Snaaart blir det mer uppdatering

Hatar den här jäkla bloggen nu alltså, vill uppdatera men min dator är som sagt död. Mobilen kan jag inte lägga upp bilder från av nån anledning och så har jag skrivit långa inlägg med bilder från laptopen men när de ska publiceras loggas jag ut! Så jäkla irriterande... Men förhoppningsvis kommer den där jäkla iMac ut nu i veckan och då blir det köp direkt!! Är nu påväg hem från mamma och det är en jäkla massa barnvagnar på tåget så jag får stå upp! Inga hörlurar och när jag skulle av tåget stannar buschauffören en meter från trottoarkanten så vagnen smällde i gatan när vi skulle av och min älskling vaknade :( Han somnade iallafall om nu gullungen, idag fick vi sovmorgon till klockan 9! Han sover alltid så bra hos mamma för det är så mörkt där :) imorgon ska vi dock upp vid halv 6 igen så!! Jaja det blir mer uppdatering när jag har dator igen :)


God morgon

Idag tog jag och Nathan morgon vid 04,40! Hade satt larm på kvart i sex men jag protesterade inte när han vaknade för jag somnade själv vid nio igår, så skönt! Nathan var supergrinig och sur igår eftermiddags och jag kunde inte förstå varför, sen upptäckte jag att han hade lite feber stackaren så han fick en alvedon och somnade vid halv 7. Nu fick jag honom att somna precis innan jag gick också, perfekt :) Blir en kort dag på praktiken för vid 2 ska jag operera min tå IGEN, eftersom gubben gjorde fel första gången, så surt! Nu är det iallafall på en riktig klinik och jag har väntat typ två månader så det var på tiden... Sen blir det nog en tidig kväll idag med, är redan (eller fortfarande) supertrött...


Utan dator

Ville bara säga att anledningen till att det är dött här är att min kära gamla dator har dött... Det värsta är att jag kommer efter med examensarbete nu för allt måste göras på data och har snart förlorat en hel vecka! Väntar på en ny data... Är påväg hem från praktiken, det gick hur bra som helg med saknar min vackra prins!


Kalasfika och dagen

Bananmuffins gjorde jag efter ett recept jag hittade på en blogg när jag googlade, ett av de första som kommer fram. Så jäkla gott, jag åt bara en när de kom ut ur ugnen men både den och smeten var supergod, med två mosade bananer och lite kanel. Och jag trodde inte jag skulle gilla dem eftersom jag mest är en chokladtjej. Men de rekommenderas verkligen. På några hade jag grädde och sockerkulor (sånt som ingen gillar att äta men ser ju fint ut och jag impulsköpte dem till kalaset), några med bara banan och några med Philadelphia marabou som faktiskt är en mindre god version av Nutella typ...
 
Marsmallow och chokladmuffins gjorde jag efter ett recept där folk kommnenterat att de såg så hemska ut när de var klara men var goda. De såg verkligen fula ut också ^^ De var helt okej i smak, med choklad och marsmallows i och så försökte jag rädda utseendet genom att ha på minimarsmallows och så marsmallowfluff på några. Fluffet var ju visst gott och inte för sött och sliskigt som syrran sa men då gillar jag ju sött också!
Är sjukt nöjd med muffinsträdet som jag hittade på Tårtdecor tror jag... 179:- spänn men det la jag undan så det kan användas igen. Med det följde en del av formerna och så dekorationerna jag har i också. Det passade ju så bra till temat så jag var tvungen att ha det! Där har jag också kladdkaksmuffins som jag gjorde efter ett recept från en annan blogg och de var sjukt goda (tryckt i mig tre stycken idag... ja det blev lite fika över ja) och så citronmuffins med hallonmousse på. Grädden och mousset var sånt som blev över från tårtan så det var perfekt ^^ Jag hade tänkt göra fint och så med spritsen men tiden rann ut och när de första kommit hit stressade jag på med lite hur som helst bara för att få klart :)
 
 
Är precis hemkommen från BVC där Nathan var på 1 års kontroll och vaccinerades. Stackarn vad han grät när han fick sprutorna :( Plutten somnade i vagnen och sover fortfarande, låter honom sova, kan nog behövas efter sprutorna. Vi gick lite tidigare till BVC så att han fick leka innan och det älskade han, gick runt och skrattade och han är väldigt intresserad av de andra barnen. Idag fick han följa med min till skolan för jag skulle bara byta uppsatser och bestämma schemat för den här veckan. Känner mig nöjd med min uppsats, jag gjorde det enkelt för mig men det är ibland det bästa och tycker den blev bra :) Nu är det c-uppsats som gäller. Jag ska försöka göra det så enkelt som möjligt där med, jag har ju praktik samtidigt som börjar på måndag!


Min prins första födelsedagsfest :)

 
Här får ni lite bilder från Nathans allra första födelsedagskalas! Tyvärr blev det inte alls mycket bra bilder, fotade lite med syrrans kamera men hade nog inte koll på inställningarna för de mesta blev suddigt :( Men men, det var en riktigt lyckad fest. Massa gott och Nathan lekte och hade det hur kul som helst, mest spännande var ballongerna såklart! Han fick en massa fina presenter också men dem intresserade han sig inte så mycket för ^^ Det var iallafall riktigt kul med kalas för min gullis och tårtan med hans bild blev ju också hur fin som helst! Vi var en hel del släkt och vänner, de flesta stannade 2 timmar men några av våra kompisar stannade kvar och lagade jättegod mat och killarna skötte även disken så det blev lyx :) Nathan somnade direkt när de gått vid 8 och jag har plockat undan allt nu och ska också i säng. God natt :)
 

Grattis Nathan 1 år!

 
Idag fyller världens vackraste lilla pojke 1 år!
 
Tiden har gått så sjukt snabbt... Ni kan ju se på bilderna bara, en bild för varje månad som gått. Lille gullisen vad han har växt alltså! Rätt som det är börjar han väl skolan också, och tar studenten! Hehe =) Jag har precis lämnat in min B-uppsats och idag blir det mys med bebis (eller lilla killen menar jag) Nathan som just nu sover efter en jobbig natt och så fix inför morgondagens kalas :)
 

Sista till b-uppsatsen

Så irriterande att det återigen inte går att lägga upp bilder från mobilen!! Jag skrev ett långt inlägg här om dagen men det publicerades aldrig... Nu är jag påväg till Kb för att titta på de sista religionsböckerna från 70-talet till min b-uppsats som ska in på måndag men som jag hoppas göra klart idag! Den har gått bra just för att det är så pass litet jämfört med c nivå, 20 sidor minst och 6hp jämfört med minst 30 och 15hp som jag har att se fram emot. Äsch det ska nog gå! Imorgon fyller min prins år!! Vi har hållt på och baka, hittils har vi gjort chokladbollar, havrekakor, citronmuffins och marsmallowchokladmuffins! Idag tänkte jag göra bananmuffins o sen kladdkaksmuffins imorrn :) Igår satte vi (mest andres men jag hjälpte till) ihop mitt nya databord från ikea och fasen det tog seriöst typ 6 timmar. Han fattade inget av ritningen och jag hatar sånt men satt med den där jäkeln tills det gick! Vi var klara halv 12 och nathan hade också vägrat sova så vi somnade sent. Nathy vaknade ändå åtta imorse så nu sover han en nap medan jag är iväg :) Har också gjort lax till hans lunch nu på morgonen, mamma köpte laxfiler som kommer frysta en och en. Perfekt för man tinar bara en, på med philadelphia vitlök och örter o in i ugnen. Så lätt och tom jag gillade det. Nathan har annars en period denna vecka igen då han ätit och sovit dåligt men det kan tydligen ha att göra med att han börjat gå på rikigt sen i lördags och det kan tydligen påverka så, går nog över :)


julklappar tack!

 
De får ligga lite sådär på snedden bilderna för de vill inte ligga på samma rad annars... Ofta jag börjar på inlägg men inte får bilderna att ligga ordentligt och blir så sur att jag struntar i att blogga! Anyways. Tänkte tipsa om lite julklappar jag gärna vill ha... Nu är det ju inte så många som jag byter klappar med, typ mamma och syrrorna. Men då har ni lite tips iallafall :P Vill ha de här tre böckerna som alla finns på Adlibris ;)
 
Jag har ju pluggat religion och är lite religionsnörd, tycker det är superspännande. Freud läste vi lite under religion C och han är ju helt kokos men samtidigt supersmart och det verkar som en spännande bok. De har olika prisspinn så det är bara in och köpa julklappar där hörrni ;)
 

Liam 1 år

 
I lördags var vi på kalas för Liam som fyller 1 år imorron, han är ju 4 dagar äldre än Nathan. Det var jättetrevligt och Nathan som inte hunnit sova middag innan var hur glad som helst ändå. Men när Liam la sig ner på golvet av trötthet, gav Nathan en spark som han gav igen med en smäll i ansiktet så visste jag att det var dags att gå hem ^^ Tyvärr kan ine Liam komma på Nathans kalas i helgen :( Blir inte så mycket barn men det lär nog bli skoj ändå :)

snart ett år...

 
Åh, på lördag fyller Nathan ett år! Det har gått så sjuuuukt snabbt alltså... Nu har han börjat gå också! I lördags var första dagen som han gick mer än han kröp så man kan säga att han började gå i lördags, innan dess har det bara varit när man trugat fram det och endast några steg. Nu går han av sig själv, ramlar och reser sig för att gå igen, men ibland kryper han fortfarande. Han har lärt sig att "svara i telefonen", det kom ju en liten telefon med hans leksaksbil och när jag ger den till honom eller säger ringring så för han upp den eller handen mot örat och säger aaaaahha eller något som ska likna hallå hehe :) Han är så himla charmig och fin min prins. Vaknar och sätter sig upp i sängen och börjar slå sig på bröstet och säga ahh som en gorilla som han lärt sig nu haha :)
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!