Björn Gustavsson frilla



Haha ser ni likheten? Hittade ingen asbra bild på Björn men alltså Elliot får verkligen Björn Gustavsson frilla ibland, haha han ser så söt ut med det :) Men kanske behöver han klippa sig... Hittils är det liksom bara jag som klippt av hans lugg när den hängt ner i ögonen varpå alla klagar på att han bara ser gay ut haha.

Snart ska jag nog lägga mig har precis kollat på två avsnitt av Desperete housewives, det är 2 avsnitt kvar på säsongen men de har inte kommit ut ännu så jag hinner visst inte se klart den innan jag åker. Synd, serien är iallafall grym fortfarande men den där jäkla Dave alltså... Förresten imorgon kväll kommer lilla Elliot och mamma och Veronica hem från Grekland, ska bli så kul att se dem igen, framför allt den lilla söta bebisen som jag saknat ihjäl mig efter!!




Shoes by Jim Avignon



Är dom inte supersnygga? Älskar dem! Detta är skorna jag snackade om förut som tog slut precis när jag skulle köpa dem men nu var de tillbaks i butiken - dessutom billigare, bara 99:- Love!

Vill ni veta nåt roligt? Jag har benmuskler!!! Yes it is true. Satt igår och så sträckte jag och spände benet och jag ba what the fuck är det där för muskel som kommer fram? Tänkte att alla kanske hade så men jag jämförde med syrran och visade paul och båda sa "euuuw" eftersom "muskler på tjejer inte är fint" MEN jag tycker bara det är skitcoolt! Det är ju inte som att jag går runt och spänner utan låren är ju fortfarande snygga och dessutom starkare, så kul att träningen ger resultat :) Men mamma lär få slag för hon hatar benmuskler haha. Nu ska jag träna, haha men jag ska faktiskt skippa benträningen idag, har ju haft träningsvärk som precis gått över så jag är inte så sugen, blir mage och rygg bara ;)





You can't look your best all the time



Alltså jag kände för att göra en Raquelita (för det är väl det du gör??) och visa att det finns stunder då man helt enkelt does not look your best. Så här får ni lite underhållning i två recent och strange bilder på mig! På den första bilden tänkte jag blunda och ta en bild på sminkningen men någon störde mig så det där blev resultatet haha. Nej jag är alldeles för trött för att skriva, godnatt!





If you ain't got it by now, then you're just not getting it


Har inte hunnit med såå mycket pluggande men jag har tränat och fixat naglarna riktigt ordentligt framför Jay Leno och Ellen... Har fastnat lite för fransk manikyr nu, tycker det ser så fresh ut så jag gjorde det men idag gjorde jag en "riktig". Först använde jag nagelbandsolja och nagelbandskräm och sen underlack, vitt lack, rosa lack över och sist topplack. Jobbigt men det ska tydligen sitta bättre så det hoppas jag verkligen att det gör!

Tänkte göra en smoothie nu och kanske lite brownie om den inte blivit gammal haha. Gjorde iordning havregrynsgröt (aldrig gillat men tänkte att jag kanske gjorde det nu plötsligt) med jordgubbar men inte ens det var gott, bara en smaklös gegga. Med jordgubbar. Iallafall får jag ju göra nåt med dem nu!




Ett år sen studenten



Shit alltså vad snabbt tiden går! Imorgon är det ett år sen jag tog studenten, det har flygit förbi. Tycker det är trist att ha gjort klart gymnasiet och tagit studenten redan för det var en så sjukt härlig dag och gymnasiet var så himla lätt! Jämfört med the real world haha. Fast högskolan är ju inte så himla svår heller och på sätt och vis är det mycket skönare; man har betydligt mer fri tid, kan plugga när man vill, man läser vad man vill, bara det man valt så det är ju roligt på ett helt annat sätt. Men det är också mycket mer up to you att se till att det går, i gymnasiet bara går det liksom. Jaja! Har lite dåligt med pluggmotivation nu som ni kanske misstänker. Islam tentan är nästa fredag, sista tentan på mitt första år på högskolan. Och när jag tänker efter, I kicked ass alltså mitt första år! Har fått 3 VG på tentor redan och resten har jag klarat :) Så jag kanske inte borde vara orolig, måste bara klara denna sista också. Det är rätt trist faktiskt, den tråkigaste religionen hittils, det är så mycket om olika rättskolor och hit och dit. Så trist att sitta och upprepa för sig själv, jag börjar bara tänka på annat och så finns det så mycket annat att göra också...

Men men. Ska fortsätta kämpa för att plugga sen ska jag köra ett riktigt hårt träningspass som kanske hjälper mig slappna av och sen plugga ännu mer! Men jag har kvar lite träningsvärk i benen och rumpan från i tisdags, det är så jobbigt just med benen men de blir väl starkare iallafall I guess... Nu får jag slita mig från bloggen och göra nåt vettigt!





The definitition of 'Busunge'



Har hört att Elliot är superjobbig nere i Grekland nu och ja det kan jag faktiskt tänka mig. För även om han är världens sötaste så är han också rejält jobbig ibland, en riktig buse! Mitt nattduksbord kan jag ju förresten glömma att ha grejer på som ni ser ;) Har köpt såna här krokar så att han inte skall kunna öppna lådorna nu iallafall :)

Idag har jag vart o handlar på maxi (själv), vart på stan och satt in pengar och sen hemma och pluggat. Nu har fotbollen precis börjat och det är Man Utd som är Jamies lag och sen Barca som Paul hejar på, 1-0 till barca vilket inte bådar gott, hoppas på Man utd för annars får vi en sur styvpappa här alltså! ;) Själv pluggar jag, såå effektiv!





You play pretty if you wanna



Fotade det här i helgen men tänkte ändå visa det nu, snygg outfit va? Älskar tröj/tunikor, det är skönt och snyggt. Klockan är tolv och jag har; pluggat, tränat, duschat, fixat mig i ordning och ätit lunch (!) åt lunch för en timme sen till och med, vart så sjukt hungrig efter träningen. Fastnade vid Jay Leno som är så roligt, Blink 182 som är back together var där också så nu sitter jag och lyssnar på All the small things, blink är faktiskt en av mina favoritgrupper. Om 10 minuter ska jag iväg och ta bussen till ICA Maxi där jag ska möta Paul, hämta paket och handla lite.

Blev superstressad nu men jag hinner iallafall dit i tid verkar det som :) Finns en buss som går från mig och så byter man på ett ställe så slipper man åka genom centrum och det tar bara 20 minuter :) Jaja nu ska jag fixa klart så jag inte missar bussen!




Princess



Hade sparat detta förut så jag publicerar det nu ;) Tog ju som sagt massa bilder förut och även på mina fina målarböcker haha. Det visste ni kanske inte att jag gillar att färglägga Barbie och andra fina. Haha jag blev så glad när jag hittade den där barbie boken för några månader sen, det är nämligen den första nya på flera år! Blir inte av att jag ritar i dem mycket men på semestern är de perfekta ;)

Sov hos Paul igår så jag kom hem nu vid 8, har käkat, tränat, duschat och smörjt och fixat naglarna. Har en hårinpackning i som jag måste skölja ur nu... Har bikinin på för jag skall ut på gården och plugga sen. Ska försöka hinna innan nån granne stjäl platsen!




a tribute to greece



Eftersom att min mamma syster och Elliot åkte till Kreta idag kom jag att tänka på sist jag var på kreta vilket var för snart 5 år sedan! Tänkte att jag skulle skanna in några bilder från den resan och visa här :) Resan fick jag i födelsedagspresent av morfar när jag fyllde 14, världens bästa present! Två veckor på kreta med min moster + en kompis med sin mamma. Här är utanför där vi bodde, så vackert! Badade där nere vid stenarna en kväll, men jag föredrog stranden ;)



Oh yes it was the Von Dutch time. Det  var ju bara så grymt coolt just då även om det inte ser så coolt ut nu haha. Men tröjan och kepsen äälskade jag (vi) då och så matchade vi ju självklart varann typ varje dag. Här är vi på min kompis balkong där vi alltid satt och åt chips och drack cola innan vi drog ut och käkade. Härlig utsikt precis vid vattnet :)



Ready to go out, skitsnygg klänning jag har på mig! Har fortfarande kvar den men jag har inte använt den på senaste åren, måste kolla så den fortfarande passar! Vi hade så kul jag och Michaela, vi gick ju runt lite själva nån kväll och det var så kull med all uppmärksamhet man får som två blondiner där ;p Förresten åkte vi ju därifrån med en massa sjuka historier i väskan Anna! De norska grannarna, rolfie med sprutbajs och 10 metersvågot och allt kul ;) Hoppas mamma och dem har lika kul i Grekland som jag hade!





Shopping från idag



Det blev lite nödvändig shoppingLindex och H&M. En vit balconette som jag inte alls tänkt köpa, snålar ju för den är så "dyr" 179 för en tråkig vit bh liksom, men, väldigt nödvändigt. Det är så fult när man ser igenom t-shirtar och linnen då man har bh med spets eller nåt så man behöver en helt "blank" och balconette är ju snyggast. Sen ett fempack strumpor, slängde ju massa förra veckan!



Ett chockerande chockrosa köp, ett par chinos/byxor från Bikbok. Kanske inte det mest användbara men de var coola på, fast jag var tvungen att ha storlek XS vilket jag absolut inte har annars för att det skulle se bra ut... 99 spänn på rea ;)



Nytt nagellack till min nya favolackning fransk manikyr som jag nu kan göra snyggt, det ser ju naturligt ut eftersom det är mina egna naglar men ändå fräscht och snyggt. 39 kr på H&M. Sen en läppenna som jag inte tänkt köpa men så blev det, 70 kr från åhlens. En naturlig fin "rose" färg.




Coraline i 3D



Igår eller nej i förrgår till och med, var jag Paul och syrran ju på bio. Det blev ett impulsbesök på sergel som jag föreslog och vi hade ingen speciell film som vi ville se så det blev Coraline i 3d. Mest för att det skulle vara häftigt att se en 3d film. Själva filmen var faktiskt bra, spännande och rätt underhållande men mest hade den en häftig känsla över sig, allt var ju så coolt och så overkligt liksom. Kan rekommendera den, speciellt om man är tex både vuxna och barn som ska se en film tillsammans så är den ju perfekt



Så här snygg är man i 3D brillor som man får behålla sen som en snygg accosserar, eller inte ;p Nu ska jag nog iväg till affären och köpa choklad :p





Kingston kingston kingston



Har Sean Kingstons cd och det finns faktiskt flera bra låtar, bäst är låten som heter just Kingston. Den är riktigt tung tycker jag :) Och den där Beautiful girls som han slog igenom med är ju riktigt charmig också. Såg att snubben dessutom är 90:a som jag, coolt att han är så bra fast han är så pass ung!

Har vart på stan med syrran och shoppat lite, ska visa sen. Käkade på kebab house också som har den goodaste kebaben. Så hann vi se Dogge som var på stan och uppträdde Bad boy från botkyrka haha så töntig!





Make the best with what you're given,



Har nu fastnat framför PS
istället för plugget, fuck. Har jobbat på en ny header som ni får se här men jag blir absolut inte nöjd. Grejen är att bilderna blev lite väl stora så det finns så lite plats för text och jag har ju min speciella text som jag alltid vill ha med. Mina ord och sen make the best... Så det blir bara knäppt... Men men. Jag ger upp för nu. Får se om det blir någon ny design en annan gång! Vill ju ta lite nya bilder också, kanske om jag fixar mig imorrn kanske nån kan fota ;)

Har varit sugen på popcorn nu men det är totalt onödigt att poppa ett paket bara till mig för jag orkar så himla lite. Det borde göras mindre paket! Ska nog lägga mig nu istället. Imorrn ska jag upp och träna, är faktiskt taggat för idag var träningen riktigt kul :) Sen ska jag på stan en sväng och sen träffa min paul tror jag. Men mest av allt ska dagen spenderas med min vackra Elliot för på söndag morgon åker bebisen till Grekland :(





But why have the cake if it ain't got that sweet frostin?



Vad fint jag har det i mitt rum! Men tyvärr har jag en papperskorg uppe på byrån och anledningen stavas Elliot som välter ut papperskorgen och äter dess innehåll om man lämnar den på golvet. Som tur är den snygg iallafall! Älskar den, det var kärlek vid första ögonkastet och jag har haft den många år. Den kommer från en sidogata till drottninggatan där två roliga butiker ligger, Mique och Berry som den kommer ifrån. Syrran har en likadan fast i en miniatyrversion som är just gjort för skrivbordet för typ pennväss och sånt. Så söt :) Den där ljusstaken är ju också grymt söt tycker jag! Den köpte jag på Jysk för massa år sedan för typ 15 spänn, fynd!!

Ni kan vänta er flera liknande inlägg som handlar om t.ex. min papperskorg. Fotade massa i veckan när jag var uttråkad så... inlägg baserade på bilder, my favourite. Är grymt rastlös. Har pluggat och fixat pluggat och fixat. Så det är detta eller att sitta och stirra på skärmen på typ tradera alt. Talang men det blir nog att skriva för jag vill hålla igång fingrarna för att avsluta pluggdagen med att skriva världsbästa PM:et ju. Hoppas jag inte blir för trött bara. Upptäckte att det finns popcorn här, så kanske poppar lite och tar det till :)





Shorty got low low low low low low low



Mamma hade köpt en ny bikini till sig eftersom hon åker till kreta nu på söndag men sen när hon provade den här hemma var den alldeles för liten, och det var den största storleken! 70C vilket egentligen inte är min size men den satt perfekt så istället fick jag en ny bikini till min resa hehe :) Visst var den söt? Bra med en i bh modell också, jag har faktiskt ingen sån alls. Ska ner på stan imorrn när mamma jobbar för att kanske hitta nån bikini till henne iallafall.

Har gjort klart pm uppgifter från i onsdags och skickat in, gjort halva pm:et från förra seminariet och tränat "fasta lår starka ben". Därifrån kom rubriken för det gäller att get low, ungefär som på dansgolvet fast 100 gånger jobbigare. Nåt där man ska twista sig ner till golvet och sen upp, hehe har nog träningsvärk i morgon men det ä bra, måste träna upp mina ben känner jag :) Har precis bytt Ellis blöja med en stoooor bajsklutt i, haha nice. Ska gå och fråga om middagen nu, är skithungrig, de andra köpte hem mc donalds men inte jag :s





White chicks


Älskar den här filmen! Bröderna är så sjukt roliga, allt de gör är svinkul :) Håller på att finslipar powerpointen om Ramadan och ska skriva klart kompletteringen också. Mycket plugg idag, och sen träning!

"I can't belive you had me sitting here all night worried about you!"
"All night? It's only eight a clock. Look after work me and Kevin went down to the bar and had a couple of drinks."
"I know, I called the bar, they said you left at 7.45. I checked map quest, it only takes six minutes to get here from there. So if you've got somebody on the side, you need to tell me!"




I'm a movement by myself, but I'm a force when we're together



Snygga va? Försöker välja färger som passar mina färger och det gör den blåa verkligen även om jag haft lite svårt för blått. Blev jättesnygg på! Från bikbok för 249 resp. 149 i think. Råkade dock göra världens miss, köpte den andra tröjan i storlek M! Så måste gå dit och byta, klantigt...

Haft prison break marathon idag, sett 4 avsnitt och har nu ett enda kvar på hela serien, gahh. Hjärtattackerna är nära att komma hela tiden ni vet. Men men. Håller på att måla naglarna i ett lack så måste slängas efter detta tyvärr, har blivit för tjockt. Passade också på att fota alla lack jag använder nu för tiden så får ni se sen :p






Havet är djupt!



Blubb blubb. Har ni sett något sötare? Min prins! ♥





Stop, if you love me.


I knew it all along
You're so predictable
I knew something would go wrong (somethings always wrong)
So you don't have to call Or say anything at all
So predictable (so predictable)

So take your empty words
Your broken promises
And all the time you stole
Cause I am done with this
I could give it away, give it away
I'm doing everything I should of
And now I'm making a change
I'm living today I'm giving back what you gave me
I don't need anything






We don't need no water, let the...


No actual Europeans were harmed in the making of this film.

En av de bästa scenerna från en av de bästa filmerna, Eurotrip. Så bra med youtube då kan man titta på de roligaste scenerna. Det bästa i denna scen är när Cooper sjunger "we don't need no water let the..." när påvens hatt brinner, och så klart när Scotty kommer ut som påven haha. Så sjukt kul alltså, vilka genier som kom på det här roliga..!

Stannade hemma idag, har pluggat, vart och ätit lunch på Jamies jobb med hans mamma och syster som sen åkte hem till England idag. Sen har jag vart och vaccinerat mig inför resan + min sista fästingspruta på länge.






Pink addition to my adidas collection



Här är det senaste tillskottet i min Adidas samling som jag övningskörde och hämtade på Maxi igår. Ljusrosa med mörkrosa ränder, skitsnygg är den! Tradera är definitivt det bästa stället för att fynda adidas :)

Har förresten blivit förkyld :( Så segt, igår kände jag på mig det och idag vaknade jag snorig och täppt på samma gång och med lite bommull i huvudet liksom. Hade det igår också men efter en tupplur försvann det men nu är det tillbaka... Trist. Idag ska jag egentligen träna men jag funderar på att skippa det och bara vila mig så jag förhoppningsvis blir frisk direkt och inte mer sjuk... Har egentligen föreläsningar också men det känns så segt att sitta och åka till skolan och jag såg precis att läraren lagt ut föreläsningen så jag tror jag skippar den. Mamma och dem ska till Jamies restaurang och äta lunch vid 12 så kanske kanske att jag följer med dit... Så får man i sig nåt att äta iallafall! Imorrn måste jag till en moske på besök och sen göra ett arbete i skolan så då blir det fullt upp så jag får väl passa på att vila upp mig idag. I kväll ska vi iväg och ta vår sista vacciantion inför resan också...




Fredaaagsmyyys!



Som sagt så älskar jag denna reklam, så härlig och så klockren. Så himla svensson och så himla jag liksom. No one can take away my fredagsmys alltså!

Vi har besök från England här, har ätit middag och nu har de precis gått. Kanske ska se lite på eurovision alt. plugga/läsa min nya bok... Idag var jag och Paul i stan, köpte varsin bok, gick runt massa och käkade :)





Sube Sube Sube .. Sube El Volumen



Riktigt skön låt av Pitbull och Lil John som är numer one crazy, eller krazy som de säger! Sån skön låt, man blir på bra humör och känner för att get crazy haha.

Ska snart iväg till stan med syrran för lite shopping och viktigast för mig, lite käk hmm undrar vad det blir haha. Har vart vaken sen åtta, tränat och fixat mig skönt när man är pigg på morgonen!





Let's get down to buisness



Det blev en liten shoppingtur inne hos min lover New Yorker. Köpte ett par svarta hotpants/shorts som inte behöver visas för de är så trista ändå, dem ska jag ha på mig i sommar när jag har korta klänningar/tunikor som är lite vida, så man inte känner att man visar rumpan eller så ;) Sen hittade jag två plagg från designern Jim Avignon som jag älskar, har redan hans shorts och tränar i. Ett par supergulliga trosor för 35:- på rea och sen en tröja jag spanat in förut som var på rea för 169:- Älskar att den inte har nån luva för jag hatar luvtröjor, men att den ändå går upp sådär, snyggt :) Nu sitter jag här i sexy by sweden mjukisbyxa och min nya hood (fast utan hood haha) och är väldigt mysig ;) Älskar den där reklamen "fredagsmys" det är så jag. Jag MÅSTE ha fredagsmys, jag älskar att mysa. Mys mys!

Förresten, rubriken, let's get down to buisness, är för att de spelade min bästa Eminem inne i butiken (väldigt inspirerande att shoppa) och hans buisness (hell yeaah!). Vet ni vad som händer i affären förresten? Tappade mobilen i provrummet!! Sen var den borta, men som tur upptäckte jag det och som ännu mer tur hade nån lämnat in den så jag kunde hämta den i kassan, haha förut tappade jag min halsduk där också. Klant!





Just nu:



Började precis städa lite i underklädeslådan, tog ut allt för att dammsuga och så vaknade Elliot som jag passar nu. Men han fick sig en majskrok och fick sitta och leka med strumpor på golvet så var han glad och nöjd :) Så nu har jag städat klart i lådan, det är väl inget fel att färgkoordinera sina underkläder? Haha. Har också parat ihop massa ojämna strumpor och slängt några gamla dåliga som paul sålde till oss via skolan haha.



Elliot busar för fullt, här är han påväg att ta min nivea flaska för att sitta och mumsa på och nu sitter han och river ut alla skivor :s Han la också av en brakskit nu haha så jag blev påmind om att jag skulle byta hans blöja så nu ska jag iväg och göra det!





Syrrornas design är klar



Nu har jag precis fixat klart designen till mina syrrors nya blogg. Gjorde ju headern i förra veckan men har inte orkat koda för det blev fel. Är nöjd med headern, tycker den var riktigt snygg och är själv sugen på ett grön design! Dock glömde jag ju som vanligt att lyfta ut bokstäverna och göra dem till "3d" som de är i min header. Men men. Här kan ni spana in deras blogg!

Annars har jag hunnit med att läsa ett kapitel om Sufismen, ett kapitel kvar idag. Sen tränade jag tillsammans med mamma och Veronica 50 minuters jobbigaste programmet, är helt mör nu men det känns ju så himla skönt =) Ska plugga lite mer nu!





Födelsedags kalas, 20 år tillsammans



Jag och Elliot firade 20 år tillsammans, vi slog ihop vårt släktfirande till idag =) Vi hade först middag som var olika spett och sånt, gott gott med tzatsiki! Sen var det ett stort fika bord som ni ser på bilden, chokladbollar, kladdkaka och en marängtårta. Gott gott men snacka om att man blev övermätt!



Där får ni se mina babys de godaste chokladbollarna någonsin som min mamma gör, love them men de görs bara ett par gånger per år så man får passa på att njuta! Sen fick jag en snygg jacka och ett linne av min moster i present också :)



Av min frisörmoster fick jag shampoo & balsam och en solskyddsfaktor som behövs inför resan. Av mormor & morfar fick jag Thailands grejer, olika små krämer jag ska ta med också, en neccessär, väska och sen en fin ram av moster. Och så pengar =) Det vart ett lyckat 1 års kalas och 19 års kalas :) Ska lägga mig straxt, har blivit såå trött!





It's you there when I close my eyes and you in the morning



Har lagt ut den här videon en gång tidigare men nu gör jag det igen för att den är så himla fin. Älskar verkligen Gwens utseende och hela videon är så härlig. Låttexten är också så fin, låten kommer från hennes skiva Love Angel Music Baby. Håller på att fixa lite här i rummet och sånt, kom hem från Paul och "tog den långa vägen hem" och gick, älskar när man har så mkt energi och ork att man väljer att gå istället för att ta bussen. Inte ofta dock ;)

Idag åkte jag till skolan men det var visst ingen föreläsning, så surt =( Var med Paul i Tumba och fixade inför komvux och sen hemma hos honom där jag såg på älskade MTV skärpprogram som jag saknar så eftersom vårt tvbolag tagit bort MTV till förmån för en massa arabkanaler... Har inte så mkt att skriva men ville bara säga hej!





Lee stafford dry shampoo & messed up spray wax



Två favoritprodukter till håret. Är annars väldigt dålig på att fixa håret jag borstar det på sin höjd men i höstas köpte jag ett torrshampoo för att fräscha upp håret när man inte orkar tvätta det. Det funkade bra, inte som nytvättat direkt men ändå! Ska köpa ett till inför resan, det lär behövas... Sen har jag också köpt Spray wax och testat, har inte kommit mig för att använda det så mycket men det gör håret messed up och snyggt helt enkelt!

Nu ska jag straxt iväg till skolan, föreläsning om nåt jag inte ens vet om! Men känner mig ändå "tvungen" att gå. Får se om jag stannar hela. MÅSTE köpa bläck till skrivarn... Har tränat nu på morgonen ett 45 min pass som går igenom hela kroppen, så skönt nu men inte under kan jag säga haha. Jobbigt värre. Hörs ikväll!





Sexy by sweden mjukis



Bilderna blev visst lite väl små men jag tänkte variera mig med två små bilder i stället för en stor som jag brukar ha. Orkade inte riktigt hålla kameran över heller utan det fick bli lite från fel håll haha ;) Men här ser ni iallafall den superfina mjukisdressen som jag köpte för några veckor sen. Den är så skön och len och man är dessutom fin i den till skillnad från vanliga mjukisar. Love it och det gör min mamma med, man märker när hon "lånat" den då den lilla kvinnan på 48 kilo (!) knyter åt snöret på byxan så jag inte kan dra upp dem över låren haha. Imorgon blir nog detta dagens outfit :)

Sitter just nu och "intervjuar" en kompis på msn om islams ramadan som jag ska redovisa om nästa vecka. Kul att man känner någon som kan ge lite inside information. Måste nog dock besöka en moske också och fråga... By the way så är det beautiful top still missing. Det gör mig så himla arg att jag letat igenom hela rummet och den är ingenstans... Förresten är det inte det enda som försvunnit! Ett par fornarnia jeans jag köpte i januari på tradera för en hundring och sedan sydde in för 150 är försvunna. Jag tvättade dom några veckor efter köpet och sen kom de aldrig tillbaks. Så det måste vara nån jäkel som snott dem i tvättet. Så trist :(





You're beautiful



Här är en av bilderna jag tog på min lillasyster i helgen, visst är den vacker? Har alltid vetat att hon skulle bli en skönhet för hon han varit så söt och fin ända sen hon var liten, och det verkar hålla med sig in i vuxenlivet. Vilka vackra gröna ögon hon har också! Tänk vad söt hon var som liten då hon hade ljusblont lockigt hår, men det har ju blivit rejält mörkare och rakare sen dess. Duktig fotograf också, don't you think? Älskar att fota. Så kul med den nya kameran o att man har såna fina modeller ;)

Idag har jag varit i skolan och redovisat om islams syn på idrott, hämtat ut min kristendoms tenta och jag fick G, klarade mig med 2 poäng och min kompis fick precis så många poäng man behövde, tur för oss =) Känns så skönt.. Nu kan man glömma den och fokusera på islam bara. Sen kom jag hem, skrev direkt PM samt såg en halvtimme av The message som är en film om islam, sen har jag bara vart med min Paul, pluggat lite och sovit lite tillsammans. Nu måste jag träna. Det känns så där lagom inte ett dugg kul att jag sparat det till kvällen, jag är gjord för att träna på morgonen men nu blir det så... Mage och rygg ska tränas så det är inte så jobbigt iallafall ;)





Balconette by La senza



You might now by now att jag hittade min absoluta drömbutik i London, La senza som är världens finaste underklädesbutik! Var inne och kikade där nu (nån vacker dag ska jag lägga en beställning på sidan!) och hittade dessa fyra balconettes som jag verkligen skulle vilja ha. Balconette passar perfekt till de som har liten byst som mig och gör helt enkelt att den ser megasnygg ut istället för fula pushups med massa kuddar och grejer i, är de små så är de face it!

Annars håller jag på att bli fullkomligt tokig! Min nya megasnygga världsskönaste tröja jag köpte på bikbok i förra torsdagen är spårlöst försvunnen! Hade på mig den i söndags när jag kom hem, måste tagit av den på kvällen and now it's nowhere to be found. Blir tokig, har letat överallt :( Vill verkligen använda den eftersom den är så pretty. Men men. Ska sova nu, imorrn ska jag vara i skolan till 9 och förbereda seminariet och sen är det det och sen hämta kristendoms tentan som jag MÅSTE ha G på.





Helgen i bilder



Det blir en sammanfattning av min helg i bilder, har ju inte hunnit med bloggen så mycket! I fredags kväll hjälpte jag min lillesyrra som inte är såå liten längre med styling när hon skulle på fest. Hon kom in med den gröna klänningen från Lindex Kids och vita strumpisar och ville ha det. Men jag räddade henne och lånade ut ett rosa AA fodral och till det hade hon polo som hon fick av Paul i present och snygga strumpbyxor, en riktigt bra räddning om jag får säga det själv!



I lördags mötte jag Paul på stan vid lunch och han köpte med sig chinese food hem som åts framför Extreme home makover (snodde själv en hel del köttbitar mm..) Sen åkte vi direkt tillsammans med mamma och Elliot ut till Pershagen. Här är ju inte världens bästa bild direkt, fick kisa massa med solen i ögonen men tro mig, den andra bilden som togs var ännu värre där både jag och Elliot kisar och ser sura ut haha. Här är iallafall vi påväg vid bilen.



Vi droppade av Paul och Elliot vid en lekpark och sen åkte jag och mamma runt ungefär 45 min i Pershagen och jag övningskörde, första gången (på riktigt) med vår bil och det gick faktiskt riktigt bra, känner mig mer säker med den nu. Paul stackarn satt i lekparken med Elliot som somnade direkt så han satt och tog massa bilder o testade den nya kameran. Inte många lyckade dessvärre haha.



När vi kom hem testade vi ett nytt spel på Wii där man är grisar som tävlar i olika typ friidrottsgrenar, Elliot fastnade såå framför tv:n och satt helt still och kollade hela tiden, helt otroligt. Alla andra älskade också spelet så jag, paul, mamma, veronica & molly (och elliot) spelade alla tillsammans, asskoj.



Jag och Paul satt kvar vid wii ännu lite till och jag pluggade en del också medans de andra körde. Gulliot kom och busade i sin pyjamas den lilla mysungen! Vi såg alla på Robinson också, första avsnittet jag ser haha. En ritkigt mysig lördag var det iallafall, sen sov Paul över.





This is me... then



Har precis städat ur tre av mina lådor, dammsugit och slängt lite och så hittade jag några bilder från fotokursen i ettan på gymnasiet. Som denna som är på me and the girls! Vi hade verkligen kul den där perioden, läste en introkurs i foto under hösten och fotade varann och sen framkallade bilderna manuellt, så kul det var... Men lite lagom vitt face jag hade! Är det jag eller var det fel på framkallaren..? Haha.

Ska straxt gå ner till stan och hämta ut lite kurslitteratur och möta Paul som ska köpa nåt att äta. Har varit så sjukt effektiv this morning, känner mig stolt. Har tränat hårdaste passet på hårdaste nivån i 50 minuter, jag svettades seriöst överallt! Sen har jag gjort klart uppgiften till måndagen och sen städat som sagt, wihoo.





Beauty



Spana in min lilla söta prins! Vad go han är, haha så sköna miner och så vackra ögon han har :) Tagna med den nya kameran och som ni kanske ser så är det myycket bättre kvalitet än den gamla! Har precis kollat på Despererate housewives som sänds nästa vecka och blir så himla förbannad, sur, arg, asså så typsikt serier där allt går dåligt. Blir bara galen alltså... Annars var jag ju i skolan idag, redovisningen gick faktiskt asbra, vi var bäst tycker jag! När jag kom hem satte jag mig direkt och skrev PM:et på två a4 och det gick som en dans :) Sökte lite i olika databaser också om vad som gäller för muslimer och sport. Sen har jag och paul spenderat massa timmar framför tv:n också. Skulle tränat när jag kom hem men fastnade i ett långt samtal med mamma så det får bli imorgonbitti då jag får köra ett långt pass i stället. 4 gr per vecka vill jag träna!! Ska borsta tänderna nu och sen lägga mig :)





Fredag och seminarium



Ska straxt iväg till skolan för att redovisa om dom där haditherna, wish me luck! Går 10-12 och sen är jag hemma igen, skönt. Blir nog mer plugg dock för vi har ytterliggare ett sem på måndag, men det kan inte vara lika svårt!

Lämnar er med Halo av Beyonce, skön video, om än lite trist och fin låt. Haha jag tycker synd om Jay-Z han är ju ingen snygging direkt medans Beyonce har värsta snyggingarna i sina videos haha. Men men de är ett gulligt par ändå. Ciaoo.





Jag i panorama


Så trist att bilden måste bli så liten och otydlig! Men men. En funktion som kameran har som min papi har hittat, panorama! Skitcoolt ju! Asså det ser ju helt äkta ut ellerhur..? Ska ta några fler mer planerade sen. Love it. I helgen ska jag tvinga honom att fota mig och syrrorna massa, vi ska styla oss för att ta nya headerbilder, syrran har också skaffat en blogg nu så hon behöver en snygg design som jag ska göra!

Nu blir det plugg, känns inte lika farligt nu men jag har fuckat ur under dagen pga den här skiten. Ska göra mackor och sen ett sista plugg tag och sen är det sova och imorrn vid 12 kommer denna del vara över...





I want the truth, so this is you?


Stockholms skärgård <3

Skippade filmen idag, var bara på en föreläsning och sen hem. Men fan vad tiden går snabbt alltså. Kom hem straxt före 1 och har inte hunnit nåt. Men har gjort världens största framsteg, har ju inte hittat ett skit i databasarna till imorgon och började känna panik, så av nån anleding söker jag på samma ord men tar bort en bokstav och guess what? Lärarna har stavat ordet fucking fel och därför har jag fått upp fel grejer! Blir så jäkla sur alltså. Men nu har jag hittat massa iallafall, om mamma lyckas köpa bläck till skrivaren ska jag skriva ut och sen läsa igenom och analysera det där. Gahh. Håller också på att tanka The Message som jag missar nu, skönare att se den hemma nån kväll! Lyssnar på sköönaste låten med Chingy, så himla nice, Roll on em heter den. Gillar introt speciellt. Nej now back to not salah by salat och inte salah.

I know you're thinking this song is gonna be about
all the problems in my life, all my pain and sorrow
all the shit that I've been through this time I've been
living on this real fucked up earth,
Well I'm sorry to let you know that it ain't!





Lyxigt sätt att baka



Jag  brukar alltid få några bak-grejer i födelsedagspresent eftersom att jag gillar att baka (eller för att familjen vill att jag ska baka..?) men jag brukar ändå bara baka muffins för det mesta. Anyways, av mamma fick jag nu en superfin lyxig tårtspade i form av en klacksko! Som hon sa, en tårtspade kommer jag ju ändå behöva när jag flyttar hemifrån - och om ni inte visste det så är jag the best på att baka tårtor, om jag får säga det själv. Sen fick jag också fina muffinsformar, 100 st för 29 kr (råkade se priset) från Lagerhaus, det är ju till och med billigt! Och snyggt. Fotat med nya kameran förresten, det var omöjligt att ta bra bildr på detta med min gamla men inte med denna :)

Håller på att göra fransk manikyr på naglarna, blir bättre och bättre på det och nu ser det faktiskt riktigt snyggt ut, så snyggt det kan vara utan att vara fejk naglar faktiskt, övning ger färdighet, har kommit på en ny teknik att måla vågrätt istället för uppåt, blir jämnare då. Håller också på att få hjälp av en kompis på msn om islam grejen ni vet, jobbigt men imorrn när jag träffar tjejen från min grupp hoppas jag vi kan få mer klarhet i det hela! Snart blir det sängen, börjar 10 imorrn vilket är tidigt för mig haha.




Bästa remixes = Pitbull



Måste bara tillägna ett inlägg till min absoluta favorit inom reggeaton och även lite hiphopaktigt som han kör. Pitbull! Han har egentligen inte såå många egna låtar som är så himla sköna men han är den skönaste remix snubben nånsin, och om han är med i en låt så är den säkerligen hot! Som när vi var på skivan hörde jag Pitbulls röst i låten Crazy med Lumidee och var tvungen att springa ut på dansgolvet direkt, Pitbull är så jäkla skön helt enkelt. Han rappar skitsnabbt och har asskön sexy flow och blandar engelska och spanska snyggt. Den enda nackdelen är att han är FUL! Han låter liksom skitsnygg men sen ser man han t.ex. i en video och då får man världens besvikelse! Han är verkligen inte min typ haha. Jaja, nu vet ni det om ni behöver partylåtar så sök bara på pitbull på youtube eller spotify!

Oh well, nu har jag duschat och tränat och ska sätta mig här för att fortsätta med dom där jäkla islam databaserna som är omöjliga. Jag måste få lite kött på benen (haha) på denna uppgift idag för imorrn ska jag träffas med gruppen (som numera bara är jag och en annan tjej...) och förbereda en redovisning om detta på 15 min. Haha känns som ett stort skämt. Lite senare kommer min söta mormor hit och ska passa Elliot + min lilla kusin Danny, skulle egentligen vart i skolan 10-17 men bestämde mig för att vara hemma så jag kan ju också hjälpa med passningen. Bara jag är klar med uppgiften tills dess. Ingen mer blogg nu utan nu är det plugg som gäller!





Ben & Jerry's smoothie



Blev sugen på att göra juice med jordgubbar men det blev en smoothie istället. Mjölk, frysta jordgubbar och sen hittade jag också Ben & Jerry's glassen Chocolate fudge brownie i frysen och mixade ner några skedar av det också. Blev jättegott :) Själva glassen tycker jag är för stark men jag fuskade och letade upp några brownie bitar i den och käkade haha. Gott blev det iallafall med smak av jordgubbar + lite chokladsmak.

Fick mina försenade födelsedagspresenter av mamma nu, 1000 kr + två små grejer som jag fotade men bilderna sög så jag bestämde mig för att vänta tills Paul kommer med nya kameran så får jag använda den och visa er då ;) Måste bara säga att jag är väldigt otaggad inför islam kursen nu, har försökt söka i någon jäkla hadid eller nåt databas som är totalt omöjlig! Alltså - seminarieplugget går - inte alls!




Jag fattar ingenting



Det känns ibland som alla har förstått utom jag
Att världen står och pekar stackars hon som tror att livet är en dröm,
Och jag fattar ingenting.

Har hittat så mycket fina bilder nu på datan! De flesta tagna på ön (mormor och morfars ställe i stockholms skärgård) förra juni då jag och Paul var där. Det är bland de bästa stället att vara på! Så vackert och man blir så uppvilad, mormors mat, frisk luft och vacker natur. Love it! Bilden där är tagen på 'utkiksplatsen' dit vi vandrade och vandrade med morfar, snabbt som tusan gick vi men man han njuta lite av utsikten ändå.

Ska precis börja locka håret nu. Jag vet jag klarar mig inte utan lockar då jag ska göra mig fin. Jag vet att vissa föredrar platt hår men alltså, nej lockar gäller för mig, som ni kanske ser på alla bilder! Syrran hjälper mig locka nu så jag kan skriva samtidigt haha :P Ska spraya massa sen och kamma igenom lite så blir det nog perfekt till kvällen, inte för lockigt alltså. Jaja, ska hinna käka lite youghurt också innan jag ska till skolan om en timme. Föreläsning och sen ska jag hem till paul eller kanske till stan och hämta en kamera som vi beställt :D:D




We all need one, not two or three.


Ni blir visst bombade med inlägg nu. Fick liksom som inspiration att blogga idag så jaa.. Nu ska jag straxt hoppa i säng. Vill nämligen kunna gå upp tidigt imorgon, ska träna, duscha och göra hårinpackning och sen tänkte jag hinna locka håret också innan skolan. Börjar 1 med föreläsning nummer 1 om islam, kul med en ny kurs och så vet jag att läraren är asbra =)

Lämnar er med en asbra låt, mycket youtube nu men det är ju en sån himla bra 'uppfinning'! Hittade denna låt och lite andra när jag snokade runt i jakt på bra låtar i veckan. Akon och Fat Joe, jag diggar verkligen Fat Joes stil och sättet han rappar och så är han så skön i låten "She loves me even though I'm fat". Jättefin text, som sagt, I love my ghetto love songs! God natt!




Fuck I can't let this kill me, let go. I need some more time to fix this.


Lyssnar på lite Blink 182. Just nu på Here's your letter, hörde nånstans att de skulle gå ihop och göra en skiva till i sommar, hoppas det. Jag gillar verkligen deras musik! Jag är mest av allt en hiphop och r'n'b tjej men jag gillar även punkrock eller vad man nu vill kalla det a la Blink. Jag gillar inte treble (heter det så? ljudtjejen som talar) så mycket som det ju finns mycket av i all sorts rock, däremot älskar jag basen i hiphop och reggeaton. Men iallafall kan låtarna vara riktigt sköna om man lyssnar på ett par bra högtalare som mina fina till datan eller mina lurar. Gillar också deras texter, man kan känna igen sig när man kanske har en bad day men också när man har en American Pie feeling, alltså inte just om pajen då men känslan som finns genom hela filmen! Soundtracket till AP är bland de bästa! Blink har med låtar där och dom har just den där collage känslan som är glad och superskön helt enkelt!

Och just rubriken då. Ibland känner man ju bara blää alltså. Jag (vi?) är nog rätt bra på att typ freaka med min egen hjärna och liksom göra illa sig själv genom att just inte let go, man upprepar dåliga saker för sig själv istället för att bara kunna släppa det och move on. Så är det ibland! Låter flummigt nu men ni kanske vet vad jag menar? Men då har jag min Good Charlotte (jaaa jaa jag älskar dem och tycker Joel är snygg, klaga inte) och låten Moving on samt mina fina ord;

Life Love Lust Trust Truth Faith Hope





Världens sämsta film

Måste bara varna er så att jag kan skona er från att behöva se en av världens sämsta filmer. Midnight meat train lät som en rätt spännande skräckfilm men den är så jäkla kass. Syrran och Paul har trots att de också hatat den sett klart den och jag har legat och pluggat och halvkollat, några grejer:

- Blod blod och mer blod, som ser sjukt overkligt ut
- En snubbe drog ut en annans tunga och nån käkade upp den (?)
- Huvudpersonerna är typ hjärndöda och gör världens dummaste grejer, visst brukar det vara så i skräckisar men inte till denna grad!
- Effekterna var så jäkla kassa. Man kunde inte för ett ögonblick tro att det vore i närheten av verkligt!

I can go on men alltså varning, se inte denna film! Förstår mig inte på skådisarna som är med i detta. En är den där kvinnan som hade en egen tv-serie, minns inte riktigt vilken. En huvudperson är en av Man Utd fansen från bästa Eurotrip, han borde hålla sig till komedier! Sen är det också den mörka kvinnan från Prison break, som här gör bort sig totalt som en psycho polis. Nej, se inte den bara!




Utmaning


Blev utmanad av Daniela att svara på lite frågor vilket såklart är kul. Jag utmanar Raquelita, Melowna och Jesso. Orkar inte länka dock ;) Fotograf till bilden är Maria.

Vilken mat äter du ofta? Svar: Om jag lagar själv så är det kött och pommes oftast :)
När du är på kalas, är du den som sitter, eller hjälper du till med att duka av? Svar: Det beror på hos vem, om det är hos nån man känner bra tex en släkting så kan jag hjälpa till men annars gör man väl oftast inte det ;)
Vart sitter du helst när du bloggar? Svar: Vid min egen dator, den är världens bästa o snyggaste. Hatar att skriva på Pauls tangenter så inte där!
Köper du trisslotter ofta? Svar: Nej, men jag & mamma har börjat prenumernera på 4 triss per månad faktiskt!
Vilken stad eller land har varit din bästa semester? Svar: Cala d'or på Mallorca, där jag var på samma hotell två gånger. Fast också Kreta med moster och en kompis, det var så skoj och mer chill än med familjen...
Vilken TV kanal tittar du mest på? Svar: Femman brukar ha mest bra grejer. Men ser inte mycket tv.




Trött bebis


Idag åkte jag och Paul hem till mig för att träffa lilla bebis elliot. Men när han kom så sov han jättedjupt, som ni ser på bilden ;) Sån sötnos, sen vakande han iallafall lagom till att käka lite födelsedagstårta. Han är en gottegris redan, tyvärr. Vi sa ju att han aldrig skulle få smaka nåt men det har inte gått! Läsk får han iallafall inte, tycker det är så sjukt när folk ger läsk till barn, det är så idiotiskt!

Igår var det ju min födelsedag och jag jobbade. Hade provsmakning med Frödinge Ostkaka, choklad och kaffe. Dagen gick rätt segt. Till lunch blev det en smoothie från Jucie up eller vad det heter, och två små muffins jag bakade. Haha. Sen åt jag några små provsmak av ostkakan, fy fasen alltså :s kommer nog aldrig kunna käka det mer. Har inte haft nån aptit sen dess. Slutade kl 6 och Paul tänkte bjuda ut mig men jag pallade inte, var så rutten efter jobbet haha så jag bara åkte hem till han. Har fått några små presenter som jag visar senare. =)



P is for player, say pretty please.



Har nu skaffat mig Ciara's nya skiva och den är full med rikiga becky-låtar som jag redan lyssnar på för fullt! Texten ovan är från den bästa låten G is for girl (A-Z) där hon helt enkelt går genom hela alfabetet och sjunger nåt om varje bokstav. Vet inte vad det är med Ciara som gör henne till min favorit r'n'b-tjej... Hon är inte särskilt snygg, har inte världens finaste röst. Men alltså jag vet inte hon är bara så grymt cool! Hennes låtar är speciella det är nog det, de är inte lika vanliga som t.ex. Beyonces utan hon går mer out of the box. Like it :)

Idag har jag mest softat, eller mest stått i köket rättare sagt! Fasen vad det ska lagas mat nu alltså. Har även bakat muffins och en sockerkaka, min första, har dock inte smakat då jag redan ätit mig illamående på smeten ;) De ringde från jobbet så jag skall jobba imorrn. Det är ju min födelsedag men vad sjutton, behöver alla pengar jag kan få så jag sa ja. Vi får fira mig på söndag istället :) Håller på att fixa mig lite nu, har en assnygg grön tröja, ska be nån fota så jag kan visa.





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!