you are the best thing that's ever been mine

 

Tror ni det kan bli min story?


And I remember that fight Two-thirty AM

As everything was slipping right out of our hands
I ran out crying and you followed me out into the street
Braced myself for the "Goodbye"
‘cause that’s all I’ve ever known
Then you took me by surprise
You said, "I’ll never leave you alone."


 

 

 

 

 


en vacker måndag

I have an excellent mother, her strength is making me stronger
God smiles on my little brother, inside and out, he's better than I am



Gahhhh jag har bara så mycket kärlek inom mig. Så skönt! Jag bara älskar... Nu är jag supertrött, idag sov jag först till halv 10 och sen liiite mer... till halv 12 haha. Sen har jag vart på föreläsning, lämnat in tentan och här hemma lagat mat och läst till morgondagens föreläsningar. Och bara myst. Jag älskar att leva helt enkelt :) Imorgon ska man dock upp tidigt, inte lika mys... :s Rostmackor och sen sängen tror jag det får bli nu!






fredag lördag



Igår mådde jag verkligen SKIT hela dagen och gjorde heller inte ett skit. Låg framför tv:n och såg otaliga timmar av Oprah, Ellen, Vänner, Simpsons och matlagningsprogram och försökte få mig själv att äta något typ utan resultat... Och ni vet väl att jag inte ens gillar att kolla på tv? Men fick ändå lite flashback från när man var hemma från högstadiet pga förkylning och låg framför för och eftermiddagstv:n i en hög av snorpapper.. hmmm.. Men saknar Fresh Prince och Sabrina från den tiden! Vid nio kom iallafall Salo hit och jag piggnade faktiskt till på kvällen, var och köpte godis och sen var vi ute några timmar och satt och pratade, mys! Däckade sedan innan de gått hem, haha... Idag mår jag iallafall bättre och har nu börjat skriva på hemtentan som ska in på måndag... Insett att det enda problemet är fakta och bakrgundsbiten på 2 sidor då jag inte kan någon fakta om ämnet, lite pinsamt men har helt enkelt inte läst böckerna eller varit på föreläsningarna så det blir lite krystat och stressigt nu men wtf. Får kämpa vidare nu iallafall.. :)





elliot


Torsdag vilket innebär Elliot <3






vårdag

 

Idag var det vår på riktigt! För första gången i år blev det skinnjacka, så nice! Ska ju bli lite kallare igen men våren är iallafall på G och nästa vecka är det ju April!! Nu har jag massa plugg att göra till imorgonbitti :s Så mycket annat att tänka på att jag inte tagit tag i det... men men, det är bara att försöka köra och göra det bästa :) Imorgon ska Cynthia och Salo hit vilket blir mys, ska försöka hinna träna innan också, har ju bara lektioner till 11. Resten av veckan är för att skriva hemtenta till måndag. Väldigt krånglig är den men jag får lita på my mind att jag gör något bra...






happy

 

Jag är så sjukt trött och energilös men samtidigt på världens bästa humör <3 Bilder från helgen på landet, det var en supermysig helg! Hade ju återigen blivit vinterland där men nu verkar ju våren vara på g iallafall och satt ute och solade lite :) Har världens bästa familj, bästa bästa lillebror och bästa pojkvän <3








elliot



Nu ska jag iväg och hämta min älskling på dagis :)







seg dag

Idag har jag haft väärldens segaste dag! Orkade inte med föreläsningen. Stannade hemma och pluggade superlite, det som är till i morgon och sen har jag legat vid soffan, suttit vid datorn, gjort en ny design som ni kanske ser, inget avancerat men bara en ny färg typ :) Legat och kollat på tv typ sen klockan sex nu, innan gjorde jag en fläskungspannkaka asgott! Nu ska jag fortsätta se på Desperate housewives och äta skit som vanligt... ;p







söndag med födelsedagsfirande

 

Igår var en superbra dag, mys med hela familjen/släkten och min älskling. Firade syrrornas födelsedagar och åt fika tills jag hade ooont i magen. Tentan gick bra och idag började nya kursen, var på föreläsning och nu ska jag gå på precis alla, I promise! Lördagen var också underbar med sol och promenerade in till stan :)

 

 





 


plugg koma

En liten update till er trogna som tittar in varje dag ;) På fredag är alltså min första salstenta i historia på forntida kulturer dvs Mesopotamien, antikens Grekland, Egypten, Romarriket you know. Jag är just nu inne i pluggkoma och rätt så stressad, tiden går så snabbt! Sammanfattning av vad jag gör är typ, pluggar, äter och träning. Även tänker på att äta när jag pluggar/tränar haha... Igår var jag på fett skön spinning och idag eget gymmande :) Skolan vid 9 och nu är jag dödstrött och ska lägga mig, ska till skolan vid 9 imorrn igen och plugga. Jag SKA klara den där fucking tentan, inget annat är ok! Wish me luck på fredag!!







helgen

Med Cynthia igår kväll :)

Liten update :) Pluggar som en idiot
och läser om en åttatusenårs period och alla delar och riken av världen, ganska krångligt kan jag lova. Blir sjukt förvirrad och blandar ihop allting... Anyways. Igår var jag och fikade med Naty och fick träffa hennes bebis för första gången som nu är hela 5 månader så det var på tiden! Sen var jag och Andres ute i Farsta och hade det mysigt som vanligt, spelade mario på Wii också! Vi var hemma vid halv 1 tiden men låg och pratade hela natten och somnade typ halv 5 haha. Idag har jag bara läst läst läst och så varit och handlat, så skönt att det är varmare ute nu! Imorgon blir det mer plugg och sen family time <3





por tanto amarte me olvide de vivir


För att ha älskat dig så mycket, svämmade mitt hjärta över en dag, en pöl av tårar blötte ner min ensamhet. För att ha älskat dig så mycket, glömde jag bort mig själv.

För att ha drömt om dig så mycket, vaknade jag en dag och såg din frånvaro på den vänstra sidan av sängen som inte hade skrynklats. För att ha drömt om dig så mycket, glömde jag bort mig själv.

Efter att ha letat efter dig så mycket, blev det jag som inte hittade mig själv. Jag tappade bort mig på sorgens gata, efter att ha letat så mycket efter dig glömde jag bort mig själv.

När jag tänkt så mycket på dig så försvann alla anledningar att glömma dig. Du lämnade mig med dörren till framtiden låst. För att ha tänkt så mycket på dig, glömde jag bort mig själv.

För att ha älskat dig så mycket, drömt om dig, letat efter dig och tänkt på dig, försvann livet, och jag märkte det inte ens. För att ha älskat dig så mycket, glömde jag bort att leva.







.

Nu har vi verkligen kört igång den här veckan... Igår var det ingen skola men hade Elliot här, mys mys! Sen var jag och fikade med honom, Jamie och Jessie :) På kvällen var vi och handlade, jag gjorde vääärldens sämsta vurpa här i min trapp ute, av någon oförklarlig anledning bestämde jag mig för att gå där man kör barnvagnar ni vet, på den smala delen som var täckt av snö och is och jag gled och landade ashårt på asset och gled sedan nerför resten av trappan! Jag har fortfarande ont i svanskotan när jag går och böjer mig, knas!! Idag hade jag lektion på morgonen där vi diskuterade en gammal romersk text från år 20 f.v.t. som jag läste igår, det roliga var att en del som handlar om en kvinna som är så kär att hon blir nästintill en psykopat kunde jag verkligen känna igen, dock inte från mig själv ännu haha ;) Sedan jag kom hem är det enda jag gjort suttit här och sen pluggat som en idiot. Jag har läst en jäkla massa texter och nu börjat i den enorma boken vi har men vi vad tungt, mina ögon är helt trötta nu och har ont av att sitta här men vad ska jag annars göra haha... Har nog läst i över tre timmar nu, awesome! Nu ska jag koka ägg och äta, läsa lite mer och sen däcka... Puss




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!