Effektiv morgon

Har verkligen varit sjukt effektiv nu på morgonen, klockan ringde halv 7 och jag var inte glad när jag gick upp kan jag lova haha. Började tvätta vid sju och nu är jag nästan klar, men just my luck, de har precis fixat den ena maskinen som varit trasig (sen min tvätt fastnade i den innan sommaren) och jag tvättade en maskin i den men den andra jag la i bara hängde den sig och nu ligger alla mina lakan där i och maskinen går inte att öppna, så irriterande! Medans så städade jag trapporna här vilken tog två timmar och ja, kondisen är inte var den var, jag dog nästan när jag gick upp för fyra trappor i sträck haha. Och jag är stel som fasen med ont i ryggen, jag har ju dålig rygg men har inte haft problem med den nu när jag tränat regelbundet och nu när träningen är borta, jag bär på en bebis och väger liite mer så strular den som sjutton. Går runt som en gammal gammal tant här i lägenheten...

Förresten vägde jag mig precis och vågen stod på 60 kg! Min våg är egentligen inte att lita på då den alltid strulat men hos barnmorskan sist hade jag gått upp till 58,9 så det kan nog stämma bra det. Det är så roligt för efter 18 veckors graviditet hade jag gått upp 1 kilo bara och när jag kom hem från Ecuador efter fem veckor hade jag gått upp 5 kilo till! Och nu är det alltså kanske 7 kilo jag gått upp allt som allt efter 26 veckor. Ska bli kul att se sen på nästa kontroll hos barnmorskan om jag gått upp något mer :) Den 17 augusti har jag nästa besök. Nu ska jag fortsätta fixa här och bädda nya lakan, dvs. stappla iväg haha.




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Maria - med bebis i magen ☆

jobbigt med maskinen! att de inte kunde laga den otdentligt. det verkar som vår diskmaskin är på väg att gå sönder också, inte roligt.



jag har också gått upp 7 kg hittills :) snittar ett halvt kilo i veckan just nu :p

2011-08-03 | 15:42:00
http://fashionstars.blogg.se/




»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!