slut på veckan

perfekt myssöndag ute i Farsta, god mat, bra sällskap och så har jag bakat en kladdkaka hehe :) Bra slut på veckan! Bara jag ser till att plugga lite ikväll när vi kommer hem... ;)

sleepmode till partymode

 

Segaste dagen ever! Bara varit hemma och sovit och velat sova och pluggat lite grann tills jag somnat... Igår kväll låg jag och läste om slaveriet i Romarriket vid tio-tiden då en kompis skulle ut här på Söder och på 10 (ok 40) minuter gick jag från sleep-mode till party-mode och vi gick till en bar här på Söder. Jag köpte bara en cider i och med my money issue haha ;) men vi stannade där till stängning och sen är det självklart efterfest eftersom jag bor så himla nära haha... Vid halv 6 däckade jag med kläder och smink på och har precis tvättat av gårdagens smink. Mmm en väldigt seg lördag resulterade det i men åtminstone har jag pluggat lite och det ska jag fortsätta med nu :)




♥ historia ♥

Jag är verkligen glad att jag börjat läsa historia även om man redan är helt slut i hjärnan av allt plugg och allt nytt. Jag ville ju läsa geografi men då det inte gick fick jag köra på historia. Det känns verkligen som ett superviktigt ämne, genom att läsa historia kan man se varför världen ser ut som den gör idag och det är så jäkla intressant. Historia är inte bara tråkiga gubbar och vilka som bombade vem i världskrigen utan det är hela bakgrunden till varför vi är vart vi är idag. Varför världens tillgångar är så orättvist fördelade till exempel och det är så skönt att få någon slags klarhet och förståelse även om det känns som att människornas historia ändå blir för stor för att ens kunna fatta. Läser texter skrivna för 3000 år sedan och om hur man odlade för 8000 år sedan... Man blir så himla liten själv med sina förhoppningsvis typ 80 år livet... Just nu läser vi om antiken, grekerna, romarriket och de första civilisationerna i Egypten. Det är så intressant men så mycket att ta in och jag har ingen aning om hur det kommer att gå på tentan. Nu ska jag spendera fredagskvällen med att läsa en bok om slaveriet i romarriket som måste lämnas in imorgon, jag blir åtminstone visare och visare för varje sekund ;)




fireworks

 

så awesome pic!!

 





klagomålsbrev...

Att februari är den ruttnaste månaden på året är ju bara att konstatera, jag tycker den har gått förbi rättså snabbt och smärtfritt ändå men nu inser jag att mars kommer istället bli en jäkla skitmånad... Nu är det första månaden sen jag flyttade hemifrån i höstas som jag inte får någon lön alls, det har ju varit ett, ett och fem i månaden extra vilket åtminstone är något och i januari fick jag ju flera tusen lön från julbordet men som jag lyckades spendera på ett helt normalt sätt. Jag shoppade lite grann för första gången på evigheter (rean), gick ut och åt snabbmat några gånger, klippte håret och bara köpte nödvändiga grejor. Nu svider det som faaaaaan när jag inser att på den 25:e efter att betalt räkningar så har jag inga pengar kvar, mindre än en tusenlapp att leva på en månad... Det är kurslitteratur och mat och nödvändigheter som ska in där, och så ett busskort om tre veckor ungefär. Jag har alltid tänkt att pengar är inget problem och jag kan inte förstå vad tjafset är men pengar är ett problem om man inte har det... Jag kommer ju överleva såhär definitivt, jag har mat i frysen liksom, men det känns jäkligt ruttet att ha framför mig att jag inte kan göra något roligt, inte gå och fika, äta, bio, utgång eller vad sjutton som helst... Där av mitt jäkla skit dåliga humör nu. Det värsta är väl att eftersom jag fortfarande inte har något jobb kommer det ju bara fortsätta såhär varje månad... Sommaren känns jäkla långt borta... FUCK.




just nu,


Just nu känner jag mig precis som på den här bilden! Totalt ocharmig, skitsur, ont i huvudet och så med nån liten irriterande figur i bakgrunden... Gahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.





♥ Dag 13 – Den här veckan.

Jag kommer ju aldrig någonvart med det här verkar det som, hur länge har jag egentligen hållt på nu? Och är på dag nummer tretton... Vi kör direkt nu med den här veckan även om det är halvvägs igenom redan ;)

Måndag: Jag var i skolan heela dagen 9-15.30 på redovisningsseminarium. Höll min grupps redovisning om Mayaindianerna och det gick jättebra. Började med att lyssna intresserat på de andra grupperna men efter lunch blev jag mindre och mindre uppmärksam vilket man kan se in mängden anteckningar från de olika grupperna. Slutade med att av sista gruppen hörde jag absolut ingenting så på Afrika har jag blankt bara... Åkte hem och svepte mjölk mixat med banan och gick och tränade, zumba och core.

Tisdag: Var på föreläsning mellan 9-11, därefter hem och tog någon timmes tupplur och segade runt lite. På kvällen gjorde jag kött och pommes och njöt av Cocacola och så läste jag texterna till torsdagens lektion...

Onsdag: Inga lektioner, vi har städat badrum, bytt lakan, dammsugit, gått med återvinningen och vart och handlat. Sen har jag rensat papper och börjat läsa en bok om slaveriet i romarriket, snart blir det en stund framför tv:n och ska försöka sova tidigt...

Torsdag: Har seminarium 9-11 och ska tvinga upp Andres som får sitta och plugga svenska och vänta på mig. Sen ska vi hämta Elliot på dagis som varje torsdag och vara med honom, hem till mamma och äta middag och umgås innan vi åker hem.

Fredag-lördag-söndag: Har jag inga lektioner så ska sova ut!! På fredag har jag tvättstugan ^^ Sen har jag inga planer direkt. Jag ska iväg och träna, bodypump och spinning lär det bli och så har jag en del läsning som vanligt.. Sen får vi se vad som händer :)





inspiration

 

Jag är så sugen på att tatuera mig!

 

 

 

 


nya naglar

 

Nu har jag gjort nya naglar för första gången sen i maj! Fick ett infall och tycker de blev fina :) Älskar den skitsnygga färgen från Depend!

 





veckan :)


Nu är det en vecka sen jag skrev igen! Irriterande... när jag märker att jag inte skrivit och har för mycket att uppdatera om så orkar jag inte skriva och så blir det en ond cirkel... Jag känner verkligen att det är måndag idag fast det är söndag, gick nämligen upp KLOCKAN 7 PÅ EN SÖNDAG FÖR ATT ÅKA TILL SKOLAN!! Mmm det är fruktansvärt, det gjorde ont att gå upp... Historia ÄR tufft, imorgon har vi redovisning om maya-indianerna och idag gjorde vi arbetet, ska läsa på min bit nåt innan jag lägger mig så jag vet vad jag ska säga haha. Imorgon blir det en lång dag 9-16 och sen direkt på zumba och core.

Bilderna på mina älsklingar är ifrån i tisdags, kommer visa fler bilder sen, Elliot sov över här, det var så mysigt! Han sov jättebra, vaknade 2 gånger och la sig på Andres bröst och låg och pillade på hans skägg och somnade haha, så söt :) I onsdags var vi på Junibacken med honom, längtar tills han ska sova över igen!! I torsdags gjorde jag inget speciellt, pluggade en massa efter skolan och ja har inget minne av dagen haha... I fredags var jag på bodypump och igår spinning, nu jäklar är jag igång igen!! Ska försöka uppdatera lite mer frequently men nu påläsning så jag inte står som en idiot imorgon...





att älska dig är den mest lögnaktiga sanningen


Att älska dig är inte det bästa, det har jag klart för mig. Att älska dig är inte det bästa men jag gillar det, kanske leker jag återigen masochist. Att älska dig är inte det bästa, men det är perfekt, för att hitta någon mening i alla rutiner. Att älska dig får mig att lida, vilken tur. För att komma ihåg att jag exsisterar och att jag känner. För att ha något att tänka på alla nätter, för att leva. Att älska dig är ett gift som ger liv. Det är det fantastiska tillsammans med det idiotiska. Det är det jag känner och vem bryr sig om det... Att älska dig är den mest lögnaktiga sanningen. Det är det bästa av det värsta som har hänt mig. Det är russian roulette för en kyss. Att älska dig är ett misstag, säger en vän, som tror att att vara fri är att vara lycklig. Att älska dig är också att ha hatat dig ett par gånger. Att älska dig är absurt och vi vet det, och så ska det vara... så länge det håller...





alla ♥ dag


massor med pussar från mig!
enjoy life..!





begäret efter att besegra sina begär



Begäret att bli beundrad för att man besegrat sina begär ligger alltid och lurar.







topparna är högre nu och dalarna är djupare

Livet är en bergochdalbana och när det går upp så måste det gå neråt efter det och går det väldigt mycket neråt kommer man garanterat uppåt igen. Ibland är man på en mer plan väg, där är det inte så stor skillnad mellan det höga och det låga. Frågan är vad som är eftersträvningsvärt. Det är så underbart att vara där uppe! Men samtidigt vet man att det gör så jävla mycket ondare att ramla där uppifrån än från en låg höjd. När man är på en låg höjd har man inte så mycket att riskera och det är inte så mycket som kan göra ont. Däremot ger det inte heller något att vara just där. Frågan är alltså, ha höga toppar och sen slå halvt ihjäl sig när man ramlar ner, eller ligga på en alldaglig nivå och ta sig framåt i tristess men utan blåmärken..? Jag måste nog fasen ändå säga att det är värt att vara uppe på toppen en stund, att älska och förlora, att leka med elden och bränna sin hand (ja det är Gyllene Tider). När man är där nere är det iallafall för något, man har haft något som varit värt smärtan ändå och det är livet. Livet är inte att vara på samma nivå hela tiden utan risker, utan att varken kunna vinna eller förlora. Jag föredrar att leka med elden. Men fy fan vad ont det gör!





livet & döden

 

Gör dig förtrogen med tanken att döden inte berör oss.

Gott och ont finns endast i våra förnimmelser, och döden är frånvaro av förnimmelse.

Den rätta insikten gör att vi kan njuta av vårt förängliga liv, inte så att vi går och hoppas på evigt liv, utan så att insikten frigör oss från längtan efter odödlighet.

Ingenting är värt att frukta i livet för den som insett att det inte finns något att frukta i döden. Döden, det som för människor ter sig som det mest skrämmande, är ingenting som träffar oss, för när vi finns, finns inte döden, och när döden är för handen, finns inte vi.


- Epikuros





no regrets, just love!


You make me Feel like I'm living a Teenage dream
The way you turn me on I can't sleep

Let's run away and Don't ever look back

My heart stops When you look at me
Just one touch Now baby I believe
This is real So take a chance
And don't ever look back
Don't ever look back.







update !

 

En bild från i lördags! Liten update av veckan då, i tisdags kom jag inte i väg på föreläsningen då jag vägrade gå upp vid 7 på morgonen, dessutom vaknade jag med halsont! Jag och Andres gick in till centralen för lite ärenden ändå, delar busskort så det blir mycket promenader nu! På kvällen drack jag 3 citroner uppvärmda med lite honung och kände mig bättre till i onsdags. Då var vi på medelhavsmuseet med skolan och fick en guidning om Egypten, Grekland och Rom. Sen var det träning på kvällen, spinning och vikter, riktigt skönt! Nu är jag on fire igen, idag vart det core och body pump och imorgon spinning igen, kroppen är helt slut nu och det är så skönt! Igår var vi i Södertälje med min älskade Elliot och sen hemma en stund, mys! Idag gick jag inte heller till skolan (skit) pga snöstormen/allmän lathet. Har hämtat böcker från bibblan och köp och pluggat massa i veckan. Men har massa massa kvar, ska plugga nån timme innan jag sover medan Andres kollar sin novela :p så mycket lättare att fortsätta läsa och inte gå och göra nåt annat när man har nån bredvid sig :) Trevlig helg!

 




mysdag


Mysdag! Seminarium på förmiddagen, sen lunch och fika och mys med Elliot och Jamie hemma i Södertälje. Målade med Elliot :) Sen träning, zumba och core och nu hemma chill med Andres, nu blir det en film! Imorgon skola igen.






amor

 

Desde el dia en que te conoci,
me enamore de ti, en ti vi todo lo que siempre imagine







♥ Dag 12 – I min handväska.

Eftersom jag har världens sämsta kamera kan jag bara drömma om att ta en bild på något så nära som innehållet i min väska utan att bara få en vit blixt till bild så det blir utan bild. Vad jag i princip alltid har i min väska:

Pennor (eller SKA alltid finnas men lyckas försvinna just när jag har en viktig lektion)
Läppglans + läppcerat
Handkräm
Extrastrumpor (nu på vintern då)

Sen är det oftast inte något mer! Om jag har skola har jag med mig skolgrejer såklart.





veckan :)

 

Jag har varit lite dålig med uppdateringen nu märker jag... Vad har hänt? Inte särskilt mycket, praktikvecka med fruktansvärt tidiga mornar, har bakat en massa i veckan men sen har jag inte gjort så mycket mer speciellt. Vad jag inte gjort är varit och tränat, FASEN. Nu när jag har skola som vanligt iallafall så SKA jag skärpa mig. Igår hade jag iallafall en liten fest hemma hos mig och det var superkul! Bra sällskap och så dansade vi och hade kul till asbra musik, jag fick också en liten lektion i salsa och nu jävlar jag vill verkligen lära mig! Har fattat lite mer nu vad det egentligen är man ska göra annat än att röra på höfterna och jag vill så gärna lära mig haha... Idag har varit en väldigt seg dag, jag är inte bakis men väldigt trött eftersom det blev rätt sent, resulterade i att jag sov 1½ timme vilket jag egentligen inte ville... Har iallafall skrivit examinationsuppgiften för denna korta kurs och läst klart en bok och skrivit min lilla sammanfattning av den. Det blir sjukt mycket läsning denna kurs så det är bra att jag är lite förberedd iallafall :) Imorgon vill jag inleda veckan med spinning 6.45 innan skolan men borde typ ordna betting för hur stora oddsen är att jag verkligen går upp...

 

 

 

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!