god natt!

F U

Igår kväll satt jag och lyssnade på låtar som påminde mig om ett annat liv och fick mig att tänka på när allt var så himla bra. Somnade med tårar och vaknade och kom ihåg. Var säker på att det här skulle bli en riktigt dålig dag. But I was wrong! Det vart faktiskt en asbra dag. De var jättetrevliga på jobbet och guess what, tiden gick faktiskt fort! Kom hem och fick jättekul nyheter som jag får berätta om en annan gång. Jordgubbar och grädde. Nu ska jag packa, imorgon ska jag på grillkväll hos Carro efter jobbet och sova där, sen direkt från jobbet på lördag till landet. Stresssss.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!