Damien 3 månader

 
Damien 6120g 60 cm
 
Damien har alltså mer än dubblat sin vikt, han har gått upp 3210g och vägde 2910 när han föddes, och så har han växt 13 cm. Han har alltså gått upp 300g mer än brorsan ungefär men växt lika mycket, min lilla tjockis :P I början vägde de ju nästan exakt lika mycket och jag tänkte att snart måste Damien gå om i vikt för han ammade lite oftare och var mer snuttig, nu tror jag de äter i princip lika mycket, eller ingen skillnad jag tänker på iaf då de oftast äter samtidigt men han har i alla fall fortsatt gå upp mer ;) Han väger nu 100g mer än Nathan vägde vid 3 månader, vilket betyder att han gått upp hela 700g mer än vad Naty gjort under samma period haha, samtidigt är han nästan 3 cm kortare än vad Naty var, men har ändå växt 2 cm mer. Man vet ju inte hur utvecklingen sett ut om de fötts i v 40+ som Naty gjorde. Damien är i alla fall familjens lilla tjockis <3 Tycker att det största kännetecknet och det man kunnat skilja dem på sen början var Damiens tjockare kinder, så gosiga!
 
Han har verkligen världens mysigaste och gulligaste ansikte, man blir bara glad av att se honom och oftast ler han också <3 Hans tjocka kinder och nu har han ju verkligen fyllt ut det om man säger så haha, i början var han ju väldigt rynkig som små bebisar (spec de som föds tidigt) ofta är :P Damien är glad för det mesta men när han inte är det, ja då hörs det! Han gallskriker som en galen liten flicka (?) med superljus skärande röst haha, kan inte annat än att le när han gör det för det låter så sjukt roligt, och ofta är det något hemskt som att typ speldosan slutat spela men på hans skrik låter det som att världen går under ^^ Något mindre roligt är att han börjat få såna här skrik på kvällen när han somnat, alltså gallskriker verkligen så man hoppar till och springer dit, så kommer man in och han ligger och sover, vet inte om det redan kan var mardrömmar eller något..? Annars sover han faktiskt också väldigt bra och normalt är att han vaknar 2 ggr på natt men oftast är det han som vaknar först och ev lite fler gånger än Cami. Nappen är en stor favorit hos Damien också men fortfarande är det svårt att hålla kvar den, dagtid sover han bättre än Cameron även om ingen av dem sover mycket längre, när han väl somnat kan han dock ligga och sova själv en bra stund medan Cami vaknar lättare.
 
Att bli väckt av Damien på morgonen är verkligen underbart för hela hans söta lilla ansikte lyser verkligen upp som en sol i världens leende <3
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!