I told you not to count me out


Caroline ville att jag skulle beskriva 'katastrofdagen' igår men skulle nog inte påstå att det var någon katastrofdag! Jag hjälpte henne in search of a kavaj vilket var lättare sagt än gjort men efter många om och men lyckades vi hitta en och sen blev det McDonalds (men det obligatoriska illamåendet och äckelkänslan efteråt) och en telefon, så nu har jag skaffat hemtelefon (kanske även blivit vuxen... kommer det på köpet när man har ett eget hemnummer?) så jag kan prata i telefonen och folk kan verkligen höra vad jag säger till skillnad från i mobilen.

Efter det var jag på gymmet och tränade Core men de har en ny koreografi och musiken suger som bara den! Verkligen synd, ni vet hur viktigt musik är för mig! Sen sprang jag på bandet och kollade på ett program med Lars Ohly, jag är verkligen förvirrad inför valet men vet iallafall att jag inte ska rösta på Vänstern, han var nog den drygaste politikern jag hört tala... Sen var jag med Jimmy och vi kollade lite på fotbollen (jag vet jag vet) och nu har jag en bra känsla på alla sätt.

Snart ska jag iväg till skolan
och ha föreläsning och seminarium om bedömning dvs. betyg. Idag är jag taggad. En bra dag (inte ens ångest över spinningen ikväll :p).




Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)






»
»
»

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!