Nathans treårskalas

 
Wow! Det här var ju liksom nyss, men ändå så sjukt länge sen. De här bilderna låg i arkivet från nov 2014, shit vad tiden går. Nathan som var så stor tyckte jag då, men ändå så liten, nu är det Cameron och Damien som fyller tre om 5 månader, kan inte tro att de är så stora som Nathan var när dom föddes. Nathan i sin tur börjar skolan i höst, otroligt! Har haft riktigt bra kalas för Nathan, 4 årskalaset blev med smurftema, men sen vi flyttade hit blir det inte alls samma sak, förra året hade han över två kompisar på Ninja Turtels kalas. 
 
Håller precis på att vakna upp ur den värsta influensan som jag kan minnas jag haft, feber, frossa, hosta, halsont, snor, huvudvärk, har mått skit sen en vecka tillbaka, men nu blir det bättre för varje dag, nu känns det bara som en vanlig förkylning. Alla ungarna har också varit sjuka, så vi har inte lämnat huset på en vecka, FY FASEN säger jag bara. Har velat dunka huvudet i väggen, lägga mig ner och gråta, slita av mig håret (flera gånger än en), men nu är det över! Har fått massa plugg gjort igår och idag, börjar fila på teorin till min c-uppsats i spanska, har gjort schema så har tänkt att den ska vara "klar" i nästa vecka. Portugisiskan tar inte mycket tid eftersom att det är en sån basic nivå, jag förstår det mesta när jag läser, en del när jag hör, men uttalet är otroligt svårt, kan inte få till det och fattar inte reglerna heller. Det är sant att det låter som att någon superfull pratar spanska :D 
 
Ikväll är det iallafall lektion så mamma passar killarna, Aylin är med mig såklart, bästa pluggkompisen :) Nu ska jag fortsätta läsa Det andra könet som jag ska bilda min teori utifrån. 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!